Treceți la conținutul principal

Consultatii de astrologie si numerologie

Consultatiile de astrologie si numerologie sunt disponibile atat pe MAIL, cat si la CABINET (Dristor, sector 3).

Cateva tipuri de servicii:

Consultatii de astrologie si numerologie LA CABINET

Consultatie astrologica
Consultatia consta intr-o discutie de aproximativ 1h 30 minute. Continut: analiza hartii natale, previziuni, raspunsuri la intrebari pe teme de interes personal.
Pret: 150 lei

Consultatie astro-numerologica
Consultatia consta intr-o discutie de aproximativ 2 ore. La analiza hartii natale se adauga interpretarea numerogramei. Previziunile astrologice si intrebarile pe teme de interes general sunt insotite de analiza anului personal si de perioadele favorabile pentru anumite tipuri de activitati din punct de vedere numerologic.
Pret: 200 lei

Consultatii de astrologie si numerologie ONLINE (pe MAIL)

Horoscop natal
O analiza completa a predispozitiilor natale: personalitate, dragoste, relatii, familie, bani, cariera, sanatate, spiritualitate.
Pret: 100 lei

Studiu de compatibilitate
Analiza descrie mai intai potentialul cu care fiecare dintre cei doi parteneri intra in relatie (predispozitii legate de dragoste, familie, casatorie pentru fiecare in parte), continua apoi cu stabilirea compatibilitatii dupa mai multe tipuri de zodiac (european, chinezesc, arboricol, floral) si se opreste asupra interpretarii sinastriei (suprapunerea celor doua harti si aspectele care se formeaza).
Pret: 150 lei

Portret astro-numerologic
Aceasta analiza a predispozitiilor natale din punct de vedere astrologic si numerologic ofera un profil complet al personalitatii care combina informatiile oferite de horoscopul natal (personalitate, dragoste, relatii, familie, bani, cariera, sanatate) cu cele furnizate de analiza numerologica (potential, inclinatii, scopuri, oportunitati, dorinte si motivatii, interactiune cu ceilalti, mostenire de la familie, destin).
Pret: 160 lei

Revolutie solara
In preajma zilei de nastere, Soarele revine in aceeasi pozitie in care se afla la nastere. Cu acest prilej, se ridica o noua harta care functioneaza timp de un an de zile, pana la urmatoarea aniversare. Revolutia Solara este un horoscop valabil un an de zile incepand cu data nasterii, ce contine predispozitii pentru toate sectoarele vietii: personalitate, dragoste, relatii, familie, bani, cariera, sanatate. In plus, prin compararea hartii Revolutiei Solare cu astrograma natala, se pot evidentia directiile majore ale anului si domeniile de viata care vor fi in centrul atentiei.
Pret: 120 lei

Analiza numerologica
Profilul personalitatii din perspectiva numerologiei. Studiul se bazeaza pe interpretarea numerelor personale si descrie: potentialul, inclinatiile, scopurile pe care ni le fixam si oportunitatile de care putem avea parte, afinitatile, dorintele si motivatiile, modul in care intram in contact cu ceilalti, mostenirea pe care o primim de la familie, destinul nostru. De asemenea, se vor interpreta diferite tabele numerologice (patratul numelui, de exemplu) si se vor identifica ciclurile vietii.
Pret 95 lei

LISTA COMPLETA DE SERVICII, pe: http://www.astreo.ro/.

Pentru comenzi si programari:

mail: valeriu.panoiu@gmail.com

sau telefon: 0742 010 763

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Între 28 ianuarie 2017 și 15 februarie 2018 stăm din punctul de vedere al zodiacului chinezesc sub semnul Cocoșului de Foc. Gălăgie multă. Mult zgomot pentru nimic. Bunica bate toba. Câteva dintre sloganele pe care le pune în mișcare energia Cocoșului de Foc.
Entuziasmul dă năvală în anul chinezesc 2017 și ne ia pe sus. Cocoșul este cel ce dă trezirea la prima oră a dimineții, prin urmare îi susține pe cei ce sunt matinali și ne dă tuturor o mai mare forță vitală pe la răsăritul soarelui. Curajul este un alt atribut pe care-l stimulează această zodie, precum și simțul comunității. Apare impulsul nestăpânit de a ne susține drepturile și de a ne alia în grupuri pentru a susține cauze comune. În goana după drepturi, să nu neglijăm totuși obligațiile... Să ne uităm întotdeauna la ce dăm, înainte de a suna din goarnă și de a cere... Să ne gândim la cocoșul care găsește o râmă și cheamă roată în jurul său toate găinile ca să împartă prada. Mă rog, mai mult el le cheamă ca să obțină confirmăr…