HOROSCOP 2012


Horoscopul pe anul 2012
 este creat pentru
(el a fost publicat in numarul din decembrie 2011)
si pentru

Berbec
2012 în ansamblu: Tu o să mai auzi vreo 7 ani de acum înainte acelaşi refren: Uranus în zodia ta. Cam atât durează perioada de redefinire a personalităţii tale. Eşti într-o etapă de continuă căutare a ceva, de multe ori nu ştii nici tu precis ce. Şi chiar dacă ai parte de perioade în care ţi se pare că nu se întâmplă nimic notabil în viaţa ta, apar evenimente care te dau cu totul peste cap. Din senin, lucrurile pot lua întorsături la care nu te aşteptai cât de puţin. Tot anul eşti plin de curaj, de iniţiativă, de planuri măreţe şi îndrăzneţe, pe care le pui în practică în salturi. În viaţa ta, lucrurile se petrec spontan, apar momente de explozie personală urmate de o schimbare de direcţie imposibil de anticipat.
Taur
2012 în ansamblu: Tu eşti în continuare răsfăţat de prezenţa lui Jupiter în zodia ta până pe 11 iunie, care îţi asigură o protecţie divină şi o predispoziţie spre succes pe toate liniile. Numai că tu te afli în faţa unei mese îmbelşugate şi, din prea multă comoditate (să fim respectuoşi şi să nu zicem “delăsare”), nu îţi vine nici să întinzi mâna ca să te înfrupţi, aşteptând toul de-a gata. Aşadar, prima jumătate de an te cam pune faţă în faţă cu reversul răsfăţului. Îţi poate merge bine atâta timp cât nu laşi pe altul ce poţi face chiar tu şi cât nu laşi pe mâine ce puteai face încă de ieri. Cel mai mare duşman al tău este confortul, locul călduţ din care nu vrei să te mişti. În luna martie, când este activ trigonul Jupiter-Pluto, ai cele mai mari şanse să schimbi ceva, să ieşi din stagnare, să nu te mai complaci. De putut poţi, mai rămâne să şi vrei să faci ceva pentru tine.
Gemeni
2012 în ansamblu: Până pe 11 iunie, cât timp Jupiter îşi continuă mersul prin Taur, te poţi confrunta cu o serie de privaţiuni sau de blocaje. Şi nu e ceva ce ţine de tine, ci de circumstanţe, de situaţii care nu depind de tine, de încercările altora care te afectează indirect şi pe tine. Cu toate acestea, ai un noroc providenţial, pentru că momentele în care te simţi descoperit sunt urmate de ajutoare care îţi vin de unde nici nu te aştepţi. Din 11 iunie şi până la finalul anului, Jupiter te face să îţi depăşeşti orice limite. Ajuns în zodia ta, Marele Benefic îţi readuce definitiv zâmbetul pe buze şi îţi dă forţa de a-ţi fixa obiective pe care să le urmezi. Astrologic, începe anul tău, iar mijloacele prin care ai puterea de a obţine tot ce vrei sunt comunicarea, schimburile, drumurile, absolvirea unor examene, arta de a convinge, tranzacţiile, afirmarea de sine, lucrul cu publicul. Vei putea privi viaţa ca pe un joc, în care vei reuşi să-i atragi şi pe ceilalţi. Tu dai tonul. Nimic nu mai pare exagerat de serios sau de rigid şi totul devine posibil. Te adaptezi la orice fel de condiţii şi de oameni.
Rac
2012 în ansamblu: Până la începutul lunii iunie, cu Jupiter în Taur, tu îţi reconfigurezi viitorul. Tot ce faci are parcă legătură cu ziua de mâine sau cu perspectivele pe termen lung. Atenţie foarte mare să nu pierzi din vedere singurul moment care contează cu adevărat, clipa de acum. Cu gândurile mereu departe, să nu cumva să uiţi să te bucuri de prezent! În prima parte a anului, atragi uşor persoane care te pot ajuta sau care pot să-ţi deschidă uşi. Contează pe prieteni şi pe oamenii cu influenţă! Până pe 5 octombrie, se pot redeschide capitole din trecutul tău, aşa că e bine să extragi maximul de înţelepciune din fiecare experienţă. Altfel, nu vei face decât să repeţi lecţii fără să înveţi nimic. Ai timp să ieşi din nişte tipare de comportament, să nu mai calci pe urme pe care ai mai fost sau, mai grav, să nu mai repeţi greşeli pe care le-au făcut şi părinţii tăi.
Click AICI pentru HOROSCOP RAC 2012 integral!   
Leu
2012 în ansamblu: Anul acesta pare a fi unul dual pentru tine. Dificultatea va consta în reconcilierea contrariilor, pentru că îţi poate fi destul de greu să mulţumeşti pe toată lumea în acelaşi timp. Nu prea reuşeşti să trăieşti în totalitate, să reuneşti toate aspectele vieţii simultan, sub aceaşi cupolă. Practic, va trebui să faci alegeri şi să-ţi stabileşti priorităţi, numai că vei fi nevoit să renunţi la o parte din tine. Periodic, viaţa de familie te va face să dai un pas înapoi în carieră, iar ascensiunea profesională te va forţa să-i neglijezi pe cei dragi. Lucrurile vin pentru tine pe rând, în rate, de aceea e bine să conştientizezi şi să accepţi că, pentru a dezvolta o latură a personalităţii tale, trebuie să laşi pe locul al doilea o altă parte din tine la fel de importantă.
Fecioară
2012 în ansamblu: Prima jumătate de an te face să te lupţi cu tine, mai precis, cu limitele pe care ţi le impui singur. Marte în zodia ta până pe 3 iulie îţi pune la încercare încrederea în forţele proprii. Perfecţionismul devine o barieră peste care trebuie să treci, e cazul să conştientizezi că eşti deja suficient de bun, de frumos şi de capabil pentru a trece la acţiune. De câte ori eziţi sau amâni ceva ce puteai să faci de mult, îţi dai singur cu stângul în dreptul. Nu mai aştepta confirmări din exterior! E timpul să vezi în tine frumuseţe şi perfecţiune fără ca altcineva să te încurajeze! Mai ales pe retrogradarea lui Marte, între 23 ianuarie şi 13 aprilie, va trebui să tragi de tine, să îţi înfrângi teama şi timiditatea, să ieşi în faţă! Dacă într-adevăr crezi că poţi, poţi. Nu încerca să demonstrezi nimănui nimic! E treaba ta cu tine! A doua jumătate a anului te poate recompensa pentru depăşirea propriilor blocaje.
Balanţă
2012 în ansamblu: La tine durează şi anul acesta procesul descoperirii de sine. Întrebarea “Cine sunt eu?” ţi-o tot pui de vreo doi ani încoace, iar până pe 5 octombrie încă mai ai timp să găseşti răspunsul. Atât mai stă Saturn în zodia ta, iar toate provocările la care te supune au rolul de a te face să conştientizezi unde te afli, dacă eşti pe drumul cel bun, dacă ceea ce faci ţi se potriveşte. Chiar dacă eşti înclinat să vezi latura serioasă a lucrurilor şi, deseori, să priveşti lumea în culori mai sumbre, ai trei sferturi de an la dispoziţie să îţi priveşti în faţă fricile şi să îţi conştientizezi valoarea. Te vezi poate mai mic şi mai puţin important decât eşti, dar asta nu face decât să-ţi tempereze orgoliul. La finalul acestui tranzit, te vei putea simţi mai stăpân pe tine, vei fi mai dispus să cedezi controlul asupra celorlalţi şi vei scăpa de stările melancolice în care mai cazi. Ultimele luni ale anului pot demonstra că, în cazul tău, a avut loc o schimbare la faţă.
Click AICI pentru HOROSCOP BALANTA 2012 integral!  
Scorpion
2012 în ansamblu: Tu ai un respiro astral până în vară, când cel mai indicat este să laşi lucrurile să se întâmple de la sine şi să accepţi tot ce vine spre tine. Din 23 august încolo, devine imperativ să iei frâiele în mâini. O să simţi din nou pe propria piele gustul puterii personale, al deciziilor care îi afectează şi pe cei din jurul tău, dar şi al asumării răspunderii ce decurge din iniţiativele tale. Între 23 august şi 7 octombrie, Marte în zodia ta face din tine o bombă de energie. Eşti hotărât să-ţi răstorni viaţa cu susul în jos dacă e nevoie. Ai forţă, curaj, energie, toate ingredientele. Puţină răbdare şi cumpătare îţi mai lipsesc… Iar cum din 30 august vine Nodul Nord la tine acasă, chiar că va trebui să te bazezi doar pe tine dacă vrei să dai lovitura. Acţiunile pe cont propriu vor fi cele care contează. Puterea de a te transforma şi de a pune lumea în mişcare e în tine. Depinde dacă o foloseşti constructiv sau distructiv. Saturn în Scorpion, din 5 octombrie, îţi mai pune câte o frână şi vine cu piedici absolut necesare, pentru că altfel, dacă ai rămâne cu piciorul doar pe acceleraţie, drumurile tale ar sfârşi prea des în câte o prăpastie.
Click AICI pentru HOROSCOP SCORPION 2012 integral!
Săgetător
2012 în ansamblu: Nodul Nord aflat în continuare în zodia ta până pe 30 august îţi indică direcţia de urmat: renunţarea la stările de dependenţă şi la ataşamente. Nu e deloc timpul să te bazezi pe ceilalţi, să aştepţi marea cu sarea din partea lor, să stai la mâna altcuiva, indiferent că e vorba de partener de viaţă, părinţi, copii etc. Până la finalul verii, starea ta generală de bine pe toate planurile (relaţii, carieră, sănătate) depinde de capacitatea ta de a te mobiliza şi de a privi viaţa ca pe o problemă personală pe care nu ţi-o poate rezolva nimeni în afară de tine. Chiar dacă te sprijini pe ceilalţi, important e să nu ajungi să depinzi de ei, să te complaci cu confortul care îţi vine de la altul. Dacă trece şi vara iar tu tot te scalzi în apele altora, între 7 octombrie şi 17 noiembrie, cu Marte în zodia ta, nu mai ai nicio scuză dacă nu iei decizii care să îţi mişte viaţa din loc!
Capricorn
2012 în ansamblu: Continuă pentru tine şi anul acesta o perioadă paradoxală a vieţii tale. De când a intrat Nodul Nord în Săgetător, ţi se petrec tot felul de lucruri misterioase, de evenimente al căror sens îţi scapă şi pe care cu greu le pui cap la cap. Viaţa pare un mister, iar pe alocuri, chiar o nebuloasă. Până pe 30 august, de fapt, ţi se oferă prijelul astral de a te întoarce la credinţă, la Dumnezeu, prin revelarea legilor subtile după care funcţionează întregul Univers. Tot ce ţi se întâmplă are acum rolul de a-ţi trezi conştiinţa, de a-ţi accelera evoluţia spirituală. Plata este renunţarea la ego, la vanitate, la dorinţa de a deţine puterea, controlul. Cu cât te opui, cu atât eşti lovit mai puternic. Cu cât accepţi tot ce ţi se întâmplă şi iei totul aşa cum vine, cu atât eşti împins mai repede înainte. Iar în asta constă paradoxul. Toate blocajele, provocările, şuturile, dar şi darurile, oamenii, surprizele de care ai parte au menirea de a te scoate dintr-o atitudine rigidă şi de a te face să retrăieşti trecutul într-o lumină nouă, care să te vindece de greşeli repetate şi de obişnuinţe. În 2012, eşti ca un pui căruia i-a venit vremea să iasă din coaja oului!
Click AICI pentru HOROSCOP CAPRICORN 2012 integral!
Vărsător
2012 în ansamblu: O singură lună pe anul acesta te simţi mai debusolat, chiar prima la rând, cât Neptun mai stă în zodia ta. Te mai laşi purtat de vânt şi ai nevoie de altcineva să vezi direcţia corectă, deoarece te cam împrăştii în prea multe direcţii. Numai că ianuarie trece repede şi face uitată bâjbâiala. Ai mână liberă să-ţi croieşti viitorul cum îţi place ţie.  Până pe 30 august, cu Nodul Nord în Săgetător, atragi oamenii de care ai nevoie pentru a putea să-ţi concretizezi proiectele. Visurile şi aspiraţiile tale sunt cu un pas mai aproape de tine. Implicarea ta în grupuri, asociaţii sau organizaţii este de bun augur, pentru că ceilalţi te împing de la spate şi te ridică. Ai şansa de a deveni un lider de opinie, un reprezentant de seamă al categoriei sociale sau profesionale cu care te identifici, un vârf de lance, un etalon. Te bucuri de popularitate, ai susţinători şi tot ce trebuie să faci este să te păstrezi la cel mai înalt nivel al tău, mai ales că, din toamnă, sunt semne de confirmare socială, iar pretenţiile de la tine vor fi din ce în ce mai mari.
Click AICI pentru HOROSCOP VARSATOR 2012 integral!
Peşti
2012 în ansamblu: Pentru tine, anul 2012 înseamnă întoarcerea ta la o serie de calităţi pe care le-ai avut încă de la naştere, dar pe care le-ai ignorat sau nu te-ai străduit să le dezvolţi. Dar, pe undeva, ai ştiut mereu că eşti mai special şi că ai o deschidere mai mare decât alţii spre realitatea care nu se vede, spre transcendent, spre lumea fenomenelor subtile. Pe 4 februarie, Neptun, stăpânul modern al zodiei tale, se întoarce acasă. El îţi ascute progresiv al şaselea simţ, intuiţia, clarvederea, capacitatea de a anticipa, premoniţiile, laturi ale personalităţii tale pe care tot vei avea ocazia să ţi le explorezi şi în anii care vor veni. Deocamdată, anul acesta faci primii paşi către o formă de putere pe care la început e normal să nu ştii exact cum s-o foloseşti. Încetul cu încetul, te convingi că lumea e mult mai mult decât poţi vedea cu ochii sau atinge cu mâna şi vrei să investighezi ce se ascunde în spatele formelor. Dacă la început ţi se poate părea că visezi, că eşti confuz, pe parcurs vei constata că, de fapt, abia începi să te trezeşti şi să descoperi adevărata faţă a Universului, invizibilă până acum.
Click AICI pentru HOROSCOP PESTI 2012 integral!

Consiliere transpersonala si indrumare spirituala. De acum si ONLINE, cu Nicoleta Svârlefus!


Alegerea cea mai importanta pe care o ai de facut in viata este: vrei sau nu sa fii fericit? Esti dispus sau nu, sa dai drumul nefericirii? Esti gata sa afli cine esti?

Iata cum te poate sprijini Nicoleta Svârlefus:

1. Curs individual + consiliere online "Traieste viata pentru care ai fost creat"

Acest program este unul complex, consta in 10 lectii pe care le primesti pe email, si se intinde pe o perioada de aproximativ 30 zile. Pentru fiecare lectie, timpul alocat pentru asimilare si integrare, practica si exercitiu, este de 3-4 zile. La finalul fiecarei lectii, primesti antrenament si consiliere.
Optional, programul poate cuprinde si sedinte de consiliere la tefefon.
Pentru detalii despre acest program: dr_n_svarlefus@yahoo.com

*Acesta este un curs de baza, un demers eficient, pentru oricine vrea sa-si cunoasca adevaratul sine, potentialul real, mai ales daca se afla la inceput de drum in acest sens. Poate fi o alegere inspirata si pentru cei care vor sa integreze si sa aplice cu adevarat ce au citit, aflat, cunoscut pe alte cai.
Este o alternativa excelenta pentru cei care-si doresc sa participe la workshop-ul cu acelasi titlu, dar nu au posibilitatea sa participe din cauza distantei.

2. Indrumare spirituala si consiliere transpersonala individuala online.
Pentru detalii: dr_n_svarlefus@yahoo.com
In functie de necesitatile tale, vom stabili impreuna durata consilierii, care sunt pasii de parcurs si modalitatea/etapele de comunicare.
Acest program cuprinde 1-5 sedinte de consiliere pe email. Numarul sedintelor va fi stabilit in functie de necesitati si de comun acord.
Dupa solicitarea scrisa a acestui gen de consiliere, vei primi un email cu cateva intrebari, esentiale pentru a identifica punctul in care te afli, angajamentul tau de a lucra cu tine, precum si disponibilitatea de a te lasa indrumat. 
Tariful este personalizat.

* Acest program este recomandat in special celor care au mai facut demersuri in sensul autocunoasterii si transformarii personale, iar acum au nevoie de antrenament specific.

3. Indrumare spirituala si consiliere transpersonala de grup (workshop-uri).



Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...