Sambata, 30 noiembrie 2013, la 360 de grade, B1TV, cu Alina Badic

Sambata, 30 noiembrie 2013, ne revedem la emisiunea 360 de grade, B1TV, cu Alina Bădic.

În direct, de la 13:00 la 14:00.

Subiectul: PREVIZIUNI ASTROLOGICE PENTRU LUNA DECEMBRIE

Abordăm semnificaţiile astrale din punct de vedere practic: perspective, oportunităţi, capcane, riscuri, avertismente.


O lună plină de bucurii să fie!

Pentru înregistrarea emisiunii, CLICK AICI!

Seminar de astrologie: Cuplul Jupiter-Saturn. Jupiter-"Marele Malefic"/Saturn-"Marele Benefic", 15 decembrie 2013

Seminarul se adreseaza pasionatilor de astrologie care au o cunoastere, chiar si superficiala, a notiunilor de baza ale disciplinei: zodii, case si aspecte. 

Este nevoie de reinterpretarea unor clisee care circula in astologie. Jupiter este considerat “Marele Benefic”, lui i se atribuie o suita de conotatii pozitive, ignorandu-se efectele secundare si potentialul negativ ascuns. La polul opus, Saturn este anatemizat cu stigmatul “Marele Malefic”, desi este purtatorul celor mai semnificative mesaje de transformare personala.


Cum nu putem cunoaste nimic decat prin opusul sau, vom pune cele doua planete fata in fata si le vom trece prin astrologia natala, karmica, relationala si previzionala.

Structura:

•    Jupiter si Saturn in astrograma natala
•    Interpretare karmica
•    Iubirea lui Jupiter si iubirea lui Saturn
•    Ciclurile lui Jupiter si Saturn
•    Tranzitele lui Jupiter si Saturn

Exploram impreuna cat de “benefic” este “Marele Benefic” (Jupiter) si cat de “malefic” este “Marele Malefic” (Saturn).
Scopul seminarului este acela de a restabili un echlibru in interpretarea extremista a celor doua planete. Reversul medaliei pentru fiecare dintre ele va scoate in relief fata “malefica” a lui Jupiter si amprenta “benefica” a lui Saturn.

Al Doilea Ascendent (video)

Prezentarea sustinuta la Congresul Asociatiei Astrologilor din Romania, sambata, 2 noiembrie 2013.

Tema:

Al Doilea Ascendent

Continut:

Ce este al doilea Ascendent?

Cum il identificam in astrograma?

Interpretarea celui de-al doilea Ascendent in fiecare dintre cele 12 zodii (scurt tur de orizont).

Pentru inregistrarea materialului VIDEO, CLICK AICI!


Secretele numerelor (episodul 3): 69, numarul sexualitatiii

Există o serie de numere controversate, din pricina unor conotaţii tabu pe care le comportă. 69 este unul dintre ele, asociat cu o sexualitate considerată anormală, nefirească, blamabilă. Oare chiar aşa să fie? Şi, până la urmă, cine defineşte sfera realului?

69 este, în primul rând, o stilizare a ideogramei chinezeşti ce semnifică echilibrul celor două energii, masculină şi feminină, yin şi yang. Din punct de vedere numerologic, 6 este un număr feminin, iar 9, masculin. 6 corespunde planetei Venus, deci feminităţii în toată complexitatea sa. 9 este un număr atribuit în numerologia modernă lui Uranus. Există discuţii pe marginea guvernării planetare a acestui număr, pe care mulţi îl văd sub semnul lui Marte. Ca semnificaţie, în numerologia vestică, occidentală, 9 corespunde clar lui Uranus, prin natura sa vizionară, umanitară, socială.

9 corespunde într-adevăr lui Marte, dar în numerologia vedică, nu în cea practicată la noi. Iar în interpretarea lui 69 e util să ne întoarcem la origini. Una din cele mai vechi reprezentări vizuale ale poziţiei erotice 69 este o sculptură din templul indian de pe insula Elephanta, lângă Mumbai, datând din primele secole ale erei noastre. Şi ştim că din părţile acelea se trage Kama Sutra, ghidul relaţiilor sexuale, elaborat în limba sanscrită undeva între anii 400 î.Hr şi 200 d.Hr. Aşadar, ca să înţelegem conotaţiile primare ale lui 69 trebuie să mergem pe filiera autentică, în cazul de faţă, cea hindusă. Deci îi vom atribui lui 6 planeta Venus şi vom accepta la acest nivel energia lui Marte ca influenţă asupra numărului 9. Venus şi Marte. Femeia şi bărbatul contopiţi.

Seminar ASTROLOGIE SI CULORI, luni, 25 noiembrie 2013

Seminarul se adresaza inclusiv incepatorilor si pasionatilor de astrologie.

Cunoastem tainele astrogramei personale. Bun. Si ce facem de aici incolo? Culorile pot fi leacuri eficiente pentru indreptarea unor minusuri sau factori de stimulare pentru exprimarea darurilor noastre.

Urmarim semnificatia culorilor din punct de vedere energetic, simbolic, medical. Asociem culorile si planetele cu fiecare culoare corespunzatoare.

Folosim culorile ca remedii pentru dezechilibrele pe care le intalnim in astrograma.

De asemenea, vedem cum poate servi culoarea ca adjuvant in exprimarea talentelor native, in conectarea cu sinele, in identificarea si indeplinirea misiunii personale.

Cand? Luni 25 noiembrie, orele 18:30-21:00.

Cat costa? 35 lei.

Unde? Bucuresti. Locul va fi anuntat participantilor. Cine doreste sa vina, ma suna sau imi scrie, ca sa primeasca adresa.

0742010763
valeriu.panoiu@gmail.com

Secretele numerelor (episodul 2): 40, numarul puterii

Un numar este egal cu el insusi, asta am invat la matematica. 1=1. In numerologie, 1 nu este egal insa doar cu el insusi. 1 este egal si cu 4. 4=1. Adevarat, exista insa in aceasta echivalare o diferenta de vibratie.

1 este numarul unitatii, al intregului. Din punct de vedere Divin, 1 este Dumnezeu, Creatorul, iar din punct de vedere terestru, 1 este primul Om, barbatul, Adam. Principiul masculin.

2 este numarul opozitiei, al dublului. Este 1 care sta fata in fata cu el insusi. Din punct de vedere Divin, 2 este Creatia, tot ce emana din Dumnezeu, iar la nivel terestru, 2 este femeia, Eva. Principiul feminin.

Intre 1 si 2, deci intre Creator si Creatia sa, intre barbat si femeie, se naste o relatie. Din 1 si 2 ia fiinta 3. Din barbat si femeie se naste copilul, deci rezultatul intalnirii dintre 1 si 2.

Pe linie simbolica, TATA este reprezentat de numarul 1, MAMA de numarul 2, iar COPILUL de numarul 3. 1+2=3. Dar toti cei 3 formeaza impeuna o unitate de numita FAMILIE. Deci, cand vorbim despre numarul 4, adica despre ceea ce 1 (tata), 2 (mama) si 3 (copilul) formeaza impreuna, vorbim despre o alta unitate, deci tot despre 1. Numai ca 4 este o unitate mai complexa, pe o frecventa superioara decat 1. Daca daruim cuiva flori, nu e totuna daca daruim o singura floare sau 3 flori. 3 flori formeaza deja un buchet. Al patrulea element, buchetul, este tot un 1. Deci 4=1.

Sunt ritualuri, mai ales in crestinism, care acopera un interval de 40 de zile. Exista, de exemplu, rugaciuni sau acatiste care trebuie sa fie citite 40 de zile. 40 de zile este intervalul de la Invierea lui Iisus Hristos pana la ridicarea sa la cer. Inaltarea este intotdeauna sarbatorita la 40 de zile dupa Inviere. De asemenea, sufletul se ridica la cer in 40 de zile dupa ce s-a desprins de trup. Parastasul de 40 de zile are tocmai acest dar, de a-i ajuta pe cei plecati din planul fizic sa treaca mai usor dincolo, de a le da putere sa faca saltul.

Dar de ce e nevoie de 40 de zile si nu de 30, de pilda? Numarul 40 este format din alaturarea dintre 4 si 0. Semnificatia numarului 4 descrisa in introducere este absolut necesara pentru intelegerea valorii lui 40. In sinteza, 4 exprima o unitate, un 1, pe un nivel de vibratie mai ridicat. E ca si cum in muzica, vorbim despre nota DO. 1 ar fi Do de jos, iar 4 ar fi DO de sus. Pe casa scarii numerelor, 1 incepe randul de trepte dintre parter si primul etaj, in timp ce 4 este prima treapta a randului de scari dintre primul si al doilea etaj.

Sambata, 9 noiembrie 2013, la 360 de grade, B1TV, cu Alina Badic

Sambata, 9 noiembrie 2013, ne revedem la 360 de grade, B1TV, cu Alina Bădic, pe prima parte a emisiunii, de la ora 13:00 la 14:00.

Subiectul: Avanpremiera 2014

Facem o analiza a inceputului de an 2014, urmarim tendintele astrologice generale si poposim asupra fiecarei zodii.

Semne bune anul are, asa ca sa ne auzim cu bine!


Seminar: Astrologie cu Îngeri, vineri, 8 noiembrie 2013

Cum lucram cu Îngerii in astrologie?

Acest seminar este accesibil inclusiv incepatorilor.

El se adreseaza celor care sunt pregatiti sa treaca dincolo delimitele astrologiei clasice. Abordarea astrologiei se face din perspectiva energetica.

Invatam sa invocam Îngerii, sa ne protejam cu ajutorul lor, sa-i folosim ca intermediari, sa-i punem la treaba in conformitate cu fisa postului fiecaruia dintre ei, sa le fim recunscatori.

Identificam Arhanghelii care guverneaza fiecare zodie in parte si aflam care dintre ei ne poate ajuta, in functie de calitatile, blocajele si remediile de care avem nevoie, in concordanta cu astrograma natala.

Facem (macar) o meditatie cu Îngeri.

Adresa: aproape de teatrul Metropolis (intersectia Alecu Russo - Mihai Eminescu - Tunari).

Cine doreste sa vina, imi scrie sau ma suna, pentru a primi adresa exacta.

Cat costa? 40 de lei

Cand? Vineri, 8 noiembrie, de ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, orele 18:30-21:00.

0742 010 763
valeriu.panoiu@gmail.com

Horoscopul lunii NOIEMBRIE

Noiembrie este o luna “dureros de dulce”.

Ies la suprafata lucruri ascunse, fete ale oamenilor, secrete, jocuri de culise. Ce nu stim, nu ne face rau. Numai ca, de data aceasta, stim! Partea pozitiva este ca stam fata in fata cu adevarul, nu ne mai amagim, nu ne mai iluzionam. Stim clar cu cine avem de-a face si pe ce anume ne bazam. 

Parca, dintr-o data, ni se aprind toate beculetele si se face lumina. Avem intuitii si strafulgerari care ne dau peste cap ordinea dupa care ne contruisem viata pana acum.

Luna are si accente radicale, evenimentele ne provoaca sa taiem in carne vie, sa eliminam bruta tot ce nu ne mai trebuie sau nu ne mai convine, sa intoarcem spatele unor oameni si proiecte.

Noiembrie este o luna a curateniei generale, pe toate planurile: trecut, prezent, viitor, cariera si relatii. Mizeria iese la suprafata oriunde s-ar afla, deci sa ne pregatim sa ducem gunoiul!

Mersul planetelor in noiembrie 2013:

Soarele: pana pe 22, dimineata, in Scorpion, cand se muta in Sagetator
Pe 3 noiembrie avem Luna Noua in Scorpion, iar pe 17 - Luna Plina in Taur
Mercur: toata luna in Scorpion, pana pe 10 in mers retrograd, apoi in mers direct
Venus: pana pe 5 in Sagetator, pe urma in Capricorn
Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii octombrie: Marte in Fecioara, Jupiter in Rac, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Scorpion.

Berbec 

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...