Sambata, 1 februarie, la 360 de grade, B1TV, de la 23h00

Sambata, 1 februarie 2014, ne intalnim pe B1TV, la editia speciala a emisiunii 360 de grade.

Orele: 23:00-24:00.

Impreuna cu Alina Bădic, facem previziuni astrologice pentru luna februarie.

Asadar, nu de la orele pranzului, ca de obicei, ci la editia de seara a emisiunii.

Sa fim la maxim!

Pentru inregistrarea emisiunii CLICK AICI!


Seminar, duminica, 16 februarie 2014: România astrologică

Oare ne ajuta astrologia mundana (astrologia tarilor) sa gasim raspunsuri la intrebari care ne framanta ca romani? Va propun sa investigam astrologic HARTA NATALĂ A ROMÂNIEI.

Si va spun din start ca vorbim despre cea de la 1 decembrie 1918, conform careia România este o tara Sagetator cu Ascendent in Varsator! Harta care poarta amprenta sufletului poporului român.

Va invit la un SEMINAR despre ROMÂNIA ASTROLOGICĂ.

Cand? Duminica, 16 februarie 2014 de la 10:00 la 14:00.

Astept cu drag intrebari inainte de seminar si in cadrul seminarului, desigur.
Fac si eu o lista dupa care sa ne ghidam:

De ce ne-am nascut in România?

De ce harta de la 1918 este cea mai relevanta?

Care este profilul psihologic al românului?

In ce consta “karma de neam” a poporului român?

Ce cautam noi pe aici si de ce se tot plang românii?

De ce societatea este croita asa cum este?

De ce nivelul de trai nu este la standarde occidentale si la noi?

Care este relatia românilor cu strainii, cu autoritatea, cu copiii, cu Dumnezeu si cu ei insisi?

Ce fel de spirite se nasc in România (barbati/vs./femei)?

Femeia striga pe nume Destinul Barbatului

Numele pe care il purtam este un cod al directiei noastre de viata. El insumeaza experientele necesare care ne ajuta sa ne invatam lectiile. Numele intreg din acest moment (nume de familie + prenume) indica misiunile personale pe care le avem pentru aceasta viata. Numele ne da in numerologie numarul Destinului.

Este logic ca schimbarea numelui de familie atrage dupa sine o schimbare de directie in viata, o modificare a cursului, o bifurcare. Numele de familie se traduce numerologic in numarul ereditar. E ca si cum ne dam jos dintr-un pom si urcam in altul. Ne alipim la un alt arbore genealogic si preluam, desigur, inclusiv zestrea karmica a familiei in care intram cu nume cu tot, dar si avantajele incluse la pachet. Nu ne intereseaza aici interpretarea numarului ereditar, ci raspunsul la o intrebare cat se poate de pertinenta:  De ce femeile isi schimba numele de familie in urma casatoriei si nu barbatii?

Casatoria inseamna, printre altele, asumarea responsabilitatii depline fata de celalalt, dar, in primul rand, fata de tine. Iar asumarea responsabilitatii fata de tine inseamna asumarea responsabiltatii fata de tipul de energie predominant in corpul pe care il ai in aceasta viata. Barbatii sunt chemati sa-si asume energia masculina, iar femeile, pe cea feminina.

Observati numarul 1: drept, ascutit, ferm, integru, stapan pe el, erect, falic si falnic. Masculin. Si, totusi, cu un mic maner in stanga sus (pe stanga fiind femintatea), de care sa-l apuce... femeia.

Observati numarul 2: cum se unduieste ca o lebada, cu forme rotunjite, flexibil, moale, invaluitor, sinuos, indirect, ca o placa de surf. Feminin. Si, totusi, cu o trena pe partea dreapta, unde sa se urce... barbatul.

Duminica, 26 ianuarie, la "Luana Show", PrimaTV, ora 12:00


Pentru inregistrarea emisiunii
CLICK AICI!

Duminica, 26 ianuarie 2014, chiar la pranz, stau de vorba cu Luana Ibacka despre astre, astrologie si anul 2014 in emisiunea "Luana Show", PrimaTV.

Dialogul ne poarta de la mediul de afaceri actual pana la oportunitatle acestui an, de la solutiile pentru depasirea blocajelor personale pana la renasterea sperantei in mai bine.



Ce se intampla cu romanii si Romania la nivel de constiinta colectiva?

Cine are de castigat in 2014 si ce putem face sa ne recastigam pe noi insine?

Vizionare placuta si utila!

P.S. Reluarea emisiunii se difuzeaza luni, 27 ianuarie, de la 10:30.


Curs de astrologie (22-23 februarie) si consultatii (19-21 februarie) la Focşani

In perioada 20-23 februarie 2014 sunt la Focşani
19-21 februarie (joi-vineri): consultatii
22-23 februarie (sambata-duminica): curs, modulul 1, prima parte (partea a doua a modulului 1 de curs este programata pentru 22-23 martie)


Cui se adreseaza  cursul?

Cursul de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursul se organizeaza la clasa.

O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Astrologia este abordata din perspectiva spirituala, ca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
• vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia
• vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia)
• vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie
• vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si cu planul Divin.

Tematica

Cursurile de astrologie reprezinta un prim modul dintr-o serie ce va fi continuata.

Oricine rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, oricine se afla in plin proces de cautare de sine, oricine se trezeste la o viata constienta, oricine este pregatit sa isi asume propriul destin, oricine aflat in cautarea unui drum este mai mult decat binevenit! Aceste cursuri sunt mai mult decat cursuri de astrologie!

NivelMODULUL 1

TitluAUTOCUNOAŞTERE PRIN ASTROLOGIE

Desfasurare22-23 februarie 2014

Continut: JUMATATE DIN ACEST MODUL DE CURS, DECI
PRIMELE 4 LECTII DIN LISTA DE MAI JOS. CELELALTE 4 VOR FI SUSTINUTE PE 22-23 MARTIE

"România are numai Dumnezei pe pământ". Interviu în revista "Anchete speciale"

Reportaj astro precedat de un interviu realizat pe 13 ianuarie 2013 de Răzvan Durlan, publisher la Anchete Speciale, cea mai nouă publicaţie online de investigaţii. 

"Este marţi seara şi începe un nou curs. Modulul I din cursul de astrologie predat de Valeriu. Un beţişor parfumat arde solitar, pe o masă de furnir poziţionată în centru, răspândind în încăpere un parfum ameţitor. Gazda noastră, foarte amabilă din fire, deschide imediat fereastra pentru a lăsa loc rece aerului de afară să pătrundă înăuntru. Suntem invitaţi să traversăm împreună strada pentru a-şi cumpăra ceva de la librăria de peste drum. Vărsătorul cu stelele-n mână, Valeriu Mihai Pănoiu, o adevărată călăuză în ştiinţa astrelor, vrea să facă participanţilor la curs cadou de bun venit câteva mape şi pixuri colorate, de preferat în nuanţe de lemn, culori predominante în acest an de răscruce. Vânzătoarea, cu mult peste aerul unei femei din această categorie, găseşte la raft exact 11 mape. Fix 11. Parcă ştia de dinainte de câte va avea nevoie cel care-i mai vizitase magazinul. Îl ştie de undeva, dar nu are idee de unde. Află imediat că-i astrolog şi-i cere pe loc un sfat în cel priveşte pe al doilea său copil, pe care-l va naşte în foarte scurt timp. Pruncul va purta numele Adam, stabilesc cei doi, pe cînd Valeriu dă să iasă afară. Ne întoarcem în locaţie. Cifra 13 rezonează în fel şi chip cu cei 11 înscrişi pe listele tânărului astrolog. Apar cursanţii. În sala de curs, după sosirea a zece doamne, care mai de care mai interesată de propriul mister, apare şi un bărbat. Unul singur. Afacerist. Şi el e în căutarea unor răspunsuri pe care încă nu le-a găsit. Astrologul şi numerologul Mihai Valeriu Pănoiu nu şi-a imaginat niciodată că va îmbraţisa această meserie. Îi lasă pe fiecare în parte să îşi facă simţită prezenţa, după care se descoase singur în faţa tuturor. Cu calm şi într-o respiraţie bine calculată. Are şi motive s-o facă, fiindcă nimic nu este întâmplător.

O discuţie despre astrologie şi rolul ei în viaţa nostră în interviul de mai jos cu astrologul si numerologul Valeriu Mihai Pănoiu. 

Sus pe Crucea Cosmica 2014: Sufletele Gemene fac nunta in Cer!

Am fost extrem de rezervat cu analizele astrologice la inceputul acestui an si am inteles de ce. Aveam nevoie sa intru pe frecventa, sa simt vibratiile cosmice, sa ma misc in interiorul lor. Iar acum am datoria sa spun, indiferent de efectele posibile.

Intre 1 ianuarie si 20 mai 2014, trebuie sa pierdem totul, ca sa castigam totul!

Suntem pe o cruce cosmica in semne cardinale, cu planete care fac opozitii si cuadraturi: Uranus in Berbec, Jupiter in Rac, Marte in Balanta, Venus si Pluto in Capricorn. Venus este retrograda intreaga luna ianuarie, iar Marte va retrograda intre 2 martie si 20 mai. Cuplul Venus-Marte afectat de retrogradari vorbeste inevitabil despre iubirea care se asaza in centrul atentiei.

Perioada mentionata are conotatii karmice pe care nu le-a mai trait nimeni in aceasta viata, indiferent de varsta. Traim momentul adevarului in dragoste! Plecand de aici, intregul sistem de valori la nivel individual si social se restructureaza! Mor conceptii, mor prejudecati, mor principii!

Ce stiam noi despre familie nu mai este valabil! Familia nu mai este o comunitate in care indivizi de acelasi sange stau legati indiferent de context. Familia nu mai e un loc de pedeapsa! Atragem acum SUFLETE PERECHE! Ele devin acum familia noastra! E vorba despre acei oameni care in alte vieti ne-au ajutat si pe care i-am ajutat, la randul nostru. Sufletele pereche nu implica atractie sexuala! Sunt semenii pe care-i simtim aproape, cu care empatizam, fata de care manifestam sentimente pure si dezinteresate! De ei ne vom apropia mai mult, departandu-ne de mediul de origine! Bineinteles, avem obligatia sa ne iertam parintii, fratii, rudele, sa lasam in urma armonie, bucurie si iubire, nicidecum potop. Numai astfel ne eliberam de trecut! Cine persista in emotii negative fata de familia de sange, nu scapa si nu poate merge mai departe. Astfel, putem migra catre acei oameni cu care impartasim ceva superior, indiferent de varsta sau sex. Apropierile sunt spontane sau le constientizam, in sfarsit. Ne dam seama ce ne atrage la anumite persoane si le cautam mai asiduu compania, prezenta, apropierea. Refuzam cumetriile bazate pe obligatii! Daca suntem constienti de noi, renuntam usor la obligatiile de familie si ii imbratisam pe noii membri, care ne umplu sufletul. Compromisurile de dragul familiei se dizolva.

Curs de astrologie, modulul 1, Bucuresti, din 13 ianuarie 2014

Cui se adreseaza?

Cursurile de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursurile se organizeaza la clasa.
O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Astrologia este abordata din perspectiva spiritualaca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
·        vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia
·    vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia)
·        vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie
·    vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si cu planul Divin.

Tematica

Cursurile de astrologie reprezinta un prim modul dintr-o serie ce va fi continuata.

Oricine rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, oricine se afla in plin proces de cautare de sine, oricine se trezeste la o viata constienta, oricine este pregatit sa isi asume propriul destin, oricine aflat in cautarea unui drum este mai mult decat binevenit! Aceste cursuri sunt mai mult decat cursuri de astrologie!

Sunt de fapt cursuri de autocunoastere si transformare personala prin astrologie!

Nivel: MODULUL 1

Desfasurare: 13 ianuarie - 10 martie 2014

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...