999: Pe repede înainte prin bezna minții

Unele rocade merită să fie urmărite cu interesul iscat de focurile de artificii la Revelion. Iar din punct de vedere astrologic, chiar trăim un soi de Revelion. Pe 9 septembrie 2016 este Anul Nou Jupiterian. Planeta Jupiter, care poartă numele Zeului Zeilor, schimbă Fecioara cu Balanța. Și bine face!

Primele 9 zile din luna septembrie 2016 îl țintuiesc pe Jupiter în ultimul grad al zodiei Fecioară. Haos total. Acel moment la volan în care știi că din spate vine o mașină de care trebuie să te ferești, dar nu o vezi, pentru că e în unghiul mort. Baba-Oarba astrală. Gradul 30, denumit ‘anaretic’, foarte puternic, este sensibil din cauză că Mercur, stăpânul acestei zodii, este retrograd. În aceeași perioadă, Soarele și Marte fac o cuadratură, lângă careul grozav dintre Saturn și Uranus. Colac peste pupăză, între 2 eclipse, pe 1 și 16 septembrie. Luate separat, aceste evenimente sunt pe alocuri inofensive. În combinație, dau o reacție chimică efervescentă.

De pe 1 până pe 9 septembrie are loc o numărătoare inversă cosmică. 9 septembrie este o zi generală de vibrație 9: o zi de 9, în a 9-a lună, în an de vibrație 9. Energia astrelor combinată cu frecvența numerelor degajă o forță care împinge viața spre o vibrație superioară. Tot ce vine spre noi este urgent, categoric, tranșant. Ori, ori. Ori te acordezi cu Universul și cu drumul tău, ori cazi, suferi sau chiar ieși cu totul din planul fizic. 

Data de 9 septembrie reprezintă o frontieră absolută a fricii. Cu cât ne apropiem de această dată, fricile de orice fel, incertitudinile, nesiguranțele, neîncrederea, convingerile negative se adeveresc de 9 ori mai repede! 
- Ți-e frică să nu te descurci? O să clachezi!
- Ți-e frică să nu rămâi fără bani? O să rămâi.
- Ți-e frică să nu ai suficienți clienți? N-o să ai suficienți!
- Ți-e frică să nu termini un poiect la timp? N-o să-l termini!
- Ți-e frică să nu rămâi singur? Pregătește-te!
- Ți-e frică de vreo boală? De ea o să ai parte. 

Este un moment decisiv de trecere de la întuneric la lumină. Gândurile pozitive sunt singura cale! Cine se teme și se luptă, va rămâne în conflict cu viața mult și bine. Cine se trezește și cedează, acceptă, armonizează și iartă, câștigă! Pe 9 septembrie, lumina se separă de întuneric, ziua de noapte, iar uscatul de ape. Fiecare alege în care dintre cele două echipe joacă: F.C. Bezna Minții sau Viitorul în Lumină.

Data de 9 septembrie trage o linie psihologică. Este termenul impus de sus cu forța pentru evaluarea fricilor și pentru abandonul în credință. Căci niciun gând negativ și nicio frică nu sunt de la Dumnezeu!  

De ce să ne îngijorăm, să ne enervăm, să trimitem gânduri negative, să ne lăsăm posedați de frici? Nu mai bine spunem o rugăciune alungând astfel ispitele minții care ne trag în jos? Așa cum Jupiter dă Fecioara pe Balanță, să dăm și noi frica pe credință! Se spune ‘Dă-i, Doamne, omului mintea cea de pe urmă!’. Vibrația zilei de 9 septembrie, o zi de 999, susținută astral de pasul înainte al lui Jupiter, aduce acel ceas din urmă la care mulți nu s-ar mai fi așteptat. Să fim pregătiți, să ne găsească treji, luminați, vigilenți. Să-l trăim ca pe un moment de iluminare!

Pentru ca energia cosmică să beneficieze de încă un semn de sus, 8 septembrie, ultima zi de dinaintea pragului 999, marchează Nașterea Maicii Domnului, una din cele mai importante sărbători ortodoxe. Și știm că România a fost botezată ‘Grădina Maicii Domnului’, după cum s-a exprimat chiar și Papa Ioan Paul al II-lea. S-o chemăm pe Maica și să stăm lângă Ea. Cosmosul vrea să ne convingă acum prin toate mijloacele că merităm tot ce e mai bun, că suntem iubiți, protejați și în siguranță.

Sursa foto: http://fineartamerica.com/featured/sun-light-breaking-through-into-cave-dray-van-beeck.html

16 comentarii:

  1. asa se explica de ce ma simt intr-o centrifuga uriasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Iar pe 9 o serbam pe Ana, mama Sfintei Marii.
    Sa ajute D-zeu fiicelor si fiilor acestui pamant !

    RăspundețiȘtergere
  3. Credeam ca numai eu simt ca nu mai pot, dar cred ca sunt multi ca mine . Multumim pentru explicarea situatiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. S auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca raspuns pentru un anonim de mai sus: suntem mai multi ce simtim ca nu mai putem, sa se termine odata si sa revenim la o viata mai linistita,mai normala, oricum e imposibil sa fie cea de dinainte.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Valeriu .sper sa ma gaseasca bine 9 sept.ptr ca am un careu teribil tntre saturn - pluton rx si eclipsa de soare conjunct cu pluton natal.le simt perfect prezenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim Mult ! Lumina, Iubire Si Spor !

    RăspundețiȘtergere
  8. E frumos cand spuneti ce efecte au miscarile astea pentru fiecare zodie!
    multumim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Zile binecuvântate

    RăspundețiȘtergere
  10. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc. Zile binecuvântate

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce ne face la 1.1.2017?
    Adica 111

    RăspundețiȘtergere
  12. Totul se rezolva in timp. Si ce daca ramai fara bani...ar fi prima data? Si ce daca ramai fara nu stiu ce prieten? Mai bine singur decat in compania unui prieten fatarnic. Si ce daca vei claca, o sa-ti revii. Nu ramane nimeni jos la infinit. Si daca ramane, se gaseste cineva care sa-l mobilizeze cu un sut in fund.

    RăspundețiȘtergere
  13. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere