Ateliere de astrologie: PROGRESIILE. Din 5 iulie 2023, online

De la astrologie nu se ia vacanță, în schimb, vara poate fi timpul pentru puțină practică. Formăm un grup de lucru de nivel mediu plus - avansați, pentru că tema necesită o bună cunoaștere cel puțin a astrologiei natale. Așadar, nu ne adresăm celor fără cunoștințe astrologice, în schimb începătorii care au luat contact cu astrologia previzională sunt bineveniți.

Atelierele sunt de zi. Dinamica este următoarea: ne vedem miercurea dimineața pe Zoom de la 10:00 la 12:00 (ora României) timp de 6 întâlniri consecutive. Începem pe 5 iulie, iar calendarul spune că încheiem pe 9 august.
Desigur că a doua zi sosește înregistrarea (important mai ales dacă cineva nu se poate prezenta fizic vreodată). Lucrăm în principal pe hărțile participanților dispuși să interacționeze.

Abordăm:
Semnificația hărții progresate secundare
Schimbările de direcție
Progresia planetelor în zodii și case
Datarea evenimentelor în timp
Vârste și ciclicități

Interviu Radio România Internațional: Cunoaștere și astrologie. Generațiile la granița dintre 1 și 2

Dacă, din munca mea, acest singur interviu rămâne și face o mai mare diferență peste 20 de ani, în speranța că tot mai multe spirite se trezesc la realitatea superioară a acestei planete, înseamnă că misiunea mea a fost îndeplinită.

Dialogul cu Roxana Iorgulescu Bandrabur, realizatoare de programe la Radio România Internațional, a scos la suprafață o latură erudită, aproape elitistă a abordării științelor simbolice, inițiatice, sacre. Este meritul total al jurnalistei de a evidenția asemenea valențe ale astrologiei și numerologiei.
Sunt atât de recunoscător pentru ținuta intelectuală în care a fost îmbrăcat rolul acestor discipline ale cunoașterii, condamnate drept „pseudoștiințe” în comunitatea celor ignoranți.

Un mare mulțumesc, Roxana Iorgulescu Bandrabur și Radio România Internațional pentru o asemenea platformă de exprimare!

Atelier de astrologie, București, 18 iunie 2023: Astrologia personalității, partea 1

Vă propun un șir de 4 ateliere la clasă, în București, câte unul pe lună. Primul din serie este programat duminică, 18 iunie, între orele 10:00 și 17:00. 

Aria de studiu:
ASTROLOGIA PERSONALITĂȚII

Tema de lucru:
ETAPELE ASTROLOGICE
ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE
Partea 1: LUNA și MERCUR

Tema poate fi subordonată și altei ramuri de cercetare astrologică:
ASTROLOGIA VÂRSTELOR

Etapa Lunii (0-7 ani) și etapa lui Mercur (7-14 ani) conțin semințele tiparelor de viață specifice zodiilor și caselor în care se află cele două planete în harta natală și aspectelor pe care le fac.