Horoscop cu miracole! Mercur retrograd în Pești, 5-28 martie 2019

Ce urmează după ce nu mai urmează nimic? Numai Mercur retrograd în Pești ar putea da răspunsul la o asemenea întrebare. Iar între 5 și 28 martie 2019 avem parte de acest tranzit, care are puterea de a da peste cap socoteli și de a redeschide capitole considerate închise.

Cine s-a născut cu Mercur retrograd știe: când credeai că ceva are o formă finală și că nu mai intervine nicio schimbare, surpriză! Celor născuți sub această configurație așa li se întâmplă lucurile, dar acum tratamentul astral se administrează tuturor. Când credeai că ceva s-a terminat, când te bucurai că ai atins o țintă, că te-ai așezat într-o poziție sigură, fixă, că ai ajuns la capătul de linie, bang! Big bang! Viața decolează de pe o nouă pistă. Când credeai că totul se termină, șoc și groază! Acela era doar începutul.

Credeai că ești într-un film și deja trăiai deznodământul? Ceea ce credeai că e sfârșitul era punctul culminant. Filmul era serial. Urmează o serie de episoade. Erai, de fapt, în episodul pilot, nu într-un film artistic. Când credeai că ești la ultimul nivel al jocului și ai luat trofel, ce să vezi? Producătorii tocmai au scos pe piață încă o parte a jocului, în care ultimul nivel la care erai e doar primul nivel spre o nouă aventură.

Jocul vieții se mută în altă dimensiune. Crește nivelul de dificultate, se schimbă decorul și scenariul. Regizorul suprem se joacă cu personajele și le împinge dincolo de limitele imaginației. Totul pare acum ireal, imposibil, și totuși e adevărat. Mercur retrograd atinge un nou nivel al irealului care devine realitate. Ficțiunea este trăită acum ca adevărul despre propria viață. Și totuși nu e nici film, nici roman, nici piesă de teatru. Chiar se întâmplă! Viața capătă accente de Hollywood. Wow! Nu se poate! Ba se poate! Ca într-un dialog absurd între un profesor de limba franceză și un elev perplex, dar creativ:
- N’est-ce pas? (în traducere – ‘Nu-i așa?’) întreabă profesorul.
- Ba se pa! Răspunde în româno-franceză elevul.

Între 5 și 28 martie 2019 se redeschid dosare clasate. Ceea ce părea că a atins un apogeu continuă. Revenind la filme și scenarii, putem retrăi scene din alte etape ale vieții. Putem identifica tipare prin inventarierea ultimelor dăți când Mercur a retrogradat în Pești, și anume: 7-13 februarie 2014; 23 februarie – 18 martie 2013; 23 martie – 3 aprilie 2012; 2 – 25 martie 2006. Sună un clopoțel în calendar pentru aceste date? Se aude din nou un clinchet de zurgălăi ce bate un gong de început dintr-un film cunoscut.

(A se consulta și filmarea despre întreaga perioadă de trecere a lui Mercur prin Pești în 2019. Click AICI! De asemenea, a se da ABONARE în dreapta jos, sub clip, la canalul YouTube.)

Mercur retrograd în Pești ne teleportează în alt timp și alt spațiu, dincolo de limitările minții noastre. Viața trece pe pilot automat conectat la Univers ca să aducă o corecție a cursului vieții. Mintea umană predă comanda minții cosmice, pregătită de un salt cu viteza luminii. Mintea mercuriană, rațională e paralizată. Ce vine e căzut din cer, ca dar divin sau plan divin. Suntem ghidați, călăuziți, luați pe sus, aparent fără să existe o explicație plauzibilă pentru anumite acțiuni.

Credeai că ai terminat? Totul abia începe. Când credeai că ai tot, mai era ceva pe deasupra. Tot ce pare de nezdruncinat declanșează un torent de evenimente. Tot ce credeai că s-a încheiat o ia de la capăt. Nu mai întreba de ce! Cea mai inutilă întrebare a perioadei este DE CE? Bate din aripi și ne duce în zbor însăși inspirația divină.

Mai era ceva dincolo de maxim! Dincolo de vârf e doar cerul, din care coboară acum o scară de lumină la picioarele noastre. Poate fi chiar un covor roșu. Ceea ce se întâmplă este supralumesc, supraomenesc, și nici nu este dat oricui. Este pentru cei Aleși, recompensați pentru contribuția lor, sau pentru cei cărora le-a sunat ceasul să li se întoarcă ceea ce au dat, cu plus sau cu minus.

Mercur retrograd în Pești pogoară pe Pământ un spațiu de miracole. Iar semnele sunt peste tot. Totul se confirmă, totul se dublează. Dovezile sunt clare, la vedere. Sincronicitățile sunt palpabile! Ori ne uităm la ceas la ore simetrice (11:11, 23: 23 etc.), ori ni se arată simboluri ce confirmă acțiunile. Exemplu personal: cam ce șanse erau ca pe 5 martie după-amiaza să rezerv cazare pentru o excursie în Irlanda, iar pe 6 martie dimineața, la prima oră, în drum spre birou, să opresc la un semafor în dreptul unei doamne care avea pe cap o căciulă croșetată cu steagul Irlandei?
Ireal, dar cât se poate de palpabil. Dovada foto însoțește textul de față.

Tranzitul seamănă cu evoluția numerelor de la 12 la 13. 12 simbolizează Universul, tot ceea ce există, iar 13 o nouă ordine care transformă vechiul Univers, creând unul nou. Apariția elementului surpriză dă peste cap tot ceea ce părea stabil și echilibrat, generând o nouă lume în căutarea unui nou echilibru. Dincolo de tot mai era ceva, un deasupra care devine vizibil un pămânrt ce coboară din cer, o lume cu alte reguli care ne primește și ne hipnotizează. 

Când credeai că ești perfect instalat într-un scaun și un salariu, apare altceva la orizont. Când luaseși o hotărâre definitivă, dintr-o dată ea nu mai pare definitivă. Când credeai că te-ai așezat perfect confortabil la locul tău, apare alt loc. Chiar dacă teoretic nu ne lipsește nimic și nu avem motive logice să curgem în altă direcție, totuși e ceva acolo. There’s something out there! (ca în replica din filme) E o voce, o chemare pe care o auzim. Întrebarea e dacă o și ascultăm.

Mercur retrograd în Pești pentru fiecare zodie:

Berbec: intuiție, clarviziune, vise premonitorii, închidere neașteptată a unui drum care părea că nu se mai termină.
Taur: integrare într-o echipă nouă, planuri de viitor neașteptate, susținători ce par îngeri pământeni.
Gemeni: reinventare personală, noi începuturi socio-profesionale, acțiuni care atrag atenția publică, părăsirea unui mediu care nu permite creșterea și evoluția.
Rac: acceptarea unor adevăruri greu de acceptat, decizii legate de drumuri, distanțe, străinătate, deschiderea către condiții de viață diferite, experiențe dincolo de puterea de acceptare a minții.
Leu: ieșire miraculoasă dintr-un impas financiar, încheiere a unui ciclu de suferință, trăiri mistice.
Fecioară: revelații despre viața în doi, parteneriate inedite, noi asocieri, reorientare bruscă în relația cu partenerul sau împreună cu el, legalizarea unor decizii.
Balanță: ieșire din rutină, schimbări profesionale, atenție acordată stării de sănăte, renunțarea la un stil de viață și adoptarea unor măsuri de creștere a calității vieții.
Scorpion: apariția unei idei sau a unei persoane care deschide sufletul, decizii neașteptate privind relația cu copiii, afirmare la scenă deschisă, creativitate maximă și chiar fertilitate.
Săgetător: decizii legate de casă și patrimoniu, schimbări în obiceiurile de viață, reorganziarea vieții de familie, apariția unor situații nerezolvate din trecut.
Capricorn: schimbare de mentalitate, accesul la o nouă rețea de oameni și de cunoștințe, răsturnări în relația cu frații și rudele de gradul întâi, comunicare la alt nivel.
Vărsător: activarea unor talente, îndrăzneală financiară, un nou teritoriu ce apare la orizont, decizii extreme legate de spațiul și de mediul în care trăiește, orientare spre un mediu ce permite posibilități mai mari de exprimare.
Pești: decizii care întorc din drum niște hotărâri anterioare, începuturi acolo unde altă dată nu s-ar fi avântat, înfruntarea cu protecție divină a unor obstacole care nu dau mari șanse de câștig, curaj și spirit întreprinzător.

13 comentarii:

  1. desăvârșit, încântător, ca de obicei ! și spor în toate bune :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim ! O primăvară frumoasă .... 🤗🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa iti fie de bine! La mai mare! Sa iti aduci aminte de teo!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari, Valeriu. Iti multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci,acest articol este atat de motivational! Dar toate scrierile tale mi-au dat putere si m-au ajutat sa merg mai departe, sa trec peste momentele in care nu mai vedeam calea. Multumesc...��

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc ptr acest articol ,care te mobilizeaza,te face sa nu cedezi,iti da puterea de a depasi si a gasi solutii in rezolvarea dificultatilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mulțumit dr. Alashira pentru o lucrare grozavă pe care a făcut-o pentru mine, vreau să rănesc numele doctorului Alashira pentru că m-a vindecat dintr-o pâine menstruală cronică .. aceasta a numit pâine tocmai a început dintr-o dată, a fost absurd oamenii m-au batjocorit de el. Când va începe, voi fi atât de neliniștit, deoarece durerea este atât de insuportabilă. De parcă mă lupt cu moartea săptămâni în urmă, când am venit să-l văd pe doctorul ALASHIRA, mă întreabă dacă simt durere, eu apoi i-au explicat-o și i-au spus când am mers la spital, ei au spus că se schimbă că este normal .. Dr. Alashira a spus că nu este Norma și mi-a spus să fac câteva misiuni și nu am făcut-o ... simt durerea, am venit să mulțumesc dr. Alashira..pentru că sunt liber de dureri, nu simt deloc dureri sau slăbiciuni când va veni timpul să curgă normal. Sunt liber. Vă rugăm să contactațiDr Alashira pentru Ajutor e-mail dr.alashirao1 @ gmail.com sau WhatsApp + 2348034395438..multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai Atotputernic a continuat să-l binecuvânteze pe dr. Alashira pentru că este o muncă grozavă. Închide anul acesta am solicitat o încărcătură pentru a-mi salva compania, dar știu modul în care am aplicat în multe organizații, dar nu am putut întâlni echipele și condițiile de acolo. .Am renunțat la așa ceva pentru un împrumut .. compania mea continuă să meargă zi de zi am vrut să vând compania, deoarece lucrurile nu funcționează bine și știu echipament ... Am contactat un prieten pentru cumpărători înainte să-mi spună cum este Alashirahelphim în păstrare se desfășoară afacerile și acum face profit. Am contactat dr. Alashira și i-am explicat totul .. mi-a spus ce să obțin și am făcut-o .... iată organizația din care am solicitat împrumut de la call and giveme aform și Am completat-o. Mi-au dat un împrumut de (500.000 $) SUA .. care au plătit și compania mea se depășește așteptările mele .. Poate numele lui să fie grozav. cred că te va ajuta să e-mail e-mail dr.Alashirao1 @ gmail.com WhatsApp +2348034395438 mulțumesc pentru citit ING

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună ziua, telespectatori sunt aici pentru a împărtăși marea lucrare a lui alashira ... Am văzut o postare a unei femei care își împărtășește mărturia în octombrie - 12- 2018, despre cum alashira o ajută să-și construiască familia înapoi .. Am fost atât de impresionată, am rămas mulți ani cu toți .. Lucrurile au fost atât de dure pentru mine, am aplicat pentru un loc de muncă în multe companii, nu pare să se întâmple nimic, decât am văzut o altă femeie care împărtășește o altă mărturie, cum alashira o ajută în doar 2 luni ceea ce a căutat, de ani de zile.Iheldonthetestimony andI am decis să-l logodesc și i-am spus fiecare lucru pe care l-am trecut cu atenție și mi-a spus că nu ar trebui să-mi fac griji că o va face pentru mine, că ar trebui să cred și să-i urmez instrucțiunile și am făcut-o, cred și sper că are voie puternică, va trebui, după ce am auzit că este o muncă bună și mărturisesc viața oamenilor, la începutul unei luni l-am contactat, am primit un mail de la Dubai pentru un loc de muncă străin la care nu am solicitat niciodată, mai târziu în acea săptămână, Igot a apelat la un formular larg de furnizare a unui formular pe care cineva îl știa vreodată , Am fost confundat urmeaza saptamana am obtinut un post de prelegere in universitatea privata pe care o cer online in China pentru a preda engleza..Acum am reluat meseria de prelegere, desi nu este usor, dar imi place treaba, am sigilat jobul din Dubai si am inceput sa furnizez un alt prieten. Alinira este un om grozav și a trimis un Dumnezeu ... în viața mea ... mulțumesc dr. Alashira..contactați-l pentru ajutor dr.alashirao1@gmail.comorWhatsApp+2348034395438….thankforreading .. Mr.Jude Kodjo ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  10. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...