Lilith în Gemeni (18 iulie 2021 - 14 aprilie 2022): Se joacă și se trăiește la dublu!

Surâsul Giocondei zace la colțul gurii fiecărui purtător de Lilith în Gemeni. Acel surâs care zice că cel ce se uită la tine știe ceva ce tu nu vei afla niciodată. Toți cei atinși de acest marcaj fac echilibristică pe sârma dintre adevăr și minciună prin omisiune. Totul pare reversibil la ei, nimic nu de dezvăluie complet, dar nici nu se învăluie suficient.

Între 18 iulie 2021 și 14 aprilie 2022 e clar că niciodată nu știm destul. Trăim cu sentimentul că tot timpul mai era ceva de aflat, certitudinea cea mare este incertitudinea, iar misterul și seducția revin la modă. Dintotdeauna sugestia a fost mai sexy decât nudul, ceea ce se ascunde e din nou mai tentant decât ceea ce este la vedere. Cu Lilith în tranzit prin semnul Gemenilor în aceste 9 luni, indiciile, semnele, simbolurile, urmele, nuanțele, interpretările ne suscită mai mult interesul decât realitatea brută aflată la vedere. Preferăm aparențele, impresiile, curiozitățile. Evidențele ne plictisesc, iar dacă ceva nu ni se opune nu prea ne stârnește interesul.

Lilith în Gemeni nu ne lasă să spunem tot, ne face mai secretoși, ne îndemnă să fim mai rezervați în comunicare, să ținem pentru noi ceea ce contează cu adevărat sau măcar să păstrăm deconspirarea pentru momentul potrivit, când o putem orchestra cu premeditare, cu regie și cu fast. Multe urmează să mai aflăm abia după ce s-au consumat, când nu mai putem decât să luăm la cunoștință.

Provocările mentale sunt esențiale acum, iar dorința de a scoate la lumină ceea ce nu se arată de la sine, de a descoperi, de a cerceta devine stăpână. Savoarea vine din jocurile de cuvinte, din înțelesurile duble, din aluziile care învârt rotițele asocierilor. Lilith în Gemeni pune pe scenă în rolurile principale căutătorii de aventură și de sensuri. Aventura trebuie percepută în bunul sens dublu despre care face vorbire și astrologia: aventură a cunoașterii și aventură în planul fizic. Unii vor dori să învețe mai mult, alții vor dori să experimenteze mai mult siuații duplicitare.

Când te pălește ceva, întoarce și celălalt obraz! Lilith în Gemeni îți mai dă una...

Lilith în Gemeni ne condamnă parcă să ne dedublăm, să fim cu posteriorul în două luntre, să luptăm pe două fronturi. Viața ca două șine de cale ferată, care rămân paralele, deci nu au ocazia să se întâlnească. Doi într-unu, și aici și acolo, în același timp. Și cald și rece, și bun și rău, și înger și demon. O continuă reconciliere a contrariilor care ne plasează într-o viață bidimensională. Trăim două vieți. Cel puțin...

E aproape imposibil în tot acest timp să mergem pe o singură cale. Ceva începe înainte ca altceva să se termine, totul pare că se amestecă, se suprapune, se încalecă. În sens constructiv, apar: dubla specializare, studiile făcute în paralel la două facultăți, două locuri de muncă, două domenii de activitate, două domicilii, două destinații. Fragmentarea, alternativa, relativul iau locul unității, fermității, absolutului.

Dublul devine laitmotiv.

Lilith în Gemeni surâde la noi și ne asigură că da, se poate! Se poate să fim în două locuri în același timp. Se poate să fim și... și... Se poate să trăim două vieți într-una singură.

Ce stimulează și dublează Lilith în Gemeni pentru fiecare zodie:

Berbec: călătoriile, relația cu mijloacele de trasnsport, contractele, relațiile cu rudele.

Taur: independența financiară, banii câștigați prin muncă, valorificarea talentelor.

Gemeni: deciziile, independența, direcțiile paralele de viață, atenția acordată imaginii.

Rac: acceptarea, intuiția, deznodământul neașteptat, activitățile ascunse, discreția.

Leu: relațiile de prietenie, anturajul, idealurile, planurile de viitor.

Fecioară: ascensiunea, cariera, reputația, responsabilitățile, puterea personală.

Balanță: relațiile cu străinii, diversitatea, depășirea limitelor, încălcarea prejudecăților.

Scorpion: resursele obținute prin alții, afacerile, reinventarea, începuturile de la zero.

Săgetător: relații, justiție, asocieri, parteneriate, căsătorie, succese în doi.

Capricorn: reinventare profesională, schimbarea condițiilor de tari sau de lucru, stil de viață, sănătate.

Vărsător: afirmare, expunere publică, recunoaștere a meritelor, dragoste, timp liber, pasiuni.

Pești: relațiile de familie, locuință, tranzacții imobiliare, vindecarea trecutului.

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/454441418655175347/

3 comentarii:

  1. Exact pe 18.07.am avut o asemenea traire.O succesiune rapida de situatii cu totul si cu totul neasteptate a creat incertitudine acolo unde totul parea a fi clar...s-au ivit dubii...Greu de suportat.Se pare ca aveti dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  2. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte fericită în această zi pentru că tocmai mi s-a întâmplat o minune, nu mă așteptam să mai fiu alături de iubitul meu, dar datorită lui DR DAWN, un magician puternic care a făcut-o posibil. Căutam online pe 15 aprilie 2022 pentru a vedea cum îmi pot restabili viața amoroasă și am dat peste multe mărturii despre DR DAWN. Mă apropii de ea și sunt recunoscătoare pentru ajutorul ei, acum iubitul meu s-a întors cu mine. Mulțumesc DR DAWN Voi continua să depun mărturie pentru tine. puteți avea încredere în DR DAWN pentru a vă rezolva problemele %100, contactați sincer e-mail, dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...