Atelier de astrologie: RECEPȚIILE MUTUALE, miercuri 5 iunie, online

Există un istoric personal al acestui seminar pe care îl propun. În luna iunie 2024 se resimt efectele unei conjuncții între două planete și îmi vine ideea să consult mai multe surse pe această temă, să văd ce mai zic și alți autori. Pe măsură ce citesc interpretări ale conjuncției respective, încep să mă recunosc în semnificații și îmi dau seama că e vorba despre mine. Moment în care mă duc în harta mea natală și văd că cele două planete erau în recepție mutuală de exaltare. Studiez astrologia de 28 de ani și asta e fascinant la acest domeniu: revelațiile nu se termină niciodată.

Mă uit mai departe și trag concluzia că RECEPȚIILE MUTUALE adaugă o forță ascunsă personalității. Continuând investigația, cercetez câteva hărți de oameni care au inspirat masele sau au schimbat istoria. Din nou recepții mutuale prezente aproape invariabil.

În plus, trecând dinspre astrologia natală spre cea relațională, recepțiile mutuale joacă un rol decisiv în secretul cuplurilor armonioase și longevive.

Astfel, sub impulsul ultimei „arătări”, adică al celor ce mi s-au „arătat”, programez această întâlnire dedicată RECEPȚIILOR MUTUALE.

Tematica:

- recepțiile mutuale în astrologia natală și în astrologia relațională;
- recepțiile mutuale de domiciliu;
- recepțiile mutuale de exaltare;
- recepțiile mutuale mixte;
- alte recepții mutuale ascunse.
- studii ce caz.

Pentru participare, sunt necesare bazele astrologiei natale.

Desfășurare: Miercuri, 5 iunie 2024, online pe Zoom, orele 20:00-22:30. Linkul de conectare vine în ziua sesiunii.

160 lei

Înscrierile se fac DOAR PE MAIL: valeriu.panoiu@gmail.com.

Sursa foto: https://www.evolvingdoorastro.com/glossary/terms/rulership/mutual-reception

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu