Atelier de astrologie: Cele 12 zodii în cele 12 case astrologice. Online, pe Zoom.

Vă dau din nou întâlnire la matineu. Iată o prezentare pe care nu am făcut-o niciodată în această formulă 12/12: 12 zodii în 12 case. În premieră investigăm semnificația fiecărei zodii în fiecare casă.

Informația este cu atât mai utilă cu cât, în harta natală a oricui, se află case goale, adică lipsite de planete. Simpla prezență a unei zodii în casele respective devine astfel plină de înțelesuri. Despre guvernatorii caselor am mai făcut studii, dar această temă este în premieră.

Informația este accesibilă la orice nivel, chiar și începătorilor. Pentru avansați, e un bun prilej de conexiuni și „aha”-uri. Mai mult, vom aprofunda subdiviziunile zodiacale - decani, dodekatemoria, termene - în sistem elenistic, urmărind planetele care guvernează pe niveluri diferite fiecare segment al celor 360 de grade. 

La final, toți participanții vor ajunge să înțeleagă și să aplice în propria hartă informațiile simbolice din fotografia atașată.

Organizare: 6 întâlniri pe Zoom, ne vedem pe 9, 16, 23 și 30 octombrie, 6 și 13 noiembrie 2024, în fiecare miercuri dimineața, de la 10:00 la 12:00. Se primește link de Zoom pe mail înainte de începerea fiecărei sesiuni.

Vă aștept cu aplicații practice pe hărțile natale ale participanților, cu exemple și cu studii de caz.

A doua zi sosește înregistrarea, după fiecare sesiune.

390 lei

Înscrieri doar pe mail: valeriu.panoiu@gmail.com.

Foto: Chris Brennan, Hellenistic Astrology. The Study of Fate and Fortune, Amor Fati Publications, Denver, Colorado, 2017, p. 285.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu