Numerele maestre ascunse


Forța numerelor maestre vine din intensitatea energiei pe care o poartă. În numerologie, 11, 22 și 33 sunt considerate în mod standard numere maestre. Simetria inclusă în fiecare dintre ele produce un efect de oglindă, care amplifică, sporește, ridică la putere. 1 în oglindă cu el însuși se poate aduna ca 2, dar potențialul să cel mai înalt este la 11, denumit maestrul mistic sau vizionarul. 22 se poate reduce la 4, dar în el sălășluiește maestrul arhitect. 3 în oglindă cu 3 se poate manifesta ca un 6, dar în vibrația sa cea mai înaltă strălucește ca un 33, nimeni altul decât maestrul compasiunii. Să ne imaginăm printr-o analogie practică o grădină în care numerele 2, 4 sau 6 pun mâna pe coasă, în timp ce 11, 22 sau 33 bagă în priză o mașină de tuns iarba.

Numerele 11 și 22 sunt cel mai ușor de identificat, întrucât pot fi zile de naștere. Dar ambele, alături de 33, se pot regăsi și în calculul vibrației nașterii, în cifrarea prenumelui, în cifrarea numelui întreg (cea care ne dă numărul Destinului), a vibrației de interior, de exterior etc., deci în alte locuri din numerogramă.

Ceea ce face numerele maestre atât de speciale este în principal capacitatea oamenilor atinși de puterea lor de a se conecta la subconștientul colectiv, de a simți mișcările sociale, de a anticipa moda vremurilor, de a se pregăti din timp pentru evenimente care pe alții îi prind pe picior greșit. Purtătorii de numere maestre simt energia maselor, înțeleg direcția în care circulă curenții ideologici, au o perspectivă de ansamblu asupra a ceea ce trăiesc și asupra a ceea ce se întâmplă în lumea exterioară. Numerele de bază, cele de la 1 la 9, pot avea deschidere spre psihologie, spre dezvoltarea și evoluția individului, în timp ce numerele maestre preferă psihologia socială sau sociologia. Sufletul individului versus sufletul unui grup, al unui colectiv, al unei națiuni. Transformarea personală este subordonată la nivelul numerelor maestre procesului de transformare asociat cu dinamica unui grup, a unei mulțimi, a unei organizații, a unei familii, a unui popor, a unui continent, a umanității ca specie. Numerele maestre percep forțele de schimbare din interiorul subconștientului colectiv sau de la nivelul de conștiință a unui popor, o întreagă masă de oameni fiind percepută ca o singură entitate, ca un individ. 

Remarcăm la cei ce dispun de numere maestre o mai mare inumitate în fața experiențelor generale care pe alții îi afectează. Numerele maestre au senzori ancorați într-un viitor care îi îndeamnă din timp să ia măsuri, să se adapteze, să facă schimbări astfel încât o vreme de criză care pe alții îi lovește puternic pe ei îi prinde cu temele făcute și îi destabilizează mult mai puțin. Dacă se întâmplă ceva major în exterior, ei deja sunt puși în gardă, așa că nici nu se pot plânge că sunt victime ale cicumstanțelor puse în fața faptului împlinit. În schimb, sunt făcuți să-i pună ei pe alții în fața faptului împlinit, să provoace schimbări, să zguduie din temelii convingeri și structuri. Numerele maestre au treabă cu un public larg, cu un număr mare de oameni, cu o firmă, cu o instituție, cu o breaslă, cu un sistem în care ei sunt chemați să miște ceva ca să implementeze un plan divin. Iar când acționează, par ghidați sau mai degrabă teleghidați de o forță care nu e a lor, care îi susține și îi protejează.

Atunci când oamenii însemnați de numerele maestre primesc de sus o misiune personală importantă și își trezesc puterea lor cea mai înaltă, ei pot fi de nerecunoscut prin rezistență, tenacitate, credință, inițiativă, curaj care răstoarnă sau mătură totul în cale cu energia unui generator electric sau a unui vulcan care erupe. Numai cine nu a văzut vreodată un număr maestru dezlănțuit și de neoprit, „în misiune”, nu înțelege despre ce e vorba, deși e puțin probabil ca cineva să nu fi văzut.

Numerele maestre 11, 22 și 33 sunt cele mai frecvente și cele mai ușor de identificat. Cu toate astea, nu sunt singurele. Toate celelalte numere de bază până la 9 se pot oglindi într-o simetrie care se încarcă de energia unui număr maestru: 44, 55, 66, 77, 88, 99. Ele sunt vizibile, de exemplu, de multe ori pe numărul locuinței sau pe plăcuța de înmatriculare a mașinilor, punându-și o amprentă de care majoritatea oamenilor nici nu sunt conștienți. Dar numerele maestre pot fi ascunse în inițialele prenumelor sau în inițialele din combinația prenume-nume.

Albert Alexandru sau Julian Sandu au ca inițiale litere care, cifrate, au valoarea lui 1 (A, J, S). Identificăm astfel un număr maestru 11 care este ascuns la prima vedere ochiului unui neinițiat. Clementina Luca are ascunsă în inițiale vibrația numărului maestru 33 (C și L se echivalează cu 3). Valentin Marcu va transmite automat purtătorului vibrația maestră 44 (V=4, M=4). George Popa conține în inițiale vibrația maestră 77 (G=7, P=7). Iată că acum e posibil să identifici o vibrație de număr maestru la anumite persoane pe care nu le înțelegeai pe deplin sau care aveau ceva pe care-l considerai sărit din tipare și nu știai de unde să-l iei. Poate ești chiar tu în această situație. Recapitulăm corespondența dintre litere și numere: numărul 1 – A, J, S; numărul 2 – B, K, T; numărul 3 – C, L, U; numărul 4 – D, M, V; numărul 5 – E, N, W; numărul 6 – F, O, X; numărul 7 – G, P, Y; numărul 8 – H, Q, Z; numărul 9 – I, R.

În privința interpretării numerelor maestre ar mai fi de menționat două predispoziții deloc de neglijat. Prima este compatibilitatea cu profilul de lider, întrucât cei însemnați de un număr maestru au darul de a-i inspira și de a-i conduce pe alții, fiind deschizători de drumuri. Ei sunt primii care fac, iar apoi îi învață și pe alții, puterea exemplului personal fiind de necontestat. Al doilea aspect vizează popularitatea de care se bucură prin locul pe care ajung să-l joace pe scenă. Ei ies în față vor – nu vor, pentru că au de dăruit, de împărtășit, de instruit și atrag oameni pe care să-i formeze. Numerele maestre cresc cu plăcere alți oameni, pe care îi ajută să promoveze sau să-și găsească propria cale. În plus, se bucură de ascultare, deci emană o încredere care fascinează și îi face ușor de urmat. Ar mai fi de amintit și că numerele maestre nu sunt înțelese de toată lumea, așa că purtătorii lor ar face bine să accepte că rezonează doar cu cei ce vorbesc limba lor sau au scopuri în viață comune. Pe cât de mult sunt doriți în preajmă de către cei ce le văd valoarea, pe atât de judecați și de respinși sunt de către cei ce îi etichetează drept excentrici, nonconformiști sau indezirabili. Cert este că numerele maestre nu se adresează publicului larg, ci unei categorii specifice de oameni.

Rolul numerelor maestre este să provoace și să stârnească controverse, ele fiind incompatibile cu cei ce au  nevoie de confirmări și trăiesc după standarde sociale pe care le urmează fără să le conteste.

Ar fi de insistat încă o dată pe următoatea idee: prezența unui număr maestru în datele unei persoane nu grantează manifestarea trăsăturilor superioare mai ales, după cum afirmam mai sus, persoana respectivă este adepta valorilor tradiționale și convingerilor rigide prin care îi judecă și condamnă pe alții găsind permanent vinovați în exterior. Cei aflați în această categorie, chiar dacă au în tabloul lor numerologic numere maestre, nu au nicio șansă de a le accesa până ce nu o iau pe o cale a autocunoașterii și a dezoltării personale și până nu înțeleg că nu poți schimba nimic în exterior și pe nimeni până nu te schimbi pe tine.

Vibrația de maestru este un potențial la care toți cei ce își regăsesc numerele simetrice în data nașterii sau în nume aspiră, însă prin liber arbitru nu toți folosesc energia cea mai înaltă. A fi candidat la dobândirea puterii numărului maestru presupune o inițiere, probe și încercări ale vieții, cărora puțini le fac față. De exemplu, mulți sunt născuți pe 03.03, 04.04, 05.05, 06.06, 07.07, 08.08, 09.09 sau sunt născuți în ani cu numere maestre terminale: 1933, 1944, 1955, 1966, 1977, 1988, 1999, 2011. Vibrația numărului maestru este o predispoziție, nu o garanție! De asemenea, ea se poate manifesta în anii în care numărul anului personal coincide cu ziua de naștere sau cu vibrația nașterii De exemplu, cei născuți într-o zi de 2 (2, 11, 20, 29), în anii personali de vibrație 2 pot aspira spre maestrul 22. Cei născuți pe 7 (7, 16, 25), în anii personali 7 pot să acceseze energia maestrului 77. Cei ce au vibrația nașterii 5, în anii personali 5 pot rezona pe frecvența maestrului 55. Fiecare poate înlocui exemplele cu numărul prezent în data nașterii și în vibrația nașterii.

Recomandăm practica numerologiei în mod creativ, așa că prin analogie ne putem juca cu vârstele: la 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99 de ani se poate atinge un prag al măiestriei pe frecvența numărului maestru corespunzător. Pentru interpretarea numerelor maestre 11, 22 și 33 facem trimitere la cartea „Numerologie și destin” (2016). Continuăm cu descrierea celorlalte secvențe numerice cu proprietăți măiastre:

Numărul maestru 44

  • este denumit maestrul vindecării;
  • scopul său este acela de a-i susține pe alții și de a-i ajuta să treacă prin crize personale;
  • are o capacitate unică de a rezolva probleme și de a găsi soluții pentru situații extreme, oferind alinare sufletească, dar la pachet cu idei practice;
  • vede dinainte desfășurarea evenimentelor pas cu pas, anticipând în detaliu; de altfel, este maestrul detaliilor, nu-i scapă nimic din ce contează;
  • îi ajută pe oameni să-și reclădească viața, încurajându-i să dărâme mai întâi ceea ce nu le mai este de folos;
  • are misiuni personale cu oameni aflați în situații de viață critice;
  • beneficiile pe care le oferă vin sub formă de vindecare fizică sau emoțională;
  • atrage cele mai dificile cazuri pe linia lor profesională și are parte de cele mai mari provocări;
  • lucrează foarte bine sub presiune și în condiții de stres, rezistența psihică fiind la cote înalte;
  • are o relație bună cu banii și ajunge în timp să se bucure de abundență și prosperitate;
  • emană încredere maximă, nu cedează presiunilor și manifestă loialitate, integritate, intransigență (valori amplificate ale lui 8, 4+4);
  • deține puterea de a face ordine în haos și lumină în întuneric, bazându-se pe capacitatea de a elabora planuri și strategii, dar și de a-i organiza pe ceilalți;
  • fiind solicitat permanent, este predispus la epuizare și oboseală cronică, de aceea are nevoie să învețe să facă pauze pentru a se ocupa de sănătatea fizică și mentală.

Numărul maestru 55

  • este denumit maestrul intelectual;
  • stăpânește cu rafinament arta comunicării și a relațiilor;
  • cunoaște, atrage și își formează ușor o rețea de oameni importanți, aspirând spre cei mai buni din fiecare domeniu;
  • oferă cele mai bune răspunsuri și cele mai inspirate replici, fiind un maestru al cuvintelor;
  • fin reporter și analist al vieții sociale;
  • obține ușor informații, care de multe ori vin singure, demască minciuna și impostura;
  • învață permanent, are o curiozitate ieșită din comun care îl conduce la o cunoaștere enciclopedică pe care o transmite  mai departe, fiind și un bun profesor sau formator;
  • îi place să se exprime, de aceea preferă libertatea, lipsa constrângerilor, abordarea sexualității fără prejudecăți, experimentarea la nivelul celor 5 simțuri;
  • are independența ca valoare supremă (55 se reduce totuși la 1), privind cu versatilitate viața ca pe o aventură continuă;
  • rar cere ajutorul și este greu de influențat, mai ales că îi pasă prea puțin de ceea ce cred alții (5 + 5 = 1);
  • încearcă toate posibilitățle când au de luat o decizie sau de ajuns la un rezultat;
  • mai degrabă se teme să nu rateze cea mai bună variantă decât să greșească;
  • joacă deseori rolul de explorator sau detectiv;
  • se conctează foarte ușor la mintea și la emoțiile celorlalți, creând relații profunde, din care nu prea știe să iasă la timp dacă totul s-a terminat.

Numărul maestru 66

  • este denumit maestrul creativității;
  • are capacitatea de a pune în practică idei pline de inspirație;
  • este creator de bunuri de valoare, simbolice sau materiale, cu un simț artistic uneori greu de anticipat la prima vedere;
  • are puternice instincte protectoare care îi conferă altruism și grijă sinceră față de alții;
  • manifestă o dăruire și o loialitate care îl face să se comporte ca un părinte universal;
  • are rolul de a aduce armonie și echilibru în situații și mai ales între oameni care nu dau dovadă de consens;
  • au misiune personală cu oameni responsabili pentru situații conflictuale, pe care au puterea de a-i tempera;
  • are forța de a ridica vibrația, de a readuce starea de bine, de a reda optimismul și încrederea în forța vieții (o trăsătură a lui 3 la care se reduce 66, 6 + 6 = 12;  1 + 2 = 3);
  • este foarte bun ascultător și observator, talente care îl transformă în consilier și duhovnic aflat la mare căutare;
  • familist convins, de mare încredere în relațiile de prietenie și colaborare, cu viață socială activă, prezență mereu agreabilă prin firea pacifistă și de multe ori exagerat de tolerantă;
  • are de învățat să nu se erijeze în salvator și să impună limite, întrucât își irosește de multe ori timpul și energia cu oameni care abuzează de bunăvoința sa, devenind încăpățânat sau chiar indiscret.

Numărul maestru 77

  • este denumit maestrul spiritual;
  • dispune de o serie de capacități native de a vedea dincolo de aparențe, pentru care alții muncesc din greu fără să ajungă la nivelul său;
  • stăpânește instinctiv arta de a citi în sufletul omului dintr-o singură interacțiune, evaluează rapid calitatea umană și are tendința de a pune etichete pe care greu le mai dezlipește;
  • consideră că, în sistemul propriu de valori, pe primul loc este libertatea personală, de aceea face alegeri prin care își conservă autonomia și dreptul de a face ce vrea atunci când vrea;
  • are un mental foarte puternic care îl poartă spre rolul de expert absolut în domeniul său de activitate;
  • ocupă de obicei poziții profesionale în care devine rapid de neînlocuit, cu sau fără orgoliul aferent al omului indispensabil;
  • impresionează prin siguranța de sine, are capacități extrasenzoriale care îi dau fler și curajul de a prezenta drept certitudini presupoziții pentru care inițial nu poate aduce dovezi, dar care ulterior se dovedesc a fi reale;
  • detectiv fără voie, află informații care îi permit să nu fie prins pe picior greșit în dezbateri;
  • este interesat de toate aspectele vieții, poate purta conversații pe aproape orice temă de interes general;
  • analitic și argumentativ, perspicace și foarte curios, face ușor impresie prin apariția sa foarte carismatică;
  • îi place să se înconjoare de o aură de mister, să creeze suspans, să nu-și digulve sursele;
  • iubește viața socială, mișcarea, călătoriile, se adaptează ușor, îi place să experimenteze la nivelul celor 5 simțuri, având chiar predispoziție spre un stil de viață aventuros, cultivând plăcerile sau chiar viciile (77 redus este un 5, 7 + 7 = 14;  1 + 4 = 5).
  • poate avea tendința de a se sustrage responsabilităților pe care le poate pasa altora, fuge uneori de realitate ca să se refugize în visare sau într-o altă lume;
  • trăiește în absolutul unor convingeri pe care are nevoie să le mai relativizeze, riscând să devină intolerant, fanatic, părtinitor, discriminator, uneori rasist.

Numărul maestru 88

  • poate fi denumit maestrul succesului;
  • este predispus la ascensiune socială și la ocuparea unei poziții de putere care vine prin cunoaștere, prin talent, prin poziție socială, vizibilitate publică, reputație, dar mai ales prin muncă și efort susținut;
  • se ridică prin merite personale, ajungînd să ocupe o poziție de autoritate asupra altora, bucurându-se de încredere și respect;
  • atrage banii și are misiunea personală de a reforma viața materială a lui sau a altora;
  • capabil să ia decizii corecte în cele mai dificile situații de criză, pentru el și pentru alții;
  • înzestrat pentru afaceri prin intuiție, capacitate de analiză, răbdare, eficiență și perseverență;
  • starteg desăvârșit, anticipează evoluția evenimentelor în timp, face predicții corecte, apreciază valoarea oamenilor și a bunurilor;
  • fire introspectivă, greu de influențat, preferă să se regenereze în solitudine, într-un spațiu personal privat, cu rang de templu sau de altar (trăsături ale lui 7 la care se reduce 88;  8 + 8 = 16; 1 + 6 = 7).
  • transformă visurile în realitate cu răbdare, atunci când este timpul, așteptând momentul oportun pentru a-și pune în practică ambițiile;
  • folosește orice pierdere ca pe o trambulină care îi dă și mai multă forță și îl propulsează spre renașterea din propria cenușă, precum pasărea Phoenix;
  • are chemare către business și atinge un nivel de prosperitate de la care îi ajută și pe alții să crească la rândul lor;
  • are profil de lider, îi inspiră, îi motivează și îi trage pe ceilalți după el, devenind un maestru al transformării;
  • cu cât scopurile sunt mai înalte, cu atât viața îi sprijină mai mult ambițiile;
  • este motivat de dorința de a face o diferență prin integritate, cinste și funcționalitate;
  • descoperă potențialul oamenilor, pe care îi ajută să iasă în față și să se valorifice, ajutându-i să se reinventeze sau chiar să obțină câștiguri materiale;
  • atunci când își încală principiile și valorile, se discreditează singur prin lipsă de scrupule și lăcomie;
  • își asumă responsabilități foarte mari care adesea îl întârzie din drumul său, îl frustrează și îi dau tensiuni interioare.

Numărul maestru 99

  • este denumit maestrul umanitar;
  • manifestă iubire universală față de toate aspectele vieții și este înzestrat cu o dăruire necondiționată de la nivelul căreia ajută dintr-o nevoie interioară autentică de a face bine și a fi de folos;
  • este un idealist înzestrat cu compasiune, putere de iertare și de acceptare;
  • filantrop, devine activist social implicat în munca de echipă a unor organizații de tip ONG;
  • își pune la dispoziție timpul și resursele pentru a face lumea un loc mai bun și mai frumos;
  • donează bani sau participă la campanii de ajutorare a persoanelor defavorizate sau care suferă;
  • empatizează cu cei ce au nevoie de ajutor, găsindu-se deseori în poziția de salvator al unor victime;
  • dă dovadă de o toleranță care nu se clatină atunci cînd este nedreptățit sau judecat, având capacitatea de a întoarce și celălalt obraz fără a-și pierde încrederea în forța binelui;
  • își poate închina viața unui ideal, unui crez, unei ideologii sau unei cauze, având o misune personală socială, cu impact colectiv;
  • se bucură de popularitate și poate ajunge să aibă o funcție reprezentativă într-o comunitate mai restrînsă ori mai largă, devenind un model pentru unii și un antimodel pentru alții (Președintele Ion Iliescu este un exemplu de maestru 99, prin inițialele I = 9, I - 9);
  • este predispus la evenimente neașteptate, bruște, la răsturnări de situație care îi schimbă cursul vieții;
  • își atinge în cele din urmă scopul încarnării, se identifică cu sinele său, având un simț al datoriei care îi dă rezistență în fața oricăror obstacole;
  • viața personală este pe locul al doilea, după responsabilitățile pentru cei mulți, trăind pentru alții, de aceea are tendința de a-și neglija familia sau chiar sănătatea;
  • ca orice 9 (redus, 9 e tot 9; 9 + 9 = 18; 1 + 8 = 9), are de învățat să-și aleagă oamenii, întrucât se înconjoară din prea multă toleranță și încredere, fără să-și dea seama, de profitori sau oportuniști, cărora le spune „nu” sau pe care îi limitează când uneori e prea târziu și deja pagubele materiale sau de imagine sunt iremediabile.

13 comentarii:

  1. Excelent dl.Valeriu! zi de nastere 4 destin 22 nume 44 , lectia de la paragraful Ar fi de aprofundat...am invatat/o mai bine spus inteles/o abia dupa varsta de 40 de ani, dar de atunci viata mea s/a schimbat radical. Acum inteleg si mai bine. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. 88 număr maestru la terminația anului, iată de unde vine retragerea mea in solitudine, de acel 7 ascuns, pentru ca în matricea mea îmi lipsește. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. 💜 77
    💜Mulțumesc! Fiecare rand îmi umple sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă confruntați cu orice fel de dificultate în viață și doriți o soluție de durată contactează dr. Ajayi, el este un puternic caster de vrăji pe numărul Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    Soțul meu plănuia să divorțeze spunând că s-a săturat de unirea noastră, am fost surprins, deoarece asta a venit dintr-o dată și instinctul meu mi-a spus că ceva nu merge bine, mai târziu am aflat că soțul meu are o femeie afară, l-am întrebat despre asta , s-a enervat într-adevăr și a spus că de aceea vrea să divorțăm, a plecat de acasă timp de 6 luni, când am văzut contactul doctorului Ajayi, războiul vrăjitor, o femeie a explicat cu cine a putut să rămână însărcinată și să aibă un copil cu un medicament pe bază de plante după 9 ani de căsătorie, am luat contactul său și i-am explicat situația cu soțul meu, mi-a spus că soțul meu a fost manipulat de forța întunecată, mi-a spus câteva lucruri de făcut și să fac o vrajă pentru mine, după șapte zile de vraja soțul meu a venit și acasă și a rupt hârtia de divorț, trăim fericiți acum, mulțumită dr. Ajayi. Nu vă fie rușine de problema dvs. căutați ajutor și rezolvați-l.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum am reușit să-mi salvez căsnicia. Sunt căsătorit, și de 35 de ani, sunt din Bruxelles. Sunt căsătorit de 8 ani cu soțul meu Kennedy, avem 2 copii. Căsnicia mea cu soțul meu a fost întotdeauna grozavă până când un terț nu a intrat totul de nicăieri. Totul a început când am început să observ apropierea dintre Kennedy și așa-zisul său secretar. Chiar mă apropiam de el în legătură cu secretarul și el spune că sunt doar prieteni. Știam că toate acestea sunt minciuni în ziua în care am văzut niște mesaje de dragoste pe telefon de la secretarul său, l-am confruntat în legătură cu asta, imediat el s-a evazat întrebându-mă ce drept trebuie să mă tem cu telefonul lui, i-am spus că voi raporta el și secretarul directorului său de companie, imediat m-a dat să mă aud când a auzit asta și a început să mă bată, copiii noștri chiar au început să plângă. În ciuda atitudinii sale, eram încă cu el, a încetat să doarmă acasă uneori, în măsura în care chiar și-a făcut pachetul din casă și a început să plece cu secretarul său, m-a abandonat cu copiii noștri. Eram în lacrimi, nu aveam pe nimeni să alerg pentru că tot ce îmi doream era ca soțul meu să se întoarcă acasă, până când m-am întâlnit cu dr. Ajayi, el mi-a spus că cauza problemelor mele a fost că o vraja rea ​​a fost aruncată soțului meu că nu erau ochii lui limpezi El mi-a spus că va arunca niște vrăji și soțul meu se va întoarce la mine și mi-a spus ce voi face. Sunt mândru să spun că nu au trecut până la șapte zile când soțul meu s-a întors acasă cerșind și atât de sobru, familia mea este din nou împreună. Mulțumesc Dr Ajayi îl puteți contacta prin numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunteți o femeie în căutarea fructelor pântecelui, doriți să auziți vocile copiilor din casa dvs., dar nu ați reușit să rămâneți gravidă să vă faceți griji, deoarece Dr. Ajayi va ajuta să aibă un copil al tău, mă confruntam Situație similară când un bărbat mărturisește cum maestrul vrăjitor Dr. Ajayi l-a ajutat să-și revină iubita soție înapoi acasă după 9 luni de separare, ajung la dr. Ajayi mi-a explicat starea mea, mi-a spus să nu mai plâng și am pregătit o plantă bea pentru mine pe care am luat-o și în trei luni am rămas însărcinată cu băieți gemeni, acum sunt o mamă mândră. contactați Dr. Ajayi războiul vrăjitor pentru orice situație de viață, el este un om bun și cred că vă va ajuta să restabiliți pacea în casa dvs. Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, eu sunt Allison Howarts Dupa ce am fost în rela?ie cu Anderson ani de zile, s-a despar?it de mine, am facut tot posibilul sa-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am facut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu ?i ea mi-a sugerat ca ar trebui sa contactez mai degraba o caseta de vraja care m-ar putea ajuta sa arunc o vraja pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodata în vraja, nu am avut de ales decât sa-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja ?i mi-a spus ca nu este nicio problema ca totul va fi bine înainte de trei zile, ca fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja ?i surprinzator în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am raspuns la apel ?i tot ce a spus a fost ca îi pare atât de rau pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut sa ma întorc la el, încât ma iube?te atât de mult. Eram atât de fericit ?i m-am dus la el încât a?a am început sa traim din nou ferici?i împreuna. De atunci, mi-am facut promisiune ca oricine ?tiu ca are o problema de rela?ie, a? fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casa de vraji reala ?i puternica care m-a ajutat cu propria mea problema. e-mail: ogagakunta@gmail.com pute?i sa-i trimite?i un e-mail daca ave?i nevoie de asisten?a sa în rela?ia dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
    1) Vraji de dragoste
    2) Vraji de dragoste pierdute
    3) Vraji de divor?
    4) Vraji de casatorie
    5) Vraja de legare.
    6) Vraji de rupere
    7) Alunga un iubit trecut
    8.) Dori?i sa va promova?i în vraja dvs. de birou / Loterie
    9) dori?i sa va satisface?i iubitul
    Contacta?i acest om grozav daca ave?i vreo problema pentru o solu?ie de durata
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Am o mulțime de bucurie și entuziasm în mine, sunt torpey clare, am fost fericit cu căsătoria mea, până când soțul meu a început să asculte bârfele despre mine, nefiind fidelă jurămintelor noastre conjugale, am încercat să-l fac să înțeleagă că sunt bârfe și minciuni, dar a pierdut dragostea, încrederea și încrederea în noi. Așa că am devenit cupluri copleșitoare și apoi am cerut divorțul, mai târziu, ne-am separat. la ani de la divorț, am încercat să duc o viață normală fără el, dar nu am putut, așa că am început o căutare despre cum să-l recuperez pe fostul meu soț, apoi am fost menționat, BaBa ogbogo, un om grozav și extrem de spiritual care a aruncat un dragoste vraja asupra mea și l-a făcut pe EX să mă întorc la mine. Sunt copleșit, așa că îi pierd contactul aici pentru cei care au probleme de relație și căsătorie, așa că poate ajuta cu lucrări grozave. E-mail: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Sau numărul lui de WhatsApp ... + 234902018697Luați legătura cu el, vedeți cât de mare și puternic este. De asemenea, ajută în aceste chestiuni ...

    (1) Opriți divorțul.
    (2) Încetează sterilitatea.
    (3) Noroc vraja.
    (4) Vrajă de căsătorie.
    (5) Scăpați de problemele spirituale.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am știut niciodată că aș putea obține online, bune și fiabile, care ar putea ajuta oamenii cu adevărat ca mine care aveau nevoie de ajutor în relație. M-am despărțit de soțul meu când s-a despărțit de mine și m-am întors la fostul său iubit, încât eram atât de devastată și de sufletă. Nu am fost eu până când un prieten de-al meu m-a trimis la un bărbat grozav numit Great Baba Ogbogo că ar putea fi de ajutor situației mele. La început, m-am îndoit și ulterior l-am contactat și mi-a spus că va avea o dragoste vrajă pregătită pentru mine pentru a-mi aduce prietenul înapoi la mine. După ce am făcut lucrurile necesare, am făcut totul așa cum mi-a spus el și, spre marea mea surpriză, am primit un telefon de la iubitul meu că vine acasă și îi pare rău pentru tot ce m-a făcut să trec. Rezultatul a avut succes și astăzi, trăim fericiți. I-am dat cuvântul că voi împărtăși experiența mea cu lumea, astfel încât ceilalți să poată primi ajutor de orice fel de la el. Puteți să-l trimiteți prin e-mail prin: greatbabaogbogotemple@gmail.com sau pentru un răspuns urgent, scrieți-l pe linia sa de WhatsApp +2349020168697 ... Vă mulțumesc, excelent, BaBa Ogbogo

    RăspundețiȘtergere
  11. Reclame la vrăji, vrăjitori? Adică să treci peste voința firească a cuiva călcând peste liberul său arbitru? Asta sună f. f. rău! Dar fă - o, altfel cum o să te înveți minte, că Universul nu acceptă violarea legilor!

    RăspundețiȘtergere
  12. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  13. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere