(Video) Horoscop 29 aprilie - 5 mai 2018 la emisiunea ''360 de grade'', B1TV

Înregistrarea emisiunii ''360 de grade'', B1TV, din data de 28 aprilie 2018, cu Alina Bădic și Cristina Hlusak.

Tema emisiunii:
HOROSCOP săptămânal

Lună Plină în Scorpion pe 30 aprilie. Soarele în trigon cu Saturn. Nodul Nord în sextil cu Venus și în cuadratură cu Soarele. Iunona în Berbec.

Săptămână în care banii țin capul de afiș. Oportunități și stabilitate pe termen lung.



Curajul care încheie o relație karmică


Niciunui om nu-i poți dărui mai multă iubire decât este el capabil să primească. Expus la stimuli, orice om preia însă din vibrația celor de lângă el, iar în vremurile actuale, în care vibrația planetei noastre crește și timpul se accelerează, are loc o echilibrare în viteză a karmei la nivel planetar. Această echilibrare karmică vizează desigur raportul între Lumină și întuneric.

Trăim vremuri în care, dincolo de karma individuală, prin care ni se întoarce tot ceea ce le-am făcut altora în alte vieți, contribuim la karma colectivă. De aceea, tot mai multe ființe de Lumină sunt trimise să ne ajute să facem față invaziei de trăsături negative pe care le manifestă din ce în ce mai înverșunat aceia aflați printre noi care nu au ales Lumina. Creșterea capacității de a manifesta iubirea în toate formele sale reprezintă sensul evoluției noastre ca ființe conștiente. Partea negativă, întunecată, este preferata celor care:

  • sunt obsedați să controleze, să conducă și să distrugă viața altora;
  • au sufletul negru de ură și răzbunare; mulți spun că au și credință în Dumnezeu, numai că Dumnezeul lor este unul răzbunător, care face dreptate (evident, dreptatea lor) și le împlinește blestemele;
  • dau dovadă de o lăcomie care-i împinge să-i calce pe alții în picioare pentru a-și atinge scopurile.
Una dintre formele prin care se echilibrează balanța karmică sunt bolile psihice. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) estima că în 2020 despresia se așteaptă să fie principala cauză de îmbolnăvire în lumea civilizată, iar bolile mintale, care afectează o treime din populația planetei, în Europa se îndreaptă spre primul loc pe lista cauzelor deceselor.

Curs de numerologie, București, 5-6 mai 2018

Cui se adreseaza?

Cursul, organizat la clasa, se adreseaza tuturor pasionatilor de numerologie (inclusiv incepatorilor), care doresc sa inteleaga si sa foloseasca in mod constructiv puterea numerelor ascunsa in data naşterii, in nume si prenume.

Participantii isi vor putea identifica profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica.

Desi se vor face conexiuni cu alte discipline spirituale (de exemplu, astrologia), nu sunt necesare cunostinte din alte domenii! Cursul se adreseaza incepatorilor, precum si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele de numerologie.

Misiunea si promisiunea:

Cursul are caracter practic, urmărind aplicarea cunoştinţelor în primul rând asupra propriei persoane, dar și în viața de zi cu zi!

Acest weekend de curs reprezintă prima parte a cursului de numerologie, urmând cea ce-a de-a doua parte să fie programată peste cel puțin o lună. Tematica acestui weekend de curs, din 5-6 mai este NUMEROLOGIA GENERALĂ, urmând ca ce-a de-a doua parte să fie de aprofundare în NUMEROLOGIA AVANSATĂ.

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili:

- sa calculeze si sa interpreteze numerele principale
- sa isi sincronizeze alegerile de viata in functie de ciclurile naturale
- sa aplice cunostintele de numerologie la nivel practic

Titlul cursului: Numerologie generală

București, 4 mai 2018: conferință TREZIREA DIVINULUI FEMININ ȘI MASCULIN

Vineri, 4 mai 2018, la ora 19:00, programăm din nou la București conferința pe tema TREZIREA DIVINULUI FEMININ ȘI MASCULIN.

Inițiatoarea acestui demers, pe care îl consider magic prin puterea lui de transformare și accesul la divinul din noi îi aparține unuia din cei mai buni, pragmatici și vizionari terapeuți cu care am avut onoarea să lucrez: Dana Lupean.

Așadar, prezentatori: Dana Lupean și Valeriu Pănoiu

Dana are cabinet de terapie de mai bine de 10 ani în Sibiu și este timpul să-și împărtășească unui pubic mult mai larg înțelepciunea, experiența și cunoașterea. Dana Lupean este după meseria lumească profesor de filosofie și are ca pasiune cercetarea Bibliei, a evangheliilor apocrife și a textelor cenzurate de Biserică, având o finețe a cunoașterii teologice pe care nu am mai întâlnit-o. 

Tema nu putea fi susținută decât de un cuplu de lectori, pentru a asigura echilibrul feminin-masculin ce se dorește a fi transmis.

Seminar de astrologie previzională, joi 26 aprilie, București

Info: joi, 26 aprilie 2018, ora 19:00, București

Seminar: Astrologie previzională. Ciclurile vieții prin cele 12 case
Ia să ne activăm noi puțin și să studiem activarea caselor prin tranzit  Înțelegem etapele și temele majore de viață pe măsură ce planetele tranzitează casele din harta natală.
90 lei. Adresa: Good Life Center, str. Mihail Sebastian nr 88 (la parterul blocului nou de lângă ANAF, vizavi de restaurantul 'La Bia').

Înscrieri: valeriu.panoiu@gmail.com

‘De ce proasta aia, grasă și urâtă a reușit, iar eu nu?!’


Nu bărbații excelează la capitolul misoginism. Majoritatea persoanelor misogine se ascund în trup de femeie. Bărbații iubesc femeile mai mult decât se iubesc ele pe ele și între ele. Tocmai modul în care femeile abordează feminitatea le-a permis bărbaților să-și mențină poziția dominantă.

În conformitate cu legea karmei, sufletele se încarnează pentru a trăi pe propria piele ceea ce i-au făcut pe alții să trăiască până când se ajunge la o stare de echilibru a experiențelor prin înțelegere, înțelepciune, iubire și iertare. În perioada curentă de echilibrare între masculin și feminin se nasc multe spirite care au trăit ca bărbați misogini în alte vieți, iar acum vin pe lume în corp de femeie ca să învețe să iubească femeile. Iar asta e posibil dacă femeile cu atâtea vieți de bărbat la activ învață să iubească feminitatea și să se iubească pe ele ca femei. Energia lor predominantă este cea masculină, posibil să se fi născut în familii unde cel puțin unul din părinți și-ar fi dorit ca ele să fi fost băiat, nu fată, dezvoltând o independență și o latură luptătoare în opoziție cu cerințele propriului trup. Aceste femei cu energie masculină atât de debordantă mult au persecutat, abuzat, umilit femeile în alte vieți. Numai că în prezent planeta noastră își ridică vibrația, iar valorile feminine de iubire, compasiune, altruism, grijă, protecție, vindecare și blândețe revin la putere.

Pentru că aceste suflete încarnate ca femei acum au pedepsit femeile în viețile de bărbat, în această viață, ca femei, se pedepsesc pe ele însele. Multe se sabotează repetându-și: ‘Mai bine eram bărbat!’ ‘Numai bărbații au succes în viață!’ ‘Dacă eram bărbat, sigur aveam o viață ușoară!’ ‘E greu să fii femeie!’

Autoflagelarea, autosabotarea și masochismul fac parte din programele de negare a propriei feminități pe care și le induc unele femei. Și cum să te iubești pe tine ca femeie din moment ce îți negi propria feminitate, considerând că ești greșită și automat inferioară sau datoare permanent să demonstrezi cât ești de bună?!

Până ce feminitatea va străluci la intensitatea luminoasă la care a fost creată, femeile care nu se iubesc pe ele nu pot iubi nici alte femei, fiind responsabile pentru discordia ce bântuie neamul femeiesc. Mai mult, multe dintre ele își educă fiicele în același spirit al neajunsurilor feminine. Negându-și feminitatea, femeile au împrumutat comportamentul bărbaților, nu doar în versiunea sa superioară – curaj, ambiție, inițiativă, decizie, responsabilitate, hotărâre – ci și în vibrațiile joase.

Mituri în relații: Cenușăreasa

Vreau să fac o mărturisire și să împărtășesc din viața personală cea mai halucinantă acuzație care mi s-a adus vreodată într-o relație: ‘Tu nu mă iubești, pentru că nu ai nevoie de mine!’. Argumentele pentru acest reproș m-au năucit pe moment: eram prea independent, mă descurcam foarte bine și fără o femeie, în perioada aceea creșteam singur și un copil fără niciun ajutor.

Replica mea nu a fost oricum nici convingătoare și nici bine primită:
‘Eu credeam că suntem împreună tocmai pentru că NU am nevoie de tine!’

În acea relație, personajul principal feminin a recunoscut în cele din urmă că își dorește pe CINEVA ‘bun’, practic pe cineva cu care să-și creeze legături, în traducere co-dependent (mai ales el de ea). I-am răspuns: ‘Vezi? De-aia nu putem fi împreună în continuare. Eu nu sunt CINEVA. Ar însemna că pentru tine sunt un oarecare și că sunt de înlocuit. Pentru femeia MEA sunt de neînlocuit. La fel și EA pentru mine.’ Așa se și face că, la finalul acelei relații, a întâlnit pe CINEVA, iar eu am cunoscut-o pe... EA.

A fi într-o relație pentru că ‘ai nevoie de cineva’ nu înseamnă neapărat a fi într-o ‘relație de iubire’, ci în triunghiul dramatic salvator – victimă – agresor. ‘Te iubesc pentru că nu am nevoie de tine!’ face dintr-un cuplu spațiul de împărtășire ideal pentru cei doi parteneri, care sunt liberi să aleagă să fie împreună, nicidecum stau unul cu altul pentru că sunt constrânși și nu au încotro.

Lansare de carte, CRAIOVA, 14 aprilie 2018

Lansare de carte la CRAIOVA:
''PRAF DE STELE. Culegere de astrologie''
Sâmbătă, 14 aprilie 2018, ora 13:00, Biblioteca Județeană Alexandru & Aristia Aman.
Organizator: Carmen Vargatu 0740823576

Hoții de identitate! Părinții căpcăuni mănâncă viața copiilor

- Nu-i așa că părinții știu ei mai bine ce mai bine pentru copiii lor?
- NU!

Unul din îndemnurile devenite clișeu în ședințele de consiliere este: ‘Dă-te jos de pe copilul tău! Ești DOAR MAMA LUI sau DOAR TATĂL LUI, nu ești DUMNEZEUL LUI! Mulți părinți ajung să se comporte ca și cum ei ar fi singurii responsabili să-și protejeze odrasele și să-i ferească ‘de greșeli’ (e vorba despre ce consideră ei că au fost ‘greșeli’ în propria viață), atingând cote impresionante de hiperprotecție, combinată cu gelozia. Ce învață copilul dintr-o astfel de atitudine bazată evident pe FRICĂ:

1. LUMEA este un MEDIU OSTIL, în care trebuie permanent să te aperi de pericole, să te protejezi, să stai cu garda sus.

2. El este CENTRUL UNIVERSULUI! Prin urmare, să nu ne mire că produsul acestui tip de educație parentală devine egoist, narcisit, cu dificultăți de integrare socială. Părintele este cel care îi încurajează aceste trăsături de caracter, făcându-l să trăiască într-o sferă izolată de exteriorul amenințător, astfel încât copilul ajunge să se creadă STĂPÂN, inclusiv STĂPÂNUL PĂRINTELUI, din moment ce e vorba doar despre LUMEA LUI, DESPRE EL și despre BINELE LUI. Despre el și ceilalți, despre el și lupta cu restul lumii, din care trebuie să iasă învingător, dezvoltându-și astfel abilități de separare și distrugere, nicidecum de cooperare și creație.

3. DEPENDENȚA. Părintele este singurul care îl poate proteja, el nu poate avea încredere în nimeni altcineva și orice altă persoană trebuie să treacă prin filtrul părintelui.

4. NEÎNCREDEREA ÎN SINE. Copilul nu se descurcă singur, părintele este mare, copilul e întotdeauna mic și neputincios, la orice vârstă, și nu face față singur.  În fapt, nevoia nu este a copilului, ci a părintelui. Părintele are nevoie ca copilul să aibă nevoie de el! Din rănile sale, din frica sa de a nu fi respins sau abandonat, din frica de a nu avea un rost pe lume.

5. FRUSTRAREA ȘI NEMULȚUMIREA. Pe măsură ce copilul înaintează spre stadiul de adult acumulează furie, devine rebel și acuzator, întrucât personalitatea lui este suprimată și începe să intre în conflict cu modelul parental care își dă seama că se impune cu forța. Pe măsură ce copilul încearcă să evadeze de sub autoritatea abuzivă, părintele își întărește mecanismele de control, devine nemulțumit de copil, deci părinte critic, îi contestă deciziile și îi arată în orice împrejurare că el știe mai bine decât copilul. PĂRINTELE ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE, IAR COPILUL ÎNTOTDEAUNA GREȘEȘTE!

Învierea după Chiron în Pești! Viața după 7 ani de sacrificiu

Știm că suferința face parte din planul de viață pe această planetă, ca instrument de evoluție. Problema este că, deși toată lumea are motive de suferință, nu toată lumea are și voința să se vindece. Suferința dă dependență și, mai mult de atât, devine armă de șantaj emoțional. Dese mai sunt cazurile în care omul își ține durerea în brațe ca să-i țină pe ceilalți la degetul cel mic prin victimizare. ‘Nu pot să mă mut de acasă, e mama bolnavă.’ ‘Nu pot să divorțez, e bolnav de inimă, nu pot să-i fac asta.’ ‘Cum să nu-i dau bani? E bolnavă.’

‘Ce fac eu cu suferința mea?’ este tema de lucru pe care ne-a propus-o tranzitul lui Chiron prin Pești în ultimii 7 ani, între 11 noiembrie 2011 și 17 aprilie 2018. ‘Lasă-mă-n durerea mea!’ a fost o expresie plină de sens a ultimilor ani în care, trebuie să recunoaștem, ne-a și plăcut, pe alocuri, să ne chinuim, conștient sau inconștient.

Chiron prin Pești ne-a arătat tuturor o dimensiune a sacrificiului pe care cei născuți între aprilie 1960 și aprilie 1968 o au oricum din naștere. Cei născuți atunci, ca și copii născuți între noiembrie 2011 și aprilie 2018 au de rezolvat complexul salvatorului. Toți sunt amprentați de idealul mântuirii planetei, de parcă nu ar avea altă treabă decât să se scufunde în suferința altora și să le fie de folos, să le rezolve  lor problemele, uitând că nu s-au născut să trăiască viața altora. Fără suferință, pentru care au magnet, și fără sacrificiu, ‘viața e pustiu’.

Și cu toții am avut ocazia în ultimii 7 ani să simțim gustul renunțării la noi ca să ne dăruim total și necondiționat altora pe o anumită lungime de undă. Intrarea lui Chiron în Berbec în data de 17 aprilie 2018 ne spune că gata, nu mai e cazul! Ne reevaluăm toți oamenii și toate contextele de viață care ne-au epuizat, ne-au secătuit de resurse și energie, ne-au consumat.

Suntem pregătiți la nivel colectiv să facem un salt de la religie la spiritualitate. Înțelegem corect învățăturile lui Iisus, în spiritul și nu în litera lor. De exemplu, a-ți iubi aproapele nu înseamnă a te lăsa pe tine mâncat de viu. A oferi ajutor nu înseamnă a ajuta pe cine nu-ți cere, crezând că știi tu mai bine ce are el nevoie. A fi bun nu înseamnă a fi prost sau mereu în pagubă. Pentru că viața îți dă întotdeauna ceea ce îți dai tu singur. Prin legea atracției, dacă te sabotezi singur și viața o să-ți pună piedică. Tot ce-ți faci ție ți se va face.

(Video) Horoscop 8-14 aprilie 2018 la emisiunea ''360 de grade'', B1TV

Înregistrarea emisiunii ''360 de grade'', B1TV, din data de 7 aprilie 2018, cu Alina Bădic și Dan Lungu.

Tema emisiunii:
HOROSCOP de Paști și Săptămâna Luminată, 8-14 aprilie

Săptămână venusiană, ale cărei principale centre de interes sunt relațiile și banii. Chiron la finalul tranzitului prin Pești: bilanț după 7 ani cu eliberări karmice.

Aspecte: Venus în Taur (domiciliu) în trigon cu Nodul Nord și în sextil cu Neptun; Soare în cuadratură cu Pluto; Jupiter sextil cu Pluto.



Devoratorii de suflete

Realitatea virtuală prin rețelele de socializare a dat inevitabil curs inclusiv unei patologii. Mulți indivizi dezechilibrați mental și emoțional sau cu grave frustrări în realitatea fizică își consumă acum fanteziile nu doar în capul lor, ci în spațiul public. Flirtul cu multiple persoane simultan sau voyeurismul sunt practici curente cu rol de compensație, un fel de versiuni soft de video chat, consum pornografic sau prostituție. Rețelele de socializare au făcut să se deverseze în lumea virtuală numeroase aspecte ale subconștientului, care avea nevoie de niște supape ca să defuleze. Bărbați căsătoriți abordează fete frumoase după o ceartă cu nevasta, iar femei nefericite în relații acceptă un joc aparent nevinovat de seducție în care primesc aluzii licențioase care le apasă butoanele neîmplinirii.

Rețelele de socializare au așadar și ele umbra lor, pe lângă toate beneficiile de informare, socializare, conectare, etc. Iar la umbră, persoane respectabile, care țin enorm la imaginea lor în viața reală își consumă pornirile primare nestăpânite. Dialoguri precum următorul nu sunt deloc neobișnuite:
- Bună, ești foarte frumoasă. M-ai sedus, te apreciez, ești o regină pentru mine. Când bem o cafea?
- Mulțumesc de aprecieri, sunt într-o relație, am o familie frumoasă, nu caut compania altui bărbat.
- Doar așa, ca prieteni. Oricând sunt aici pentru tine, frumoasa mea, dacă ai nevoie de ceva... Eu încep oricum să mă îndrăgostesc de tine...
Unii confundă rețeaua de socializare cu un teren de vânătoare unde se duce o goană după pradă în scop de împerechere. La adăpostul anonimatului sau al disimulării se manifestă noi forme de agresivitate și hărțuire sexuală. 

Și totuși, ce caută acești oameni? Ce caută un bărbat care corespondează cu mai multe femei deodată? De multe ori, după contactul din spațiul virtual, discuția se mută în privat, pe telefon (mesaje, în principal). Un bărbat vânător de meserie nici nu se folosește neapărat de un cont virtual. El face avansuri în viața reală, colecționează numere de telefon, întâlniri, ba chiar are o agendă cu programări și cu rezervări de hotel. Doar asemenea specimene au existat și înainte de inventarea calculatorului.