Promisiunile Dragonului de Apa

Anul Dragonului de Apa
a inceput pe 23 ianuarie 2012
si se va incheia pe 9 februarie 2012. 

Care sunt perspectivele anului chinezesc la nivel personal si social, care sunt sansele, dar si riscurile pentru acest an?
Cum ne putem gasi directia corecta
sub indrumarea Dragonului?
Cum putem trai in armonie cu vibratia acestui an?

Raspunsurile in articolul complet,
pe Astrocafe (www.astrocafe.ro):

Marte retrograd in Fecioara (24 ianuarie-14 aprilie 2012)! Spectacol cu repetitie!

Retrogradarea planetei Marte in Fecioara avantajeaza orice activitate de reorganizare, reconstructie, planificare si evaluare. Nu este insa timpul actelor de curaj nebun, pentru ca orice actiune starneste o contraofesiva care o anuleaza.
Foarte interesant din punct de vedere social este de asteptat sa fie intervalul 11 martie-3 aprilie 2012, cand peste retrogradarea lui Marte se suprapune si retrogradarea lui Mercur in Berbec, apoi in Pesti. De-a lungul timpului, pe aceasta configuratie s-au produs evenimene notabile, de mare impact asupra opiniei publice.
In primul rand, fenomene naturale extreme. Si de data aceasta, intre 11 martie si 3 aprilie, pericolul e posibil sa vina de la apa si de la foc, amplificat de puterea vantului. Exista riscul producerii de cutremure, inundatii, tornade in diverse zone ale lumii. Pagubele materiale pot fi insemnate. De asemenea, gruparile militare care lupta pentru anumite cauze pot deveni tot mai active. Luarile de ostatici si atentatele sunt favorizate de acest culoar astral. De asemenea, in istorie, combinatia Mercur retrograd-Marte retrograd a adus demisii in lumea politica internationala.
Declaratiile de razboi, conflictele incepute pe aceasta configuratie au fost invariabil sortite esecului, asa ca orice potentiala interventie in forta ar avea mari sanse ca, in timp, sa dea inapoi. 
Metaforic vorbind, orice razboi inceput acum, personal, social sau militar nu prea conduce la victorie. In schimb, pe toata durata retrogradarii lui Marte este timpul pentru strategie! Jocurile ce culise, cinele cele de taina pot reconfigura in ascuns o noua ordine sociala sau politica. Sunt doua luni si jumatate bune pentru detaliile de finete, pentru planurile abile. Implementarea lor poate sa aiba loc insa abia in iunie. Atunci, Marte va reveni in gradele unde se afla la inceputul lunii ianuarie, odata cu declansarea miscarilor sociale de la noi. Ecourile actiunilor de la inceputul anului se pot face auzite la inceputul verii.

La nivel personal si pentru fiecare zodie in parte, articolul intreg - pe Astrocafe (www.astrocafe.ro)


Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...