Atelier de astrologie: Lilith în Balanță, 8 iulie, online

Pe 29 iunie Lilith a trecut pragul Balanței și ne pregătește pentru 9 luni de relații palpitante: cu noi înșine, în doi, trei, mai mulți...

Am filmat cu Luminița Ristea despre tranzitul general pentru publicul larg, urmează să și postez un articol, dar am zis să-i dăm și cezarului ce-i al cezarului, adică să facem o întrunire pentru cunoscătorii care pot intra în detalii și finețuri în propria hartă și în consilierea altora
Nivel de cunoștințe necesar: cunoașterea propriei hărți natale.

Luni, 8 iulie 2024, de la 20:00 la 23:00 (orele României).

Online, pe Zoom, linkul sosește în ziua întâlnirii.

Curs de numerologie, online, din 10 iulie 2024

Cui se adreseaza?

Cursul, organizat ONLINE se adreseaza tuturor pasionatilor de numerologie (inclusiv incepatorilor), care doresc sa inteleaga si sa foloseasca in mod constructiv puterea numerelor ascunsa in data naşterii, in nume si prenume.

Cursul se desfasora la distanta, in sistem videoconferinta, pe ZOOM.

In fiecare seara de miercuri, timp de 4 intalniri consecutive, ne dam intalnire pe internet (3 ore), incepand cu ora 20:00 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop, o tableta, un calculator (chiar și un telefon poate fi suficient), precum si de o conexiune buna la internet.


Cursul are loc in timp real si este interactiv.
Ne aflam cu totii intr-o clasa virtuala.

Participantii isi vor putea identifica profilul de personalitate si misiunea din aceasta viata, intelegand ritmurile cosmice şi caracterul ciclic al vieţii. Numerologia natala este completata de numerologia previzionala şi de compatibilitatea numerologica.

Desi se vor face conexiuni cu alte discipline spirituale (de exemplu, astrologia), nu sunt necesare cunostinte din alte domenii! Cursul se adreseaza incepatorilor, precum si celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele de numerologie.

Misiunea si promisiunea:

Cursul are caracter practic, urmărind aplicarea cunoştinţelor în primul rând asupra propriei persoane, dar și în viața de zi cu zi!

Acest curs reprezintă prima parte a cursului de numerologie, urmând cea ce-a de-a doua parte să aibă loc în toamna acestui an. Tematica acestui modul de curs este NUMEROLOGIA GENERALĂ, urmând ca cea de-a doua parte să fie de aprofundare în NUMEROLOGIA AVANSATĂ.

La finalul acestui curs, participanții vor fi capabili:

Atelier de astrologie: Lilith în Balanță, 8 iulie, online

Pe 29 iunie Lilith a trecut pragul Balanței și ne pregătește pentru 9 luni de relații palpitante: cu noi înșine, în doi, trei, mai mulți... ...