Seminar: Astrologie interzisa - secretele lui Lilith. 25 mai 2013, BucurestiSeminarul se adreseaza tuturor pasionatilor si practicantilor initiati sau avansati in tainele astrologiei. Acest seminar este pentru cei care sunt pregatiti sa vada si sa accepte despre ei lucruri pe care, poate, n-ar fi dorit sa le vada. Sa o privesti pe Lilith in ochi in astrograma este un exercitiu de curaj si de asumare a responsabilitatii fata de propria fiinta ca intreg, cu lumini, dar si cu umbre.

Intram in teritoriul tabu al astrologiei, dar si al fiintei noastre. Ne intalnim cu inconstientul personal si cu propria umbra, asa ca aceasta calatorie s-ar putea sa fie presarata cu momente destul de incomode. Scoatem la suprafata laturi ale personalitaii de care ne temem sau pe care refuzam sa le acceptam.

Avem nevoie de Lilith pentru a avea acces deplin la complexitatea sufletului. Coboram in cele mai ascunse unghere ale sinelui, ne scufundam in trecutul de care nu suntem tocmai mandri si ne intalnim fata in fata cu faptele noastre din alte vieti. Pentru a o intelege pe Lilith, perspectiva karmica este obligatorie. Exploram instinctele noastre primare si tipurile de karma predominante.

A face cunostinta cu Lilith inseamna a musca din fructul oprit, pentru ca odata ce ne imprietenim cu ea pasim pe taramul interzis al fiintei, incalcam tabuuri, ne recunoastem ispitele, reprimarile si acceptam modul natural in care am dori sa ne exprimam sexualitatea.

Structura:
 

 • Sa ne imprietenim cu Lilith. Incursiune mitologica pana la pacatul originar 
 • Lilith in astrograma. Astronomie si astrologie
 • Cat de “neagra” este “Luna Neagra” (Lilith)?
 • Semnificatii astrologice
 • Lilith: frica, infertilitate, tabu, ispita, atractie fatala, senzualitate si sexualitate, secrete din asternut
 • Ce-si doresc femeile? Ce-si doresc barbatii?
 • Lilith in zodii si case
 • Tipuri de karma si lectii de viata
 • Lilith in astrologia previzionala si in astrologia relationala
 • Constientizarea puterii personale si a magicianului interior, care exista in fiecare dintre noi
 • Lilith - Regina “neagra” a zodiacului, cea purtatoare de lumina


Acest seminar abordeaza intr-un mod necenzurat realitati care sunt ocolite sau acoperite de o perdea, printre care dorintele disimulate sau fanteziile sexuale, care pot fi dezvaluite printr-o privire directa si lucida aruncata in astrograma spre Lilith. In simbolistica sa putem identifica poate radacina tututor “relelor”, pentru a scoate la suprafata suferinte si neimpliniri ca sa le vindecam.

O luam de mana pe Lilith ca sa ajungem la fata nevazuta a personalitatii si la cele mai bine pazite secrete, pe care s-ar putea sa nu le constientizam nici noi. Seminarul inchinat acestui subiect este un drum initiatic pe care il vom parcurge impreuna.

Cand?
sambata, 25 mai 2013, orele 9:00-18:00 (cu o ora pauza de pranz)

Locul desfasurarii:
va fi anunat participantilor

Cat costa?
135 lei

Inscrieri la:
cursuri@astreo.ro
valeriu.panoiu@gmail.com

Tel. 0742 010 763

Un comentariu:

 1. nu am cum sa ajung la aceste seminarii(din motive personale)...indraznesc sa intreb daca exista posibilitatea procurarii materialelor(suportului/caietului seminarului/lor- cu explicatii exemple etc) in ce conditii.
  multam fain ptr intelegere
  Alb

  RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...