Treceți la conținutul principal

Seminar: Astrologie interzisa - secretele lui Lilith. 25 mai 2013, BucurestiSeminarul se adreseaza tuturor pasionatilor si practicantilor initiati sau avansati in tainele astrologiei. Acest seminar este pentru cei care sunt pregatiti sa vada si sa accepte despre ei lucruri pe care, poate, n-ar fi dorit sa le vada. Sa o privesti pe Lilith in ochi in astrograma este un exercitiu de curaj si de asumare a responsabilitatii fata de propria fiinta ca intreg, cu lumini, dar si cu umbre.

Intram in teritoriul tabu al astrologiei, dar si al fiintei noastre. Ne intalnim cu inconstientul personal si cu propria umbra, asa ca aceasta calatorie s-ar putea sa fie presarata cu momente destul de incomode. Scoatem la suprafata laturi ale personalitaii de care ne temem sau pe care refuzam sa le acceptam.

Avem nevoie de Lilith pentru a avea acces deplin la complexitatea sufletului. Coboram in cele mai ascunse unghere ale sinelui, ne scufundam in trecutul de care nu suntem tocmai mandri si ne intalnim fata in fata cu faptele noastre din alte vieti. Pentru a o intelege pe Lilith, perspectiva karmica este obligatorie. Exploram instinctele noastre primare si tipurile de karma predominante.

A face cunostinta cu Lilith inseamna a musca din fructul oprit, pentru ca odata ce ne imprietenim cu ea pasim pe taramul interzis al fiintei, incalcam tabuuri, ne recunoastem ispitele, reprimarile si acceptam modul natural in care am dori sa ne exprimam sexualitatea.

Structura:
 

 • Sa ne imprietenim cu Lilith. Incursiune mitologica pana la pacatul originar 
 • Lilith in astrograma. Astronomie si astrologie
 • Cat de “neagra” este “Luna Neagra” (Lilith)?
 • Semnificatii astrologice
 • Lilith: frica, infertilitate, tabu, ispita, atractie fatala, senzualitate si sexualitate, secrete din asternut
 • Ce-si doresc femeile? Ce-si doresc barbatii?
 • Lilith in zodii si case
 • Tipuri de karma si lectii de viata
 • Lilith in astrologia previzionala si in astrologia relationala
 • Constientizarea puterii personale si a magicianului interior, care exista in fiecare dintre noi
 • Lilith - Regina “neagra” a zodiacului, cea purtatoare de lumina


Acest seminar abordeaza intr-un mod necenzurat realitati care sunt ocolite sau acoperite de o perdea, printre care dorintele disimulate sau fanteziile sexuale, care pot fi dezvaluite printr-o privire directa si lucida aruncata in astrograma spre Lilith. In simbolistica sa putem identifica poate radacina tututor “relelor”, pentru a scoate la suprafata suferinte si neimpliniri ca sa le vindecam.

O luam de mana pe Lilith ca sa ajungem la fata nevazuta a personalitatii si la cele mai bine pazite secrete, pe care s-ar putea sa nu le constientizam nici noi. Seminarul inchinat acestui subiect este un drum initiatic pe care il vom parcurge impreuna.

Cand?
sambata, 25 mai 2013, orele 9:00-18:00 (cu o ora pauza de pranz)

Locul desfasurarii:
va fi anunat participantilor

Cat costa?
135 lei

Inscrieri la:
cursuri@astreo.ro
valeriu.panoiu@gmail.com

Tel. 0742 010 763

Comentarii

 1. nu am cum sa ajung la aceste seminarii(din motive personale)...indraznesc sa intreb daca exista posibilitatea procurarii materialelor(suportului/caietului seminarului/lor- cu explicatii exemple etc) in ce conditii.
  multam fain ptr intelegere
  Alb

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…