Treceți la conținutul principal

Seminar de ASTROLOGIE MEDICALA: Cauze spirituale ale bolilor in astrograma, 22-23 iunie 2013, Bucuresti

Cui se adreseaza?

Tuturor celor ce stapanesc terminologia de baza din astrologie, deci care au cunostinte minime despre zodii, planete, case, aspecte. Informatia prezentata depaseste granitele tehnice ale astrologiei si atinge zona spirituala.

Abordare

Starea de boala este mai mult decat durere fizica, disconfort si prilej de a cersi atentia altora pentru ceea ce ni se intampla. Orice afectiune fizica este un semnal de alarma ca ceva nu functioneaza corespunzator la nivel emotional si mental.
Boala descrie un dezechilibru aflat la un nivel mult mai subtil. Iar daca marele merit al astrologiei este acela de a ne ajuta sa intelegem de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla, va invit sa exploram impreuna cauzele spirituale ale bolilor.

De ce ne imbolnavim?
De ce avem nevoie de ea?
Cum ne ajuta durerea ?
Care sunt semnalele de trezire spirituala?
La ce nivel avem nevoie de vindecare?
In ce plan al vietii noastre suntem deconectati energetic?

Trecem dincolo de raspunsurile standard si mergem pe firul lucrurilor. Cea mai simpla raceala este si ea un avertisment. Nu raceste nimeni pentru ca “l-a tras curentul”, ne cream singuri contextul astfel incat sa devenim vulneabili. Ne inducem singuri starea de dezechilibru in corp, de cele mai multe ori inconstient.
Va propun sa abordam astrograma din punct de vedere energetic, pentru a urmari mesajul spiritual pe care il aduce boala.

Continut:

De ce m-am nascut in zodia mea? Zodiile in Astrologia medicala
Planetele in astrologia medicala
Casele de boala
Axele astrologice in viziune energetica
Frica induce boala. Identificarea fricilor in astrograma 
Cauzele karmice ale bolilor
Boala ca instrument de manipulare
Dependenta de boala si de suferinta
Sensibilitatile medicale in astrograma: Ascendentul, Luna Neagra
Vindecatorul din noi. Cum ii putem ajuta pe altii sa se vindece. Chiron
Cand se poate declansa boala?
Astrologie medicala previzionala. Tranzitele lui Saturn si Nodurile Lunare
Identificarea cauzei spirituale a bolilor in astrograma
Autovindecarea si reprogramarea pozitiva

Obiectiv:

In urma informatiilor si a exemplelor generale prezentate, la finalul seminarului fiecare participant va putea sa-si identifice:
atitudinea fata de boala
modul in care boala este folosita drept instrument
tiparele de boala si activarea lor
solutiile de reechilibrare energetica

Desfasurare:
22 si 23 iunie, 10:00-18:00 (cu pauza la pranz)

Tarif:
230 lei

Locatia:
va fi comunicata participantilor inscrisi

Inscrieri:
0742 010 763
cursuri@astreo.ro
valeriu.panoiu@gmail.com

Va astept cu drag sa redescoperim starea de armonie cu propria fiinta si sa fim recunoscatori pentru sanatate. Va propun sa incheiem cu o meditatie pe aceasta tema!

P.S. Sunt foarte recunoscator tuturor celor ce m-au indrumat si inspirat spre organizarea acestui seminar. Sunt recunoscator si ghizilor care mi-au transmis prenumele “Valeriu”, ce vine din latina si inseamna... “a fi sanatos”.

Valeriu Mihai Pănoiu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…