Efectul Coronavirus: Noua Dictatură. O părere astrologică

Dacă mi s-ar fi cerut să programez declanșarea unei isterii de masă aș fi ales exact aceste configurații astrale din anul 2020, cu steliumul de planete din semnul Capricornului: Jupiter, Saturn, Pluto, plus Nodul Sud. Vârf de intensitate: 16 februarie – 30 martie, cu Marte în Capricorn exaltat, războinic, paranoic. Dar vestea bună e că nimic nu durează la nesfârșit! Calendarul Coronavirusului are 2 termene scadente: 30 martie 2020, după cum tocmai am menționat, când e de așteptat ca autoritățile să semene mai puțină panică în rândul populației (posibil să nu mai aibă de unde) și 5 mai 2020, când Nodul Sud pleacă din Capricorn și ia cu el comportamentul abuziv al factorilor de putere.

Între timp, trăim în filmul „Misiune imposibilă 2” cu Tom Cruise: un psihopat, fost agent secret, vrea să declanșeze o pandemie folosind un „virus ucigaș” (termen atât de vehiculat de televiziunile românești obsedate de rating) pentru a lansa ulterior pe piață antidotul salvator, sursă inepuzabilă de îmbogățire. Știm că viața bate filmul, iar realitatea depășește ficțiunea. Oare de ce nu intervine Tom Cruise? Apropo, de Chuck Norris mai știe cineva ceva?

Cu siguranță toată lumea știe însă cine se află în rolurile principale la televizor și conduce teatrul de operațiuni. Căci la teatru suntem. Nici nu vom da nume, ca să nu le dăm energie. Un medic de renume a avertizat că, dacă nu ne potolim cu intoxicarea cu informații bazate pe frică, vom ajunge să trăim într-un stat polițienesc. Prea târziu pentru asta, căci deja zis și făcut.

Revenim la planetele din Capricorn și la „noul virus”. El nu face altceva decât să legitimeze o NOUĂ DICTATURĂ. Rețeta este la fel de simplă ca scenariul filmului de mai sus:

- o amenințare biologică apărută misterios „din senin” începe să producă victime umane;
- situația este scăpată de sub control și aria de răspândire se generalizează;
- organizațiile internaționale declară pandemie;
- instituțiile fiecărui stat capătă puteri extinse;
- drepturile și libertățile cetățenilor sunt limitate;
- apar sancțiunile și frica de pedeapsă;
- crește panica, oamenii se învrăjbesc și de denunță pentru încălcarea regulilor;
- puterea devine absolută, iar oamenii nu respiră și nu se mișcă fără a fi controlați.

Coronavirusul marchează întoarcerea la TOTALITARISM. Ne întoarcem la „1984” al lui George Orwell. Big Brother vede tot, știe tot, sancționează tot. Absurdul și apăsarea din scriitura lui Kafka bântuie pe străzi. Oameni care se tem unii de alții, care nu mai dau mâna, care se suspectează. Oameni care nu mai sunt oameni. Suspiciunea, îndoiala și incertitudinea sunt stările care alimentează adevăratul dușman: FRICA. Comportamentul de consum al celor ce fac provizii și stocuri arată nu doar spiritul de turmă spălată pe creier, ci natura umană dezumanizată, redusă la stadiul involuat de animal de pradă. Coronavirusul mănâncă semințe, stă și se uită la oameni cum se transformă.

2 comentarii astrologice sunt de făcut:

1. Suntem în plină ciclicitate. Anul acesta, Saturn se ia de mână cu Pluto. Asta se repetă la 33-36 de ani. Ultima dată, în 1983, conjuncția Saturn-Pluto generaliza lupta împotriva virusului HIV. SIDA devenea pericolul mondial în materie de îmbolnăvire. Dar SIDA s-a demonstrat a fi o boală care slăbește sistemul imunitar și se mulează pe alte slăbiciuni, la fel ca și Coronavirusul. Plus că sunt atâția pacienți vindecați de Coronavirus, în fapt o viroză nemaiîntâlnită până acum, letală prin ea însăși doar pentru cei ce suferă deja de alte afecțiuni, au o imunitate slabă sau o vârstă înaintată. Un fel de picătură chinezească, dacă tot vine ea din China. 

2. La 12-13 ani are loc conjuncția Jupiter-Pluto, care se întâmplă și în 2020. Jupiter răspunde de expansiune și de creștere. Pluto răspunde de tot ce se micșorează și moare. Am apucat să țin un seminar în care am prezentat tălmăcirea acestei conjuncții după cum urmează: „Ceea ce este mic devine mare, iar ceea ce este mare devine mic.” Iată cum un pericol de talie microscopică, un virus, amenință toată civilizația umană, și iată cum același virus îi face mici și vulnerabili pe toți oamenii, indiferent de statut, poziție, funcție, putere, indiferent cât de mai sunt ori se cred.

Așteptăm cu mare interes data de 30 martie, când Marte intră în Vărsător, acolo unde dă de Saturn. Căci între 22 martie și 1 iulie reamintesc că Saturn pleacă din Capricorn și vizitează într-un prim turneu zodia Vărsătorului. Abia atunci ne vom lămuri despre ce este în spatele acestui haos. Căci iată ceva mic mic care nivelează, egalizează și îi condamnă la unitate pe toți oamenii! În sfârșit nu este nimeni mai presus de Dumnezeu! Puterea îi face pe atâția mai presus de legile oamenilor! Dar în fața suferinței, a morții și a dreptății divine suntem toți egali. 

Desigur, cei ce au putere asupra noastră în aceste zile cred contrariul: lideri de instituții, cei ce lucrează în forțele de ordine, de la paznici la polițiști devin Dumnezeii coborâți pe Pământ. Dar scurtă le va fi mărirea, căci vor pieri în curând în beția propriei importanțe. 

Coronavirusul aduce plăți karmice pentru toți cei ce dețin poziții de putere! Cei corecți, cinstiți, merituoși, ajung sus, mai repede decât s-ar fi așteptat. Cei ce au călcat pe alții sau și-au folosit influența, să se pregătească! Scara rulantă merge în jos. Să nu greșim și să ne bucurăm de căderea altora! Doar să luăm aminte! Cine are de pierdut din aceste vremuri? Cei ce au ce să piadă: mai ales la nivel poziție socială, bani, influență și putere asupra altora. Bumerangul se întoarce!

Nu pot pierde decât cei ce au ce să piardă și care se agață de privilegiile și beneficiile lor. Cei ce se au pe ei înșiși și știu cine sunt indiferent de ce au, nu se pot pierde și nu au ce să piardă! Frica de a pierde are în spate frica de a nu merita ceea ce ai! Dictatura Coronavirusului, paradoxal, anunță triumful meritocrației. Viața redevine sistem meritoriu, nu sistem de interese umane. De aici corecțiile karmice, legea cauzei și a efectului.

Dat fiind contextul astral ce se întinde până în 2024 cu Pluto în Capricorn și până ân 2026 cu Neptun în Pești, putem estima că acest virus a venit să curețe și să purifice convingeri și mentalități. A venit să ne întoarcă cu fața unii spre alții. A venit să ne izoleze ca să ne vedem mai bine pe noi, să ne interiorizăm și să readucem armonia în relațiile cu noi și cu cei din casele noastre. Cei ce s-au rugat să le dea Dumnezeu credință și putere, poftim! Iată prilejul de întoarcere la El!

Criza Coronavirusului respectă principiile de marketing politic: George W. Bush inventa un dușman imaginar, terorismul, pentru a-și legitima izbucnirea războiului din Irak. Știm că războiul și crizele financiare sunt căile prin care cei din spatele cortinei se îmbogățesc. Acum ni se induce din nou ideea că am fi în război. Trebuie să avem încredere în autorități, care ne apără. Singura noastră scăpare și salvare! Trebuie să ne supunem și să respectăm orbește regulile restrictive! Puterile sporite ale instituțiilor anulează orice putere a individului! Nu mai existăm ca entități separate, devenim toți o apă și un pământ. Indivizii nu pot fi ușor manipulați, dar masele da! Iată cum individul este absorbit în marea masă controlată și condusă într-o direcție pe care urmează să o aflăm.

David Hawkins vorbea la un moment dat de vreo 78% oameni conștienți de ei înșiși pe planetă. Eu cred că era prea optimist. Nu putem spera decât că acest prilej este perfect pentru trezirea cât mai multora dintre noi! Știm că sistemele se dezintegrează, instituțiile își pierd credibilitatea, formele de organizare socială se răstoarnă. În urma acestei pandemii declarate să vedem câți oameni vor mai avea încredere în instituții și în politicieni, câți vor mai dori să fie conduși de organismele aflate acum la putere, câți își vor mai ceda drepturile divine în mâinile unor autorități falimentare, autosuficiente și interesate doar de profitul personal. Nu ar fi exclus să ajungem la forme de organizare micro, la comunități restrânse care se autoguvernează, la forme de autonomie a unor grupuri, unde conducerea să fie lăsată celor inspirați, merituoși, de încredere. Oare va avea din nou autoritate Sfatul Bătrânilor? Sau Consiliul Înțelepților? Numai timpul va decide. Și viteza cu care oamenii fac schimbări, chit că este atât de redusă.

Frica și suferința se pare că rămân deocamdată singurii factori declanșatori de schimbare a oamenilor, așa că acest Coronavirus nu poate fi decât util. Dar până și frica are simțul propriei măsuri, de care se îngrijește Uranus în Taur. Așa că le reamintim tuturor celor ce acumulează în exces în această perioadă, golind rafturile magazinelor și lăsându-i pe alții fără cele de uz zilnic, că Uranus în Taur ne sfătuiește să avem doar ceea ce este necesar! Tot ce este în plus cere o plată. Coronavirusul preferă casele cu cămări pline, pe care e posibil într-un final să nu mai aibă cine să le mai consume!

Nu suntem nici măcar într-o criză financiară propriu-zisă. Acesta este doar un posibil efect secundar. Plus că, din nou, constrângerile financiare aduc decizii de reinventare personală. Cineva are clar de câștigat la cel mai înalt nivel pe care mintea noastră de oameni de rând nu-l poate percepe. De aceea să nici nu ne intereseze, din moment ce nu putem controla așa ceva. Mai bine să ne îngrijim de sufletul nostru în casa trupului. Așteptăm cu nerăbdare vaccinul, ca să urmărim circuitul pe care se vor duce banii! Cine o fi fost mai întâi, oul sau găina? Cine o fi fost mai întâi, virusul sau antidotul?

L-am urmărit la TVR întâmplător pe șeful situațiilor de urgență din România, Raed Arafat, declarând că există atâta transparență și că tot ce se întâmplă este la vedere, astfel încât autoritățile nu pot să ascundă nimic! Era să vomit! Repet ce a zis: nu putem ascunde nimic. Hai să facem pariu dacă e așa sau nu și cine pierde să ia Coronavirus! 

Căci, așa cum folosesc eu o formulă ca să mă amuz de validitatea astrologiei, voi afirma încă o dată: astrologia nu minte! Trăim o CRIZĂ DE PUTERE, nu una financiară! Tot acest HAOS este generat, dozat, alimentat, de la prima suspiciune până la psihoza colectivă, paranoia și teoriile conspirației. NU avem niciu aspect dinamic la Neptun pe cer, ceea ce ne-ar fi dus cu gândul la posible iluzii, amăgiri, bâjbâieli. Nu! Capricornul atât de puternic ne conduce la o singură concluzie valabilă astrologic: 

TOTUL ESTE CONTROLAT!

Asta înseamnă când autoritățile și conducătorii ne transmit mesajul „Stați liniștiți, oameni buni, situația este sub CONTROL!” Înseamnă că cineva o controlează. Dar la fel a spus și Ceaușescu acum 30 de ani de la balcon în fața mulțimii: „Stați liniștiți la locurili voastre!”. Acum, ca și atunci, tot Capricornul era segmentul de zodiac cel mai activ. 

Dincolo de oamenii care au putere asupra altor oameni, de data aceasta Dumnezeu nu ne mai lasă. Trecem printr-o curățare planetară care separă aurul de noroi, frica de credință. Tot ce ni se întâmplă este spre binele nostru suprem la nivel de specie. Anul acesta, Buna-Vestire, sărbătoarea creștină de pe data de 25 martie, între ingresul lui Saturn și al lui Marte în Vărsător, anunță zorii unei renașteri a fiecăruia dintre noi într-o viață nouă. Singura datorie a noastră este să stăm în fiecare clipă într-adevăr linștiți, dar cultivând în minte mesajul de pace și de iubire al îngerilor: NU VĂ TEMEȚI! 

86 de comentarii:

 1. O mica observatie, numele planetei este Pluton. Pluto este un personaj din desene animate. Cu consideratie,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pluton (în greaca veche Πλούτων, Ploutōn) era conducătorul lumii subterane în mitologia clasică.

   Ștergere
  2. Fara observatia asta, articolul ar fi unul prea putin valoros. Ce bine ca ne-ati luminat!

   Ștergere
  3. Felicitări! Așa simt și eu. Sunt Vărsător, am reflectat deseori la toate acestea și le consider perfect valabile. Intuiția mi-a spus de mult timp multe din cele ce ați punctat atât de bine Dv. Inclusiv de Sfatul Bătrânilor. Îmi pare rău că nu am reușit, în urmă cu un an, să țin legătura cu Dv., stimate Domnule Pănoiu! Eram bolnavă de cancer, voiam punctul dvs. de vedere și câteva sfaturi. Dumnezeu m-a ajutat, sunt bine acum! Tot binele, cu deosebit respect și admirație! Florica Munteanu-Cuc, Timișoara

   Ștergere
  4. Ma astept ca un alt destept sa spuna, ca de fapt planeta se numeste Plutoniu

   Ștergere
  5. Super articol,multumesc.
   Multumesc pentru confirmari,caci asta simt de ceva vreme,varsator fiind si eu :-)
   Interesante timpuri ne-am ales sa traim:-)
   Sa nu ne temem,asa sa fie!

   Ștergere
  6. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pluto

   Ștergere
 2. Excelent Valeriu! noi,oamenii de rand, suntem doar niste furnicute; insa Dumnezeu iubeste si apara furnicutele :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Totuși, planeta se numește Pluto(zice Wikipedia)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am văzut si pe site uri din USA cand Pluto cand Pluton :)

   Ștergere
  2. Irelevant cum se numeste ai înțeles ca se refera la planetă și din tot textul doar cu atât ai rămas. Păcat

   Ștergere
  3. Poate ar fi fost mai bine sa-i spuna Hades, atunci n-ar mai fi fost nicio confuzie și nu si-ar mai fi pierdut lumea timpul să se uite la "uscaturi" si sa nu mai vadă pădurea!!! In mitologia greacă zeul Lumii de dincolo, tărâmul morții era Hades.

   Ștergere
 4. Multi.esc pentru acest articol ! Apreciez comentariile si parerile dvs.!

  RăspundețiȘtergere
 5. Genial articolul! Iti multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesant și optimist. Nici până acum nu mi-a fost frică, dar avum sunt chiar liniștită. Vină ce trebuie să vină! Mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 7. Super interesant ... Daca am avea asa ceva mai des prin mass-media si retele de socializare poate chiar am fi la un alt nivel ca omenire.
  Multumesc! <3

  RăspundețiȘtergere
 8. Un articol ce raspunde la multe intrebari!Multumesc

  RăspundețiȘtergere
 9. Felicitări! Fascinant mesaj până la ultimul cuvânt!

  RăspundețiȘtergere
 10. Seculin Laura15 martie, 2020

  Vă mulțumesc pentru tot ce ati scris, este foarte interesant.

  RăspundețiȘtergere
 11. Multumim. Speram sa va auzim la Antena3 la "Voi cu Voicu". Cu tespect, V. Puiu

  RăspundețiȘtergere
 12. Multumeesc! Pace si iubire sa fie!! 🤗🤗🤗🙏

  RăspundețiȘtergere
 13. Excelentul articolul, multumesc mult si felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 14. Stiu ca nu este nici politicos, nici frumos ca nu ma identific, însă va apreciez talentul, harul cu care sunteti înzestrat! Va multumesc ca ati facut lumina in semiintunericul in care suntem cu toții! Sunteti un balsam pentru suflet! Apreciez toate cuvintele scrise si rostite!

  RăspundețiȘtergere
 15. Vali este Pluto in latină și nu Pluton. Paredrul latin al grecescului Hades.

  RăspundețiȘtergere
 16. Exceltn articolul, aș spune că te-ai inspirat din ce spuneam eu acumzece ani!

  RăspundețiȘtergere
 17. Vă urmaresc de mult,sunteti cel mai bun astrolog,imbinati cultura generala cu cunostintele astrologice de nivel superior,incununate cu credinta si har interpretativ,logic.Sunteti un fenomen ,vă respect si admir!

  RăspundețiȘtergere
 18. Frumos articol! Mulțumesc! :)

  RăspundețiȘtergere
 19. Chuck Norris a împlinit recent 80 de ani.

  RăspundețiȘtergere
 20. Mulțumesc frumos. 🙏
  Si eu cred la fel

  RăspundețiȘtergere
 21. Cât va dura perioada Coronavurusului? Cine va scăpa? Câţi vor scăpa?

  RăspundețiȘtergere
 22. Excelent articolul! Ați făcut o sinteză care pune exact punctul pe "i"!
  Eu nu m-am uitat in ultimele zile la tv, dar cand am dat sa mai aflu si eu ce se intampla, m-am ingrozit. De unde eram linistita, m-am panicat imediat. Asa ca am decis sa inchid televizorul. Te panichezi fara sa vrei daca îi asculți pe răspândacii ăștia de știri false! Jurnaliștii lu' pește!

  Mama mea zice: dar cei care s-au vindecat, oare cum vindecat? De ce nu spune nimeni care a fost antidoul in cazul lor?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Paracetamol si pastile care contin zinc,oprește multiplicarea virusului. Sistemul imunitar al fiecăruia îl vindecă.

   Ștergere
 23. noua ordine mondiala isi intra incet in drepturi folosind frica oamenilor imbecilizati de corporatii. Ni se explica CUM sa ne spalam pe maini. Ireal! Este vizibila incercarea de control prin teroare, manipulare prin inradacinarea mentala a unor mesaje subliminale, prin toate posturile media, ca anumite gesturi si atitudini sa ne poata diferentia pe strada: mastile si manusile celor docili (care nu protejeaza pe nimeni ba mai rau ii contamineaza pe cei care le poarta - alergii si bacterii mai multe) si lipsa "mijloacelor de protectie" a celor ce inca GANDESC LIBER. Acestia din urma vor deveni "suspecti" si prin urmare restrictionati sau eliminati. Benjamin Franklin: "Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

  RăspundețiȘtergere
 24. Multumim Valeriu! M-am trezit cu durere de cap si neliniste din cauza unei stiri preluata de o vecina ca ar urma 4 luni de izolare etc. De unde ieri si zilele trecute eram in bula mea de pace si siguranta auto-indusa, eram centrata. Articolul tau m-a repus pe sine. Multumim Valeriu. Esti genial <3

  RăspundețiȘtergere
 25. Foarte bun articol. Multumesc. Si eu am perceput-o astfel. Dar, NU NE POT VACCINA PE TOTI. Nu au atata personal incat SA NE SUPRAVEGHEZE PE TOTI. Bine, suntem supravegheati prin telefonul mobil si prin Internet. Imaginile care mi se perindau prin minte erau cele din cel de-al II-lea Razboi Mondial. Tatal meu a fost sublocotenent in Al Doilea Razboi Mondial si a murit... in accident de masina provocat de el la frumoasa varsta de 49 de ani. Nu cunostea limba germana, doar italiana si franceza si putin spaniola, totusi, am perceput DICTATURA CORONAVIRUS ca PE CEA A LUI HITLER, al III-lea Reich. Lovesc in familie, in solidaritatea umana. Spaniolii sunt toti in autoizolare la domiciliu, francezii la fel incepand de astazi. Doar in Marea Britanie decizia a fost inteleapta: doar batranii in autoizolare, restul munceste, iar pentru poate trece la telemunca.

  RăspundețiȘtergere
 26. Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți aproape un an, iar perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a încercat dr Ajayi să-l încerce, i-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vraja soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu Dr. Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamna Anonim! Ne bucuram nespus ca ne-ați impartasit bucuria reintregirii familiei dvs. Acum spuneti-ne care este legatura dintre acest dr. minune si artcolul acesta. Intreb si eu pt un prieten

   Ștergere
 27. Multumesc mult!! Excelent articol, ca de altfel toate publicatiile d-stra. Toate cele bune va doresc! 😘 😘 😘

  RăspundețiȘtergere
 28. Foarte, foarte interesant articol. Ni se da raspunsul la toate intrebarile. Multumesc. Totdeauna m-am intrebat daca cei ce fac caz de nimic (Pluto-Pluton)sint chiar atit de inferiori or fac parte din conspiratie.

  RăspundețiȘtergere
 29. MULTUMESC MULT ESTE FOOOARTE INTERESANT ?

  RăspundețiȘtergere
 30. De data aceasta nu cred ca lectia karmica este despre dictatura si limitarea libertatilor personale, ci despre gestionarea autoritatii in sistemul personal de valori. E doar o opinie, exprimata din Italia - tara blocata complet in momentul de fata si masurile luate de guvernul de aici nu limiteaza nimic altceva decat miscarea in spatiul fizic, masuri care vad ca se iau in majoritatea tarilor de pe glob. Aplicat la Romania, populatia are o foarte mare problema cu ideea de autoritate (statala, dar si morala).

  RăspundețiȘtergere
 31. Voi vă dați seama că în 2020 exista fraieri care cred noua ordine mondială impusă de astrologi? Cum zice Neti Sandu că e Marte în tardigrad, pac se dau de ceasu' morții, nu mai iau decizii de frică și așteptă să le zică Neti ce șosete să poarte. Incredibil. Eris e foarte dezamăgită de voi.

  RăspundețiȘtergere
 32. Minunat articol! Mulțumesc pt suport! Va rog sa mai scrieți despre aceasta configurație astrala.
  Tatiana

  RăspundețiȘtergere
 33. Multumim mult Valeriu.

  RăspundețiȘtergere
 34. E surprinzător sa vad încă metoda "arătatului cu degetul". Noi vs EI. Sunt astrologii sau oamenii spirituali mai presus decât alții? Știm cu toții că avem rolul nostru. Acești EI, prin răul și "răul" lor, contribuie la aceasta schimbare de care avem nevoie pentru a evolua.
  Am observat simțul superiorității pe care oamenii care lucrează cu spiritualul o afișează. Dacă tot există posibilitatea înțelegerii și întrupării unor niveluri energetice superioare, se mai justifică instigarea și separarea?

  RăspundețiȘtergere
 35. Ce bine că în vacarmul provocat de corona mai sunt si oameni ca dvs.
  Reverenta

  RăspundețiȘtergere
 36. Multumesc, articolul dvs. mi-a indus o stare de liniste si a dat glas gandurilor mele din ultimele zile. Am ajuns la aceleasi concluzii dar nu am putut sa gasesc declansatorul, acum inteleg ca inca nu e timpul.

  RăspundețiȘtergere
 37. Excelenta analiză. Va multumesc, aveam nevoie de asa ceva. M-a 'racorit'!

  RăspundețiȘtergere
 38. Însfârșit un adevăr,Dumnezeu e mare să ne rugăm .

  RăspundețiȘtergere
 39. Multumesc frumos! Sunt.in asentimentul dumneavoastra. Aseara ii spuneam sotului, care se uita la stiri, ca am impresia ca ma uit la un film prost. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza lui, cu credinta la trecem pe.toate.

  RăspundețiȘtergere
 40. Multumesc frumos! Sunt.in asentimentul dumneavoastra. Aseara ii spuneam sotului, care se uita la stiri, ca am impresia ca ma uit la un film prost. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza lui, cu credinta la trecem pe.toate.

  RăspundețiȘtergere
 41. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Divergent_Series

  RăspundețiȘtergere
 42. Mulțumesc dr. Ajayi am reușit să-mi recâștig soțul, totul pare un vis când s-a întâmplat pentru că am fost despărțiți aproape un an, iar perioada respectivă a fost printre cele mai grave momente din viață pentru că îmi place foarte mult soțul meu. L-am bagat să se întoarcă acasă să fie cu mine și cu copiii mei, dar el a refuzat. Prietena mea Doris mi-a povestit cum a reușit să-și recâștige soțul cu ajutorul casterului vrăjitor Dr. Ajayi pentru că treceau prin divorț, ea a spus că a ajutat-o ​​să readucă pacea în casa ei nu am altă opțiune decât să dau i-a încercat dr. Ajayi, l-am scris pe numărul său de WhatsApp: +2347084887094 și i-am explicat lucrurile. Mi-a spus să fiu calm și că anumite lucruri care trebuiau făcute pentru a-mi recâștiga locuința i-am urmat instrucțiunile, după trei zile de la vraja soțul meu a venit acasă ținând un ursuleț mare și mi-a cerut să-l iert pentru toate greșelile sale și din asta în ziua de azi chiar familia mea s-a umplut de dragoste. Luați legătura cu dr Ajayi, care are soluții la toate problemele de viață, nu vă fie timizi de problemele dvs., ar trebui să-l contactați pe WhatsApp: +2347084887094 sau pe e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru o soluție de durată.

  RăspundețiȘtergere
 43. Multumim domnule Valeriu pt traducerea acestor voalate zile pe care le trăim, Dumnezeu să vă apere și să vă dăruiască clarviziune divină mereu!

  RăspundețiȘtergere
 44. Cand uit de tot si ma apuca panica recitesc articolul si ma trezesc ca din cosmar. Multumiri pentru articol si Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 45. Mulțumim pentru articol! Acum m am luminat de ce si eu ca Varsator(n. 17.02.1976) și o cumnata a mea, tot Vărsător(04.02.1972), am avut de acum o săptămână aceeași gândire /revelație : o stare despre care le spuneam tuturor din jur, ca nu pot intra in panică in timp ce lumea din jur era in maxima agitație. Nu mi am făcut aprovizionarea de criză, imi cumpăr doar cat imi cumpăram și pana acum. Le spuneam ca singura grijă o am nu de o posibila infectare cu virusul asta, ci despre ce va urma: criza economica indusă de situație ce va fi urmată de o nouă ordine mondiala pregătită deja. Cu virusul ăsta reușesc sa ne țină in casă, in liniște, ca sa se poată instaura un nou tip de totalitarism, updatat pentru secolul 21. Cine ar mai ieși acum in stradă sa protesteze când toți suntem ca intr un "arest la domiciliu"?

  RăspundețiȘtergere
 46. Vreau doar ca întreaga lume să afle despre această cască de vrăjire pe care am întâlnit-o cu ceva timp în urmă, nu pot spune tot ce a făcut pentru mine. soția mea m-a părăsit acum 4 ani cu copiii mei, navigând pe net când am întâlnit mărturia acestui om minunat online, am decis să o încerc și soția mea este din nou acum și suntem din nou fericiți pentru că cauza este prea pusă în scris Tot ce pot spune este mulțumesc foarte mult, sunt foarte fericit. Și ma asigurat că face multă magie inclusiv

  Vraja dragostei
  Vraja de putere
  Vraja de succes
  Soarta sarcinii
  Vraja căsătoriei
  vraja pentru un loc de muncă bine plătit
  Vraja de protecție
  vraja pentru a câștiga o cauză judecătorească
  vraja de noroc etc.

  dacă aveți nevoie de ajutorul casetei de vraie Dr. Ajayi, contactați-l pe această adresă de e-mail (drajayi1990@gmail.com) sau adăugați-l pe whatsapp +2347084887094 și discutați problema cu el. Este un om bun și îi voi fi întotdeauna recunoscător. Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere
 47. Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

  site web: https://padmanspell.com

  Whatsapp +19492293867

  E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

  https://twitter.com/padman_dr.

  RăspundețiȘtergere
 48. Vreau să-i mulțumesc dr. PADMAN un caster de vrăji foarte puternic, care mă ajută să-mi aduc soțul înapoi la mine, în urmă cu câteva luni am o problemă serioasă cu soțul meu, în măsura în care a ieșit din casă și a început să se întâlnească cu o altă femeie și el a rămas cu femeia, aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre dr. PADMAN și am decis să-l contactez. I-am explicat problema mea și m-a asigurat că voi vedea un rezultat pozitiv după 24 de ore, în mod surprinzător soțul meu a revenit a doua zi după vraja, implorându-mă să-l iert și mi-a promis să nu mă mai lase niciodată, mulțumită dr unității pentru vraja reală și, dacă aveți vreo problemă, contactați-l, este sincer.

  site web: https://padmanspell.com

  Whatsapp +19492293867

  E-mail: padmanlovespell@yahoo.com.

  https://twitter.com/padman_dr.

  RăspundețiȘtergere
 49. In "Putere versus forta" autorul David Hawkins spunea ca 85% din locuitorii planetei se situeaza pe un nivel energetic foarte jos, sub 200 (nivelul curajului) adica sunt adormiti. Era grozav daca era invers, faceam saltul pana acum...

  RăspundețiȘtergere
 50. SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

  RăspundețiȘtergere
 51. SALVEAZĂ-ȚI CĂUTĂȚIA DACĂ ÎȚI IUBIȚI SĂRĂȚIA. Dacă refuz să împărtășesc această mărturie înseamnă că sunt egoist față de mine și de oamenii pe care îi iubesc atât de mult, care ar putea avea probleme similare, soțul meu a plecat după o mică neînțelegere și nu a revenit niciodată acasă la început am crezut că este o glumă el m-a lăsat pentru amanta lui afară, toate acestea s-au întâmplat în septembrie Împărtășesc această mărturie pentru că Crăciunul este la colț și va fi o sărbătoare foarte proastă dacă nu o petreci cu persoana iubită, atât de mulți bărbați își vor trăi soția și vor sărbători De Crăciun cu prietena lor, m-am plâns prietenei mele foarte bune, ea mi-a spus că are o astfel de problemă în căsnicia ei până când a fost prezentată lui DR PADMAN un medic specialist care este specializat în readucerea caselor rupte și căsătoriilor rupte site-ul DR PADMAN: https: // padmanspell.com/index-3.html aruncă o vrajă pentru mine în 2 decembrie, în mod surprinzător soțul meu a venit acasă pe 6 decembrie, scuzându-mă că ar trebui să-l iert că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. cu asta nu voi uita niciodată pe dr. PADMAN care mi-a salvat căsătoria. adresa de contact este padmanlovespell@yahoo.com, https://twitter.com/padman_dr. WhatsApp +19492293867 vă mai puteți salva căsnicia dacă vă iubiți cu adevărat soțul .. https://padmanspell.com/index-3.html

  RăspundețiȘtergere
 52. Vraja puternică și puternică de dragoste pentru a-ți câștiga înapoi Ex .. Am decis că voi petrece toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că o mulțime de oameni sunt capabili să citească această mărturie despre Dr.Ayoola care este un puternică cască de vrajă, După ce am fost abandonată de soția mea am fost atât de singură în acea zi, încât am decis să trec prin plasă pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este harta rutieră care va asigura întoarcerea soției mele. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi refac relația într-un mod mai bun, am descoperit că doctorul Ayoola are o mulțime de recomandări decât alte rule de vrajă, așa că, cu asta, mi-am pus mintea că dr. Ayoola a fost persoana potrivită pentru a ajuta M-am întors cu soția la mine și l-am contactat pe doctorul Ayoola prin detaliile sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit încât am ales să lucrez cu Dr. Ayoola, deoarece munca lui a fost 100% perfectă, iar vraja mi-a readus-o pe soția mea. pentru mine, cu ajutor rapid, puteți să-l contactați și pentru ajutor acum, trimiteți un e-mail la drayoolasolutionhome@gmail.com sau contactați info@drayoolasolutionhome.com sau îl puteți apela la whatsapp +31684065675 sau site-ul https://drayoolasolutionhome.com/

  RăspundețiȘtergere
 53. CUM ÎȚI ÎNCEPE MEA EXULUI ÎNAPOI CU AJUTORUL VÂRSII REALE ȘI EFICIENTE DIN Dr.Wealthy My Acest distribuit minunat numit Dr.Wealthy mă ajută să mă întorc pe soțul meu înapoi după ce m-a abandonat pe mine și pe copii timp de 2 ani fără a vizita. Un prieten de-al meu mi-a povestit cum a ajutat-o puternica cască de vrajă și l-am contactat prin intermediul adresei de e-mail pe care mi-a dat-o prietenul meu, i-am spus problema mea și mi-a asigurat victoria, în mai puțin de 48 de ore după ce am făcut tot ce mi-a indicat să Fă, m-a sunat pentru prima dată după ce m-a părăsit, el a pledat pentru iertarea mea acum trăim fericiți. dacă aveți nevoie de ajutorul său, puteți să-l accesați pe e-mailul personal (wealthylovespell@gmail.com) sau să-l sunați la +2348105150446 vizitați site-ul http://wealthyspellhome.over-blog.com

  RăspundețiȘtergere

Marte în Berbec: Războiul Infinitului a început!

Așteptările și amânările au luat sfârșit, iar viața nu mai poate bate pasul pe loc. Pe 28 iunie 2020 Marte a intrat în semnul său de dom...