Intalnire cu Destinul! Saturn in conjunctie cu Nodul Nord

Vine un moment cand suntem pusi in situatia de a face un salt spectaculos in viata noastra. Iar cand de veghe este zodia Scorpionului, Universul se asigura ca nu avem niciun mijloc prin care sa ne impotrivim. Ne place, nu ne place, devenim pasari migratoare. Locul pe care il ocupam in viata noastra si in care n-am inradacinat devine neprietenos. Conditiile ne par vitrege, atmosfera este tensionata si ne impinge spre mai departe. Alte meleaguri mai calde ne asteapta la orizont.

Luna septembrie a lui 2013 aduce o conjunctie spectaculoasa intre Saturn si Nodul Nord in Scorpion. Ca impact, poate fi evenimentul astrologic al anului 2013! Tot ceea ce punem la cale luna aceasta ne poate modela urmatorii 12 ani. Cam atat dureaza ciclul conjunctiilor dintre Saturn si Nodul Nord. In contemporaneitate, ele s-au petrecut in anii 1934, 1945, 1956, 1968, 1979, 1991 2002. Urmatoarele intalniri astrale vor avea loc in 2025 si 2036.
Cu totii resimtim o asezare, avem sentimentul ca ajungem la un capat de drum si ne simtim usurati, ne impacam cu o parte din noi si din viata noastra, dam o forma clara unor relatii afective care ne produceau zbucium, stim cum sa ne apropiem de implinirea profesionala si, mai ales, aflam pe ce oameni contam. Nodul Nord este indicatorul Destinului, al drumului pe care il avem de urmat in aceasta viata. Saturn ne aduce fortat pe acest drum prin materializarea unor evenimente care ne pozitioneaza corect.

Nu ni se mai permite sa gresim! Ceea ce traim acum este spre binele nostru suprem, deci sa nu ne impotrivim! Sa nu ne iluzionam nici ca lucrurile se descurca printr-o minune, peste noapte, de azi pe maine. Vorbim despre Saturn, care nepromite o ascensiune, dar una lenta si sigura. Poate ca lucrurile nu se misca asa cum ne-am dori, cu viteza estimata, dar ele se misca! Motoul acestei perioade este replica legendara a lui Galileo Galilei: “Eppur si muove!” adica “Si totusi se invarte!”. Stim ca Galilei, care a demonstrat ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui si nu invers, a fost obligat de Inchizitie sa-si retraga public afirmatia. Dupa ce s-a supus si a incheiat discursul, coborand de pe scena, se pare ca a fost auzit soptind “Si totusi, se invarte!”. Cine crede ca stagneaza in aceasta perioada traieste doar la nivelul unei impresii. Pe undeva, la un nivel mai profund sau mai vizibil, rotitele se invart.


Deciziile pe care le luam acum ne recompun tabloul de ansamblu al propriei vieti. Initiativele pe care le avem ne astern in fata un drum lung, pavat cu rezultate pentru care depunem eforturi consistente, dar si cu satisfactii de care stim sa ne bucuram. Sa lasam lucrurile sa se intample, deci, si sa avem rabdare! Rabdarea este deja un cliseu, dar ea presupune acum ragazul in care aluatul creste frumos, se coace la timp si este scos din cuptor cu acel miros care vrajeste simturile. Poate lucrurile nu se intampla cum vrem noi sau cand vrem noi, dar sigur se intampla. Si se intampla chiar acum, chiar daca nu le vedem.

Detalii suplimentare ne da planeta Venus, implicata si ea in aceasta conjunctie. Avem sansa unui ajutor din partea femeilor, din partea unor persoane care ne sprijina din umbra, fara ca noi sa banuim cine pune o vorba pentru noi sau ne face un bine. De asemenea, banii pot sa apara pe filiere total imprevizibile. Frica de a nu avea bani se confirma, asa ca cea mai inteleapta atitudine este aceea de a-l lasa pe Dumnezeu sa puna lucrurile cap la cap. Daca avem un proiect ce poate parea nebunie curata din cauza lipsei de moment a banilor, sa nu ne descurajam. Facem o cerere mai Sus: “Doamne, eu nu am mjloacele, nu pot face singur! Te rog, fa Tu! Iti multumesc!”.

Septembrie 2013 bate gongul pentru cei nascuti in intervalele de timp mentionate mai sus, care au in harta natala aceasta conjunctie. A sosit si vremea lor! Ei au stabilita o intalnire cu Destinul, isi pot schimba viata intr-o directie total noua si plina de recompense. Vorbim de cei nascuti in:

•    decembrie 1933 – martie 1934
•    aprilie – iulie 1945
•    5-10 octombrie 1956
•    martie – iunie 1968
•    ianuarie – august 1979
•    16 decembrie 1990 – 6 februarie 1991
•    mai – iulie 2002

Cei nascuti in aceasta perioada au sansa de a da o lovitura, de a inhata din zbor niste oportunitati, de a pune mana pe ceva durabil, la care visau de mult. Asteptarea a luat sfarsit, daca au avut impresia ca se chinuie si ca dau in gol, ceea ce li se intampla acum este de bun augur. Se contureaza pentru ei trepte solide spre viitor, care li se dezvaluie pas cu pas. Mai urmeaza tot timpul ceva, chiar daca nu se vede nimic. Atunci cand vor pune piciorul, dedesubt vor simti pamantul sub picioare, cu toata stabilitatea pe care o asigura. Fiecare pas facut prelungeste drumul! Fiecare dintre acesti nativi ar trebui sa-si evalueze perioada din anul 2002, cand s-a repetat aspectul, pentru a vedea in ce masura intamplarile sau oamenii de atunci le-au marcat viata. Ei se urca acum intr-un tren care are programata urmatoarea plecare abia peste 12 ani, asa ca ar fi bine sa fie punctuali.

Oportunitatile acestei perioade, care au rasarit de prin august si se epuizeaza pe la jumatatea lunii noiembrie 2013, au caracter decisiv pentru rostul nostru in viata pe care o traim. Ne dam seama ca existenta noastra are un sens mult mai maret decat am crezut pana acum. Sa mergem pe firul evenimentelor si-l vom descoperi. Cei care sunt privilegiati acum, adica cei nascuti pe conjunctia Saturn-Nodul Nord, sunt primii la inaintare. Ei au intalnire cu Destinul. Ceilalti, sa ne luam dupa ei, sa-i insotim! Imposibil sa nu ne pice si noua ceva!

Sa ne auzim cu bine in… 2025!


13 comentarii:

  1. si foarte frumos spus!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru felul in care descifrati si ne luminati asupra enigmelor vietii, ale Universului. Va asteptam cat mai des cu mare interes.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa efemeridele mele in perioada ianuarie- august 1979 saturn si NN erau in fecioara si nu in scorpion....sau va referiti la perioadele in care saturn si NN se aflau in aceeasi zodie??? Nu reiese foarte clar din text. Si cred ca beneficiaza de acest aspect, in primul rand cei cu NN in scorpion, dar este doar parerea mea. Multumesc pentru clarificari si scuze daca am inteles gresit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beneficiaza de acest aspect "toti cei care au in harta natala aceasta conjunctie" Saturn-Nodul Nord, indiferent de zodia in care are loc conjunctia pe harta lor! In Scorpion, ultima conjunctie Saturn-Nodul Nord a avut loc in anul 1808 si se va mai repeta tot in Scorpion in 2161.
      Deci: cine este nascut cu o conjunctie Saturn-Nodul Nord in harta natala are aceasta "intalnire cu Destinul" :)

      Ștergere
    2. Daca "distanta" dintre NN si Saturn e mare (18 grade), dar se afla in aceeasi zodie, mai e valabil? Multumesc!

      Ștergere
    3. Va multumesc! Ma gandeam ca...vine ziua mea peste vreo 2 zile, poate aduce ceva....bun! :))...cred ca stau cam prost cu rabdarea...am mai vorbit noi...:)

      Ștergere
  4. sa-nteleg ca 6 iulie 1968 nu intra in aceasta categorie? cum pot calcula sau cum pot afla daca in harta mea natala exista aceasta conjunctie. Articolul pare foarte interesant si as vrea sa-l inteleg pe deplin. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va calculati harta natala sau rugati pe cineva care stie sa o "citeasca" sa va confirme sau nu daca se regaseste acest aspect in ea.

      Ștergere
  5. Atat de clar si concis......Felicitari !!!Va urmaresc cu placere analizele...
    Ma intreb oare ce o ma astepta pe mine unde acest aspect este in conjunctie (2 grade) cu Neptun si intr-o conjunctie mai larga cu Venus, Mercur si Soarele, toate in casa I pe semne intregi iar in sist. Wholle si in casa II......

    RăspundețiȘtergere
  6. eu sunt nascuta in iunie 1968 a treia decada si ma intreb asa : din 2012 imi merge groaznic de rau cu jupiter avut in semn, casnicia mea s-a pierdut..., am avut atata incredere in aceasta planeta si de fapt.... m-am trezit cu prea multe incercari pe capul meu pe toate planurile,indiferent de sacrificiu, iar acum intilnirea cu destinul! Teama a pus stapanire pe sufletul meu, pentru ca toate planetele imi fac rau, aceasta conjunctie ar mai putea imbunatati ceva ... nu stiu ce drum sa apuc-------

    RăspundețiȘtergere
  7. Buclucasa conjunctie din septembrie a schimbat lucrurile mult pe plan sentimental si pt mine. A fost fix in opozitie cu soarele meu, a fost dezastru! Am observat si in jurul meu multe relatii vechi, casnicii, care s-au destramat brusc, in sfarsitul acestei veri-toamna.
    Oare nu este posibil ca intrarea in mers direct a lui Neptun si Uranus, retrogradarea lui Jupiter, sa mai "panseze" un pic din socul acestei conjunctii?

    RăspundețiȘtergere
  8. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...