Curs de astrologie, modulul 3, Bucuresti, din 14 martie 2013

Aceasta serie este dedicata avansatilor, celor ce stapanesc deja notiunile astrologice de baza si tehnicile specifice diferitelor ramuri astrologice (astrologie karmica, relationala, previzionala).

“Transformarea personala prin astrologie” (tema acestui celui de-al doilea modul de curs) atinge punctul in care putem aplica deja cunostintele de astrologie pe altii. Acest modul de 8 lectii are un caracter practic, vizeaza modul in care noi ne putem acorda mai bine la bunul mers al vietii noastre, dar si modul in care ii putem indruma pe altii prin astrologie. Aplicam tot ceea ce am invatat pana acum la nivel preponderent teoretic.

La finalul acestei serii de lectii, participantii:
•    vor putea sa aplice notiunile teoretice de astrologie in practica
•    vor fi capabili sa intocmeasca un horoscop natal, sa faca o analiza karmica, sa realizeze un studiu de compatibilitate, sa elaboreze previziuni astrologice
•    sa abordeze relatia cu orice persoana interesata de informatii si raspunsuri prin intermediul astrologiei
•    sa abordeze astrologia in viziune holistica, prin conexiuni cu alte forme de cunoastere
•    sa ofere indrumare spirituala prin astrologie

Nivel: MODULUL 3

Titlu: PRACTICA SI CONSILIERE ASTROLOGICA

Desfasurare: 14 martie – 2 mai 2013
Locul desfasurarii: va fi anuntat participantilor
Organizare: 8 lectii de cate 3 ore, in fiecare zi de joi, seara intre 18:00 si 21:00


Structura:

Zodiacul intra la Apa! “Baia” astrala din 2013

Sa facem socoteala: suntem in anul Sarpelui de Apa; numerologic - 2013 are vibratia 6, un numar ce corespunde elementului Apa; tot anul, Nodul Nord si Saturn se afla in Scorpion (zodie de Apa), iar din 26 iunie Jupiter se va muta in Rac (iarasi Apa); trecem cu vedea toata incarcatura de planete pe semnul Pestilor din lunile februarie-martie (rand pe rand Marte, Soare, Mercur, Venus) si ne amintim doar ca Neptun s-a instalat acolo mult si bine. De parca mai lipsea ceva, in 2013 Mercur isi are mersul retrograd numai prin zodiile de Apa: 23 februarie-17 martie in Pesti; 26 iunie-20 iulie in Rac; 21 octombrie-10 noiembrie in Scorpion.
“Baia” astrala face din 2013 un “an de Apa”, asa ca se impune sa cinstim cum se cuvine acest element. Iar intre 23 februarie si 17 martie, cu Mercur retrograd pe semnul Pestilor, primim intaiul botez divin.

Tot ce are legatura cu dimensiunea sufletului beneficiaza acum de prefixul “hiper”: hipersensibilitate, hipervulnerabilitate, hiperromantism, hiperdramatism, hiperintensitate etc. Ne scufundam in interiorul nostru, asa ca cel mai la moda mijloc de transport al anului este submarinul. Coboram tot mai adanc pe fundul unor mari care ascund comori si umbre.
De la fereastra submarinului curg prin fata ochilor nostri episoade din trecut. Ne vine mai mult decat de obicei sa dam vina, sa scoatem ochii, sa ne transformam in victime. Daca vrem sa mai iesim la suprafata, atunci ar fi cazul sa aruncam peste bord balastul de victimizare. Cine se plange, isi neaga singur puterea si isi leaga un bolovan de picioare care-l va trage la fund. Cine doar plange, fara sa se planga, poate sa-si curete suferinta prin puterea magica de vindecare a lacrimilor. Experienta plansului poate fi o adevarata binecuvantare pe retrogradarea lui Mercur in Pesti, pentru efectul sau de curatare si purificare energetica.

Anul Sarpelui de Apa

Pe 10 februarie, odata cu Luna Noua pe semnul Varsatorului din 2013, am aniversat Anul Nou Chinezesc. Am intrat astfel in Anul Sarpelui de Apa, care isi va exercita influenta pana la data de 30 ianuarie 2014.

Anii Sarpelui pun accentul pe viata materiala, pe nivelul fizic al existentei. 2013 aduce in centrul atentiei tuturor nevoia de a rezista in fata unor presiuni economice deloc usoare. Numai ca, spre deosebire de anul anterior, sunt de asteptat semne de revigorare financiara. Sarpele este unul dintre semnele de supravietuire in zodiacul chinezesc si ne imprumuta tuturor din forta lui, cu atat mai mult cu cat si Apa este recunoscuta ca fiind cel mai puternic dintre elemente. Grija pentru asigurarea gradului de confort la care aspiram are mari sanse sa fie raplatita. Iar in centrul preocuparilor noastre este bunastarea celor dragi.

Familia este o valoare absoluta in Anul Sarpelui si suntem dispusi sa facem orice sacrificii necesare astfel incat oamenilor care conteaza cu adevarat pentru noi sa le fie bine. Un asemenea sacrificiu ar fi, de exemplu, un numar foarte mare de ore de munca, ce priveaza familia de atentie si de prezenta fizica. Sarpele ne cere sa fim intelegatori unii cu altii si sa constientizam ca ceea ce se pierde intr-o parte se castiga in alta. Putem munci mai mult, cu spor, cu eficienta si cu rezutate satisfacatoare in plan financiar.

Invitatie la Body Mind Spirit Festival, 2 martie 2013

Sambata, 2 martie 2013, sustin o prezentare in cadrul Body Mind Spirit Festival, Sala Palatului, in Bucuresti, orele 14:00-15:00.
Titlu:
Calatoria sufletului de la numere la zodii

 Descriere:
Aventura spiritului in planul terestru este codificata
in astrologie si numerologie.
Cele doua limbaje limbaje simbolice compun un lant de ADN cosmic.
Dumnezeu ne vorbeste prin numere si zodii, care ne aduc aminte
ca facem parte din planul Divin si ca suntem creatorii propriei vieti.

Intrarea este gratuita, in limita locurilor disponibile. Participarea se confirma pe situl oficial al evenimentului.

 Click
 pentru programul intreg al conferintelor si inscrieri.

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...