Treceți la conținutul principal

Curs de astrologie, modulul 3, Bucuresti, 26 februarie-16 aprilie 2014

Aceasta serie este dedicata avansatilor, celor ce stapanesc deja notiunile astrologice de baza si tehnicile specifice diferitelor ramuri astrologice (astrologie karmica, relationala, previzionala).

“Transformarea personala prin astrologie” (tema acestui celui de-al doilea modul de curs) atinge punctul in care putem aplica deja cunostintele de astrologie pe altii. Acest modul de 8 lectii are un caracter practic, vizeaza modul in care noi ne putem acorda mai bine la bunul mers al vietii noastre, dar si modul in care ii putem indruma pe altii prin astrologie. Aplicam tot ceea ce am invatat pana acum la nivel preponderent teoretic.

La finalul acestei serii de lectii, participantii:
•    vor putea sa aplice notiunile teoretice de astrologie in practica
•    vor fi capabili sa intocmeasca un horoscop natal, sa faca o analiza karmica, sa realizeze un studiu de compatibilitate, sa elaboreze previziuni astrologice
•    sa abordeze relatia cu orice persoana interesata de informatii si raspunsuri prin intermediul astrologiei
•    sa abordeze astrologia in viziune holistica, prin conexiuni cu alte forme de cunoastere
•    sa ofere indrumare spirituala prin astrologie

NivelMODULUL 3

TitluPRACTICA SI CONSILIERE ASTROLOGICA

Desfasurare: 26 februarie – 16 aprilie 2014
Locul desfasurarii: va fi anuntat participantilor
Organizare: 8 lectii de cate 3 ore, in fiecare zi de miercuri, seara intre 18:00 si 21:00

Structura:
Lecţia 1: Întocmirea horoscopului natal, exerciţiu practic

Ecuaţia astrologică a nativului. Caracterizarea generală a personalităţii. Interpretarea astrogramei. Capitole ale vieţii. Planete în zodii, case şi aspecte. Nodurile Lunare în astrologia natală. Studiu de caz.

Lecţia 2: Analiza karmică, exerciţiu practic

Astrologia de trecut la trecut spre viitor. Posibilele vieţi anterioare ale nativului. Localizarea şi datarea posibilelor încarnări. Planetele retrograde şi evaluarea principalelor lecţii de viaţă. Nodurile Lunare în astrologia karmică. Studiu de caz.

Lecţia 3: Astrologie relaţională practică

Studiul de compatibilitate. Criterii de compatibilitate. Relaţia de la atracţie la durabilitate. Sinastria. Interpretarea interaspectelor şi interpoziţiilor. Studiu de caz.

Lecţia 4: “Specialităţi astrologice”: astrologie electivă şi astrologie orară

Astrologia ca artă divinatorie. Repere de astrologie electivă. Stabilirea momentului potrivit pentru o acţiune. Exerciţii practice. Repere de astrologie orară. Obţinerea unui răspuns la o întrebare punctuală prin ridicarea unei astrograme. Exerciţii practice.

Lecţia 5: Astrologie previzională practică

Astrologia la viitor. Datarea evenimentelor în timp. Întocmirea previziunilor astrologice. Lucrul cu progresiile. Metoda tranzitelor. Revoluţia solară. Aplicaţii practice. Studiu de caz.

Lecţia 6: Ghid de consiliere astrologică

Consilierea astrologică. Arta de a nu da sfaturi. Codul etic al astrologului. Rolul astrologului. Şedinţa de consiliere. Lucrul cu clientul. Profilul clientului. Noţiuni de comunicare interpersonală. Abordarea clientului în funcţie de nivelul său de pregătire şi evoluţie. Povestea de viaţă. Scenariul unei şedinţe de consiliere astrologice.

Lecţia 7: Instrumente de lucru în consilierea astrologică

Abordarea “problemelor” personale. Identificarea cauzelor. Îndrumarea spirituală. Afirmaţiile vindecătoare. Curăţarea energetică. Calea credinţei. Rugăciunea. Respiraţia. Meditaţia. Terapiile alternative. Astrologia în viziune holistică. Joc de rol.

Lecţia 8: Exerciţii practice de consiliere astrologică

Sprijinul afectiv şi informaţional oferit clientului. Proiecţiile pozitive. Relaţia profesională dintre astrolog şi client. Cadrul unei consultaţii astrologice. Protecţia energetică a astrologului. Orientarea vocaţională a clientului. Noţiuni de astrocartografie. Relocarea temei de naştere. Evaluarea potenţialului energetic actual şi viitor. Aplicaţii. Joc de rol.
 
Investitie:
540 de lei, in 2 transe lunare
-         270 de lei la primul curs
-         270 de lei la cursul nr. 5, 26 martie

Inscrieri la:
cursuri@astreo.ro
tel. 0742 010 763

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…