Treceți la conținutul principal

(Video) Horoscop 23-30 august 2014, 360 de grade, B1TV

Inregistrarea emisiunii "360 de grade" cu Alina Bădic din 23 august 2014.

Tema emisiunii:
HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII
23-30 AUGUST

Pentru vizionare, CLICK AICI!

Cadru general:

Săptămâna 23-30 august: examen de maturitate
Secretul săptămânii: perseverenţa
Graba strică treaba
Lună Nouă pe 25 august: iluzii şi dezamăgiri
Să nu aşteptăm nimic de la nimeni!

Berbec: 

Banii n-aduc fericirea, dar o pot alunga
Berbecii, ireproşabili profesional
Berbecii pot plăti cu sănătatea

Taur:

Taurii, singuri împotriva tuturor
Iubirea pluteşte în aer
Taurii, ameninţaţi cu trădarea

Gemeni:

Situaţii profesionale dificile
Gemenii caută protecţia familiei
Săptămâna atacurilor la persoană

Rac:

Racii se consumă din iubire
Mesaje care pot schimba alegerile
Nu vă înecaţi la mal!

Leu:

Leii închid capitole de viaţă
Mai multă siguranţă materială
Nu vă bazaţi pe bani nemunciţi!

Fecioară:

Relaţie solicitantă cu rudele
Curajul de a lua decizii
Renunţaţi la aşteptări!

Balanţă:

Plăţi karmice în bani
Înainte, cu mai multă credinţă
Sănătatea, avertismente serioase

Scorpion:

Scorpionii acceptă un sfârşit
Un nou sens în viaţă
Iubirea de sine face minuni

Săgetător:

Evenimente imposibil de controlat
Săgetătorii îşi asumă rolul de lideri
Provocări din partea familiei

Capricorn:

Alţi oameni în viaţa Capricornilor
Capricornii renunţă la luptă
Pericole din cauza neatenţiei

Vărsător:

Vărsătorii, ţinuţi în şah
Săptămâna miracolelor de fiecare zi
Banii se scurg printre degete

Peşti:

Peştii, încolţiţi să ia o decizie
Peştii fug de o relaţie
Peştii amână şi trag de timp

Comentarii

 1. Daca pentru acesti penibili a ales B1tv sa renunte la emisiunea doamnei Urania atunci clar e o alegere gresita. Amandoi comentatorii au facut greseli copilarasti in materie de de astrologie in chiar primele doua minute de discutii. Interese financiare versus calitate. In timp asta se dovedeste pagubos

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumim Valeriu pt ca ai grija si de noi cei care te admiram si chiar ne simtim pe aceeasi unda cu tine . Multumim pt anunturile care ni le pui pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumim pentru informatiile postate pe blog si nu numai si pentru grija cu care le transmiti astfel incat sa fie cat mai utile pentru fiecare dintre noi.

  RăspundețiȘtergere
 4. Niciodata nu reusesc să deschid video clipul. Îmi pare rău ... de fiecare dată

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uitati linkul de pe youtube, poate reusiti de aici:
   https://www.youtube.com/watch?v=QpEFYhNjCf8
   Succes! :)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…