Horoscopul lunii SEPTEMBRIE

Luna septembrie revarsa ciocniri, conflicte, dorinta de control, nevoie de a avea dreptate si lupte pentru putere. Orgoliile dau pe dinafara atata timp cat Soarele sta in Fecioara, pana pe 22. 

Pluto face foarte multe aspecte luna aceasta si ne pune in situatii care ne leaga de maini si de picioare. Suntem pusi in fata faptului implinit, ne trezim ca nu avem ce face, ca trebuie sa actionam in conformitate cu ce ne este dat, nu cu ce ne-am fi dorit noi.

Luna este marcata si de numeroase plati karmice, in special in bani. Iluziile, amagirile si dezamagirile legate de oameni sunt la cote inalte.

Sfarsitul lunii, odata cu intrarea Soarelui in Balanta pe 23 si Luna Noua din 24 modifica radical compozitia astrala. Dupa atata transpiratie vine respiratia normala. Intram in stare de echilibru si armonie cu noi insine si cu altii.

Atitudinea cea mai recomandata este DETASAREA! Sa privim tot ce se intampla si ce ni se intampla ca pe un SPECTACOL! Caci, ce ne este dat sa traim, s-ar putea sa nu fi vazut vreodata la televizor sau sa fi citit. E MAI CEVA CA-N FILME. Sa ne uitam la propriul film cu ochi de spectator obiectiv! Ca si cum am fi de-acolo, dar nu prea… De multe ori, nu putem intelege mare lucru, asa ca nu ne ramane decat sa acceptam…

Mersul planetelor in septembrie 2014:

Soarele: pana pe 23, dimineata, in Fecioara, pe urma in Balanta
Pe 9 septembrie  avem Luna Plina in Pesti, iar pe 24 – Luna Noua in Balanta
Mercur: pana pe 2, dimineata, in Fecioara, apoi in Balanta pana pe 27, cand se muta in Scorpion
Venus: in Leu pana pe 5, seara, apoi in Fecioara pana in ultima zi a lunii, cand trece in Balanta
Marte: pana pe 13 in Scorpion, apoi in Sagetator dupa miezul noptii de 13/14

Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii august: Jupiter in Leu, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Balanta.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec

Pana pe 13 septembrie, cat Marte mai sta in Scorpion, continua presiunile finanicare pe care le simti de ceva timp. Tot mai multe adevaruri despre banii si intentiile pe care le invart cei din jurul tau ies la suprafata. Mai ai de aflat lucruri care se petrec pe la spatele tau, de care habar nu aveai. Exista si o influenta plutoniana puternica ce scoate din subcontientul tau foarte multe frici. Majoritatea au legatura cu partenerul de viata sau cu colaboratorii de zi cu zi. Nu sunt excluse ciocnirile, reprosurile, crizele de autoritate. Ai ocazia sa practici autocontrolul, intelept este sa raspunzi cu blandete daca vin atacuri spre tine. Orice samanta de scandal pe care o plantezi sau la care raspunzi nu face decat sa inflameze tensiunile. Intre 14 si 22, Marte in Sagetator se pregateste de intalnirea in careu cu Neptun din Pesti. Uzura psihica poate sa iti dea fie o stare de indiferenta, fie una de epuizare psihica. Ai vrea sa abandonezi, sa te retragi dintr-un proiect, si totusi  ceva nu te lasa. Incearca sa vezi in ce masura poti schimba ceva la tine daca exista situatii de necontrolat. Poate e vorba de o forma de orgoliu la tine, pe care pana acum nu ai vazut-o. Orice ar fi, nu incerca sa demonstrezi ca ai dreptate, pentru ca, in loc sa schimbi ceva, nu-ti vei atrage decat nervi. Intrarea Soarelui in Balanta, pe 23, cu Luna Noua pe 24, anunta un sfarsit de septembrie in tonuri mult mai pastelate si calde decat la inceput. Linistea pare ca se asterne in sufletul tau, vezi viata cu ochi mai dulci si cu mai multa impacare. La propriu, relatia cu partenerul se poate imbunatati dupa serii de descarcari si izbucniri verbale. Uranus in trigon cu Jupiter contribuie la realizarea unui echilibru intre ce-ti doresti tu si ce vor ceilalti. Te poti trezi cu surprize placute din partea partenerului sau copiilor. De asemenea, speculatiile si riscurile pot sa-ti aduca un castig de cauza. Dupa furtuna, in chip neasteptat, rasare Soarele pe strada ta cu relatii. 

Taur

Cat Marte mai sta in Scorpion, pana pe 13, vine spre tine in continuare destula presiune din partea celorlalti. Ai de facut fata unor asteptari, se trezeste in tine nevoia de a demonstra ca esti bun, te consumi foarte mult sa te ridici la niste standarde ori sa impresionezi. Te lupti cam mult, ai parte de oameni care parca nu inteleg ce le spui, dezvolti conflicte inutile. Cel mai simplu este sa nu-ti bati capul cu cineva care nu poate pricepe mesajele tale exact cu intentia in care vrei sa le transmiti. Menajeaza-te si adreseaza-te doar celor depresivi. Ai foarte multi oameni in jur care nu sunt pregatiti sa primeasca ce ai tu de oferit. Da-le numai rabdare! Pluto isi face simtita din plin prezenta in aceasta perioada, sub forma de nervi si tensiuni la locul de munca. Sunt planuri pe care trebuie sa le ajustezi, rasturnari de situatie care te pun in dificultate. E foarte important sa apelezi la oameni, la colegi, sa delegi. Din 14 septembrie, Marte se afla in Sagetator si aplica la careul cu Neptun din Pesti. Nu prea poti sa te bazezi pe oameni, de fapt ai ocazia sa vezi pe cine poti conta si cine nu este de incredere. Asteapta-te si la incurcaturi finanicare, te poti trezi ca acoperi o paguba, ca platesti tu in locul altora. Un imprumut pe care-l faci sau pe care-l acorzi te poate destabiliza serios, asa ca mai bine te abtii de la tranzactii financiare. In schimb, Pluto in trigon cu Venus sustine viata de cuplu, trairea unor stari speciale, surprizele placute in doi. Poti schimba ceva in relatia de iubire sau, daca nu exista nimeni, poate sa apara cineva. Cu Soarele in Balanta din 23 septembrie, te concentrezi foarte mult pe munca, dar si pe starea de sanatate. Intri intr-un regim de viata ordonat, simti nevoia sa te planifici astfel incat in agenda sa incapa activitati de relaxare si intretinere. Nu-ti neglija corpul, e posibil sa incepi o cura sau sa faci modificari in alimentatie. Trigonul dintre Jupiter si Uranus anunta liniste, stabilitate si confort. Ceva ce planuiai de mult se poate materializa, poti aduce la viata niste dorinte vechi. Iti ies pasientele legate de o proprietate, de un bun material sau de niste investitii domestice. Se poate pune problema unei renovari, a unei achizitii sau a unei tranzactii.

Gemeni

Primele doua saptamani din septembrie il mai gazduiesc pe Marte in Scorpion. Marea provocare pentru tine este sa-ti gestionezi timpul. Viata profesionala este atat de intensa incat cu greu faci loc unor activitati recreative, dar nu le neglija. Incearca sa te deconectezi cat mai des de la munca si sa-ti faci program pentru ce-ti face placere. Nu te ingropa in treaba, nu face din munca un viciu! Ai tendinta de a gasi diferite modalitati de defulare, asa ca supravegheaza-ti tendintele de a-ti face rau singur! Influenta plutoniana a inceputului de luna se manifesta sub forma de conflicte cu persoanele iubite. Abtine-te sa controlezi, sa-ti afisezi egoul, sa te dai mare si tare, sa arati cat de bun esti in comparatie cu altii. Orgoliul nu-ti este de folos, mai mult, ii poate indeparta pe oameni de langa tine. Accepta ca si tu gresesti si ai lucruri de indreptat la tine! Vezi ce anume poti schimba doar la tine! Intre 14 si 22 septembrie, Marte se plimba prin Sagetator si aplica la careul cu Neptun din Pesti. Parca nu te poti abtine sa nu dai replica, vrei sa te aperi, sa iti aperi pozitia. Nu te consuma inutil in discutii care nu duc nicaieri si pot sa-ti submineze relatiile, mai ales pe cea de cuplu! S-ar putea sa nu te poti baza pe partener sau sa preiei o serie de indatoriri in locul lui. Ai de facut servicii si de oferit ajutor, esti om de incredere. Ai de suplinit o distanta sau o absenta a cuiva drag. Intrarea Soarelui in Balanta la sfarsitul lunii anunta o avalansa de sentimente. Ti se deschide sufletul si o sa-ti dai seama din gestul fizic de a-ti duce instinctiv mana la piept, pe care s-ar putea sa-l remarci. Esti extrem de receptiv la stimuli, primesti tot felul de propuneri, dar si tu dai frau liber dorintelor. Incerci sa faci tot posibilul sa-ti bucuri inima si ai de recastigat simtul masurii. Trigonul dintre Jupiter si Uranus anunta tot felul d eschimburi de informatie sau de bunuri in care esti implicat. Iti trec fel de fel de mesaje pe la ureche si ai nevoie de mult discernamant ca sa faci o selectie intre ce este adevarat, exagerat si fals. Esti un factor de mobilizare pentru orice grup din care faci parte, aduni oameni in jurul tau, prin tine se fac noi cunostinte si au loc intalniri. Iti indeplinesti cu succes rolul de mesager, de organizator, de comediant, de orator, primesti si transmiti cunoastere. 

Rac

Cu Marte in Scorpion in primele doua saptamani ale lunii, se anunta o viata amoroasa tulburatoare. Dragostea vine peste tine, esti curtat si mai esti si plin de initiativa. Ai impulsuri foarte puternice de a iesi la rampa cu declaratii, de a lua pe sus, de a face lucruri cu forta. E bine sa tii cont si de ce crede si simte persoana asupra careia iti reversi tu toata afectiunea. S-ar putea ca celalalt sa nu vrea sau sa nu poata, asa ca trebuie sa inveti sa te cenzurezi si sa tii cont de sentimentele lui. Nu cere de unde omul nu are sa-ti dea! Influenta plutoniana este si ea foarte activa la inceputul lunii, nu prea poti sa convingi, degeaba te straduiesti sa demonstrezi ceva, Iubirea nu inseamna lupta, ci acceptare si intelegere. Practic, iti revizuiesti atitudinea fata de iubire! Iubirea curge, nu impune! Intre 14 si 22, Marte ia Sagetator aplica spre careul cu Neptun din Pesti. Te confrunti cu o nevoie de evadare, de fuga, incerci sa te refugiezi in ceva ca sa scapi de niste nemultumiri interioare pe care vrei sa le ascunzi. Evita sa dezvolti vicii si sa te victimizezi! Noroc cu trigonul dintre Venus si Pluto, care iti aduce siguranta si confort. Poti face drumuri, excursii impreuna cu partenerul sau in timpul unei calatorii poti intalni pe cineva semnificativ. Soarele in Balanta, din 23 septembrie, vine cu siguranta si confort la domiciliu. Te poti baza pe familie, iti gasesti locul, faci schimbari de locuinta sau in locuinta. Esti nevoit si sa-i sprijini pe parinti sau sa fii alaturi de rudele mai in varsta. Una peste alta, te asezi si capeti un sentiment de apartenenta la un om, la un spatiu sau la un grup. Trigonul Jupiter-Uranus promite si avantaje financiare, remuneratie in functie de meritele personale, recunoastere publica. Profita la maxim de oportunitatile profesionale si sociale care iti asigura inclusiv o crestere de statut, o evidentiere publica si mai multa stima de sine!

Leu

Primele 13 zile din septembrie, cu Marte inca in Scorpion, iti mentine atentia indreptata asupra casei si familiei. Acolo ai de facut schimbari, de tranzactionat o proprietate, de redecorat, de facut reparatii si investitii domestice. Revin in viata ta oameni si situatii din trecut, cu care mai ai ceva de rezolvat. Poate mai e cineva de iertat sau apare vreo ruda care are nevoie de ajutorul tau. Esti pus in situatia de a oferi foarte multa grija si protectie. Accentele plutoniene ale inceputului de luna ar trebui sa te faca vigilent in trafic! Pot exista neplaceri in timpul deplasarilor din cauza nerabdarii sau poti face gafe memorabile in comunicare. Nu lasa gura sa te ia pe dinainte si, inainte de a da o replica, gandeste-te de doua ori inainte. Nevoia de a-ti impune punctul de vedere te poate da de necaz. Intre 14 si 22, cu Marte in Sagetator aplicand spre careul cu Neptun din Pesti, se complica viata sentimentala. Exista o nebuloasa prin care cu greu poti vedea in fata. Exista ceva incert privind relatia ta sau o persoana care ti-a intrat la suflet. Nu incerca sa te straduiesti sa aduci claritate, intrucat ai sanse mici sa pui un diagnostic corect inimii tale. Acceptarea este singurul exercitiu pe care poti sa-l faci in dragoste. Nu incerca sa intelegi, ci doar sa traiesti si sa daruiesti neconditionat, fara sa astepti nimic la schimb. Trigonul dintre Venus si Pluto este un bun indicator financiar. Banii vin ca o confirmare  a valorii tale personale si ca o recunoastere a locului pe care-l meriti. Esti apreciat si ai sansa de a iesi in fata, de a te adresa unui grup, de a sta pe scena. Te vinzi bine, te bucuri de o imagine buna, iar recompensele materiale nu intarzie sa apara. Intrarea Soarelui in Balanta, pe 23, aduce un sfarsit de luna inca si mai promitator financiar. Asta in cazul in care, desigur, ai o relatie buna cu banii. Daca relatia cu banii este proasta, nu vei primi decat confirmari ca e greu, ca nu ai, ca nu poti. Daca tu crezi ca meriti bani si nu te plangi, poti da o lovitura. In plus, Jupiter din zodia ta in trigon cu Uranus vorbeste despre calatorii la distanta, relatii bune cu strainatatea, imbunatatirea conditiei generale de sanatate, vitalitate, o mai mare pofta de viata si posibilitatea de a intalni oameni de la care ai ce invata. 

Fecioara

Pana pe 13 septembrie, cu Marte inca in Scorpion esti pus in tot felul de contexte de socializare si de comunicare. Ai de dat explicatii, de tinut prezentari, de intocmit rapoarte, de facut dari de seama, de gestionat corespondenta. E important sa-ti gestionezi resursele verbale si telefoanele, pentru ca risi sa te epuizezi vorbind si scriind. Un juramant de tacere ti-ar fi numai bun, dar nu prea ti se permite sa-l faci. Ai de vorbit in locul altora, esti un fel de avocat, de aparator al tau, dar si al celorlalti. Ba mai ai si drumuri de facut, de umblat dupa acte, de strans semnaturi. Pluto te impinge si el de la spate si te pune sa faci o evaluare corecta a resurselor. Nu mai poti lasa nimic acum la voia intamplarii. Intocmesti bugete, stii pe ce sume de bani contezi, iti administrezi toate resursele materiale. Inceputul de septembrie seamana pentru tine cu un bilant contabil. Iti faci tot felul de socoteli si iti planifici investitii si actiuni pe termen lung. Intrarea lui Marte in Sagetator, pe 14, agita mai tare spiritele, pana pe 22, din cauza ca aplica la un careu cu Neptun din Pesti. Traiesti stari de anxietate, de disconfort, nu ai niciun fel de stabilitate. Nimic nu pare batut in cuie, totul pare neclar. Ai impresia ca pasesti pe nisipuri miscatoare. Nu poti ianinta decat lasand lucrurile sa se intample. Nu rascoli trecutul, iarta-i pe cei ce incearca sa te destabilizeze si nu incerca sa schimbni pe nimeni cu forta! S-ar putea sa ai discutii legate de bani detinuti in comun si care nu se pot intoarce la tine in cuantumul pe care il vrei tu. Muta-ti, pe cat posibil, atentia de pe preocuparile financiare! Venus in zodia ta in careu cu Pluto te indeamna sa ai grija de cum arati si cum te simti. Fa schimbari in vestimentatie, tratamente cosmetice, ai grija de fizicul tau. Oricum, iti este usor sa treci peste orice, intrucat ai un curaj de care nu te bucuri de obicei. Profita de el! Soarele in Balanta incepand cu 23 septembrie vine cu o redresare financiara. Iti dai valoare, te simti bine in propria piele si te bucuri de o stima de sine tot mai crescuta. Incep sa vina banii, sa respiri, sa te linstesti ca situatia ta materiala se mai calmeaza. In plus, trigonul Jupiter-Uranus revarsa asupra ta recompense de orice fel. Chiar daca pierzi pe o parte, ai sentimentul ca esti in castig pe alta. Functioneaza din plin legea compensatiei. Chiar daca ceva nu-ti iese, Dumnezeu iti da inzecit pe alta parte, astfel incat gustul cu care ramai la sfarsitul acestei luni este cel dulce.

Balanta

Marte in Scorpion pana pe 13 septembrie face in continuare ravagii in buzunar. Cu greu stau banii la tine, ei scurgandu-se in tot felul de directii misterioase. S-ar putea spune ca esti iluzionist, ii faci sa dispara ca un magician. Exista si o preocupare intensa de a-i produce la loc, insa deocamdata cheltuielile sunt la ordinea zilei. Tendinta generala este de a consuma mai mult decat produci. Ai putea plati in continuare niste investitii facute mai de mult, poti achita datorii, te poti concentra pe aducerea la zi a unor imprumuturi. Mercur aflat in zodia ta face careu cu Pluto si iti submineaza relatiile de familie. S-ar putea sa nu fi de acord cu deciziile anumitor membri ai familiei, dar nu prea ai incotro si esti pus in situatia de a accepta. Nu lipsesc ciocnirile de idei si punctele de vedere divergente. Cam este inutil sa incerci sa te opui, asa ca ia lucrurile ca atare! Ia decizii care te privesc strict pe tine! Lasa-l pe fiecare sa ia deciziile care-l multumesc pe el si da-le celor dragi dreptul de a se da singuri cu capul. Incearca sa faci cat mai putin in locul altora; chiar daca vezi ca drumul ales de ei nu le este benefic, lasa-i sa greseasca, pentru ca numai astfel pot sa se convinga singuri. Intre 14 si 22, Marte ajunge in Sagetator si avanseaza spre careul cu Neptun din Pesti. S-ar putea sa exprimentezi adevarate crize de comunicare. Una sa spui si alta sa se inteleaga sau tu sa intelegi gresit. Atentie daca ai de dat un examen, sa nu gresesti subiectul sau sa incurci ziua de concurs. Esti supus la tot felul de incurcaturi ce tin de neatentie sau de confuzie. Soarele intra in zodia ta pe 23, iar pe 24 are loc si fenomenul de Luna Noua. Esti determinat sa faci ceva pentru tine, sa te apuci de o dieta, de un sport, de un program de viata ce presupune activitati de ingrijire. Devii mai puternic, te concentrezi pe corpul tau, pe sanatate, pe felul in care arati. Ai mai multa incredere si fermitate, poti sa iei decizii categorice, care ii lasa pe altii fara replica. Trigonul dintre Jupiter si Uranus promite redresarea brusca a relatiei de cuplu sau o cascada de situatii ce te imping spre cineva cu care sa iesi in fata, sa te afirmi, sa evoluezi in diverse contexte sociale. Viitorul iti este mult mai clar si iti definesti locul intr-un grup, intr-o echipa, intr-o organizatie. 

Scorpion

Marte mai sta in zodia ta pana pe 13 si te forteaza sa te concentrezi pe modul in care arati si te simti. Sunt recomandate investigatiile medicale, sportul, orice activitate fizica, vizitele la stilist, cosmetician, schimbarile de vestimentatie. E timpul sa faci ceva ca sa fii bine in propria piele. Mai ai si o energie debordanta, care te poate face sa crezi ca poti de fiecare data mai mult. Te poti implica in prea multe actiuni dintr-o data, asa ca ia lucrurile pe rand, multumeste-te cu cat obtii, nu te judeca, nu pune presiune pe tine, intrucat risti sa devii foarte pretentios si nemultumit la adresa celorlalti. Influenta plutoniana a inceputului de luna se poate lasa cu dureri de cap, insomnii, cosmaruri, dificultati in a te relaxa. Mintea ta parca nu doarme, tese planuri, de aceea e important sa redirectionezi activitatea mentala in actiuni fizice. Ca sa-ti linistesti gandurile, alearga, fa curatenie, lucreaza in gradina, fa ceva fizic! Intre 14 si 22 septembrie, Marte in Sagetator aplica spre cuadratura cu Neptun din Pesti. Se pune problema banilor pe care-i castigi intr-un mod care nu prea te multumeste. Vrei sa faci schimbari in ceea ce priveste originea veniturilor tale, numai ca nu se arata o directie clar si, in lipsa de altceva, perseverezi pe drumul pe care deja esti. Intre doua cai, una proasta si alta inexistenta inca, nu ai de ales, cea proasta ramane valabila. De asemenea, s-ar putea sa ai parte de niste plati neprevazute, poate chiar karmice. Nu poti opri scurgerile de bani. Ele apar mai ales daca ai tendinta de a-ti manifesta dragostea prin bani; adica, daca dand bani tu arati ca iubesti pe cineva, s-ar putea sa faci plati serioase, ca sa inveti sa daruiesti afectiune si imbratisari in loc de compensatii materiale. Intrarea Soarelui in Balanta aduce foarte multa lumina in viata ta. Esti destul de contemplativ si de introspectiv, iti privesti viata si tragi concluzii. Vezi foarte clar unde ai gresit, primesti mesaje de la Dumnezeu prin vis, rugaciune, meditatie. Legatura cu lumea nevazuta te ajuta sa vizualizezi si sa materializezi ce e mai bun pentru tine. Trigonul Jupiter-Uranus anunta o redresare profesionala spectaculoasa, sanse neasteptate de crestere, evolutie sociala, imbunatatire a imaginii publice, gasirea unor oportunitati de cariera care te implinesc. Vin revelatiile si solutiile despre ce ai de facut pe mai departe si incepi sa implementezi ceea ce ti se arata.

Sagetator

Marte in Scorpion pana pe 13 septembrie iti mai da niste batai de cap. Nu prea te bucuri de liber arbitru, de aceea te confrunti cu situatii pe care nu le poti controla, cu limitari, cu plati karmice care nu poti fi evitate. Tot ce primesti acumm iti este dat, nu poate fi pus pe roate de catre tine. De aceea, abandonul, lasarea in voia sortii si celebrul “Doamne, faca-se Voia Ta!” sunt singurii tai aliati. Toate ti se intampla, asa ca ia-le ca atare, nu incerca sa fortezi nimic. Daca Dumnezeu iti scoate ceva in cale inseamna ca e pentru tine, fie ca lectie, fie ca recompensa. Influenta plutoniana mai pune si ea paie pe foc. Pierderile financiare sunt greu de oprit, ai senzatia ca banii sunt un sac fara fund, ca nu faci fata cheltuielilor. Evita imprumuturile si vanzarile, nu te avanta, speculatiile sunt cu atat mai putin favorabile. Incearca sa investesti cat mai mult in tine, in educatia, cresterea si evolutia ta! Mai bine investeste decat sa risipesti! Pe 14 septembrie Marte se muta in zodia ta, numai ca pana pe 22 aplica la un careu cu Neptun. Nici tu nu mai stii ce vrei, parca nu mai scapi de trecut, familia are tot felul de pretentii de la tine. Parca esti facut sa-i duci pe altii in spate, nu mai poti si nici nu mai vrei sa fii stalpul casei. Nu este exclus un moment de revolta in care sa faci ordine si sa le spui fiecaruia ce simti si ce gandesti. E posibil sa-ti retragi sprijinul acordat cuiva, dupa care sa revii la sentimente mai bune si sa-ti asumi rolul de mama/tata a/al ranitilor. Din fericire, trigonul Venus-Pluto te stabilizeaza financiar. Beneficiile cele mai mari vin de la distanta, din delegatii, prin persoane de departe sau prin straini. Intrarea Soarelui in Balanta pe 23 aduce planuri si obiective pe termen lung. Viitorul se configureaza foarte clar si esti capabil sa iei decizii care sa te calauzeasca pe termen lung. Te regasesti intr-un grup de suflete unde te simti ca acasa, fie ca e vorba de colegialitate, prietenie sau afinitati. Trigonul Jupiter-Uranus anunta si el depolasari lungi in interes de dragoste. Ori pleci departe sa vezi pe cineva aflat in inima ta ori vine el/ea la tine. Mai e posibil sa te indragostesti la un drum lung sau sa iti duci persoana iubita intr-o excursie memorabila. Iubirea iti face kilometraj si te duce departe. Drumurile mai pot fi facute si in interes profesional, fiind poate nevoit sa sustii prezentari, sa faci negocieri, sa reprezinti niste interese.  

Capricorn

Primele doua saptamani de septembrie, cu Marte inca in Scorpion, aduc in viata ta foarte multi oameni. Te trezesti in fata unor propuneri neasteptate, gasesti sprijinul pe care-l cautai, atragi oameni pe care te poti baza ca sa-ti deschida niste usi. Cu toate astea, trebuie sa faci destul efort, sa-ti ceri niste drepturi. Ai impresia ca trebuie sa te lupti cu toata lumea, ca e nevoie sa te zbati, sa dai replica. Cu cat te agiti, cu atat strici tot si indepartezi oamenii de langa tine. Functioneaza foarte bine smerenia, blandetea si bucuria de viata in locul sabiei scoase. Iti gasesti energia de a-ti aduna fortele. Nu trebuie sa ratezi nicio ocazie de a te afla in mijlocul oamenilor, asa ca orice context de socializare poate fi benefic pentru tine si-ti poate aduce oportunitati. Pluto aflat in zodia ta iti da ciocniri de putere, nevoie de control si inflexibilitate. Las-o mai moale daca doresti sa obtii ceva, pune-ti manusi! Cu forta nu-ti iese nimic! De cate ori cedezi, ii inmoi si pe ceilalti si iesi in avantaj. Intre 14 si 22, cu Marte in Sagetator aplicand spre careul cu Neptun din Pesti, atentionatile sunt de natura medicala. Atentie la drumuri, la manevrarea obiectelor ascutite sau a focului! Exista risc de taiere, arsuri sau rani din partea animalelor. Agresivitatea interioara risca sa rabufneasca pe corpul fizic. Incrancenarea este cea mai proasta solutie posibila. Credinta si rugaciunea sunt acum singurele tale arme. Trigonul Venus-Pluto indulceste tendintele tale autoritare si te ajuta sa ai mai multa incredere in tine si in ceilalti. Din 23, Soarele intra in Balanta si iti aduce sanse in cariera. Imaginea ta sociala se redreseaza, esti mai bine vazut, ceilalti se bucura de reusitele si cresterea ta. Revii pe scena si iti ocupi un loc pe care-l meriti. Iti rezolvi conflicte ce planeaza asupra statutului, renumelui si reputatiei. Trigonul Uranus-Jupiter anunta sprijin financiar din partea familiei sau a partenerului. Poate te pregatesti de o investitie pentru care ai toate atuurile. Iti gasesti locul, te simti in siguranta, faci schimbari de locuinta, in locuinta sau la birou. Ori iti gasesti un spatiu, un sediu, un domiciliu nou, ori redecorezi, schimbi mobila. Ai nevoie sa ocupi mai mult spatiu si poti face cu succes rost de el.

Varsator

Marte in Scorpion pana pe 13 septembrie scoate din tine o ambitie care nu iti este intotdeauna de folos. Ti-ar prinde foarte bine sa te temperezi. Adevarat, sunt atatea impulsuri in tine de a iesi in fata, de a scoate sabia, de a face lucrurile cu forta si nu te poti controla. Dar, dupa ce dai inainte cu tot arsenalul, nu uita de momentele de respiro! Mai fa din cand in cand si cate un pas inapoi. Chiar e bine sa asculti de oamenii care incearca sa te tina in frau, pentur ca altfel faci ravagii, sperii, manifesti o forta care devine distructiva si care nu-ti face niciun serviciu. Concentreaza-te pe ascensiunea profesionala, intrucat cele mai mari oportunitati se leaga de cariera. Acolo poti sa ataci cat vrei, cu foc incrucisat, mai ales ca Luna Plina din 9 septembrie anunta un bum sau un bonus financiar. Componenta plutoniana a inceputului de septembrie nu este nici ea de neglijat si iti aduce revelatii maxime. E foarte important sa asculti, pentru ca ai sansa de a-ti revizui numeroase pozitii. Iti dai seama ca ai gresit, ca nu ai dreptate, ca ai de recunoscut anumite parti din tine neimblanzite. Parca ceri un dresor, un imblanzitor in viata ta. Cand apare, nu intra in conflict cu el si nu riposta! Asculta si accepta! Intre 14 si 22, cu Marte in Sagetator aplicand spre careul cu Neptun, cu greu faci fata contextelor sociale. Starnesti rumoare, nu poti multumi pe toata lumea, esti pus in situatia de a refuza invitatii. Timpul fizic nu-ti permite atata socializare cata vine peste tine. Asa ca o sa descoperi cati oameni te invidiaza, te discrediteaza sau nu te inteleg. Srtai linistit, selectia anturajului se face pe cale naturala. Cine ramane acum langa tine fara reprosuri, suparari si gelozii merita sa faca parte din viata ta. Cine nu, se retrage singur. Lasa regretele si fii ferm, nu face promisiuni pe care nu le poti onora! O suma consistenta de bani sau un dar surpiriza iti pot pica acum din Cer. Intrarea Soarelui in Balanta iti deschide toate drumurile. Vesti de la distanta, rude din strainatate care apar in tara, calatorii lungi, excursii sau delegatii. Acesta este contextul in care te invarti. S-ar putea sa fii pe drumuri sau sa comunici la distanta. Planifici si implementezi actiuni ce presupun distanta. Trigonul dintre Uranus si Jupiter anunta si el dezlegarea unor contractesau a unor hartii oficiale blocate. Din senin, viata relationala te implineste prin descurcarea unor fire de frustrare si nemultumire care pana acum te puneau pe jar. Poti spune ca a meritat sa mergi pe carbuni incinsi. Se poate spune ca incepe sa se inchida un ciclu karmic. Vulcanul se stinge si lava prin care ai inotat devine in fata ochilor tai un drum sigur asternut cu pietre pretioase.

Pesti

Primele 13 zile de septembrie, cu Marte in Scorpion, te tin ferm pe pozitie. Actionezi in continuare in baza unor convingeri, tipare si principii de viata. Intreaba-te foarte sincer ce-ti doresti de la viata si o sa observi ca exact de ceea ce-ti doresti ai parte chiar in acest moment. Daca simti ca e ceva in neregula, poate e timpul sa-ti redefinesti obiectivele si asteptarile. Luna Plina are loc pe 9 septembrie chiar in zodia ta si scoate la suprafata foarte multe emotii reprimate. S-ar putea sa-ti dai seama ca ai niste sentimente la care nici tu nu ajungeai sau pe care nu voiai sa le recunosti nici fata de tine. Tot ce e adanc ingropat in tine vine peste tine si te copleseste, iar despre control emotional nici nu poate fi vorba. S-ar putea sa te trezesti vorbind si sa nici nu stii de unde-ti vine ceea ce-ti iese pe gura. Te privesti pe tine in alta lumina si iti dai seama ca si altii au dreptate, asculti mai mult de altii, le dai si lor dreptate, te mai inmoi, accepti lucruri despre tine pe care n-ai vrut sa le digeri. Din 14 si pana pe 22, cu Marte in Sagetator formand usor-usor careul cu Neptun din zodia ta, vezi din nou ca te-ai amagit in anumite privinte. Poate te dezamagesc niste persoane cu functie sau poate ai relatii tensionate cu autoritatile. Exista o discrepanta intre ceea ce era in mintea ta si realitatea de la fata locului. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ la locul de munca si nici in relatiile sociale. Poti vedea inclusiv fata unor oameni care, in ascuns, te critica sau te judeca, iar in fata iti zambesc. Pe de alta parte, Venus in trigon cu Pluto promite o neasteptata asezare a relatiei de cuplu sau pur si simplu mai multa liniste in viata ta afectiva. Intrarea Soarelui in Balanta pe 23 promite beneficii, avantaje si cadouri care-ti vin de la altii. Inveti sa primesti si esti beneficiar indirect in tot felul de situatii. Pentru ca altii isi rezolva problemele ai si tu numai de castigat. Depinzi de ei, dar asteapta! Esti la mana altora, dar tu te bucuri cel mai mult. Inclusiv financiar si profesional parca se face lumina si intri pe un fagas multumitor.  


6 comentarii:

  1. multumim pt horoscop..., nici nu stii cat de mult l-am asteptat .

    RăspundețiȘtergere
  2. Detaşare, detaşare... Uşor de zis greu de făcut!
    CUM poţi să te detaşezi?!?
    Cea mai simplă metodă am învăţat-o de la cei mici!
    Au obiceiul de a pune multe întrebări, de-ţi fac mintea să explodeze uneori! Iar cele mai (favorite) folosite întrebări încep cu DE CE.
    Deci!
    CUM?
    Totul începe cu punerea întrebărilor. La început apelezi la întrebările fundamentale (de ce, cum, ce), apoi cele atributive (care, când, etc)
    De exemplu:
    DE CE (îmi apar în viaţă astfel de scenarii)
    CUM (pot să reglementez situaţia)
    CE (se poate face şi schimba... dcî vrei să schimbi ceva!)
    Şi uite-aşa, tot dând minţii de lucru, te detaşezi uşor-uşor de scenariu...
    Mintea a creat? Tot ea să găsească şi soluţii! :lol:

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc din suflet pentru aceste predictii !!!! O intrebare am , cu marea rugaminte de a primi un raspuns cat mai clar . Eu sunt leu , sotul este varsator , suntem la lucru in Germania , deci cu domiciliul in aceasta tara , intrebarea este : acest horoscop este valabil daca noi nu locuim in tara ??????

    RăspundețiȘtergere
  4. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...