Eclipsa de Soare din 20 martie 2015: Inceput de sfarsit

Luna Noua din data de 20 martie 2015 se produce in ultimul grad din semnul Pestilor. Fenomenul marcheaza totodata si o eclipsa partiala de Soare, vizibila de pe teritoriul Romaniei in proportie de 40 (Constanta) pana la 55 % (Satu Mare) timp de aproximativ o ora si 20 de minute, cu varful chiar in jurul pranzului. 

Astrologic, aceasta eclipsa atrage atentia asupra unei caracteristici mai putin analizate a zodiei Pestilor si a casei a 12-a. Pestii sunt ultima zodie, iar tranzitele planetelor prin lungimea sa de banda marcheaza incheierea unor cicluri. O Luna Noua indica, in general, noi inceputuri in viata noastra. Numai ca, de data aceasta, eclipsa cu Soare si Luna conjuncte in Pesti anunta inceperea unor faze finale. Nu este timpul pentru vreun start lansat, pentru initiative peste noapte, pentru implicarea in proiecte care ne pica acum din cer direct in cap printr-o coarda intuitiva. Nu e momentul pentru ceva ce pornim de la zero. Trebuie sa ne uitam intai in spate si sa vedem ce anume am lasat neterminat. Gradul anaretic al eclipsei (al 30-lea din Pesti) ne traduce cum si cand anume trebuie sa procedam: urgent!

Nu se poate incepe o relatie noua pana ce nu sunt taiate stringurile dintr-o fosta legatura de care nu s-a facut desprinderea cu tot sufletul. Nu se poate face o noua afacere ca o solutie salvatoare, atata timp cat exista alte proiecte nefinalizate. Nu-si poate da cineva demisia acum doar ca sa scape de un sef abuziv, pana nu-si rezolva relatia proasta cu autoritatea. Orice facem lasand ceva neterminat, fie in viata personala, fie in cea profesionala, seamana cu un dribling. Ori, nu prea putem deocamdata sa fentam realitatea. Sufletul nu ne permite sa fugim de ceea ce nu am finalizat, terminat, epuizat. 

Eclipsa de Soare din 20 martie favorizeaza, pana dupa Paste, inchiderea definitiva a unor capitole din viata noastra. E timpul sa dam o forma finala unor situatii care treneaza, sa fim categorici, sa ducem la capat ceea ce tot am amanat. Este vremea actiunilor care nu prea ne fac placere, dar care sunt absolut necesare. Simtul datoriei ne face sa tragem adanc aer in piept si sa punem lacat acelor usi deschise care fac curent si ne slabesc fortele. 

Luna Noua din Pesti ne sustine sa fim fermi, consecventi, sa ne indeplinim promisinile si angajamentele asumate. Sunt de asteptat acele discutii lamuritoare pe care nu ne-am fi dorit sa le purtam, dar nu se poate altfel. E cazul sa facem tot ce am zis ca facem si n-am ajuns sa implinim pana acum. E timpul sa punem punct acelor situatii pe care trebuie sa le infruntam, nemaiputand sa le ocolim.

Directia corecta a privirii este inainte, numai ca e cazul sa ne asiguram ca in oglinda retrovizoare nu se intrezareste ceva din urma care ar putea sa ne iasa din nou in cale cat de curand. Se incheie acum foarte multe misiuni personale, in relatii de iubire, casnicii, prietenii, profesii sau locuinte. Multi oameni isi termina acum treaba intr-o relatie, cu una sau mai multe persoane, la un loc de munca, intr-o casa. Pur si simplu vine un moment in care nu mai cresti daca stai intr-o relatie, intr-o casa, intr-un oras, intr-o tara, intr-un job sau daca perseverezi in niste sentimente negative pe care le tot reciclezi. Eclipsa aceasta ne cam face bagajele.

Sa fim cu ochii in patru la ce anume avem de dus la bun sfarsit. Sa tinem cont ca tot ce lasam neterminat ne consuma din energie, iar daca facem acum mai multe lucruri in acelasi timp lasand suspendat si nerezolvat ceva ce ne nemultumeste, ne consuma foarte mult, pana la epuizare. Inainte de a ne risipi in alternative care ne distrag atentia, sa ne concentram pe loviturile finale care inchid cercuri deschise.

Sursa foto: http://bozow.com/broken-chain-png-design-inspiration-2-inspiration-ideas.html

10 comentarii:

  1. Sper să putem fi atât de categorici pe cât ne ajută eclipsa.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu ce fumezi mestere, dar vreau si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicata situatie .Multumim Valeriu ca ne ajuti sa decodificam informatia energiilor din jurul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  4. nenea Valeriu, sunt curios pe ce baze stiintifice ti`ai alcatuit fantasmagoricul articol. Dar ma refer la stiinta aia pe care o practica oamenii de stiinta nu cartile cu Harap Alb.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru ultimele doua articole. Grozave!...daca imi permiteti. :)
    Am pierdut emisiunea "special 360" de azi, in care ati comentat cu distinsii colegi alaturi. Va sunt recunoscator daca o postati, ca de obicei. Lumina si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Îţi mulţumesc,Valeriu!
    E confirmarea care a apărut la momentul oportun!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da!!!! Din pacate tocmai am trecut (...si inca nu s-a terminat se pare...)
    printr-un asemenea "cutremur"....si nu e usor DELOC!.......

    RăspundețiȘtergere
  8. Numele meu este Emily, eu și soțul meu suntem căsătoriți de aproximativ 8 ani acum. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. Acum 3 luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, ca înainte, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă de câteva zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără niciun rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor pentru a-l face să revină la normal. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr. Ogala poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Deci, am simțit că ar trebui să-l încerc. L-am contactat în legătură cu problema mea și el a făcut o vrajă pentru mine. Două zile mai târziu, soțul meu îl va schimba, îmi va spune foarte bine că eu și copiii îi spun că ne iubește atât de mult, încât și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea locuim din nou fericiți împreună. Mulțumesc dr. Ogala. Dacă aveți nevoie de un aparat care poate arunca o vraja care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este e-mailul său: e-mail: drogalad02@gmail.com și, de asemenea, WhatsApp +2347049668119 ....

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună ziua prieteni, sunt medic de profesie. Nu am crezut niciodată în superfeshier din cauza experienței mele profesionale până când l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un puternic vrăjitor care este minunat cu munca lui. Aveam probleme în căsnicia mea de 12 ani când am descoperit că soțul meu avea o aventură cu colegul său, așa că l-am confruntat, tot ce mi-a putut spune este că ar trebui să fiu gata de divorț pentru că s-a săturat de mine, asta a fost cu adevărat surprinzător. pentru ca in doua zile primesc actul de divort de la el, il implor sa se opreasca dar s-a purtat ciudat nici nu se gandeste cum ne va afecta copiii, atunci am discutat cu o prietena despre problema mea si mi-a spus cum ea a fost într-o situație similară, dar Dr. DAWN a făcut o vrajă de dragoste pentru ea care i-a salvat căsnicia, am fost sceptic, dar chiar nu vreau o căsnicie eșuată, așa că l-am contactat pe Dr. DAWN pentru ajutor, după ce i-a explicat situația mea, el mi-a spus ce să fac și am făcut totul perfect așa cum mi-a spus el, astăzi soțul meu este din nou în pace cu mine și i-a întrerupt toate actele rele față de mine. Dacă ai o problemă în relația ta, Dr DAWN este ultima ta oprire pentru o soluție. Puteți contacta pe Whatsapp /+2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...