Primavara 2015: Karma prinde viteza turbo

Data de 17 martie 2015 marcheaza ultima cuadratura la grad perfect dintre imprevizibilul Uranus, aflat in Berbec, si neinduplecatul Pluto, in tranzit prin Capricorn, din lunga si solicitanta serie de 7 asemenea aspecte repetate incepand cu anul 2012. Dar sa nu spunem ‘hop’ pana nu am sarit gardul. Acest unghi de 90 de grade intre cei doi grei ai cerului vesteste necunoscutul care pandeste dupa colt. Si, in functie de parcursul fiecaruia dintre noi de vreo 3 ani incoace, asupra noastra se poate repezi un mare succes sau un pericol iminent.

Totul depinde de gradul in care noi am facut schimbarile necesare in viata noastra in ultimii ani. Daca ne-am conformat, am fost sinceri cu noi, am facut curatenie si am renuntat la situatiile sau oamenii care nu mai corespundeau planului nostru de viata, daca am integrat lectiile trecutului, daca am incetat sa dam vina pe altii si sa pasam raspunderea asupra deciziilor care stateau de fapt numai in puterea noastra, primavara lui 2015 vesteste surprize dintre cele mai dulci. Pentru cine se agata in continuare de orgoliu, de neiertare, de minciuna, de fals, de ceea ce a dobandit in mod abuziv, de influenta conferita de o anume pozitie sau functie, atunci se aude numaratoarea inversa a bombei cu ceas. 3…2… 1… Bum!

Traim o primavara a platilor karmice rapide, cu rasturnari de situatie violente si cu deznodamanturi demne de filmele SF. Cei mai afectati sunt reprezentantii extremelor, atat cei care si-au facut treaba, si-au urmat misiunile personale, au corectat si au curatat ceea ce ii bloca, precum si cei care n-au inteles nimic din faptele lor, perseverand in greseala si chiar prostie. Pentru acestia din urma, trezirea se face cu forta. Rare vor fi familiile care vor ramane neafectate, ele sau anturajul lor, de turnura spectaculoasa din viata cuiva apropiat. Orice viraj se face pe repede inainte, cu rasuflarea taiata.

Venus in Berbec, intre 21 februarie si 17 martie 2015, respectiv Marte in Berbec, intre 20 februarie si 31 martie, au trecut atat peste Uranus, cat si peste Nodul Sud, accelerand loviturile de Destin. Venus a deschis usile unor intalniri sortite, aducand in prim-plan relatii cu evolutii fulgeratoare, cu angajamente si decizii intr-un ritm greu de inteles in alte conditii, marcand totodata incheierea multor capitole din trecut. Foarte multi oameni reusesc acum sa iasa din tipare vechi relationale, reusind sa atraga un partener din cu totul alta categorie decat pana acum. Primavara astrologica 2015 are aceasta componenta vindecatoare in iubire sau prin iubire.

Relatiile bolnave rabufnesc prin conflict, scandal, irascibilitate continua, lupta, mergand, cu sprijinul lui Marte si al lui Uranus, pana la semne pe corpul fizic prin boala, accident sau interventie chirurgicala. Relatiile care se formeaza acum intre partenerii care intra in cuplu cu ranile trecutului vindecate nu sunt deloc inedite, ci sunt reintalniri, reeditari ale unor experiente de alta data, intre suflete apartinand aceluiasi grup, care isi dau seama ca se stiu dintotdeauna si se recunosc. Relatiile sunt oricum explozive. Cele suferinde rasufla si parjolesc totul in cale, ajungand la psiholog, astrolog sau avocat, iar cele proaspete stralucesc ca focurile de artificii, arzand etape si dovedind ca magia se poate crea in trei zile si poate dura o viata intreaga.

Tovarasia lui Marte cu Uranus si Nodul Sud rastoarna si ea toate calculele. Vointa noastra pare de-a dreptul paralizata. Lucrurile nu ies cum vrem noi sau ni se intampla ceva ce am cerut de mult, dar pana acum nu am primit, si suntem luati pe nepregatite sau, pur si simplu, nu mai stim ce vrem si ce e mai bine pentru noi. Haosul se tempereaza inainte si dupa Paste, odata cu tranzitul prin Taur al lui Venus (17 martie – 11 aprilie) si al lui Marte (1 aprilie – 12 mai). Alerta generala isi mai diminueaza sonorul, iar bataile inimii isi reiau cadenta. Abia in preajma Pastelui se mai aplaneaza furiile, rezistentele, momentele de revolta, respingerile, luptele, reactiile negative, respingerile categorice.

Atmosfera generala astrala este una extrem de puternica, cu accente abuzive: alegeri categorice, hotarari definitive, puncte de vedere impuse cu forta, situatii care ne pun in fata faptului implinit. Foarte tensionate sunt relatiile cu autoritatea. Autoritatile publice au tendinta de a manifesta exces de zel si de a-si exercita disproportionat dreptul de a aplica sanctiuni. E foarte greu de colaborat cu reprezentanti institutiilor Statului fara a intra in vreun conflict sau in vreun joc de interese. In cadrul firmelor, sefii (si nu liderii!) se pot da in spectacol cu arogante care nu fac decat sa traduca frustrari aflate in spate si o stima de sine indoielnica. E foarte la moda tendinta de a-l umili pe cel asupra caruia crezi ca ai vreun drept. Aici intra si relatiile dintre clienti si furnizori sau prestatori de servicii. De fapt, asistam la un test al puterii si al relatiilor cu autoritatea. Si foarte rari sunt cei care nu au de a face acum in vreun fel cu functionarii publici, pastratorii legii si ordinii lumesti, sau cu evaluari din partea superiorilor ierarhici.

Orgoliul se plateste rapid cu umilinte care vin pe cele mai ciudate cai, de la cei mai neasteptati oameni. Cine-l umileste pe altul pentru simplul motiv ca poate si ca se descarca pe el calcandu-l pe cap, cu capul va plati. La nivel personal, relatia cu tatal sau cu barbatii in general, consuma timp, energie si atentie. Desigur, daca lectiile relatiei cu autoritatea sau cu tatal sunt invatate, darurile care vin la pachet iau forma unor relatii implinite. Cine nu respecta autoritatea si nu isi stie locul, va suporta fel de fel de sicane pe care le va cataloga cu mintea drept nedrepte sau incorecte. Cine respecta autoritatea, cine isi cunoaste locul, acceptand ca fiecare isi are propriul sau loc intr-o ordine de necontestat, are parte de beneficii sub forma de recunoastere, de crestere a veniturilor sau a reputatiei.

Intr-o primavara karmica si vitezomana a unui an 8 nu exista decat doua variante: sus sau jos. Directia este data de orientarea si perspectiva fiecaruia. ‘Plus’ sau ‘minus’ e o alegere la indemana oricui. Cea mai buna urare in acest context este mesajul pe care parintele meu duhovnic il imprastie prin Biserica atunci cand tamaiaza in timpul slujbei: ‘Doamne, ajuta-ne sa ne schimbam!’ In Lumina, Iubire si Constiinta.

Sursa foto: http://fractalenlightenment.com/33759/life/reincarnation-and-the-depth-of-experience-part-1

20 de comentarii:

  1. Multumim foarte mult pentru informatii,domnule Panoiu!!!Ne-ati lipsit enorm!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Articolul acesta este raspunsul la multe intrebari pe care ieri mi le puneam :)

    MULTUMESC FRUMOS !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunteți Astrologul meu preferat! Mulțumim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim mult .V-am simtit lipsa. Am "pandit" blogul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am stat la panda. Ii citeam sotului dimineata la telefon.
    Acum un an v-am urmat sfatul si am ales sa nu me sacrificam pentru binele altora. Si viata noastra, dupa un an, nu mai e cosmarul de pana in aprilie 2014. Cine s-a sacrificat, a inceput sa plateasca din septembrie.
    concluzia: Panoiu rules!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai bun astrolog! N ati mai scris de mult timp… Si eu v am pandit.. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu v-am pandit. Baliverne... Ce tot atatea laude... Asa as putea scrie si eu o gramada...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine va opreste? Scrieti! Si lăsati pe altii sa pandeasca, unde e problema? Stim noi de ce am "pandit". Ca merita!

      Ștergere
  8. Excelent articol, multumesc ! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim pentru explicatii, argumentate usor acum de inteles.
    Doamne ajuta sa ne schimbam in iubire, empatie si colaborare. Sa uitam competitia cu altii si sa intelegem ca singura competitie adevarata este doar cu noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  10. NAMASTE !!! Multumim pentru aceasta perspectiva la inceput de PRIMAVARA-cum se spune :ne bate iar PRIMAVARA-N geam...unii o primesc senin,cald,cu miros suav si proaspat de soare nou,de muguri,vanticel zburdalnic .Altii in conflict cu ei si toata lumea-conflict intre superior si inferior,arogante,infatuare,frustrari la tot pasul....inadaptabilii nu-si mai gasesc locul-si daca ,pana acum nu l-au cautat ,acum nu mai e TIMP.VALOAREA =0.VINE MAREA SARBATOARE A SUFLETULUI IN UNIUNE CU ETERNA NASTERE A ISUSULUI DIN INIMA FIECARUI IUBITOR IN LUMINA,CAND SE APROPIE CLIPA MONOLOGULUI CU CONSTIINTA.IN INTIMITATEA FORULUI SUPREM NUMAI TU CU TINE UNDE TE LAUZI SAU ITI REPROSEZI GASESTI RASPUNSURI SI DRUMURI NOI SAU SUPERFICIAL BATATORITEdar se poate intampla ca INGERASII DE STANGA (Omul in fata eternitatii-C.Ganescu) SA-TI SOPTEASCA RASPUNSURI,SA-TI DEA SFATURI ORI IN VIS SA-TI DESCHIDA CAI NEUMBLATA,acele sincronicitati carora noi umanii le spunem INTAMPLARI FERICITE !!!-Multumesc de articol,mi-ai mai dat o aripa zborului meu. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  11. v-am pandit in fiecare saptamana..., ce bine e ca a-ti revenit. multumiri , sa stiti ca e foarte adevarat tot ce spuneti cu karma si curatenia di viata noastra.

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate bune si frumoase, bine zise dar... Unde sunt planetele despre care vorbiti dvs? Observatorul astronomic le gaseste pe Cer in cu totul alta parte! De ce? De ce este aceasta diferenta intre ce e pe hartie si ce este ASTRONOMIC REAL? Cu ce sistem lucrati dvs? Aceasta diferenta MAJORA intre ce este pe Cer si ce este pe hartie ma face sa devin suspicios fie la adresa astrologiei, fie la adresa astrologilor. Ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astrologia este o știință intuitivă, care lucrează cu simboluri, în acest context devenind o artă a interpretării. Nu este o știință exactă! A face o asemenea comparație între astrologie și astronomie, care chipurile s-ar exclud reciproc, este ca și cum am desființa proba de literatură română de la bac pe motiv că matematica este demonstrabilă, în timp ce operele literare sunt ficțiuni. Ca și literatura, astrologia este despre știința vieții aplicată în practică. Știința descoperă, descrie și demonstrează legile vieții, astrologia și literatura arată cum sunt ele puse în practică. Astrologia explică modul în care fiecare om, ca personaj din marea carte a propriei vieți, își creează realitatea eliberându-se de fanteziile/ficțiunile care nu fac parte din romanul personal.

      Ștergere
  13. Un articol pe care l-am recitit ca si cum l-am descoperit acum. Si multe se cam potrivesc. Vom vedea daca lectiile de viata au fost insusite si depasite. Multumim pentru aceste informatii!

    RăspundețiȘtergere
  14. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...