Treceți la conținutul principal

Anul Trandafirului. Ce ne mai aduce 9 anul 2016?

Până și răbdarea Universului are limitele ei, așa că mai vine și vremea celor cărora nu le venea rândul. Anul 2016, de vibrație 9, revarsă daruri peste toți cei născuți într-o zi de 9 (pe 9, 18 sau 27), care au vibrația nașterii 9, numărul Destinului 9 sau numărul dominant 9.

Altruismul, generozitatea și dăruirea de sine poartă pecetea lui 9. Toți cei marcați de acest număr se dau pe ei înșiși, se consumă, se lasă în jos ca să se sprijine pe ei alții și s-o ia în sus. Vestea cea mai bună pentru purtătorii de vibrație 9 este că... nu mai au de unde să dea! Slavă Domnului! În sfârșit! Sunt epuizați, slăbiți, frustrați, goi, pustii, secătuiți de resurse. Timpul și banii s-au scurs, ceea ce i-a adus la un moment zero. 

Anul 2016 i-a pregătit pentru marele salt din viața lor. Primele luni din an i-au găsit plânși, dezorientați, fără perspectivă. E și normal, atâta vreme cât ani de zile au direcționat greșit energia, atenția și speranțele. S-au încăpățânat și s-au agățat de drumuri, oameni, familii, meserii, locuri de muncă, convingeri, care nu mai erau de mult ale lor. La unii, a durat chiar 9 ani, sinonimi cu rătăcirea și învârtitul în cerc.

În zodiacul floral, întocmit după ziua nașterii, ca în numerologie, cei născuți pe 9, 18 sau 27 au drept simbol Trandafirul. În creștinism, Trandafirul ne conectează la vibrația Maicii Domnului, la blândețea, dăruirea, grija, protecția și liniștea de care sunt capabili toți cei aflați sub tutela numărului 9. Inima lor este o floare de Trandafir, pe care o dăruiesc tuturor celor care le intră în suflet. Numai că abuzatorii, lacomii și egoiștii abia au așteptat. Le-au înhățat Trandafirul, au rupt petală cu petală și au făcut din el dulceață de Trandafiri, pe care au savurat-o ca pe cea mai aleasă delicatesă.

Păi a cui e vina? A celui ce dă fără discernământ și fără să impună limite sau a celui ce profită de oportunitate și roade până la os ce i se pune pe tavă?

2016 vine după un an de vibrație 8. Cei amprentați de 9 au avut nevoie să ajungă mai mult morți decât vii, să se târască, să-și ia porția de suferință până la refuz, ca să se sature. Numai că anul 9 întoarce roata. Toți cei ce au dat și s-au dat pe ei fără instinct de autoconservare, renunțând la ei, anulându-se, îmbolnăvindu-se, își vindecă acum așteptările, iluziile și obsesiile.

Numărul 9 este noul număr 1, vedeta, întâiul, campionul. Pentru cei aflați pe vibrația lui 9, în 2016 realitatea întrece în imaginație orice poveste. Viteza cu care se echilibrează viața este greu de acceptat, evenimentele țin de sfera incredibilului, a nemaivăzutului și nemaiauzitului. Miraculosul coboară în viața de zi cu zi pentru purtătorii de 9, cărora li se întoarce acum tot binele făcut. Darurile pică pentru ei din Cer, îi iau prin surprindere, dar tot îi nimeresc din plin. Să fie primit!

Bonusurile întrec și ele imaginația. O nenorocire știm că nu vine niciodată singură. Darămite o bucurie?! Motivele de fericire se amplifică de 9 ori câte 9. O 9 zi, o 9 viață, de 9 ori mai împlinită.

Cei ce au tot oferit fără să primească, au acum parte de o realitate mult mai vie decât imaginația. Ei se și atrag între ei, formând cupluri sau prietenii scrise în Cer. Se regăsesc, se înțeleg, vin din aceeași energie și din aceleași povești de viață. Cartea vieții se scrie însă acum de la capăt, cu litere de aur și file de lumină. Dar nu printr-o intervenție divină gratuită sau printr-un noroc fortuit. Cei cu 9 au muncit chiar și de 9 ani încoace să merite ceea ce primesc acum!

La absolvirea anului 2016, la școala vieții se decernează premiul 1. Unii primesc coroniță de spini, alții - de trandafiri. Cei ce au abuzat, au profitat ori au mâncat toată dulceața de trandafiri, se uită la floare și văd că au rămas numai cu spinii. Posesorii unui număr 9 ca zi de naștere, vibrație a nașterii, număr de Destin sau număr dominant, se uită la coada trandafirului de jos în sus, numără spinii care i-au zgâriat ani de zile și i-au făcut să sângereze, dar nu mai contează nimic. A meritat până la ultima picătură de suferință. Pentru ei, în sfârșit, în vârful spinilor, înflorește trandafirul.

Sursa foto: http://www.sfantatreimect.ro/evenimente/programul-bisericii-sarbatoarea-invierii-2013.html

Comentarii

 1. Minunat articol,aveti dretate ca am fost jumuliti si speram sa primim recompesa nu pe cat am dat , macar pe jumatate si tot ar fi nemaipomenit. Va multumesc ca ne incurajati.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc. Mi-ati amintit ca speranta nu moare. Am vibratia nasterii 9 si da! inepand cu 2007 am trait un vartej, multe tornade, viata mi s-a schimbat cu 180 grade,am fost jos...si mai jos, dar m-am adunat de fiecare data, cu fisuri, cu urme. Am facut cum am crezut mai bine, chiar daca am luat hotarari grele, pentru care unii m-au judecat. Nu asteptam nicio rasplata ci doar ceea ce mi-ati daruit: un strop de liniste si putina speranta.
  Sa vi se intoarca binele. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, ca de obicei,un articol minunat scris! Și da, pot să confirm cele scrise pentru trei persoane cu vibrația nașterii 9; după multă dăruire, dar și suferință până la senzația de ,,gol”,acest an aduce răsplată nesperată, parcă venită din cer...Mulțumesc, Valeriu Pănoiu,articolele d-voastră sunt o bucurie pentru suflet, le aștept cu nerăbdare!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sper sa fie adevarat, in cazul meu au fost 9 ani de suferinta si deruta totala.Trebuie sa recunosc ca e si rau cand te invati sa suferi,ti se pare ciudat si ti-e si frica sa te mai bucuri. Doar asa am fost crescuta, poezia Otiliei Cazimir "Datoria fetelor"invatind-o de la 4,5 ani! Cred ca as putea scrie un roman despre cat ai de suferit si cum trebuie sa ajungi terminat psihic ,fizic,bolnav,pentru a spune stop, nu mai pot, nu mai rezist, etc.Combinatie fatala de Geaman rabdator, ascendent in Balanta si cifra destinului 9.Deja primul efect il vad zilele acestea.a comis-o rau de tot David Cameron.Ce sa-i faci,"Romaniens are coming!"-the laws of Karma.Nu am motive de bucurie, dar nu pot sa nu remarc ca i s-au intors impotriva toate umilintele,lacrimile,suferintele indurate de romanii din UK, mai ales in timpul campaniei de acum 3 ani.Da,plateste intr-un an de 9 cred ca mai mult de 9 ori.
  Va trimit adresa unui site : Www.gregoryscott.com, un foarte bun astrolog din UK.Il puteti vedea si pe youtube. E german de origine!��
  Multumesc pentru tot, pentru toate articolele Dvs.care m-au facut sa rezist, sa ma transform,sa incerc sa devin un alt om, sa spun stop si sa fac ceea ce imi hraneste sufletul si ma face sa ma bucur un pic mai mult de viata.
  Si,da, ma gandesc tot mai serios cat de important e sa iti faci o astrograma la inceputul fiecarui an sau daca iti permiti, de fiecare data cand ai de luat o decizie majora in viata. Iti poate influenta destinul radical, nu sa traiesti cuprins de indoieli si plin de angoase.

  RăspundețiȘtergere
 5. Minunat. Decriptati cu ff mare lejeritate orice... manevra a universului. Asa este cum spuneti. Va doresc putere si inspiratie caci asteptam cu mare interes articolele. Ruxandra

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte interesant.Sunt un 9 tavalit de vreo 9 ani incoace...Iubesc ce aud la dumneavoastra acum , ca in sfarsit, iadul s-a terminat pt mine...Vreau sa intreb, insa, un nr. 9, un om care a fost un "gunoi" in toti anii astia, cum e cu el ? Tot premiat? - ca doar e un 9.

  RăspundețiȘtergere
 7. Doamne, zici ca am citit o scrisoare scrisă fix pt mine, dar văd ca mai sunt si alții înainte �� Aștept de multă vreme să iasă soarele, și soțul meu și eu suntem 9, avem multi de 9! Va mulțumesc mult pt articolul asta, a fost că o doza de calmant, ne ajuta sa mergem mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 8. M-am sacrificat ,poate chiar crucificat pentru cei ce-i iubesc.M-am dedicat cu tot sufletul aproapelui meu,am ajutat straini rude si prieteni fara sa astept vre un merit.Am constiinta impacata...e tot ce ma multumeste

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…