Seminar: Benefic și malefic în astrologie - Jupiter/Saturn, online, 24 și 31 august 2016

Cui se adreseaza?
Pasionatilor de astrologie care au o cunoastere, chiar si superficiala, a notiunilor de baza ale disciplinei: zodii, case si aspecte. 

Seminarul are loc la distanță, pe o platformă online, în sistem videoconferință. Ne dăm întâlnire pe internet, începând cu ora 19:30 (ora României). Ca resurse, e nevoie de un laptop sau de un calculator cu webcam/ o tabletă/ un telefon.

Participanții, care se văd între ei, intră pe un site și introduc o parolă, pe care o vor primi în ziua seminarului, care are loc în timp real și este interactiv. Ne aflăm cu toții într-o clasă virtuală.

De ce acest seminar?
Este nevoie de reinterpretarea unor clisee care circula in astrologie. Jupiter este considerat “Marele Benefic”, lui i se atribuie o suita de conotatii pozitive, ignorandu-se efectele secundare si potentialul negativ ascuns. La polul opus, Saturn este anatemizat cu stigmatul “Marele Malefic”, desi este purtatorul celor mai semnificative mesaje de transformare personala.

Cum nu putem cunoaste nimic decat prin opusul sau, vom pune cele doua planete fata in fata si le vom trece prin astrologia natala, karmica, relationala si previzionala.

Structura:

•    Jupiter si Saturn in astrograma natala
•    Interpretare karmica
•    Iubirea lui Jupiter si iubirea lui Saturn
•    Ciclurile lui Jupiter si Saturn
•    Tranzitele lui Jupiter si Saturn

Exploram impreuna cat de “benefic” este “Marele Benefic” (Jupiter) si cat de “malefic” este “Marele Malefic” (Saturn).
Scopul seminarului este acela de a restabili un echlibru in interpretarea extremista a celor doua planete. Reversul medaliei pentru fiecare dintre ele va scoate in relief fata “malefica” a lui Jupiter si amprenta “benefica” a lui Saturn.

Intentia nu este nicidecum aceea de a-l discredita pe Jupiter, ci de a-l aprecia la adevarata sa valoare, fara exagerari.
In schimb in ceea ce-l priveste pe Saturn, scopul declarat al intalnirii este acela de a invata sa-l iubim!

Cand?
Două seri de miercuri consecutive, 24 și 31 august 2016, orele 19:30-22:30.

Locul desfasurarii: online

180 lei

Inscrieri la:
valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: https://space.desktopnexus.com/wallpaper/399514/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...