Vineri 13 cu eclipsă. Atenție, câine rău!

Data de vineri, 13 iulie 2018, este prima din calendarul eclipselor de vara aceasta. Eclipsă parțială de Soare, urmată pe 27 iulie de o eclipsă totală de Lună și de o altă eclipsă parțială de Soare pe 11 august. 

Eclipsa de Soare de vineri, 13 iulie, a avut loc dimineața devreme la grad de opoziție cu Pluto din Capricorn. Interpretarea ca la carte este următoarea: coborârea în adâncul ființei în căutarea nevoilor sufletului. Eclipsa fiind acum de Soare, nu de Lună, devenim nu doar conștienți de nevoile noastre emoționale, ci avem puterea de a ni le comunica și celor din jur. S-ar putea să cerem destul de mult de la noi, dar mai ales de la ceilalți în următoarele 2 săptămâni, până la următoarea eclipsă, care va fi de Lună.

Energia eclipsei este resimțită ca fiind intolerantă, solicitantă și foarte categorică. La fel ne comportăm și noi. Nu mai lăsăm pe nimeni să ceară de la noi mai mult decât putem oferi. Această Lună Nouă în Rac eclipsată ne ajută să impunem limite și să trasăm clar granițele spațiului personal. Devenim foarte sensibili la anturaj și la mediu, nu mai acceptăm în preajma noastră persoane care sunt pe o vibrație ce ne consumă.

A da prea mult, a da până la epuizare, a renunța la noi nu mai reprezintă acum opțiuni de viață. Devenim foarte atenți la emoțiile noastre și nu mai împărțim spațiul sau timpul cu oameni care ne devorează energia. Ori ne respectăm și ne acceptăm unii pe alții așa cum suntem, ori luăm distanță. A pune distanță față de oamenii și situațiile care ne produc disconfort este un efect major al eclipsei.

Ne interesează să fim bine cu noi și să fim înțeleși cu stările și dispozițiile noastre. Persoanele care judecă în exces, nu-și respectă locul sau sunt exagerat de invazive au nevoie să fie limitate. Eclipsa ne face să punem punct unor situații care ne fac rău și să punem la punct persoane care ne hărțuiesc.

Cei veșnic nemulțumiți și cei ce veșnic au ceva de schimbat la ceilalți intră acum în conflicte, ajungând să se simtă izolați, respinși, ignorați. Eclipsa ne spune că avem puterea de a îndepărta de la noi și de lângă noi tot ce ne agresează. Suntem cu toții mai senzoriali și simțim fizic calitatea sau vibrația îndoielnică a oamenilor de lângă noi. Pentru oricine avem senzația că ne produce o stare proastă răspunsul este NU. Nu te apropia! Stai departe!

Eclipsa de Soare din 13 iulie ține departe agresorii. Plăcuța de pus la ușă sau la poartă de eclipsă și 2 săptămâni după ar putea avea următorul text:

 Atenție! Câinele e dresat, nu mușcă!
Stăpânul e periculos! Stă prost cu nervii!

3 comentarii:

  1. Minunat articol ,trebuie sa-l punem in practica . Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent! Binevenit indemnul de a face curatenie si de a plonja in pace. Toate cele bune cu spor!

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...