TABĂRĂ DE ASTROLOGIE, Valea Argeșului, 7-10 februarie 2019

Tabără de astrologie + vacanță de iarnă la munte

Titlul taberei: SPA ASTROLOGIC 2019

Haideți să facem un botez astrologic simbolic pentru anul 2019, imediat după ce se intră în Anul chinezesc al Porcului de Pământ.

Cum ‘’botezăm’’ anul 2019? Mergem la munte să facem astrologie, dar nu ne mulțumim cu zăpada, ci avem ca destinație un centru cu acces la spa: piscină interioară, jacuzzi, saună și salină artificială cu sare de Himalaya, aparate de fitness.

Tema: HOROSCOPUL PERSONAL 2019

Astrologie practică. Plecăm de la harta natală a fiecărui participant (toată lumea își ia telefon, tabletă, laptop). Facem o retrospectivă a lui 2018 și ne oprim la previziunile pe 2019 pentru fiecare participant. Ne uităm peste tranzite, revoluție solară, hartă progresată, cicluri, profecții. Ne uităm inclusiv peste Anul Nou Chinezesc al fiecăruia. Ne setăm intenții, deci ne jucăm de-a magicienii. Lucrăm individual, în echipe și în grup.


Cui se adresează?
Oricărui pasionat de astrologie, indiferent de nivelul de cunoștințe. Cine nu știe, îl învățăm, cine știe îi învață și pe alții și învață de la toți.

Durata: 3 nopți (4 zile)

Locație: Pensiunea Dracula
http://www.pensiuneadracula.ro/

Comuna Arefu, sat Căpățânenii Ungureni (str. Transfăgărășan nr. FN), județul Argeș. La poalele Transăgărășanului, după Curtea de Argeș, 6 km înainte de bajul Vidraru. 

Preț: 660 lei/persoană - cazare cu toate mesele incluse (mic dejun vineri, sâmbătă, duminică, cină joi, vineri, sâmbătă, prânz vineri și sâmbătă). Ca băutură este inclusă doar apa. Accesul la spa este inclus în preț (a nu se uita costumul de baie). Într-o cameră se cazează 2 persoane.

Pentru ședințele de astrologie tariful este de 280 lei, la finalul taberei. Facem reuniuni astro joi seara, iar vineri și sâmbătă câte 2 sesiuni.

Înscrieri până pe 22 ianuarie: valeriu.panoiu@gmail.com

Sursa foto: https://www.magizzle.com/horoscope/2019.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...