Trigonul de aur pe Cer, august 2019! Dumnezeu vrea, tu ce ai de gând?

În astrologie, trigonul dintre Venus și Jupiter, denumit trigonul de aur, anunță dezlănțuirea forțelor benefice. Aspectul se poate produce de mai multe ori pe an, numai că rareori este însoțit de o alianță a celorlalte planete cum se întâmplă în data de 8 august 2019. Prin urmare, nu avem majoritate planetară, avem chiar unanimitate, iar relația Venus-Jupiter este împuternicită cu drept de veto.

Am mai trăit acest aspect în data de 9 mai anul acesta, însă fără aceleași efecte de amploare din pricina altor condiționări astrale. Acum, între Luna Nouă din 1 august și Luna Plină din 15 august traversăm un culoar astrologic de aur. Avem Happy Hours sus pe cer și jos pe Pământ, ca în corporații. Suntem alchimiști. Găsim formula și obținem aur!

În acest răstimp de 2 săptămâni Lumina lucrează prin și pentru noi. Și nu ca în sloganul acela ‘Dormiți liniștiți, astrele veghează!’, căci nu e timp de dormit. E timpul pentru acțiune. Universul conspiră pentru ca fiecare să materializeze ceea ce merită, pe frecvența aspirațiilor sale. Oportunitățile pică din cer și ne caută pe acasă. Sincronicitățile devin incontestabil de palpabile. Intențiile creatoare se manifestă. Lumina mai face însă ceva: răscolește tot Întunericul acolo unde el s-a cuibărit la putere, iar asta explică atât de multe la nivel social...

Suntem părtași la o corectare a cursului lucrurilor, atât la nivel personal, cât și la nivel de subconștient colectiv. Guvernator este acum semnul Leului, iar Jupiter din Săgetător face trigon nu doar cu Venus, ci și cu Soarele, în timp ce alte disonanțe planetare se estompează. Sunt încurajate rezolvările spectaculoase ale unor situații atinse de nedreptate, incorectitudine și mizerie. Întunericul iese la suprafață ca să fie măturat gunoiul. 

Toți cei ce aspiră la creștere prin studii sau călătorii, toți cei ce fac acum un salt în afara cercului strâmt în care au funcționat, cei ce îndrăznesc să-și depășească limitele, cei ce se expun la diversitate, la informații și situații diferite, cei ce urmăresc creșterea calității vieții și autodepășirea sunt campionii acestui tranzit. Cine vrea calitate, primește și cantitate. Nu există acum puțin și bun. Dacă e bun și benefic, trebuie să fie și mult. Unii spun că în viața lor limita e doar Cerul. Trigonul de aur ne spune că și aceasta este o perspectivă limitată. De ce să facem din Cer hotarul aspirațiilor noastre, când avem infinitul și imposibilul de adus pe lume?

Cuvintele cheie sunt: realizare, triumf, trofeu, maxim, optim. În acest spațiu de miracole trăim două săptămâni în care nu mai putem respira decât șanse providențiale. Oxigenul nu ne mai place. A nu se înțelege că oricine are de câștigat! Doar cei dispuși să iasă din rutina devenită carapace, hotărâți să se transforme și să muncească pentru viziunea lor. 

Trigonul de aur ne întreabă de ce ne-am mulțumi cu puțin, când putem avea tot ce merităm să avem? De ce să preferăm partea când ne caută întregul? De ce să rămânem la voia sorții când putem să ne creăm Destinul?

Fă un pas în necunoscut! Căci unde pui piciorul, Dumnezeu crește pământ stabil și fertil sub talpa ta!

Trigonul de aur în acțiune pentru fiecare zodie și Ascendent :

Berbec: iubire împărtășită, împlinire prin copii, recunoaștere publică.

Taur: realizare domestică, siguranță, viață de familie echilibrată.

Gemeni: relații benefice, călătorii fructuoase, deschidere către studii.

Rac: recunoaștere a talentelor, satisfacție financiară, investiții trainice.

Leu: noi începuturi, evoluție generală, validare și confirmări.

Fecioară: întoarcere la vechi aspirații, finaluri fericite, soluții divine.

Balanță: popularitate, succes în echipă, promovare.

Scorpion: reinventare socio-profesională, autoritate, siguranță materială.

Săgetător: rol de mentor, influență asupra celorlalți, șanse providențiale.

Capricorn: susținere, redresare financiară, deblocări miraculoase.

Vărsător: alianțe providențiale, creștere în cuplu, cooptare pe un nou drum.

Pești: ușurință, ameliorare generală, bunăvoință și sprijin de sus.

7 comentarii:

 1. Multumesc cu recunostinta ! Imbratisari dragi !

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, cred ca Bunul Dumnezeu intoarce fata Lui catre noi.Sa ne straduim sa-i intoarcem si noi fata si iubirea noastra.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce intelegeti prin " Dumnezeu isi intoarce fața Lui spre noi"? Mai multi bani? Mai multa sanatate? Cred ca ati uitat ca simbolul Sacrificiului a fost cu totul altul decat cel limitat de dogma! Omul avea sansa uriasa, Calea fiind deschisa, sa se intoarca in planurile inalte ale Creatiei. Cum spun new agistii, o Noua Era de Aur, sau Saltul in 5D. Paradisul.
   Doar ca...Dumnezeu nu baga in traista si nu obliga pe nimeni sa ascensioneze. Omul vrea tot paradis fiscal, vițel de aur. Omul vrea cu dosul in doua luntrii si nu ar face mimic neegoist. Egoismul omului modern învățat sa ia o pilula spirituala de la popa, maestru, guru, astrolog, numerolog etc, nu mai schimba nimic in jurul lui. Moare de lene. Asa a ajuns Romania sa se inece in nepasarea fata de copii, batrani,gunoaie,padurile rase, animalele abandonate peste tot. Nu conteaza ca ne prabusim spiritual ca tara! Astrologi sa avem, sa ne vanda gogoși!
   Asa ca...aveti grija ce va doriti, pentru ca in acest plan in care " altcineva" face jocurile, dorintele materiale sunt împlinite nu de Dumnezeu.
   Inclusiv influentele planetelor ne duc cu gandul la zeii Olimpului. Si la interventia lor cel putin capricioasa in destinul oamenilor. Circula pe net o informatie despre Arhoni si modul in care ne tin in captivitatea iluziei. Din iluzie se iese doar Ascensionand. Nu prin salturi si nici doar prin rugaciuni, daca iti lipseste iubirea. Iubirea aplicata in jurul tau. Iubirea crestina din varful buzelor este fariseism.
   Vorba românească: " Interesul poartă fesul" spune foarte multe. Fesul este idolul. Este acea tichie pe care o pui intre tine si Dumnezeu si care te impiedica sa ai o legatura personala cu Dumnezeu. Nu pot ajunge acolo, Sus, prin altcineva. Doar prin mine. Cei ce au ajuns cel mai sus pe Cale stiu ca in Matricea Divina nu mai ai nevoie de guru, mentor, maestru sau lider spiritual. Pentru ca ai ieșit din noaptea minții cea trufașă. Mintea e limitata, nu atoatestiutoare. Numai in matricea lunara, a oilor, alergi ca o oaie fara cap prin intunericul pesterii, crezand ca focul e Soarele.
   Matale, domnule astrolog, stii multe. Dar degeaba. Esti tot o oaie fara cap ce se închină la zei. Barbatul ar trebui sa fie ca un copac cu radacinile infipte adanc in pamantul tarii si ramurile spre cer. Nu degeaba te-ai nascut in Romania! De pamantul acesta trebuia sa-ti pese. De Romania Vie! Avem cohorte de fals spirituali ce ne vand gogoși! De parca nu eram deja colonie de sclavi. Voi ne mai lipseati de pe cap, pentru ca fragmentarea noastra ca popor sa fie si mai mare! Si turnul babel si mai innebunitor! Se cearta romanii ca la usa cortului, pentru ca peștele s-a impuțit de la cap.
   Tara arde si babele se piaptana la B1, la A3 si pe toate posturile comerciale, pe internet si in plan fizic, la cursuri si peste tot! V-ati prăsit prin Romania mai ceva ca păduchii pe găini! Nimeni nu mai munceste in tara asta! Toti sunteti guru si profeți!

   Ștergere
  2. Mare dreptate ai Nea Anonimule.Fiecare om trebuie sa aiba o legatura personala cu Dumnezeu. Da de ce nu te duci matale sa predici unde se aduna lume mai multa sa te auda, de exemplu prin biserici. Asa ar afla si tagma aia bine platita a preotilor ca nu avem nevoie de mijlocitori intre noi si Dumnezeu. Dar si matale ai interesul sa te ascunzi in anonimat, nu-i asa?

   Ștergere
 3. Valeriu,mulțumiri!veștile sunt senzationale

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumim mult Valeriu

  RăspundețiȘtergere

(Video) Horoscop de Lună Plină, 15 august 2019, ''360 de grade'', B1TV

Înregistrarea emisiunii 360 de grade, B1, cu Alina Bădic, 10 august 2019, cu previziuni pentru jumătatea lunii august. Efecte de Lună P...