Atelier de creație: Evaluarea astrologică. Astrodiagnoză. 24-25 iulie 2021, București

Această întâlnire își propune să fie un atelier de creație. Sunt bineveniți cei care au cunoștințe de bază în astrologia natală (zodii, case, planete). 

Punem cap la cap cunoașterea și experiența tuturor participanților, ne folosim astrogramele personale pentru a face deducții și pentru a elabora împreună instrumente de astrodiagnoză.

Plecăm de la modelul unor teste psihologice și ne propunem să realizăm modele de chestionare astrologice.  De altfel, primul sfert de oră al întâlnirii va fi rezervat unui test de personalitate în scop de autoevaluare.

Pornind de la datele oferite de harta natală:

Sâmbătă, lucrăm pe evaluarea personalității, pornind de la modelul testelor Myers-Briggs, SL-TDI, NEO PI-R, AMI.
Duminică: lucrăm pe evaluarea cognitivă - parametri pentru IQ (coeficientul de inteligență, după modeul MAB II - Multidemensional Aptitude Battery II) și  evaluarea emoțională - parametri pentru EQ (coeficientul de inteligență emoțională, după modelul EQ-I - BarOn Emotional Quotient Inventory).

Elaborăm itemi, folosim o scală de evaluare (împrumutăm scala Likert din psihometrie), calculăm scoruri, interpretăm rezultate. Reanalizăm harta natală și ajungem la o sinteză multidimensională a personalității.

Sâmbătă ne vedem de la 11:30 la 18:30.
Dumincă ne vedem de la 10:00 la 17:00.

330 lei, plata la curs

Locația va fi comunicată participanților.

Înscrieri: valeriu.panoiu@gmail.com.

2 comentarii:

  1. Astăzi este cea mai fericită zi din viața mea, am încercat toate mijloacele posibile pentru a rămâne însărcinată timp de peste 8 ani după ce m-am căsătorit cu soțul meu iubitor, dar nimic nu a funcționat pentru mine până când am întâlnit un prieten foarte bun de-al meu care m-a îndrumat către Dr Dawn acuna. , i-am scris Dr. Dawn acuna pe Whatsapp și i-am explicat situația mea, mi-a dat lumile ei și mi-a promis că mă va ajuta, am făcut tot ce mi-a cerut, am fost la spital la 4 săptămâni după vrajă și doctorul a spus că sunt însărcinată, asta a adus bucurie gospodăriei mele, în sfârșit am copilul meu frumos, acum sunt o femeie căsătorită fericită, toate mulțumesc Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru orice fel de soluție,
    * Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă doriți să opriți avortul spontan.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    * Dacă vrei să ai o casă fericită.
    * Dacă vrei noroc sub orice aspect.
    * Dacă aveți probleme cu vaginul/penisul.
    Ea te va ajuta imediat.
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...