Numere maestre avem. Unde sunt Maeștrii?

Era odată unul, Diogene, mare filosof, părintele cinismului. Merge vorba până în ziua de azi că în amiaza mare, cu Soarele sus pe cer, el hoinărea pe străzi cu un felinar aprins în mână și răspundea cui nu-și vedea de treabă și îl băga în seamă: „Caut un om.” Unde sunt filosofii de altădată? Și unde sunt oamenii de azi? Pe urmele lui Diogene, o luăm la pas cu o lumânare aprinsă într-un bostan scobit de Halloween și intrăm pe tărâmul spiritelor evoluate. Mari Maeștri se calcă pe picioare, își dau coate și se iau în coarne. Unii dintre ei, Maeștri înălțați!

În sezonul V din serialul „The Crown” Prințesei Diana i se cer contactele unor persoane de încredere. Aflăm despre aromaterapeuta ei, despre astrologul ei, despre osteopatul ei. La noi, lista specialiștilor în stare de bine este deschisă: vindecător Reiki, bioenergoterapeut, hipnoterapeut, tarotist, numerolog, facilitator access bars, specialist în terapie cranio-sacrală, constelator de familie, terapeut cu îngeri, terapeut theta healing. Și multe alte entități care deschid portaluri, te citesc cu ochii închiși, văd entități, scot din tine argintul viu pe care nici nu-l ai, taie legături, fac curățări, dezleagă farmece. Ființe superioare, gata să se sacrifice pe ele ca să te salveze pe tine, care-și folosesc lumina ca să te convingă că ai draci pe tine și că izbăvirea e de competența lor.

Adevărați Maeștri. Pecetluiți de multe ori cu numere maestre: născuți pe 11 sau pe 22, cu vibrația nașterii sau cu Destinul 11, 22, 33 sau chiar 44, cu alte vibrații maestre până la 99 (55, 66, 77, 88) în inițialele cifate ale prenumelor sau numelor, în alte combinații de numere din data nașterii sau din numele cifrat (născuți, de exemplu, pe 05.05, pe 07.7, pe 09.09 etc.). Într-adevăr, oameni cu potențial aparte, în primul rând cu rază mai mare de acoperire, cu misiuni personale care implică un număr de oameni mai mare decât în cazul majorității, cu abilitatea de a-i influența pe alții, de a le da direcția, de a-i conduce pe un drum al transformării, așa cum scrie la cartea de numerologie.

Acum vine legitima întrebare: Cu atâtea numere maestre pline de daruri de la Dumnezeu, unde Dracu’ sunt Maeștrii?

Experiența și statistica indică nenumărați purtători de numere maestre lipsiți de caracter, abuzatori, devotați interesului personal, narcisiști, materialiști, cu un orgoliu care n-ar încăpea nici în Pentagon, darămite în Casa Poporului. În registru globalist, adaptăm titlul piesei „It’s raining men” de Geri Halliwell și obținem „It’s stinking Masters”. De la cât plouă cu bărbați, pute Pământul de Maeștri. Interesant este că, în engleză, „Master” are și conotația de „stăpân”. Prin urmare, numeroase numere maestre dau stăpâni care consideră că au drepturi asupra altora.

Nu întâmplător ne duce gândul la Scrisoarea I a lui Eminescu și la satira lui culeasă parcă din arborele genealogic al vrednicului înaintaș Diogene:

„Iar deasupra tuturora va vorbi vr’un mititel,/ Nu slăvindu-te pe tine… lustruindu-se pe el.”

De ce atâția deținători de Numere Maestre, pe cât sunt de mari sau se dau, pe atât sunt de mici? Încercăm un decalog al Numerelor Maestre. 10 plus încă 1, ca să iasă Numărul Maestru 11: 

  1. Nu e vorba despre tine! E vorba despre a te exprima pe tine făcând maxim în funcție de cât este permis. Singurul tău drept este să-ți faci datoria înainte de toate! Să faci ce trebuie!
  2. Nu crede că doar tu ești singurul care poate face ceea ce faci! Poate tu ești singurul care face lucrul acela în felul acela, dar nu e nimeni de neînlocuit.
  3. Nu crede că ceea ce faci, faci de la tine! Totul se face prin tine! Tu ești un facilitator! Nimeni nu vindecă! Nici măcar medicul! El doar facilitează procesul de vindecare! De vindecat, vindecă Dumnezeu!
  4. Nu te considera superior celui din fața ta! El este doar într-o altă etapă de evoluție față de tine, prin care poate și tu ai trecut.
  5. Nu-ți dori să ai dreptate! Găsește cea mai bună cale ca să fii de folos!
  6. Puterea, banii și faima să nu fie scopuri în sine! Ele pot veni la pachet, iar dacă vin îți sunt date ca să-ți amintești de Iisus: acel care vrea să fie primul, să-i servească pe toți.
  7. Nu ești în competiție cu nimeni. Ești doar diferit, ai o altă vibrație prin care îi atragi pe cei care rezonează cu tine. Nu salva tu lumea! S-ar putea ca lumea să nu vrea să fie salvată.
  8. Nu ești mai important dacă ai anumite daruri pe care le folosești! Nu ești nici vreun erou! Doar folosești ceea ce ți s-a dat și îți faci misiunea pentru care ai venit. La fel cum alții își folosesc propriile daruri, pe care tu nu le ai. Pur și simplu, tu ai altele, dar asta nu te face mai special.
  9. Amintește-ți că ești dator permanent să te îmbunătățești pe tine. Să ții Lumina aprinsă, chiar dacă unii nu o văd. Tu luminează în continuare! Nu lăsa întunericul proiectat asupra ta să-ți umbrească strălucirea!
  10. Fii oglinda sau globul de cristal în care celălalt să-și vadă drumul cel bun, alegerile care să-l conecteze cu sinele, versiunea sa cea mai înaltă!
  11. Pe drumul acesta, de obicei ești singur. Și nu dai socoteală oamenilor. Ești direct în slujba lui Dumnezeu. Oamenii sunt misiunile tale personale.

De ce atâtea Numere Maestre și atâția Maeștri mititei? Pentru că numerele maestre conțin un potențial! Ele nu garantează manifestarea, pentru că singura alegere care ține de liberul arbitru este aceea de a urca sau de a coborî. Iar pe planeta noastră, din cauza gravitației, căderea e mult mai seducătoare, mai ales că nu necesită prea mult efort. Căderea e cea mai ușoară cale! Iar uneori ai nevoie să cazi atât de jos încât singura alternativă să fie urcușul. Așadar niciun Maestru, fie el mititel, nu trebuie judecat. Este doar pe o treaptă a măiestriei, coboară puțin ca să urce. Și, indiferent de nivelul lui, tot atrage oameni care îl urmează, pentru că și acei oameni au nevoie fix de acel Maestru ca să le arate ceva despre ei fix în acel moment al vieții lor. Fiecare atrage Maestrul pe care îl merită în etapa specifică de dezvoltare în care se află.

Resiese că măiestria asta nu e așa mare scofală, până la urmă. Ceea ce ne întoarce din nou la Diogene. Dacă ești sau te dai Maestru ești mai aproape de oameni.

Mai aproape de Dumnezeu ești dacă devii OM!

Sursa foto: https://maxim100lei.ro/showroom-129345-trade/

7 comentarii:

  1. Minunat!Va mulțumesc ca existați în viata mea!🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. "Cu atâtea numere maestre pline de daruri de la Dumnezeu, unde Dracu’ sunt Maeștrii?"

    Ei exista si lucreaza. Dar lucreaza din ascundere tocmai pentru eficienta deciziilor si impactului.
    Draga Valeriu, ai fi vrut sa vezi oamenii maestri la tv? In reviste pop , tabloide, etc? Poate la o tuica la crasma din sat?
    Nu, nu ai sa vezi asta.

    Asa cum anumite capacitati sunt extrem de rare si ascunse, la fel si purtatorii lor, actantii lor - sa le zicem asa - actioneaza la fel - actionand rar (sau des, in functie de necesitati), din ascundere si intr-un mod care impacteaza mari mase de oameni. Un mod magic prin esenta sa.
    Fii sigur ca cei ce au anumite capacitati, odata cu trecerea timpului vietii lor au devenit constienti de ele si au invatat sa lucreze cu ele.
    Stii cum e?
    E ca atunci cand ai 6 degete la o mana.
    Tu stii asta.
    Dar la inceput te julesti, te ranesti, dar in timp (prin mecanisme gen trial & error - incerci, gresesti si inveti) evoluezi si inveti sa folosesti eficient si al 6-lea deget.
    Dar iti tii mana in buzunar.
    De ce?
    Pentru ca oamenii cu 5 degete la o mana nu ar sti, nu ar intelege si finalmente ar ostraciza , ar ataca si ar distruge pe putinii cu 6 degete la o mana (intotdeauna se intampla asta - oamenii resping si distrug ce nu au capacitatea sa inteleaga). De ce?
    Eh, uite asa, ca asa e umanitatea dezvoltata pe mentalitati tribale, pe mentalitati coezive, dar si coercitive, sa le zicem asa.
    E rau asta?
    Nu.
    Tribalismul si coercitia induse de tribalism ne-au asigurat supravietuirea si continuitatea ca specie.
    Exclude asta oamenii alesi, pe Maestri?
    Nu, desigur.
    Maestrii exista.
    Dar isi tin mana cu 6 degete ascunsa in buzunar. :)
    Nu se stie de unde se iveste un istet , un flacau viteaz al Tribului cu 5 degete la o mana :) care sa ii taie al 6lea deget Maestrului (intr-un ad-hoc Pat al lui Procust) pe motiv de ... ciudatenie , de potential pericol la adresa "tribului".

    Capacitati superioare cheama desigur si o etica superioara.
    Dar asta e alta discutie.
    Sa ne rugam pentru caracterul bun si constructiv al Maestrilor.
    Vali

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, unde e Maestrul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
    E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
    Whatsapp: +2349046229159

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulțumesc pentru tot Dr. Ellen! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să mai depună acte de divorț și lucrurile stau mult mai bine. După cum ai spus, tot procesul de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care a creat probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu și acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață cu oricine se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , o puteți contacta pe Dr Ellen pe WhatsApp +2349074881619
    Ea este competentă în următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * vrăji de bani
    * vrăji de frumusețe
    * Vrăji de noroc
    * Vrăji de atracție sexuală
    * Vrăji de vindecare a SIDA
    * Vrăji de loterie
    * Blestemele elimină imediat vrăjile
    * Vrăji de protecție
    * Vrăji de loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragă Valeriu, îți mulțumesc pentru aceste sfaturi înțelepte, te ador și rezonez cu tine și cu cele scrise de tine ! Ești,, tizul " meu ! Așa este ,, maeștrii" lucrează din umbră, discret și eficient ! Există destui, dar sunt imediat ,, taxați " de trollii de peste tot , dacă ies cu o postare decentă (cei care au viziune) și încearcă să spună și ei ceva util umanității! Că nu -i așa? Maeștrii ajută la trezirea din amorțeala de mii de ani ,a minții și a iubirii Universale, a Omului ! Mulțumesc Maestre Valeriu! Stimă și Respect 🎩 Un Om ! Cu drag te îmbrățișez și îți urez un an nou plin cu de toate și numai bine ❤🕊️

    RăspundețiȘtergere

Atelier astrologic: Nunta Cosmică anuală, 10 aprilie 2024, online

La „cererea publicului”, introducem în program un atelier de lucru practic dedicat Nunții Cosmice, care în 2024 are loc pe 9, 10 și 11 april...