Conjugarea verbului „a face” în cele 12 zodii

Marte simbolizează în astrologie acțiunea, motivația care împinge la faptă și modul în care energia este împinsă către atingerea scopului. Pe scurt, a vorbi despre Marte înseamnă a vorbi despre verbul „ a face”. Ceea ce vom și face, într-un breviar anecdotic:

    Marte în Berbec: face doar ce vrea, face mai mult decât trebuie și face el primul ca să le arate celorlalți cine este eroul care salvează, ca de fiecare dată, ziua, face ca să aibă un avans, face ca să-i mobilizeze pe alții, să îi învețe cum se face și să-i tragă după el.

    Marte în Taur: face doar ce îi place, doar cu cine îi place, doar în ritmul lui și când are chef, face numai dacă iese ceva, face pentru avantaje și pentru bani, face ca să-și urmeze interesul, face dacă nu are încotro.

    Marte în Gemeni: face cum vrea el, pentru că el știe mai bine și crede că face cel mai bine ceea ce face, de aceea ajunge să facă de mai multe ori până nimerește varianta cea mai bună pe care nici nu voia să o găsească de prima dată pentru că pierdea toată distracția și joaca.

    Marte în Rac: face ca să fie bine toată lumea, ca să-i ajute pe cei care puteau, de altfel, să se ajute și singuri, face preventiv, face dinainte pentru că nu se știe niciodată, face pentru că frica păzește bostănăria, face pentru că se gândește la consecințe, face ceea ce s-a obișnuit să facă.

    Marte în Leu: face când vrea el, face mai ales dacă ceea ce face îl scoate în evidență și îl face mai deosebit decât alții, face doar dacă are cine să-i admire opera și să-l laude, face doar dacă unul dintre talentele sale strălucește.

    Marte în Fecioară: face pentru că nimeni nu face la fel de bine, așa că nu poate să lase pe nimeni în locul său, face cu atenție obsesivă la detalii, face urcând treaptă cu treaptă, fără a sări nicio etapă, face cu simț critic la adresa celorlalți, face perfect dacă tot s-a apucat să facă.

  Marte în Balanță: face după ce așteaptă mai întâi să vadă dacă mai trebuie făcut, face împreună cu altul, ca să aibă pe cine să tragă la răspundere dacă iese prost, face că altfel ce va zice lumea, face ca să dea bine sau ca să iasă bine.

  Marte în Scorpion: face ca să iasă primul și să nu i-o ia nimeni înainte, face când are competiție ca nu cumva să câștige altul, face provocat, face fără să se știe că el a făcut, face manipulând circumstanțele, face ca să-i aibă pe alții la mână, face cu discreție, face când este timpul.

   Marte în Săgetător: face pentru că nu poate să se oprească, face pentru că mereu vrea mai mult, face pentru că se poate, face împreună cu alții, iar la sfârșit a făcut el, face ca să primească recunoaștere, face dacă e ceva nou și incitant pe care nu l-a mai încercat, face mereu altfel și altceva.

    Marte în Capricorn: face ce trebuie ca să obțină ceea ce vrea, face ca să le spună și altora ce să facă, face ca să preia conducerea, face ca să se cațere în vârf, face de capul lui, face dacă are un scop de atins, face dacă are cu cine să se lupte.

   Marte în Vărsător: se odihnește când ceilalți fac, pentru că el a făcut deja, face cu doi pași înainte, face pentru că a a anticipat, face tot ce poate ca să-i ajute pe ceilalți, face ce trebuie pentru ca lucrurile să funcționeze în grup sau în echipă, face pentru binele comun, face pentru ca toată lumea să aibă de câștigat.

 Marte în Pești: face ceea ce nu fac ceilalți, face în locul altora, face ca să completeze golurile, face ca să îndrepte și să curețe după alții, face ca să nu rămână lucrurile neterminate, face ca să îndeplinească misiunile personale, face pentru că e ultimul care rămâne în picioare și pe care se bazează toți ceilalți dinaintea lui, face pentru că simte că are o misiune sacră să facă.

Notă: A se echivala și zodiile cu casele: Marte în Berbec- valabil și pentru Marte în casa I, Marte în Taur - valabil și pentru Marte în casa a II-a etc.

Sursa foto: https://www.ask-oracle.com/planet/mars/

10 comentarii:

  1. Excelent, ca de obicei! Mai simplu si mai clar nu se mai putea explica! 👏👍

    RăspundețiȘtergere
  2. Precizie de bisturiu. Verificat, foarte adevarat! Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu regăsesc deloc Balanța în descriere :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact, chiar asa, la varsator se verifica pe deplin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Astept cu nerabdare sa postati. Horoscop lunar sau saptamanal mai faceti? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se potriveste exact pe pozitia lui Marte in casa din astrograma, nu pe zodie. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, se potrivește! Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Astept sa reveniti la Tele 7

    RăspundețiȘtergere
  9. Am fost frustrat și devastat când soțul meu a cerut divorțul. Apoi l-am contactat pe Dr. DAWN, după ce am văzut o mulțime de mărturii despre modul în care Dr. DAWN a ajutat atât de mulți oameni să restabilească pacea în căsnicia și relația lor,
    De asemenea, am văzut cum a tratat diferite boli și a ajutat puțini oameni să trateze infertilitatea și am decis să-l contactez pentru ajutor,
    Mi-a promis că mă va ajuta când după ce i-am explicat totul, i-am oferit tot ce mi-a cerut și și-a făcut treaba, acum soțul meu mă iubește atât de mult și mă tratează cu grijă. Casa mea este atât de liniștită și plină de fericire, totul datorită doctorului DAWN,

    Contactați-l dacă în prezent aveți vreo problemă. El este WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...