Păcatele lui Lilith în Fecioară! 9 luni de „Doamne-ajută!”

În astrologie, Lilith este regina neîncoronată a jocurilor de putere. Dar ei nici că-i pasă, pentru că s-a încoronat singură, precum Napoleon. Și ce-i mai place să aibă putere asupra altora! Să riposteze, să se răzvrătească, să-și manifeste forța. E cazul să revenim la tranzitul lui Lilith prin Fecioară (3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024), ca să vedem unde și din ce cauză își arată dânsa colții.

În primul rând, Lilith în Fecioară e veșnic nemulțumită. Prin urmare, perfecționiștii riscă să atingă un apogeu de-a dreptul clinic. Nimic nu-i nemulțumește pe cei oricum nemulțumiți. „Se caută nod în papură!” Așa ar suna un titlu care să apară pe burtiera de la știri la tv. Totul e bine, dar... Îmi place, dar... Sunt de acord, dar... Avem de-a face cu 9 luni de adversitate. După numele din gramatică al conjuncției „dar”: adversativă. 

Ca doctorul care rânjește la tine:

-          Mâncați sănătos

-          Da.

-          Beți?

-          Nu.

-          Fumați?

-          Nu.

-          Nu zâmbiți, că tot vă găsesc eu ceva!

La orice nivel ar fi lucrurile, parcă se putea și mai bine. Astfel, ajungem, pe tărâmul compulsiilor și al obsesiilor. Unii ajung să nu mai doarmă noaptea dacă au lăsat o cană murdară în chiuvetă. Se ridică din pat după ce au stins lumina ca să o spele. Totul trebuie pus la locul lui! Curat, spălat, aliniat! Lilith în Fecioară vrea totul la dungă. De unde și expresia „ești într-o dungă”. 

Obsesia celui mai mic detaliu îi poate face pe mulți să nu mai vadă pădurea de copaci. De la o chichiță se poate ajunge la un scandal monstru. De la un pantof rătăcit la ușă sau de la o pastă de dinți lăsată fără dop la baie. Dar adevăratele războaie încep de la un singur cuvânt. Un singur reproș, o singură aluzie greșit înțeleasă, o critică pornită doar de la o constatare ajung să fie motiv de despărțire sau de divorț. Sunt oameni care pot ajunge să nu-și mai vorbească de la o vorbă. Lilith în Fecioară nu suportă să fie criticată, prin urmare pornește răscoala, este disproporționată în reacții, exagerează cu replica. 

Plăcerea de a domina, de a-i submina pe alții, de a-l face pe celălalt mic ca să te preamărești pe tine, de a discredita sunt demoni pe care Lilith în Fecioară îi exorcizează. Puterea cuvântului folosită abuziv se întoarce cu furie împotriva celui care o dezlănțuie. Cine scoate sabia, de sabie va pieri.

Și mai este o formă de putere pe care o stăpânește Lilith: sexul. Ispitele celor 9 luni de tranzit în Fecioară tulbură apele profesionale. Prin urmare, Lilith se preface că e Cupidon și încurcă săgețile pe la locurile de muncă. Prin urmare, tranzitul surprinde ipostaze păcătoase în care se pot afla furnizorul cu clientul, cadrul medical sau terapeutul cu pacientul, profesorul cu studenta sau profesoara cu studentul, colegii de muncă între ei și ne oprim din fanteziile lui Lilith în Fecioară. Situațiile ferite de pericole sunt în cuplurile unde cei doi parteneri lucrează deja împreună, sunt colegi de breaslă, au o afacere etc. Multe cupluri se pot forma în această perioadă pornind de la colaborarea profesională sau multe cupluri pot ajunge să aibă și o relație profesională. 

Fericirea te caută pe la muncă sau sună la ușă când vine curierul, instalatorul sau băiatul de la cablu, iar tu pierzi vremea cu articolul acesta!

Un detaliu, un cuvânt, un moment de slăbiciune pot să dea lumea peste cap. Fiți vigilenți! Lilith în Fecioară veghează! Și abia așteaptă să vă prindă pe picior greșit! 

Sursa foto: https://hillarysss.tumblr.com/post/650292810185146368/black-moon-lilith

Un comentariu:

  1. Domnule Pănoiu, sunteți magnific (în gândire și exprimare), o persoană inzestrată cu mult har. Nu mă interesează că Pluto va guverna vreo doujde ani de-aici încolo(oricum nu-l putem opri s-o facă), nici că năbădăioasa Lilith face ce-o taie pe ea capul timp de 9 luni(unora le-ar prinde bine! s-o facă mult mai mult!), ci vă admir pentru felul delicios (și de o înaltă ținută intelectuală și spirituală) în care spuneți... ”chestii”. Considerație,
    Anto(a)neta Rădoi, București

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...