Treceți la conținutul principal

AstroGlob! Revista de astrologie pentru toti

Sunt foarte fericit sa impartasesc vestea aparitiei revistei AstroGlob, pe care am bucuria si responsabilitatea sa o coordonez.

Proiectul este un act de curaj si de pasiune pentru astrologie din partea Adinei Binder si coalizeaza in jurul ideii de a oferi informatii autentice si de valoare nume "grele" din astrologia romaneasca (vezi mai jos pagina redactiei).

Revista AstroGlob este disponibila prin abonament (www.astroglob.ro), la centrele de difuzare a presei si, in special, in reteaua Inmedio din toata tara (magazinele Inmedio din incinta lanturilor de supermarketuri - Auchan, Cora, Carrefour, Kaufland, Real - dar si mall-uri etc.) , indepand cu prima zi a fiecarei luni.

In cadrul revistei, ca activitate publicistica, mi-am asumat paginile de ISTORIA ASTROLOGIEI si de ASTRO-BEBE :)

Prezentarea revistei (pagina Despre AstroGlob pe www.astroglob.ro):

Misiune:

Singura revistă tipărită cu conţinut editorial exclusiv astrologic din România, adresată publicului larg.

AstroGlob se doreşte a fi o sursă de informare pertinentă, accesibilă tuturor celor pasionaţi de acest domeniu al cunoaşterii.

AstroGlob este o revistă:

 • pentru oamenii deschişi (care nu resping din start idei fără să ştie despre ce e vorba, doar în baza unor prejudecăţi)
 • pentru toţi cei care folosesc deja astrologia ca pe un ghid de evoluţie personală
 • pentru specialiştii în domeniu, care pot privi mesajele autorilorAstroGlob în contextul unui schimb de experienţă.

Apariţie:

O dată pe lună, disponibilă prin abonament şi la centrele de difuzare a presei începând cu prima zi a lunii.

Descriere:

Este nevoie de o revistă de astrologie autentică pe piaţa media din România, pentru că este nevoie de puncte de reper. Ne propunem să abandonăm conţinutul lejer, comercial, în favoarea unor informaţii de valoare.

AstroGlob invită pe oricine să privească astrologia prin ochii astrologilor profesionişti, adică ai unor “oameni care lucrează cu oamenii”. Scopul nostru este de a oferi oricui posibilitatea să descopere puterea astrologiei ca artă de consiliere personală şi ca instrument de dezvoltare şi transformare personală.

Rolul autorilor este şi cel de formatori de opinie, însă revista nu doreşte să impună o anumită linie de interpretare,
accepând alteritatea opiniilor şi respingând orice formă de atitudine dogmatică.

Suntem conştienţi că, în momentul în care cineva rezonează cu un anumit tip de informaţie, va veni singur spre ea. Tot ce putem face noi este să oferim dreptul la această informaţie. Dacă cineva e pregătit să o primească, acum are de unde.

Ai dreptul să te informezi şi abia apoi să judeci!

Respectăm libertatea de opinie, convingerile şi credinţele tuturor. Nu ne dorim să demonstrăm nimic, nici să convingem pe cineva de ceva.Este suficient ca, oricine doreşte să înţeleagă ce este cu adevărat astrologia şi cum poate ea să ne ajute, să urmeze aceşti 3 paşi:

Este suficient

 1. Citeşte!
 2. Află!
 3. Convinge-te singur!

  Poate funcţionează.

Conţinut:

Revista AstroGlob îşi propune să ofere cititorilor articole foarte bine argumentate astrologic, cu un pronunţat caracter practic.

Analizele sunt scrise la un nivel accesibil, dar cu înaltă ţinută profesionistă, fiind semnate cu maximă responsabilitate de specialişti care îşi asumă punctele de vedere exprimate.

Materialele prezentate sunt structurate pe rubrici de specialitate, de interes general sau actual. Există rubrici permanente (horoscopul lunar, de pildă) şi altele variabile de la număr la număr, în funcţie şi de gradul de actualitate sau de generalitate al subiectelor abordate.

Ce puteţi citi în AstroGlob:

- horoscopul lunar pentru nativii fiecărei zodii (dragoste şi cuplu, profesie şi finanţe, sănătate şi dispoziţie), însoţit de analiza relaţiei dintre zodii pe luna în curs (cum interacţionază fiecare nativ cu reprezentanţii tuturor zodiilor)

- lecţia de astrologie, în care conceptele, instrumentele şi metodele explicate au deschidere către aplicaţiile practice

- istoria astrologiei, unde se prezintă evoluţia în timp a acestui limbaj al cunoaşterii, rolul său în conştiinţa

umană, împreună cu dimensiunea sa individuală şi socială

- astro-eveniment, o rubrică în care se comentează şi se interpretează evenimente de actualitate cu impact individual şi colectiv

- astrologie mundană (astrologia ţărilor), în care sunt analizate diferite ţări din punct de vedere energetic şi

vibraţional, ca posibile destinaţii turistice pentru români

- interviu cu o personalitate (de obicei din lumea astrologiei)

- astro-bebe, o rubrică destinată nativilor născuţi în luna curentă, dar îndeosebi părinţilor, ce-şi propune să analizeze profilul de personalitate al copiilor care se nasc chiar în luna pe care o acoperă fiecare număr al revistei

- portret astrologic, respectiv un medalion în care este prezentată o celebritate născută în luna respectivă

- astro-finaciar, analize şi prognoze economico-finaciare cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziţie de astrologie

- astrologie relaţională, unde raportul eu-ceilalţi este abordat din perspective multiple (relaţii de familie, viaţă

afectivă, relaţii profesionale etc.)

- astrologie medicală, unde influenţa astrelor asupra stării de sănătate este ilustrată prin studii de caz

- astro plus, care aduce în prim plan diferite tipuri de zodiac, precum şi relaţia cu cei mai buni prieteni ai omului – animalele de companie (de exemplu, horoscopul câinilor)

- pagina cititorilor: răspunsuri la întrebările celor care vor să se descopere prin intermediul astrologiei.

Comentarii

 1. Felicitari!
  Succes deplin cu acest nou proiect!

  Oana S.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc din suflet! Revista sa fie un castig pentru toata lumea, mai ales pentru cititori!
  Cu drag,
  Valeriu

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…