Horoscopul lunii IULIE

Luna iulie este, intr-un fel, cea mai speciala din tot anul. Este singura din 2011 in care avem parte de doua lunatii.

Asadar, asistam pe 1 iulie la fenomenul de Luna Noua in Rac si la repetarea configuratiei pe data de 30 (Luna Noua in Leu). Luna Plina se produce pe 15 iulie.

Asadar, iulie este impartita in trei etape distincte:
- in primele zile, asistam la incheierea unor capitole din viata noastra
- urmeaza mai bine de 3 saptamani in care se dezvolta interesul pentru o noua directie, timp in care lucrurile evolueaza si se apropie de deznodamant
- ultimele zile, in care se consuma interesul pentru segmentul de viata pe care l-am privilegiat si in care viram, din nou, spre alt centru de interes.

Daca ar fi sa gasim un titlu pentru luna aceasta, el ar fi:

Iulie: ŞANSE DUBLE

Avem ocazia sa traim pe doua niveluri. Doua usi se deschid in fata noastra, dar consecutiv si nu simultan. Nu avem de ales una dintre ele, le deschidem pe amandoua. Suntem intr-un apartament semidecomandat: iesim din hol, intram in sufragerie, stam acolo aproape toata luna dupa care, pentru ca am facut tot ce se putea face acolo, trecem in dormitor si ne facem acolo cuib.

Sa vedem si mersul planetelor:

Soarele: pana pe 23 dimineata sta in Rac, dupa care se muta in Leu.

Mercur: parcurge 3 zodii – Rac (1 si 2 iulie), Leu (intre 2 si 28 iulie), Fecioara (28-31 iulie).

Venus: il imita pe Mercur prin tripla trecere, in cazul ei prin Gemeni (1-4 iulie), Rac (4-28 iulie), Fecioara (28-31 iulie).

Celelalte zodii stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsit de iunie: Marte in Gemeni, Jupiter in Taur, Saturn in Balanta, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Sagetator.

Horoscopul pentru fiecare zodie


Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    Va multumesc pentru interes!
    Am studiat cu atentie situl dv, este foarte bine documentat si actualizat. Din pacate, nu pot fi acord cu sectiunea "erotica" aflata chiar pe homepage si nu agreez o asemenea redirectionare de pe situl meu. Daca faceti ceva in aceasta privinta, chiar va rog sa-mi aduceti la cunostinta.
    Valeriu

    RăspundețiȘtergere

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...