Cum ne construim Destinul?

In momentul in care suntem pregatiti sa traim o anume experienta, fiecare dintre noi ne cream singuri evenimentele de care avem nevoie si atragem oamenii potriviti pentru a trai ceea ce alegem sa traim. Intre 3 martie 2011 si 29 august 2012, Nodul Nord (semnificatorul astrologic al Destinului) sta in semnul Sagetatorului si ne provoaca sa identificam noi directii de afirmare si de exprimare.

Anumite domenii si aspecte din viata noastra capata greutate in aceasta perioada de mai bine de un an si contribuie la dezvoltarea noastra pe termen lung. Pentru a fi siguri ca suntem pe drumul cel bun catre o viata implinita, deci ca ne urmam destinul, e foarte important pentru fiecare zodie sa asculte mesajul transmis de Nodul Nord din Sagetator.

Sfaturile pentru fiecare zodie fac parte dintr-o lista de recomandari intocmita pentru www.feminis.ro, impreuna cu alti 3 astrologi: Andreea Talmazan, Minerva si Veres Zoltan.

Rasfoiti pagina cu pagina pentru a ajunge la zodia care va intereseaza. Sfaturile mele sunt valabile asadar pana in iunie 2012 si se concentreaza pe raspunsul la intrebarea "Cum de construim Destinul?".

Articolul complet: AICI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Curs de radiestezie, partea 1. Sâmbătă, 27 aprilie 2024, online

Scopul acestei formări este familiarizarea cu măsurătorile radiestezice. Nu se pune problema de inițieri și grade, ci doar de un cadru gener...