Poftiti la Dreptatea Divina! Venus retrograda in Gemeni!


Miscarea aparent retrograda a unei planete deschide un vortex astral prin care se restabileste un echilibru energetic, de data aceasta la nivel colectiv. Simtim cu totii ca ne aflam sub influenta atotputernicei legi a cauzei si a efectului.
Vorbim despre “karma” fara sa fie nevoie sa intram pe terenul controversat al vietilor anterioare. Karma este un proces continuu prin care noi generam energii, punem in miscare universul prin gandurile, vorbele si faptele noastre. Practic, in perioadele de retrogradare ale unei planete, resimtim din plin efectele unor cauze pe care tot noi le-am creat.
Pentru ca ne-am jucat in mod repetat cu focul, pentru ca am comis niste greseli, pentru ca am perseverat in anumite directiii nepotrivite, in ciuda semnelor de averizare pe care le-am primit, acum riscam sa ne ardem. Viceversa este valabila. Primim tot acum rasplata pentru alegerile inspirate, pentru gandurile, cuvintele si faptele noastre care au fost corecte din punct de vedere spiritual.

Cat timp Venus este retrograda in Gemeni intre 15 mai si 27 iunie 2012, primim rasplata sau, dimpotriva, platim pentru atitudinea noastra fata de relatii si fata de bani. Venus aflata pe teritoriul lui Mercur duce la o forma de reechilibrare a celor doua energii de care vorbim: banii si relatiile.

Combinatiile posibile sunt urmatoarele:
 • atitudinea corecta fata de oameni, respectarea angajamentelor, sinceritatea, comunicarea deschisa, devotametul fata de cei dragi, practicarea iubirii neconditionate pot fi recompensate acum printr-o crestere a veniturilor.
 • lipsa de scrupule si nesinceritatea, practicarea manipularii si a santajului, viata dubla, cultivarea relatiilor bazate pe interes pot fi rascumparate prin pierderea unei surse de venit, desfacerea unui contract, scaderea nivelului de trai.
 • buna relatie cu banii, recunostinta pentru nivelul financiar actual, credinta ca Dumnezeu este intotdeauna alaturi, actele caritabile se pot reflecta prin intalnirea unui suflet ales, printr-o redresare a relatiei actuale de dragoste, prin renaserea vietii sociale, prin reinnodarea unei povesti de iubire din trecut sau care parea apusa.
 • pesimismul, ura fata de bani, dispretul pentru cei ce au bani, comparatiile si invidia, lipsa de recunostinta sunt acum cai sigure catre destramarea unor relatii, catre demascarea infidelitatilor, catre stricarea unor parteneriate sau chiar a imaginii, catre pierderea unor prieteni sau chiar a credibilitatii.

Banii si relatiile sunt interdependente pana pe 27 iunie 2012.
Fie se stimuleaza reciproc, fie se trag in jos una pe cealalta!

Venus retrograda in Gemeni ne aduce confirmari!
Ceea ce credem despre bani si despre relatii se adevereste.

Ai crezut ca banii nu se obtin decat prin munca sau ca nu sunt niciodata suficienti? Felicitari! Universul iti demonstreaza ca ai avut dreptate. Ai gandit ca Dumnezeu nu te iubeste, ca nu s-a nascut omul care sa stea cu tine intr-o relatie, ca nu se uita nimeni la tine sau ca nici nu exista dragoste adevarata? Bravo! Asta ai gandit si ai spus, de asta ai parte!
Retrogradarea lui Venus ne pune fata in fata cu convingerle noastre legate de bani si relatii. De aceea, ca orice perioada de retrogradare, ea poate fi intr-adevar mai dificil de suportat, insa numai de catre cei care au comis erori in aceste directii. Cei merituosi, dimpotriva, pot culege acum roade frumoase.

Balanta karmica trebuie sa ajunga acum in stare de echilibru. Numai ca acum nu mai functioneaza vorba populara care spune ca “cine are noroc la bani n-are noroc in dragoste” sau, invers, “cine are noroc in dragoste n-are noroc de bani”. In proverb se pune problema ori/ori: ori bani, ori relatii.
Venus retrograda spune: nici/ nici ori si/si. Ori niciuna, nici alta, ori si una si alta. Cale de mijloc nu exista. Proastele obiceiuri legate de bani, ilegalitatile, escrocheriile, lipsa de respect fata de energia banului se platesc scump in relatii. Infidelitatea, duplicitatea, minciuna, “dragostea din interes”, compromisurile fata de ceilalti se rascumpara prin bani (banii pot sa plece pe diverse cai, inclusiv prin pierderea starii de sanatate, deci se duc pe analize, doctori si spitale). Cinstea, credinta, recunostinta, aprecierea banului ca energie cresc sansele de inflorire a relatiilor (de dragoste, de prietenie, de natura contractuala). Iubirea adevarata, daruirea, altruismul, sinceritatea cresc direct proportional oportunitatile financiare.

Vara lui 2012 incepe astfel cu o etapa de lectii karmice, in care fiecare primeste ce merita, adica ce a gandit, vorbit si facut. Peste bani si relatii, Dreptatea Divina cade ca o ploaie torentiala pana pe 27 iunie. La nivel de popor, avem de platit pentru negativism, invidie, ura, pentru reputatia de “oameni cu doua fete”, pentru speculatiile si gainariile in care ne declaram singuri experti. Venus retrograda nu poate promite momentan decat o salvare individuala. Si nu se pune problema ca “scapa cine poate”. Acum, scapa cine trebuie, adica cine are acest drept. Si castiga cine merita.

2 comentarii:

 1. Viata mea chiar trece pritr-o etapa de lectii karmice,insa le inteleg eu mai greu. Dupa 27 iunie,o sa vad daca ati avut dreptate,si daca "oamenii cu doua fete" isi vor primi plata faptelor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Saptamana aceasta am avut parte de doua evenimente opuse, incheierea primului an de master mai bine decat ma asteptam.. Poate si pt ca cred in ceea ce fac. Si pierderea unui job, care m-a ajutat financiar sa-mi duc masterul la bun sfarsit, dar care nu era in totalitate pe sufletul meu. Cum pot repara situatia?
  Multumesc, Mihaela

  RăspundețiȘtergere

TABĂRĂ DE ASTROLOGIE, Turcia, Antalya, 22-29 iunie 2019

Tabără de astrologie + vacanță de vară Turcia, Antalya, 22-29 iunie 2019 7 nopți, 8 zile Titlul taberei: AstroLUX Tema de astrologie ...