Revista de astrologie AstroGlob, nr.11


Revista AstroGlob a ajuns la numarul 11 si vine cu o surpriza pentru toti cititorii iin luna MAI: PRETUL ESTE REDUS CU APROAPE 50%, astfel incat sa devina accesibila unui public tot mai larg pasionat de astrologie. 5,50 lei! Preturi noi si la abonamente! Abonamentul pe un an la numai 60 de lei! Pentru contact, abonamente@astroglob.ro sau telefon 0747115595.

Reamintim ca revista este disponibila la chioscuri, dar si in TOATE MAGAZINELE DIN RETEAUA INMEDIO, in incinta supermarketurilor.

Luna MAI are in centrul atentiei planeta VENUS, deci acest numar al revistei se poate spune ca este venusian: Mihaela Dicu scrie despre ciclul lui Venus la LECTIA DE ASTROLOGIE, Sorin Bratoveanu analizeaza retrogradarea lui Venus in luna curenta, iar Monica Becheriu recomanda o piatra ce are mari afinitati cu zodia Taurului (guvernata, se stie, tot de Venus). La rubrica ASTRE SI CRISTALE aflam secrete despre echilibrarea vietii afective, dar si despre demascarea infidelitatii.

Mult asteptata rubrica de ASTROLOGIE MUNDANA, by Laci Fulop, se opreste asupra vecinilor nostri de la sud. Bulgaria, patria dulcetei de trandafir si destinatie preferata a romanilor, isi dezvaluie atributele specifice Taurului.

Rubrica de ASTROLOGIE MEDICALA continua incursiunea de data trecuta in universul fiecarei zodii, iar Ciprian Târâcă (astrolog, dar si medic de formatie) prezinta remedii pentru fiecare dintre cele 12 semne.

De asemenea, va invitam sa scrieti un ASTRO-ESEU ce poate fi premiat cu una din cele 3 carti oferite in dar de Editura Proxima Mundi: Transformari planetare 2012-2030. Mesaje de la Fondatori, de Sal Rechele.

Nu lipsesc premiile pentru abonati oferite de Editura Herald.


Articolele semnate de mine:
La rubrica de ISTORIA ASTROLOGIEI deschidem o serie de dosare cu astrologi din Evul Mediu. In acest numar ne oprim la Marsilio Ficino.
Rubrica ASTRO-BEBE ii ia in vizor pe Tauri, pe Gemeni si pe copiii nascuti in luna de aparitie a revistei, mai 2012, cu o dedicatie speciala pentru toti parintii care au acasa copii Gemeni. 

Lectura placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...