Treceți la conținutul principal

Astrologie distractiva: Galceava barbatului cu Dumnezeu pentru Femeie


Stim ca Dumnezeu are simtul umorului, ca doar el l-a inventat! Prin urmare, sa ne imaginam cum sta Atotcreatorul la masa tratativelor cu un barbat. In fata Raiului sta Femeia. Ce va alege fiecare dintre cele 12 prototipuri de barbati, conform zodiilor: Raiul sau Femeia?

Barbatul Berbec: Doamne, scoate sabia! Orit tu, ori Eu! Din acest moment, in Univers nu mai e loc pentru amandoi. Femeia vine cu mine! Ma urmeaza in Rai. Daca te supui acum, poate ai noroc si te mai las si pe tine sa intri din cand in cand.

Barbatul Taur: Doamne, intru in Rai! Poti sa-mi iei orice, chiar si barbatia! Dar jura-mi ca Femeia n-o s-o dai altui barbat! Jura-mi ca va ramane pe veci a mea! S-o stiu eu acolo…

Barbatul Gemeni: Fara ezitare, Doamne! Aleg Raiul! Da-mi repede lista religiilor care spun ca Dumnezeu este Femeie! Ma convertesc pe loc!

Barbatul Rac: Doamne, n-ai si Tu o Mama? Pe mine cine ma alapteaza? Nu se spune ca in Rai curge lapte si miere? Da-te laoparte!

Barbatul Leu: Doamne, intru in Rai! Dar promite-mi ca-mi dai forta Creatiei, asemenea tie! Lasa-ma sa creez si eu o Femeie dupa chipul si asemanarea mea! Va fi mai buna decat a Ta! Dar Te mai rog ceva: da-mi voie sa incerc de cate ori vreau eu!

Barbatul Fecioara: Doamne, n-am trait degeaba pe Pamant. Am inteles ca Raiul fara Iad nu exista. Ca puritatea nu straluceste decat in intuneric. Poti s-o iei pe ea in Rai, ma sacrific. Dar am o rugaminte! Pana acum, m-am purtat ca un inger, dar mi-a fost frica nu cumva sa mi se puna coarne. Pe mine lasa-ma pe Pamant, dar da-mi si aripi de inger, nu de alta, dar sa zbor mai repede. Pe ea primeste-o in Rai, dar lasa-ma sa-i pun mai intai o pereche de cornite pe cap, ca dar de nunta cosmica.

Barbatul Balanta: Doamne, eu aleg sa intru in Rai chiar acum! Dar, te rog, lasa poarta deschisa! Eu ma lepad de faradelege si de poftele pagane. Dar poate are ea nevoie de ceva… N-o putem abandona. N-ai spus tu ca nu e bine sa fie omul singur pe Pamant?

Barbatul Scorpion: Raiul, Doamne? E prea putin pentru mine! Pentru Femeie merita sa ajung direct in Rai! Raiul meu e sa fiu cu ea, chiar si in Iad!

Barbatul Sagetator: Doamne, miza e prea mica pentru mine. O singura Femeie? Daca tot suntem aici, invata-ma tot ce stii Tu despre Femei! Apoi arata-mi! Lasa-ma sa traiesc toate experientele posibile cu Femeile si sa ma conving daca merita sa intru in Raiul tau. 

Barbatul Capricorn: Doamne, cred ca glumesti! Cum adica sa aleg eu? Asta e treaba ei! Du-ma repede in Rai! Daca ma vrea, trebuie sa munceasca, sa faca eforturi, sa ma merite! Spune-i unde ma gaseste!

Barbatul Varsator: Doamne, n-ai zis tu in “Tatal nostru” ca totul trebuie sa fie “precum in Cer asa si pre pamant”? Tu ramai acolo sus, de veghe, pe mine lasa-ma aici, jos, sa fac voia Ta. Da-mi Femeia si ajuta-ma sa-i arat cum e sa traiasca in Rai langa mine! 

Barbatul Pesti: Doamne, stii ca te-am ascultat de mic! Si mai stii ca am invatat sa ascult Femeia! Asa ca eu nu pot trece peste ea! O intreb sa vad ce zice! Stii bine ca nu se poate face nici Voia ta daca nu vrea Ea! Daca ea ma lasa sa intru in Rai, probabil n-o sa mi-o mai pun niciodata. Dar, Doamne, mi-e mila de Tine. Ai pus-o!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…