Treceți la conținutul principal

Astrologie distractiva: Galceava barbatului cu Dumnezeu pentru Femeie


Stim ca Dumnezeu are simtul umorului, ca doar el l-a inventat! Prin urmare, sa ne imaginam cum sta Atotcreatorul la masa tratativelor cu un barbat. In fata Raiului sta Femeia. Ce va alege fiecare dintre cele 12 prototipuri de barbati, conform zodiilor: Raiul sau Femeia?

Barbatul Berbec: Doamne, scoate sabia! Orit tu, ori Eu! Din acest moment, in Univers nu mai e loc pentru amandoi. Femeia vine cu mine! Ma urmeaza in Rai. Daca te supui acum, poate ai noroc si te mai las si pe tine sa intri din cand in cand.

Barbatul Taur: Doamne, intru in Rai! Poti sa-mi iei orice, chiar si barbatia! Dar jura-mi ca Femeia n-o s-o dai altui barbat! Jura-mi ca va ramane pe veci a mea! S-o stiu eu acolo…

Barbatul Gemeni: Fara ezitare, Doamne! Aleg Raiul! Da-mi repede lista religiilor care spun ca Dumnezeu este Femeie! Ma convertesc pe loc!

Barbatul Rac: Doamne, n-ai si Tu o Mama? Pe mine cine ma alapteaza? Nu se spune ca in Rai curge lapte si miere? Da-te laoparte!

Barbatul Leu: Doamne, intru in Rai! Dar promite-mi ca-mi dai forta Creatiei, asemenea tie! Lasa-ma sa creez si eu o Femeie dupa chipul si asemanarea mea! Va fi mai buna decat a Ta! Dar Te mai rog ceva: da-mi voie sa incerc de cate ori vreau eu!

Barbatul Fecioara: Doamne, n-am trait degeaba pe Pamant. Am inteles ca Raiul fara Iad nu exista. Ca puritatea nu straluceste decat in intuneric. Poti s-o iei pe ea in Rai, ma sacrific. Dar am o rugaminte! Pana acum, m-am purtat ca un inger, dar mi-a fost frica nu cumva sa mi se puna coarne. Pe mine lasa-ma pe Pamant, dar da-mi si aripi de inger, nu de alta, dar sa zbor mai repede. Pe ea primeste-o in Rai, dar lasa-ma sa-i pun mai intai o pereche de cornite pe cap, ca dar de nunta cosmica.

Barbatul Balanta: Doamne, eu aleg sa intru in Rai chiar acum! Dar, te rog, lasa poarta deschisa! Eu ma lepad de faradelege si de poftele pagane. Dar poate are ea nevoie de ceva… N-o putem abandona. N-ai spus tu ca nu e bine sa fie omul singur pe Pamant?

Barbatul Scorpion: Raiul, Doamne? E prea putin pentru mine! Pentru Femeie merita sa ajung direct in Rai! Raiul meu e sa fiu cu ea, chiar si in Iad!

Barbatul Sagetator: Doamne, miza e prea mica pentru mine. O singura Femeie? Daca tot suntem aici, invata-ma tot ce stii Tu despre Femei! Apoi arata-mi! Lasa-ma sa traiesc toate experientele posibile cu Femeile si sa ma conving daca merita sa intru in Raiul tau. 

Barbatul Capricorn: Doamne, cred ca glumesti! Cum adica sa aleg eu? Asta e treaba ei! Du-ma repede in Rai! Daca ma vrea, trebuie sa munceasca, sa faca eforturi, sa ma merite! Spune-i unde ma gaseste!

Barbatul Varsator: Doamne, n-ai zis tu in “Tatal nostru” ca totul trebuie sa fie “precum in Cer asa si pre pamant”? Tu ramai acolo sus, de veghe, pe mine lasa-ma aici, jos, sa fac voia Ta. Da-mi Femeia si ajuta-ma sa-i arat cum e sa traiasca in Rai langa mine! 

Barbatul Pesti: Doamne, stii ca te-am ascultat de mic! Si mai stii ca am invatat sa ascult Femeia! Asa ca eu nu pot trece peste ea! O intreb sa vad ce zice! Stii bine ca nu se poate face nici Voia ta daca nu vrea Ea! Daca ea ma lasa sa intru in Rai, probabil n-o sa mi-o mai pun niciodata. Dar, Doamne, mi-e mila de Tine. Ai pus-o!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Între 28 ianuarie 2017 și 15 februarie 2018 stăm din punctul de vedere al zodiacului chinezesc sub semnul Cocoșului de Foc. Gălăgie multă. Mult zgomot pentru nimic. Bunica bate toba. Câteva dintre sloganele pe care le pune în mișcare energia Cocoșului de Foc.
Entuziasmul dă năvală în anul chinezesc 2017 și ne ia pe sus. Cocoșul este cel ce dă trezirea la prima oră a dimineții, prin urmare îi susține pe cei ce sunt matinali și ne dă tuturor o mai mare forță vitală pe la răsăritul soarelui. Curajul este un alt atribut pe care-l stimulează această zodie, precum și simțul comunității. Apare impulsul nestăpânit de a ne susține drepturile și de a ne alia în grupuri pentru a susține cauze comune. În goana după drepturi, să nu neglijăm totuși obligațiile... Să ne uităm întotdeauna la ce dăm, înainte de a suna din goarnă și de a cere... Să ne gândim la cocoșul care găsește o râmă și cheamă roată în jurul său toate găinile ca să împartă prada. Mă rog, mai mult el le cheamă ca să obțină confirmăr…