Secretele numerelor (episodul 2): 40, numarul puterii

Un numar este egal cu el insusi, asta am invat la matematica. 1=1. In numerologie, 1 nu este egal insa doar cu el insusi. 1 este egal si cu 4. 4=1. Adevarat, exista insa in aceasta echivalare o diferenta de vibratie.

1 este numarul unitatii, al intregului. Din punct de vedere Divin, 1 este Dumnezeu, Creatorul, iar din punct de vedere terestru, 1 este primul Om, barbatul, Adam. Principiul masculin.

2 este numarul opozitiei, al dublului. Este 1 care sta fata in fata cu el insusi. Din punct de vedere Divin, 2 este Creatia, tot ce emana din Dumnezeu, iar la nivel terestru, 2 este femeia, Eva. Principiul feminin.

Intre 1 si 2, deci intre Creator si Creatia sa, intre barbat si femeie, se naste o relatie. Din 1 si 2 ia fiinta 3. Din barbat si femeie se naste copilul, deci rezultatul intalnirii dintre 1 si 2.

Pe linie simbolica, TATA este reprezentat de numarul 1, MAMA de numarul 2, iar COPILUL de numarul 3. 1+2=3. Dar toti cei 3 formeaza impeuna o unitate de numita FAMILIE. Deci, cand vorbim despre numarul 4, adica despre ceea ce 1 (tata), 2 (mama) si 3 (copilul) formeaza impreuna, vorbim despre o alta unitate, deci tot despre 1. Numai ca 4 este o unitate mai complexa, pe o frecventa superioara decat 1. Daca daruim cuiva flori, nu e totuna daca daruim o singura floare sau 3 flori. 3 flori formeaza deja un buchet. Al patrulea element, buchetul, este tot un 1. Deci 4=1.

Sunt ritualuri, mai ales in crestinism, care acopera un interval de 40 de zile. Exista, de exemplu, rugaciuni sau acatiste care trebuie sa fie citite 40 de zile. 40 de zile este intervalul de la Invierea lui Iisus Hristos pana la ridicarea sa la cer. Inaltarea este intotdeauna sarbatorita la 40 de zile dupa Inviere. De asemenea, sufletul se ridica la cer in 40 de zile dupa ce s-a desprins de trup. Parastasul de 40 de zile are tocmai acest dar, de a-i ajuta pe cei plecati din planul fizic sa treaca mai usor dincolo, de a le da putere sa faca saltul.

Dar de ce e nevoie de 40 de zile si nu de 30, de pilda? Numarul 40 este format din alaturarea dintre 4 si 0. Semnificatia numarului 4 descrisa in introducere este absolut necesara pentru intelegerea valorii lui 40. In sinteza, 4 exprima o unitate, un 1, pe un nivel de vibratie mai ridicat. E ca si cum in muzica, vorbim despre nota DO. 1 ar fi Do de jos, iar 4 ar fi DO de sus. Pe casa scarii numerelor, 1 incepe randul de trepte dintre parter si primul etaj, in timp ce 4 este prima treapta a randului de scari dintre primul si al doilea etaj.

4 mai este si numarul muncii, a efortului, al trudei. 4 este numarul crucii, cu bratele sale, simbolizand spatiul care se intersecteaza cu timpul, cele 4 puncte cardinale si cele 4 elemente. 4 este numarul care ne leaga de viata terestra. 4 este numarul LEGATURII NOASTRE CU VIATA MATERIALA SI CU CORPUL FIZIC.

0 este numarul absolutului, al eternitatii, al legaturii cu Divinitatea, al contopirii cu toate planurile Creatiei.

In 40 de zile, sufletul se desprinde de trup. 40 este numarul prin care 4 se contopeste cu 0, urcand pe o noua frecventa. In 40 de zile, spiritul Omului se desprinde complet de trup (trupul fiind simbolizat de 4), urcand pe o noua treapta a evolutiei. 40 este numarul LEGATURII NOASTRE CU CORPUL ASTRAL. 40 este numarul ASCENSIUNII, AL DESPRINDERII DE MATERIAL.

Ritualurile pe care le practicam 40 de zile ne ajuta sa dam putere corpului astral. Corpul nostru fizic (4) se reintoarce la legatura cu eternitatea, cu Dumnezeu (0) si formeaza o noua entitate (1), mult mai puternica. Dupa 40 de zile, eu (1), sunt tot eu, dar schimbat la fata. Un 1 intarit, fortifiat, care se bucura de protectie Divina. Sunt eu conectat la tot ce exista si la Dumnezeu.

40 este numarul prin care ne desprindem de conditionarile materiale, de spatiu si de timp, de cele 4 elemente. In 40 de zile, ne ridicam deasupra corpului fizic si intram in legatura constienta cu coprul nostru astral. Acolo, putem sa experimentam o legatura directa cu Dumnezeu, putem comunica cu entitatile de  lumina, putem sa taiem legaturi energetice sau sa ne crestem protectia energetica, astfel incat sa nu mai fim atat de vulnerabili. 40 este NUMARUL DEZLEGARILOR de legaturile pe care ni le-am facut singuri sau in care ne-au inlantuit altii, este NUMARUL CURATENIEI ENERGETICE. 40 ne fereste de atacurile psihice venite asupra noastra. Dupa 40 de zile, dobandim PUTERI prin care putem sa le dam putere si ceilalti.

4 este NUMERUL PUTERII FIZICE. 40 este NUMARUL PUTERII ASTRALE. Iisus Hristos a tinut post 40 de zile pentru a-si putea capata puterile de Mantuitor. De aceea, posturile crestine majore, de Pasti si de Craciun, dureaza 40 de zile, timp in care ne putem recapata puterile astrale, putem obtine ajutor de la ingeri, sfinti, maestri inaltati, putem comunica cu ei, fie prin vis, fie direct. In planul astral, primim raspunsuri directe la intrebari, stim ce avem de facut, ce e mai bine pentru noi, care sunt misiunile noastre personale, ce vrea Dumnezeu de la noi.

In timpul postului, organismul se detoxifica. Corpul fizic se insanatoseste tocmai prin faptul ca centrii energetici ajung sa functioneze corespunzator, deci vindecarea se produce prin pogorarea darurilor castigate la nivel astral asupra corpului fizic. 

40 este NUMARUL ASCENSIUNII, al RIDICARII PE UN NIVEL SUPERIOR AL EVOLUTIEI NOASTRE. Este NUMARUL PROTECTIEI DIVINE pe care o dobandim prin efort, deci pe care o meritam. De pe frecventa lui 40 suntem oameni mai buni, mai puternici, cu Lumina, cu daruri Divine care ne permit sa ne ajutam atat pe noi, cat si pe alti oameni. 

40 este numarul care ne ajuta sa TRANSCENDEM LEGILE FIZICII si ne permite sa actionam de la un nivel mai inalt, de unde avem capacitatea de a modela materia folosind forte mult mai subtile. 40 ne transporta deasupra materiei, deasupra spatiului si timpului, acolo unde ceea ce pare imposibil pentru omul de rand, devine posibil. 40 este numarul care ne duce in SPATIUL MIRACOLELOR, este numarul care ne ajuta sa facem MINUNI, actionand la nivel energetic. Am vorbit despre desprinderea sufletului de trup. La polul opus, intruparea spiritului sta, de asemenea, sub semnul lui 40. 40 este numarul de saptamani pentru o sarcina normala. Miracolul nasterii, al aparitiei vietii in planul terestru, se produce dupa acest interval, de 40 de saptamani, cand entitatea vine din planul astral, in cel terestru, aducand puterile astrale, cosmice, Divine, aici, pe Pamant.

40 este numarul din care isi trage puterea orice om care are misiunea personala sa lucreze cu alti oameni si sa-i ajute. Este numarul care confera PUTERI VINDECATOARE, pentru ca ne permite sa ajungem la cauza dezechilibrelor si nu doar la efecte. 40 este numar care confera CONECTARE CU DIVINITATEA si CAPACITATE DE A-I INDRUMA PE ALTI OAMENI pentru binele lor suprem. 40 este numarul prin care devenim un canal curat prin care Divinitatea ne ofera calauzire. 40 este cheia spre CUNOASTEREA LEGILOR UNIVERSULUI. Este numarul terapeutilor, al astrologilor, al maestrilor. Este numarul CUNOASTERII. Iar CUNOASTEREA este CEA MAI MARE PUTERE.

40 este codul pentru o lume mai buna.

12 comentarii:

  1. ....extrem, extrem de interesant articolul, informatiile transmise, precum si maniera in care sunt prezentate!! :-)
    Mult succes in continuare!! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. un articol minunat avem de invatat si meditat...multumim ...!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat articol! Am locuit la apart 40, acum imi explic multe din senzatiile simtite fata de/ in acel loc. Multumiri pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multuesc, multumesc! Am visat ca o femeie mi-a zis ca ma costa 40 de lei taxa de radiografie si o pot plati la orice CEC (o intrebasem eu cat costa sa-mi pregatesc taxa)Aveam la gat un medalion imens de aur gen protopop!? care atarna pana la pamant si acolo, in acel ghioc/portmoneu am calculat banii monede straine cate 2 formau 10 lei, da, aveam cei 40 de lei din monede de
    aur si ceva maruntis!(secventa de vis)Multumesc pt decodare, il pun in bratele lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  5. MULTUMESC!!! cUNOASTEREA E CEA MAI MARE PUTERE!!!....<3...MULTUMESC!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc,pentru aceste cadouri-informatii facute acum inainte de incheierea postului.
    cu toata dragostea sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum inteleg de ce am o putere interioară mare, în justiție pe ultima coloana verticală am total 40

    RăspundețiȘtergere
  8. In numerologie pe ultima coloana verticala ,suma da 40, de aceea am o putere mare interioară, mai sus corectorul gramatical a scris justiție in loc de numerologie.😁

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa inteleg ca anul 2020, este anul 4,anul 40 ! Semnele care sunt sau visele sunt sa ne arate ceva! Multumesc frumos! Din intamplare am dat aici! Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule draga, cu caputul, de altfel, sunteti bine? la logica, la fel?

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant si foarte frumos documentat!

    RăspundețiȘtergere
  12. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...