Treceți la conținutul principal

Din 13 decembrie: vinerea, ziua consultatiilor deschise

Din 13 decembrie 2013, in fiecare zi de vineri, ma gasiti la birou la dispozitia tuturor celor care doresc sa-mi treaca pragul, intre orele 10:00-14:00.

Va propun intrevederi scurte, de 10 - maxim 15 minute, in care sa raspund unor intrebari punctuale

De ce? Exista persoane doar curioase sa-si vada astrograma sau sa ia un prim contact cu astrologia; exista oameni care vor numai sa-si afle ora de nastere; exista persoane care vor sa primeasca ghidare pe o singura directie de viata care ii framanta in acel moment; exista alti oameni dragi care deja m-au vizitat si care mai au intrebari restante sau care au nevoie de o mica indrumare intr-un moment cheie; poate e cineva care doreste sa ma cunoasca si sa vina sa bem un ceai impreuna; poate doar e in tranzit prin Bucuresti si nu are vreme de o consultatie propriu-zisa, ci doar de o vizita de curtoazie.

Unde? Str. Matasari, nr. 41, sector 2, Bucuresti (in incinta Salonului de infrumusetare Plazan; Piata Iancului, vizavi de biserica Matasari). 

Spatiul de asteptare este primitor si incapator cu cei deschisi; e nevoie de putina rabdare in cazul in care deja sunt ocupat cu altcineva. Se intra in ordinea sosirii, fara nicio programare in prealabil! Daca va rataciti pe drum, sunati la 0740135754.

Pentru ca orice schimb de energie trebuie reechilibrat printr-o plata, daca ne conectam la astrograma si deschidem canale de energie, prin care e bine de stiut ca astrologul preia din energia negativa a celui din fata sa, atunci punem si un tarif simbolic: minim 20 de lei, maxim 50 de lei. La finalul discutiei masuram radiestezic pretul corect. Plata in bani este cel mai simplu schimb. Nu ai bani? De exemplu, nu ai momentan un serviciu sau o sursa de venit, dar simti nevoia de calauzire? Nicio problema, exista si alte solutii.

Aceste intalniri nu pot tine locul unei consultatii propriu-zise, care nu poate dura mai putin de o ora si jumatate; ele sunt create pentru a prilejui revelatii si indrumari punctuale.

Va astept cu inima si cu usile deschise!

Comentarii

 1. Multumim!!! Binecuvantari!!!

  LP

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu sunt din Iasi, deci sunt exclusa de la aceast cadou de Craciun. Va deranjez din nou cu intrebarea : cum imi pot sti ascendentul avind in vedere ca nu imi cunosc ora de nastere si nici nu am de unde sa o aflu. sunt nascuta pe data de 28.02.1968

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tehnica de rectificare a orei de nastere presupune o discutie fata in fata; ora afla prin intrebari ghidate de catre astrolog despre anumite evenimente cheie din viata care deja s-au petrecut. In plus, ora se poate verifica si radiestezic. Sarbatori fericite!

   Ștergere
  2. Multumesc. Sarbatori cu toate implinirile

   Ștergere
 3. Daca totusi sunt somera, pot apela la bunavointa dvs. pentru a-mi afla ora de nastere?

  Va multumesc, Irina

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca mai cititi o data cu atentie textul, o sa constatati ca raspunsul il aveti deja. Cu drag.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…