Din 13 decembrie: vinerea, ziua consultatiilor deschise

Din 13 decembrie 2013, in fiecare zi de vineri, ma gasiti la birou la dispozitia tuturor celor care doresc sa-mi treaca pragul, intre orele 10:00-14:00.

Va propun intrevederi scurte, de 10 - maxim 15 minute, in care sa raspund unor intrebari punctuale

De ce? Exista persoane doar curioase sa-si vada astrograma sau sa ia un prim contact cu astrologia; exista oameni care vor numai sa-si afle ora de nastere; exista persoane care vor sa primeasca ghidare pe o singura directie de viata care ii framanta in acel moment; exista alti oameni dragi care deja m-au vizitat si care mai au intrebari restante sau care au nevoie de o mica indrumare intr-un moment cheie; poate e cineva care doreste sa ma cunoasca si sa vina sa bem un ceai impreuna; poate doar e in tranzit prin Bucuresti si nu are vreme de o consultatie propriu-zisa, ci doar de o vizita de curtoazie.

Unde? Str. Matasari, nr. 41, sector 2, Bucuresti (in incinta Salonului de infrumusetare Plazan; Piata Iancului, vizavi de biserica Matasari). 

Spatiul de asteptare este primitor si incapator cu cei deschisi; e nevoie de putina rabdare in cazul in care deja sunt ocupat cu altcineva. Se intra in ordinea sosirii, fara nicio programare in prealabil! Daca va rataciti pe drum, sunati la 0740135754.

Pentru ca orice schimb de energie trebuie reechilibrat printr-o plata, daca ne conectam la astrograma si deschidem canale de energie, prin care e bine de stiut ca astrologul preia din energia negativa a celui din fata sa, atunci punem si un tarif simbolic: minim 20 de lei, maxim 50 de lei. La finalul discutiei masuram radiestezic pretul corect. Plata in bani este cel mai simplu schimb. Nu ai bani? De exemplu, nu ai momentan un serviciu sau o sursa de venit, dar simti nevoia de calauzire? Nicio problema, exista si alte solutii.

Aceste intalniri nu pot tine locul unei consultatii propriu-zise, care nu poate dura mai putin de o ora si jumatate; ele sunt create pentru a prilejui revelatii si indrumari punctuale.

Va astept cu inima si cu usile deschise!

7 comentarii:

  1. Multumim!!! Binecuvantari!!!

    LP

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt din Iasi, deci sunt exclusa de la aceast cadou de Craciun. Va deranjez din nou cu intrebarea : cum imi pot sti ascendentul avind in vedere ca nu imi cunosc ora de nastere si nici nu am de unde sa o aflu. sunt nascuta pe data de 28.02.1968

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tehnica de rectificare a orei de nastere presupune o discutie fata in fata; ora afla prin intrebari ghidate de catre astrolog despre anumite evenimente cheie din viata care deja s-au petrecut. In plus, ora se poate verifica si radiestezic. Sarbatori fericite!

      Ștergere
    2. Multumesc. Sarbatori cu toate implinirile

      Ștergere
  3. Daca totusi sunt somera, pot apela la bunavointa dvs. pentru a-mi afla ora de nastere?

    Va multumesc, Irina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mai cititi o data cu atentie textul, o sa constatati ca raspunsul il aveti deja. Cu drag.

      Ștergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...