Treimea Jupiter-Lilith-Marte cheamă Iertarea Îngerilor

Lunile noiembrie si decembrie ale anului 2013 deseneaza pe cer o conjunctie delicata intre Jupiter si Lilith in zodia Racului. Aspectul este in vigoare pana la final de 2013, dar efectele sunt de asteptat pana la iesirea lui Lilith din Rac, pe 4 martie 2014. Amploarea influentei acestei conjunctii este data de prezenta lui Marte in Balanta. In ianuarie 2014, numai ce trece conjunctia Jupiter-Lilith, Marte se apuca sa faca o cuadratura cu Jupiter. De bine ce trece careul Marte-Jupiter, Marte o ia la rand pe Lilith, cu care va sta in cuadratura pana pe 4 martie. Lilith pune paie pe foc si aduce restrictii, blocaje, greseli. Marte vine si grabeste, accelereaza, face sa se intample tot e prevesteste conjunctia Jupiter-Lilith.

Suntem spectatori la un spectacol al justitiei, Jupiter fiind cel care imparte dreptatea. Stim ca justitia este oarba dar, de data aceasta, pare si stramba. Mitologic, Jupiter era zeul suprem, cel care impartea dreptatea, numai ca era si un personaj subiectiv, care incalca regulile atata timp cat la mijloc erau interesele personale. Iar Romania este o tara jupiteriana, nascuta la 1 decembrie 1918  (Jupiter fiind patronul Sagetatorului).

Excesele lui Jupiter sunt stimulate de Lilith si de Marte. Prin urmare, sunt previzibile abuzurile de putere. In primul rand, liderii au de trecut acum un test al puterii. In aceasta categorie intra oricine detine o functie de conducere, de la patronii si sefii celor mai mici firme, pana la varful ierarhiei in institutiile mari. “Cine-mparte, parte-si face”, spune un proverb. Aceasta este capcana celor ce detin puterea asupra altora. Dar este doar o ispita! Cine isi insuseste mai mult decat merita, cine ia de la altul ca sa-si dea lui, cine nu se satura, poate chiar sa iasa in castig pe termen scurt. Dar, in urmatoarele luni, tot ce a fost castigat pe nedrept este pierdut cu viteza fulgerului din mana lui Jupiter.

Toti cei ce se cred atotputernici au de-a face cu o justitie mai presus de cea umana. Ei dau piept cu justitia Divina! Treimea astrala Jupiter-Lilith-Marte in care ne reflectam anunta o perioada plina de excese, care promite vindecarea de  lacomie a celor ce sufera de aceasta boala.

Este o perioada in care se genereaza foarte multa karma! Banii se afla tot sub influenta lui Jupiter. Cine face abuzuri, compromisuri sau manevre in numele unor castiguri financiare nemeritate s-ar putea, din nefericire pentru ei, sa reuseasca. Dar conjunctia amintita se formeaza in Rac. Prin urmare, pana pe 4 martie, abuzurile si lacomia lovesc in copii si in familie! Cine baga mana mai mult decat are nevoie, poate sa prospere. Dar asta nu e o veste buna. La orizont sunt probleme acasa: fie se destrama familia, fie parintii dau de greu, fie copiii au probleme, fie nu se pot naste copii. Excesele lui Jupiter atrag, asadar, plati karmice pe segmentul guvernat de Rac. In familile unde exista cineva care se crede Dumnezeu pe Pamant sau este murdar pe la gura de lacomie, Lilith are mana libera de Sus sa faca ravagii: sa distruga, sa impiedice, sa semene discordie.

Perioada care se incheie pe 4 martie 2013 accentueaza si interventii in forta ale autoritatilor religioase. Interesant este ca religia crestina ortodoxa predica invatatura lui Iisus Hristos, bazata pe iubire si blandete. Numai ca, din pacate, in numeroase lacasuri religioase, pelerinilor, credinciosilor, oaspetilor li se aplica un tratament aspru, arogant, autoritar. Frica in oase este bagata mai adanc decat iubirea de Dumnezeu si de aproapele in suflet! In acest interval, Biserica risca, prin pozitii de forta, dogmatice, inflexibile, sa straneasca controverse, indepartandu-i pe oameni in loc sa-i atraga. Tocmai din partea acestei institutii este nevoie de multa toleranta si acceptare neconditionata!

Este de mare actualitate conflictul dintre Biserica si autoritatile din turism pe marginea pelerinajelor. Turismul este, la randul sau, sub semnul lui Jupiter, guvernatorul calatoriilor lungi, al strainatatii, al excursiilor in locuri inedite. Din nou spunem “din pacate”. Vorbim despre sfere de influenta care se intersecteaza, deci la urma urmei, tot despre lacomie. Daca nu se cade la pace, se discrediteaza si unii si altii! Turismul oricum este amenintat si el de o crestere nemotivata  a preturilor, ceea ce poate scadea apetitul multora de a pleca la drum prin agentii.

Partea favorabila este ca oamenii devin mult mai selectivi in legatura cu cei de la care cauta indrumare spirituala, vindecare, pur si simplu, putina relaxare. Are loc un proces de selectie naturala in randul preotilor, ca si al medicilor! Cei cu har sunt cautati, cei care fac din preotie sau din medicina o simpla meserie sunt ocoliti. De asemenea, patronii de asezaminte turistice cu preturi exorbitante pusi pe capatuire fara sa ofere la schimb servicii pe masura, sunt si ei pe lista neagra. Este valabil si pentru serviciile se asistenta medicala. In turism si in sanatate rezista pe piata cine merita!

Sferele de influenta se impart si in lumea spirituala, unde miza principala sunt tot banii. Exista grupari care incearca sa atraga oameni, sa-i tina legati energetic, sa-i programeze sa vina la cursuri (ca sa dea bani, desigur), incalcand liberul arbitru! Cine se foloseste de asemenea practici va avea parte de o dulce scufundare. 

Vestile nu sunt incurajatoare nici pentru romanii aflati in strainatate in scopul inbogatirii, care au plecat destramand familii si generand copiilor complexe de abandon. Familia devine pentru ei centrul atentiei, evenimentele obligandu-i sa puna in perioada amintita oamenii mai presus de interesele financiare. Foamea de bani nu poate acoperi acum golul familiei. Se pune acum intrebarea: “La ce-mi folosesc banii daca nu am langa mine cei mai dragi oameni?”.

Toti ce ce renunta la sufletul lor in numele banilor sunt in plin sezon de plati karmice. Unde sunt de asteptat evenimente si incercari? La fel ca mai sus, tot dupa reteta lui Lilith in Rac: familie, copii, parinti, sterilitate, boala, pierdere.

Contextul astral incita, asadar, la framantari, tulburari, reactii, controverse, ostilitate. Suntem provocati la tot pasul sa luam atitudine fata de un abuz de putere, fata de ceea ce consideram nedreptate, fata de lacomia unora, fata de niste sfere de influenta. Ni se testeaza acum increderea in dreptatea Divina, care e mai aproape decat ar putea crede cei aflati in vizor.

Ne este pusa la incercare credinta. Dar cel mai greu in aceasta perioada care se incheie pe 4 martie 2014 este sa ne stapanim si sa-i iertam pe cei care ne stranesc reactii negative. Ne confruntam cu tendintele joase ale lui Jupiter de a-i condamna si de a-i judeca pe cei ce zicem noi ca sufera de lacomie. Dar oare n-om avea si noi lacomia asta in noi? Daca am fi in locul celor pe care-i judecam, oare am fi mai buni sau am ceda si noi ispitei? Chiar om fi mai buni decat ei? Nu le-avem si noi pe ale noastre? Mai bine sa ne bucuram ca nu suntem in locul lor. Pentru ca Dumnezeu, de vegheat, vegheaza, si ii da fiecaruia dupa cum merita, cat de curand.

Asa ca sa-l lasam pe El sa faca dreptate asa cum considera si atunci cand considera. Noi sa ne ocupam de ceea ce tine de puterile noastre. Tema ficaruia pentru acasa este Iertarea. In loc sa ne concentram pe greselile altora, mai bine sa facem noi ceva pentru a ne pastra o vibratie inalta. Iar daca nu putem sa-i iertam pe cei pe care dam vina si ii consideram vinovati, sa cerem calauzire tot din lumea ajutoarelor lui Dumnezeu.

M-a inspirat o citire cu Cartile Oracol cu Ingeri de Doreen Virtue. Treimea Jupiter-Lilith-Marte ar trebui sa ne indemne pe fiecare dintre noi la cateva clipe de meditatie si rugaciune zilnica in care sa rostim: “Las acum in grija ingerilor mania si tendinta de a-i judeca pe altii. Ii chem acum pe ingerii iertarii sa ma ajute!”.


5 comentarii:

  1. O-la-la...:)) Multumesc! Binecuvantari! Recunostinta!

    LP

    RăspundețiȘtergere
  2. superb de simplu.nu cumva lacomia asta e generata chiar de societatea de consum,cea in care traim

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc.sarbatori binecuvantate!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...mi-a ajuns la suflet..frumos...curat...simplu...si pe intelesul tuturor...

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos vorbesti, cu sufletul deschis cu incredere in puterea Divina.Deabea acum stiu de tine de la B1, emisiunea 360* mi-a placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...