Horoscopul lunii MARTIE

Martie: luna trezirii, a deblocarilor si a schimbarii de perspectiva

Ne aliniem cu noi insine. Dispare incetul cu incetul tot ce nu mai face parte din viata noastra sau reapare ceva ce credeam ca s-a sfarsit iar, dintr-o data, vedem cu alti ochi. La o privire mai atenta, pe care o aruncam acum, ni se pare ca sunt situatii pe care nu le-am vazut bine.

Este si o luna a surprizelor. S-ar putea sa revenim la 180 de grade asupra unor decizii care, dintr-o data nu mai au sens in forma pe care am crezut-o noi valabila pana de curand. Replica “Am pus eu asta? Nu recunosc nimic!” ajunge la moda. Este o luna a retractarilor, a contrazicerilor, a razgandirilor.

Mersul planetelor in martie 2014:

Soarele: pana pe 20, seara, in Pesti, cand trece in Berbec
Pe 1 martie - Luna Noua in Pesti, pe 16 martie - Luna Plina in Fecioara, pe 30 martie – Luna Noua in Berbec
Mercur: in Varsator pana pe 17 martie; din 18 martie, in Pesti
Venus: in Capricorn pana pe 5 martie inclusiv, apoi, din 6 martie, in Varsator
Marte: in Balanta toata luna, retrograd incepand cu data de 2 martie
Toate celelalte planete stau toata luna la locul lor, acolo unde se gaseau si la sfarsitul lunii februarie: Jupiter in Rac, Saturn in Scorpion, Uranus in Berbec, Neptun in Pesti, Pluto in Capricorn, Nodul Nord in Balanta.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

Berbec

Energia lunii martie: constructiva, cu un interes deosebit acordat realizarilor profesionale si starii
de sanatate.
Oportunitati: crestere progresiva a increderii in sine si a poftei de viata; impacarea cu partenerul de viata sau cu un asociat; consensul, usurinta de a vorbi pe limba celuilalt; aparitia unor oameni de bine in situatii de criza; salvarea care vine in ultimul moment.
Perioade favorabile: jumatatea lunii; sfarsitul lunii, dupa data de 20, seara, (echinoctiul de primavara), cand Soarele intra in Berbec.
Avertismente: stricarea unor aliante sau intelegeri cu partenerul/sotul/sotia; lipsa de temperament; decizii surprinzatoare sau indecizii ale partenerului.
Perioade sensibile: prima saptamana a lunii
Ce se schimba luna aceasta? Marte retrograd in zona relatiilor aduce noi planuri cu partenerul, deznodamantul unor actiuni intreprinse mai de mult, stabilirea clara a rolurilor si responsabilitatilor in cuplu.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: MA BUCUR DE ARMONIE SI ECHILIBRU IN TOATE ASPECTELE VIETII MELE!

Taur

Energia lunii martie: o luna care te pune in situatii conflictuale, tu fiind nevoit sa devii elementul de echilibru; esti o punte de legatura intre oameni si idei; tendinte de interiorizare, care te pot purta spre sentimente de victimizare, asa ca inceteaza sa te invinovatesti!
Oportunitati: se deschid caile unor proiecte, ajungi la oamenii de care aveai nevoie; iti planfici inca de pe acum situatii in care te vei afla peste cateva luni; te regasesti in grupuri, echipe, in mijlocul unor multimi de oameni, de care nu poti sa scapi nici daca fugi; situatii profesionale imprevizibile care intorc lucrurile in favoarea ta in ultimul moment.
Perioade favorabile: 14-20 martie
Avertismente: perspective gresite, idealizarea unor piste care se dovedesc a fi, de fapt, moarte; conflicte interioare legate de decizii pe care le-ai luat in trecut si pentru ccare te condamni in prezent; ezitari si amanari, blocaje care te intarzie; lucrurile nu se intampla cum ai vrea tu, ci cum e mai bine pentru tine.
Perioade sensibile: prima saptamana si ultimele zile de martie
Ce se schimba luna aceasta? Marte in Balanta retrograd iti clarifica relatiile de munca compatibilitatea ta cu anumiti colaboratori sau cu anumite sarcini pe care le ai de indeplinit; se schimba stilul de viata, bioritmul, modul in care te alimentezi; o mai mare atentie acordata starii de sanatate si starii de bine in general; inveti sa-ti asculti corpul.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: LAS CALAUZIREA DIVINA SA MA CONDUCA SPRE CELE MAI BUNE DECIZII PENTRU MINE!

Gemeni

Energia lunii martie: incetinirea proceselor de gandire, blocaje in idei si drumuri; puterea de a-ti gasi concentratea si de a lua acele decizii pe care iti este foarte grreu sa le iei; reconectarea cu forta interioara care te cheama sa faci ceea ce e mai bine pentru tine
Oportunitati: saltul de la gandirea rationala la intuitie; primesti semne despre pasii pe care ii ai de facut; idei bune despre cum poti sa-ti cresti veniturile; asimilarea unor informatii care-ti sunt de maxim folos pentru evolutia personala; succes la examene, scris, prezentari
Perioade favorabile: 15-28 martie
Avertismente: reticenta si ezitare; lipsa motivatiei si a perspectivei; ironie, sarcasm si autoinvinovatire.
Perioade sensibile: 8-13 martie
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte in Balanta aduce rasturnari de situatie in relatia cu partenerul, reinvierea unei relatii cu un partener vechi, aparitia unor iubiti cu care nu s-au incheiat socotelile la timp; revenirea asupra unor decizii care privesc copiii si educatia; reluarea unor activitati recreative pe care nu le-ai mai practicat de mult.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: MA IERT PE MINE SI MA ELIBEREZ!

Rac

Energia lunii martie: luna relaxata si creativa; respiri in continuare usurat; lucrurile se asaza de la sine fara sa faci eforturi; gandirea pozitiva iti modeleaza realitatea si te ajuta sa materializezi dorinte mai repede decat sperai.
Oportunitati: sprijin din partea unor persoane influente; cresterea reputatiei, consolidarea pozitiei sociale, adevaruri despre tine care ii fac pe ceilalti sa te priveasca intr-o lumina favorabila; idei bune care-ti vin din senin sau de la oameni aflati la distanta; prezenta langa tine a unor ghizi, indrumatori, maestri.
Perioade favorabile: prima saptamana; 22-28 martie
Avertismente: tendinta de a te agata de ceva ce nu merge; insistenta de a bate la porti inchise pentru tine; refuzul de a accepta ca, daca un drum nu ti se deschide, inseamna ca nu e pentru tine. Traieste in prezent, aici si acum, pentru ca te arunci prea mult in ce va fi!
Perioade sensibile: pasagere, in functie doar de harta personala.
Ce se schimba luna aceasta? Marte in Balanta retrograd te pune in situatia de a privi cu alti ochi ceea ce s-a intamplat in trecutul tau; aceptarea si iertarea trecutului; redeschiderea unor rani ale sufletului cu sanse mari de vindecare; impacarea cu tine insuti si cu familia; iti dai seama unde iti este locul, esti pregatit sa faci acele alegeri care te ajuta sa te regasesti in casa, colectivul sau meseria care ti se potrivesc. Incepi sa-ti asculti sufletul si sa treci peste ceea ce oricum nu mai poti sa schimbi.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: PRIMESC ACUM SCHIMBARILE CARE MA ADUC PE DRUMUL MEU IN VIATA!

Leu

Energia lunii martie: luna straluctitoare si plina de succes, care te aduce in centrul atentiei; deblocarea unor situatii ce pareau imposibile; echilibrarea emotionala care te aduce in armonie cu acei oameni care iti ingreunau sufletul; impresie de zbor si nelimitare; sentimentul ca totul este posibil.
Oportunitati: bani care vin din demersuri facute in trecut, ca bonusuri, recompense, imprumuturi; posibilitatea de a echilibra balanta datoriilor; deschiderea spirituala acelerata, comunicare cu sinele superior, activarea puterilor de autovindecare; rabdarea care da roade.
Perioade favorabile: toata luna
Avertismente: lipsa de implicare pe principiul “Daca toate vin asa usor, eu de ce sa mai fac ceva?”; e necesara acceptarea rolului de actor, nu de spectator!
Perioade sensibile: nesemnificative, in functie doar de harta personala
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte in Balanta te pune in situatia de a-ti demonstra cunostintele, de a le testa, de a promova examene; faci drumuri pe care le-ai tot amanat; atentie acordata mijloacelor de transport, posibile reparatii auto; corectarea unor moduri gresite de gandire, renuntarea la niste tipare de gandire care se tot repeta si care iti dai seama, in sfarsit, ca te blocheaza.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: VIATA MA IUBESTE, IAR EU II RASPUND CU RECUNOSTINTA!

Fecioara

Energia lunii martie: clarificarea unor situatii relationale, parteneriale, matrimoniale; inceperea unor noi relatii afective sau profesionale; angajarea impreuna cu partenerul in proiecte de anduranta; inhamarea la un drum nou impreuna cu altcineva; experimentarea in doi; relatii care iti aduc revelatii despre tine insuti.
Oportunitati: initiative profesionale care te propulseaza in cariera; interes pentru valorile materiale, nevoia de a castiga bani pentru a-i pune in circulatie si a-i sustine pe altii; sansa de a-ti corecta directia de viata; acceptarea nevoii de a face acele schimbari in profesie si stilul de viata care te imping inaninte.
Perioade favorabile: 13-27 martie
Avertismente: blocaje in idei; rezistenta la schimbare; refuzul de a-ti schimba modul de gandire; frica de viitor, care te inetineste; teama de necunoscut, care are in spate frica de a nu putea controla fiecare pas.
Perioade sensibile: 1-12 martie si ultimele zile ale lunii
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte in Balanta iti influenteaza modul in care iti castigi veniturile; poti avea noi clienti, poti presta  activitate suplimentara sau iti poti diversifica aria de lucru; poti lua in calcul sa lucrezi la distantasau sa castigi bani din ceva ce reprezenta, pana acum, un simplu hobby. O mai mare incredere in sine susinuta de confirmarile primite din exterior.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: SUNT IN SIGURANTA SA MA LAS PURTAT DE VALUL VIETII!

Balanta

Energia lunii martie: tergiversarea unor situatii care se complica; intarzieri din cauza ca nu este timpul pentru ca anumite demersuri sa fie facute; lectiile asteptarii si rabdarii; concentrarea pe propriile interese; lucrurile nu ies atunci cand renunti la tine ca sa le fie bine altora; nu ti se da voie sa faci nimic pentru altii daca tie ii faci rau; nu poti da de unde nu ai, asa ca interdictiile pe care le primesti sunt de fapt o protectie divina; iti ies numai lucrurile din care ai si tu de castigat la fel de mult ca si ceilalti.
Oportunitati: capacitate de seductie, sarm si magnetism; priza la public; succes in scris si prezentari orale; poate fi o luna a indragostirii sau a reinvierii iubirii in cuplu; reluarea unor discutii vechi cu copiii sau despre copii; activitati distractive care-ti umplu sufletul.
Perioade favorabile: 16-28 martie
Avertismente: indecizie si conflicte cu sexul opus; neintelegeri in familie din cauza dorintei de a-ti impune punctul de vedere; probleme nerezolvate din trecut pe care se impune sa le finalizezi acum; atitudine defensiva si prapastioasa; e posibil sa cazi in capana de a da vina pe altii.
Perioade sensibile: prima saptamana si ultimele zile ale lunii 
Ce se schimba luna aceasta? Marte retrogradeaza in zodia ta si te provoaca sa iei decizii foarte clare in ceea ce priveste viata si viitorul tau; ai tendinta sa amani, sa eziti, sa te bazezi pe ceilalti; e important sa-ti asumi orice initiativa de unul singur, fara sa astepti nimic de la nimeni.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: IMI ASUM COMPLET RESPONSABILITATEA FATA DE VIATA MEA!

Scorpion

Energia lunii martie: interes mai mare pentru timpul liber si activitatile recreative; reinnodarea unei relatii de dragoste; perioada favorabila indragostirii si planurilor legate de copii; creativitate sustinuta; o mai mare expunere publica; o luna a clarviziunilor: se contureaza foarte clar pasii care vor urma in viata ta in urmatoarele luni de zile.
Oportunitati: asezarea aspiratiilor in iubire; rabdarea si perseverenta iti sunt rasplatite; ai parte de apreciere pentru niste eforturi care au parut supraomenesti; recunoasterea talentelor si a locului pe care il ocupi in mijloul celorlalti.
Perioade favorabile: 13-28 martie
Avertismente: presiune pe care o pui pe cei de acasa; inercarea de a-i forta pe ceilalti sa inghita convingerile tale; credinta ca stii mai bine decat cei din familie ce are fiecare de facut; nemultumiri la adresa oamenilor foarte dragi, asupra carora se revarsa, de fapt, frustrarile personale.
Perioade sensibile: 1-12 si 29-31 martie
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte in Balanta aduce foarte multe procese de constiinta, constientizari trezirea la viata a subconstientului si a trecutului. Apar oameni din trecut, in special barbati sau figuri masculine (tata, frate, iubit, prieten) cu care e ceva nerezolvat. Prezenta unor persoane “binevoitoare”, care iti sapa gropi pe ascuns. Pentru femeile singure, “sansa” de a se indragosti de barbati imposibili (de exemplu, deja casatoriti, dornici doar de aventura). Perioada de activare a unor frici si fobii, de aceea este vitala gandirea pozitiva, deoarece, altfel, de ce ti-e frica, nu scapi!
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: GANDURILE POZITIVE IMI CREEAZA REALITATEA!

Sagetator

Energia lunii martie: planuri si materializari legate de casa si de viata de familie; posibilitatea intemeierii unui camin; iminenta schimbarii de domiciliu sau a reamenajarii spatiului de locuit; confirmarea valorii personale prin recunoasterea valorilor de catre factorii de autoritate; premii, recompense, promovari; ascensiune sociala sau schimbarea statutului.
Oportunitati: cresterea capacitatilor intuitive; regasirea unor persoane din aceeasi familie de suflete; sentimente de familiaritate cu oameni intalniti prima data; posibilitatea unor achizitii sau investitii ce tin de patrimoniu; sustinere financiara din partea familiei sau a unor oameni de bine; ajutor primit sub forma de interventie divina.
Perioade favorabile: toata luna
Avertismente: orgoliul de a demonstra ca ai dreptate; tendinta de a-i pune pe ceilalti in fata faptului implinit; aroganta intelectuala; abstractizarea si teoretizarea unor idei care nu au nicio legatura cu realitatea.
Perioade sensibile: prima saptamana a lunii
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte in Balanta vine cu ciocniri in anturaj. S-ar putea sa dispara oameni apropiati de langa tine sau sa se intoarca personaje din trecut in viata ta. Viitorul nu mai pare atat de batut in cuie, in fieare zi apar noi probe la fiecare dosar, astfel incat iti este greu sa faci planuri cu mult timp inainte. Mesajul este sa te concentrezi pe ceea ce traiesti aici si acum, deci sa savurezi prezentul, sa infigi bine picioarele in pamant. De aceea nici nu ti se permite sa mai visezi cu ochii deschisi, ca sa nu-ti pierzi contactul cu realitatea. Primesti responsabilitati in numele altora, tocmai pentru simtul datoriei nu-ti permite sa fugi in iluziile viitorului.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: AM INCREDERE IN PROCESUL VIETII!

Capricorn

Energia lunii martie: rabdarea este pusa la incercare; atitudine pesimista si reactiva; tendinta de a te opune si de a intra in competitie, de a-ti dori pe dos fata de ce-si doresc ceilalti.
Oportunitati: comunicare facila; studii, cursuri, acumulare de cunoastere; relationare cu oameni noi, integrarea in noi cercuri sociale; calatorii cu rol initiatic; putere de redresare, de regasire a fortei interioare, de a te ridica de jos.
Perioade favorabile: 13-16 martie; sfarsitul lunii
Avertismente: pesimism care trebuie inlocuit cu gandirea pozitiva; proiectiile negative care risca sa se adevereasca; firea defensiva, refuzul de a primi ceea ce vine; tendinta de a impune conditii.
Perioade sensibile: primele zile ale lunii; 8-12 martie.
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte aduce o noua imagine in ochii celorlalti, pierderea unei functii sau dobandirea unei noi pozitii, schimbarea statutului social, a locului de munca sau a meseriei. Lasi sa intre in viata ta acceptarea acelor energii care vin spre tine si pe care n-ai vrut sa le primesti pana acum.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: PE MASURA CE SPUN “DA” VIETII, VIATA IMI SPUNE “DA”!

Varsator

Energia lunii martie: preocuparea pentru interesele personale; nevoia de a te ingriji, de a acorda atentie propriului corp; hotararea de a face schimbari benefice prin renuntarea la compromisuri.
Oportunitati: cresterea veniturilor; achitarea unor datorii si lansarea in investitii; atragerea unor fonduri in chip miraculos; curajul de a fi sincer cu tine insuti si cu ceilalti.
Perioade favorabile: 13-26 martie
Avertismente: piedici si blocaje profesionale; neatingerea unor planuri prestabilite; reajustari ale programului, care este imposibil de batut in cuie; nevoie de retragere, de izolare.
Perioade sensibile: 5-12 si 27-31 martie.
Ce se schimba luna aceasta? Marte retrograd vine cu situatii imprevizibile ce afecteaza drumurile lungi, relatiile cu strainatatea sau oamenii aflati la distanta; renunti la niste idealuri care iti dai seama ca erau simple visuri cu ochii deschisi, fara baza reala; accepti sa nu te mai minti singur si sa nu mai vezi in anumite situatii ceea ce vrei tu sa vezi si nu ceea ce este adevarat.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: SUNT IN SIGURANTA SA-MI DESCHID SUFLETUL SI SA PRIMESC TOT CE E MAI BUN PENTRU MINE!

Pesti

Energia lunii martie: prospetime si initiativa; bucurie si succes neasteptat; materializarea unor demersuri care s-au tot amanat in trecut; interventie providentiala in momente cheie, cand totul parea pierdut.
Oportunitati: curajul de a-ti asuma decizii majore, cu impact pe termen lung; hotararea de a te lansa in proiecte pe picior mare; intuitia si perceptiile extrasenzoriale, visele premonitorii, darul anticiparii, care te ajuta sa stii dinainte cum e indicat sa procedezi; asumarea unor misiuni sociale, ce implica o organizatie sau echipa care se adreseaza unui mare numar de oameni.
Perioade favorabile: toata luna
Avertismente: abandonul, delasarea, pierderea motivatie; ratarea oportunitatilor din comoditate; nu este suficienta rugaciunea sau mana intinsa; Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si in traista.
Perioade sensibile: ocazional, numai in functie de harta personala!
Ce se schimba luna aceasta? Retrogradarea lui Marte mareste interesul pentru cresterea puterii personale prin acumularea de functii, putere, bani sau experiente sexuale; o mai mare nevoie de a demonstra si de a intra in competitie; nevoia de a experimenta trairi la limita dintre realitate si paranormal; accesarea unor energii si capacitati extrasenzoriale.
O afirmatie pozitiva de repetat in fiecare zi: IMI REVENDIC ACUM PUTEREA PERSONALA!



2 comentarii:

  1. multumesc pt sfaturi,va doresc o primavara incantatoare si plina de bucurii

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc din suflet ! Imi puteti spune niste site-uri serioase , unde as putea sa citesc depre karma ?....Multumesc !

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...