Treceți la conținutul principal

Sambata, 31 mai, la 360 de grade, B1TV

Sâmbătă, 31 mai, ne întâlnim pe B1TV, la emisiunea 360 de grade, cu Alina Bădic.

Ediţia de seară, de la ora 23:00!

Subiectul:
HOROSCOPUL LUNII IUNIE

Să ne creăm împreună o lună plină de farmec şi de bucurie!

Pentru a viziona înregistrarea emisiunii, CLICK AICI!

Comentarii

 1. Dorim si noi inregistrarea emisiunii din 31 mai 2014. Multumesc.  RăspundețiȘtergere
 2. frate,caut de-am inebunit aceasta inregistrare.....

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu la fel......

  RăspundețiȘtergere
 4. http://inregistrari.b1.ro/view-360-75.html

  RăspundețiȘtergere
 5. nu pot vedea emisiunea in direct. de ce nu poate fi postata imediat spre vizionare?

  RăspundețiȘtergere
 6. http://inregistrari.b1.ro/view-360_de_grade___edi%C8%9Bie_special%C4%83-87.html  Acesta este link-ul pentru a vedea emisiunea de sambata seara :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu pot deschide link-ul.. nu ma aflu în tară. Înainte reușeam să văd pe youtube înregistrarea... La ce bun să anunti o emisiune la care participi dacă nu o pui la dispozitia persoanelor pe care le anunti ??!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu se poate si un text scris, asa cum ne-ati obisnuit in trecut.? e mult mai accesibil decat o inregistrare video. Va multumim

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc mult pentru informatiile transmise prin intermediul emisiunii !

  RăspundețiȘtergere
 10. NU POT DESCHIDE LINK-UL

  RăspundețiȘtergere
 11. Lipsa completarii previziunilor lunare ma face sa inteleg ca v-ati plictisit de oamenii care va citeau blogul. Asta e! Orice invat are si dezvat!
  Multumim ca ne-ati dovedit ca nu pasiunea in ce credem e cea ce tre sa ne hraneasca spiritual ci banii din buzunar trebuie sa ne hraneasca intai burtile. La cati mai multi bani de la B1 dl Panoiu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Simata doamna,
   1. La B1 eu merg in calitate de invitat, nu de colaborator cu contract. Nu primesc niciun ban pentru aparitiiile mele tv la acest post.
   2. In loc de nemultumire pentru ceva ce ziceti ca nu primiti si credeti ca vi se cuvine, mai bine trimiteti energie pozitiva pentru ca eu sa ma pot elibera de toate celelalte angajamente pe care le am si sa pot scrie ceea ce asteptati dv!
   Sa va fie de bine descarcarea pe care ati facut-o aici, pe pagina! :)

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…