Treceți la conținutul principal

TABARA DE ASTROLOGIE, 9-13 iulie 2014, Lepsa, Vrancea

De miercuri, 9 iulie, pana duminica, 13 iulie, va propun sa pornim de la astrologie ca sa mai facem pasi spre reintregirea noastra ca fiinte. Constientizarile ce vin prin intermediul astrogramei personale ne conduc spre echilibrarea si vindecarea sufletului, a psihicului si a corpului fizic. Facem si aplicatii practice care sa ne ajute sa ne aducem in armonie cu noi insine (meditatie, ritualuri, pictura, terapie).  Poate participa oricine are minime cunostinte de astrologie, interes si deschidere.


Tema taberei: Intalnirea cu Sinele Superior

Ne fixam intentia de a ne conecta cu esenta noastra Divina, de a intelege „cine sunt eu?”si „ce misiune am?”

Ghid: Valeriu Mihai Pănoiu

Programul activitatilor: 

Miercuri, 9 iulie
Cazare dupa orele 14:00
17:00 – 19:00: intalnire de grup
Joi, 10 iulie:
11:00 – 13:00: astrologie natala; aplicatii pe harta natala (fiecare participant are astrograma in fata); identificam tipare de comportament; suprapunem predispozitiile natale cu modul in care ele s-au actualizat; exemple din viata personala; schimb de experienta.
17:00 – 19:00: astrograma – mandala personala; plecam de la astrograma si o pictam sub forma de mandala; povestim despre astrologie.
Vineri, 11 iulie:
11:00 – 13:00: astrologie karmica; identificam blocaje din trecut cu harta in fata; exemple din viata personala; cream un cadru terapeutic; facem curatare energetica; aplicam tehnici de vindecare (ritualuri crestine, ingeri, reiki).
17:00-19:00 (aici fara ora fixa de final): identificarea cauzelor spirituale ale blocajelor personale; terapie de grup: ALL LOVE.
Sambata, 12 iulie:
11:00 – 13:00: astrologie previzionala; trazitele planetelor peste harta natala; ne explicam de ce nu ni se adeveresc uneori previziunile; ce ne asteapta; reprogramarea prin gandirea pozitiva.
17:00 – 19:00: meditatii pe harta personala.
Duminica, 13 iulie:
11:00 – 13:00: conectarea cu cele 4 elemente (foc, apa, aer, pamant); exercitii de iertare; lansam intentii si facem proiecte de viata; ritualuri in aer liber.

Investitie: 600 de lei (activitati, pensiune completa, cazare + toate mesele)
Avans: 300 de lei, intr-un cont care se va comunica in momentul inscrierii. 

Micul dejun: ora 9:00. Pranzul: ora 13:00. Cina: Ora 19:00. In prima zi, servim impreuna doar cina, iar in ultima zi – doar micul dejun si pranzul.

Se poate veni si cu copiii, cu conditia sa fie suficient de mari sa poata sta neinsotiti pe durata activitatilor sau sa fie supravegheati de un insotitor.

Pentru copiii mici, cu care se poate dormi in pat, se platesc 200 de lei!
Pentru copiii mai mari, care au nevoie de pat separat, se platesc 350 de lei!

Adresa: Lepsa, jud. Vrancea

Organizator: Vali Ştefan
tel : 0751142455; 0723140938
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Horoscopul miracolelor! 40 de zile cu daruri cerești pentru zodii

De ce este important să respectăm ciclul sărbătorilor de peste an, indiferent dacă ele sunt de natură laică ori religioasă? Pentru a fi trăi în LEGEA RITMULUI. Crăciunul urmat de Anul Nou și Paștele sunt vârfurile trăirii în acord cu respirația Universului, în care ne lăsăm atât ca indivizi, cât și ca grup, naționalitate, specie. Mișcările astrelor sunt în deplină armonie cu energiile terestre care însuflețesc omul. Tot Cerul, cu ființele sale de Lumină (ierarhii cerești, arhangheli, îngeri, sfinți), dar și cu corpurile fizice purtătoare de vibrații (stele, planete, sateliți, asteroizi) care sunt ca niște valuri de energie ce ne poartă pe marea vieții pulsează la unison cu ceea ce se întâmplă cu noi și în noi. Precum în Cer, așa și pre Pământ.
Postul Paștelui scoate din noi un joc de lumini și umbre. Coborâm în bezna proprie și în bezna celorlalți, care ne înghite uneori cu totul, ca atunci când nu mai poți înota, îți intră apă în pe nas ori chiar ajungi cu capul la fund. Săptămâna mar…

Anul chinezesc 2017. Cui îi cântă Cocoșul?

Între 28 ianuarie 2017 și 15 februarie 2018 stăm din punctul de vedere al zodiacului chinezesc sub semnul Cocoșului de Foc. Gălăgie multă. Mult zgomot pentru nimic. Bunica bate toba. Câteva dintre sloganele pe care le pune în mișcare energia Cocoșului de Foc.
Entuziasmul dă năvală în anul chinezesc 2017 și ne ia pe sus. Cocoșul este cel ce dă trezirea la prima oră a dimineții, prin urmare îi susține pe cei ce sunt matinali și ne dă tuturor o mai mare forță vitală pe la răsăritul soarelui. Curajul este un alt atribut pe care-l stimulează această zodie, precum și simțul comunității. Apare impulsul nestăpânit de a ne susține drepturile și de a ne alia în grupuri pentru a susține cauze comune. În goana după drepturi, să nu neglijăm totuși obligațiile... Să ne uităm întotdeauna la ce dăm, înainte de a suna din goarnă și de a cere... Să ne gândim la cocoșul care găsește o râmă și cheamă roată în jurul său toate găinile ca să împartă prada. Mă rog, mai mult el le cheamă ca să obțină confirmăr…