Treceți la conținutul principal

TABARA DE ASTROLOGIE, 9-13 iulie 2014, Lepsa, Vrancea

De miercuri, 9 iulie, pana duminica, 13 iulie, va propun sa pornim de la astrologie ca sa mai facem pasi spre reintregirea noastra ca fiinte. Constientizarile ce vin prin intermediul astrogramei personale ne conduc spre echilibrarea si vindecarea sufletului, a psihicului si a corpului fizic. Facem si aplicatii practice care sa ne ajute sa ne aducem in armonie cu noi insine (meditatie, ritualuri, pictura, terapie).  Poate participa oricine are minime cunostinte de astrologie, interes si deschidere.


Tema taberei: Intalnirea cu Sinele Superior

Ne fixam intentia de a ne conecta cu esenta noastra Divina, de a intelege „cine sunt eu?”si „ce misiune am?”

Ghid: Valeriu Mihai Pănoiu

Programul activitatilor: 

Miercuri, 9 iulie
Cazare dupa orele 14:00
17:00 – 19:00: intalnire de grup
Joi, 10 iulie:
11:00 – 13:00: astrologie natala; aplicatii pe harta natala (fiecare participant are astrograma in fata); identificam tipare de comportament; suprapunem predispozitiile natale cu modul in care ele s-au actualizat; exemple din viata personala; schimb de experienta.
17:00 – 19:00: astrograma – mandala personala; plecam de la astrograma si o pictam sub forma de mandala; povestim despre astrologie.
Vineri, 11 iulie:
11:00 – 13:00: astrologie karmica; identificam blocaje din trecut cu harta in fata; exemple din viata personala; cream un cadru terapeutic; facem curatare energetica; aplicam tehnici de vindecare (ritualuri crestine, ingeri, reiki).
17:00-19:00 (aici fara ora fixa de final): identificarea cauzelor spirituale ale blocajelor personale; terapie de grup: ALL LOVE.
Sambata, 12 iulie:
11:00 – 13:00: astrologie previzionala; trazitele planetelor peste harta natala; ne explicam de ce nu ni se adeveresc uneori previziunile; ce ne asteapta; reprogramarea prin gandirea pozitiva.
17:00 – 19:00: meditatii pe harta personala.
Duminica, 13 iulie:
11:00 – 13:00: conectarea cu cele 4 elemente (foc, apa, aer, pamant); exercitii de iertare; lansam intentii si facem proiecte de viata; ritualuri in aer liber.

Investitie: 600 de lei (activitati, pensiune completa, cazare + toate mesele)
Avans: 300 de lei, intr-un cont care se va comunica in momentul inscrierii. 

Micul dejun: ora 9:00. Pranzul: ora 13:00. Cina: Ora 19:00. In prima zi, servim impreuna doar cina, iar in ultima zi – doar micul dejun si pranzul.

Se poate veni si cu copiii, cu conditia sa fie suficient de mari sa poata sta neinsotiti pe durata activitatilor sau sa fie supravegheati de un insotitor.

Pentru copiii mici, cu care se poate dormi in pat, se platesc 200 de lei!
Pentru copiii mai mari, care au nevoie de pat separat, se platesc 350 de lei!

Adresa: Lepsa, jud. Vrancea

Organizator: Vali Ştefan
tel : 0751142455; 0723140938
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…