Jupiter in Leu: Sarutul lui Spiderman

Intre 16 iulie 2014 si 11 august 2015, Jupiter traverseaza semnul Leului si marcheaza un an de evenimente tesute pe aceeasi panza de paianjen. Jupiter amplifica energiile care circula intr-un anume domeniu al vietii noastre. Asociat cu Leul, Jupiter anunta un an si mai bine de creativitate si originalitate. Cea mai mare nevoie la nivel colectiv devine aceea de a lasa ceva in urma noastra, de a face ceva care sa ramana, care sa se vada, de care sa se bucure si altii.

Conceptiile populare asociaza rostul omului pe Pamant cu a face un copil, o casa si a sadi un pom. Acest tranzit jupiterian traduce intocmai aspiratiile din viziunea traditionalista asupra existentei in planul uman. Fiecare dintre noi se va concentra pe acest triunghi al existentei:
  • a face un copil = EXPRIMAREA CREATIVITATII; poate sa nu fie neaparat vorba de procreere, ci de aducerea la viata a unui proiect, de publicarea unei carti, a unei opere artistice.
  • a face o casa = NEVOIA DE A APARTINE; nu inseamna ca toata lumea se apuca de pus pietre de temelie sau de facut rate la banci pentru a construi sau a achizitiona  o locuinta; ca sa faci o casa, in primul rand trebuie sa ai cu cine; in primul rand, ne dam seama cui apartinem, cu cine ne dorim sa impartasim tot ce traim.
  • a sadi un pom = A FI UN EXEMPLU PENTRU CEILALTI; pomul reprezinta metaforic tot ceea ce noi facem sa creasca si sa rodeasca; poate fi o idee prin care ii inspiram pe altii, un model pe care il impunem, o cale pe care noi o urmam si pe care incep sa paseasca si altii.
Adevarat, poate fi si un an al nasterii de copii care vin cu misiuni speciale pentru intreaga familie sau pentru un mare numar de oameni! Este un interval de mai bine de un an in care cei care isi doresc copii cu adevarat atrag in primul rand partenerul cu care sa procreeze. Rugaciunile pe aceasta tema au mari sanse de a fi ascultate. Pe de alta parte, cei care se tem ca nu vor avea copii sau ca nu pot face copii, au sanse mici sa reuseasca! Jupiter aduce intotdeauna mai mult din ceea ce crezi! Daca crezi ca nu poti sau sa nu meriti, atunci nici nu poti si nici nu ti se da! Convingerile legate de copii sau de a face copii se adeveresc! Copiii care se nasc sau care sunt conceputi acum vin cu drepturi divine foarte mari, asa ca parintii pot obtine prin ei foarte multe daruri de la viata. Niste usi care pareau imposibil de deschis se pot debloca de la sine odata cu venirea pe lume a copiilor.

Din iulie 2014 pana in august 2015 e de asteptat sa asistam la aparitia unor creatii care sa marcheze aproape toate domeniile de activitate. Realizari spectaculoase se pot inregistra in domeniul stiintific, ca si in cel artistic. Inventii uimitoare, descoperiri epocale sau carti care schimba vieti sunt pe cale sa se incarneze in realitate. Originalitatea si stilul vor fi criteriile de evaluare supreme in aprecierea oricarei creatii care ajunge la cunostinta publicului larg. 

Apartenenta este un alt aspect delicat care se clarifica anul acesta. Persoanele care sufera de singuratate si care sustin ca se descurca pe cont propriu, fara sa aiba nevoie de alcineva, pentru ca nu le trebuie nimic, se pot adanci in singuratate, individualism si, pe alocuri, egoism. Jupiter in Leu este purtator de iubire, dar numai pentru cei deschisi, care cred ca o merita si care stiu sa o primeasca! Ba, mai mult, iubirea vine la pachet cu pasiunea, cu erotismul dezinhibat, cu experimentarea de senzatii unice! Cine se iubeste pe el si cine crede ca merita sa fie iubit, poate anul acesta sa manifeste iubirea la cote pe care nu le-a mai trait pana acum. Poate sa atraga partenerul cu care sa intemeieze o familie, langa care sa simta ca-i cresc radacini si care-l face sa se simta ca acasa oriunde s-ar afla, atata vreme cat sunt amandoi impreuna. Din acest punct de vedere, Jupiter in Leu poate aduce un an de iubire implinita la nivel sublim. Ea este rezervata insa numai celor ce-i dau voie sa se manifeste, fara sa se agate de trecut, de iluzii sau de compromisuri. Atata timp cat ai deja un partener care te face fericit, poate fi un an de incununare a relatiei de cuplu, printr-o mare realizare materiala sau afectiva obtinuta in doi. Daca partenerul a fost absent pana acum, atunci Universul nu poate sa materializeze varianta optima de partener pentru tine decat daca faci curatenie si nu mai tii locul ocupat. Jupiter in Leu vine cu suprize maxime pentru cei care nu se mai mint, care nu se mai agata de ceva ce n-a fost si nici nu poate fi altfel decat a fost pana acum.

Jupiter in Leu scoate in fata oameni care au ceva de spus, care au un mesaj de transmis. Se anunta un an fantastic pentru cei de isi asuma propriile sentimente si trairi, pentru cei ce au darul de a-i inspira pe altii si de a-i ajuta sa treaca prin momente de viata delicate. Orgoliul, aroganta si mandria sunt taxate drastic anul acesta si toti cei ce sufera de aceste diagnostice au de pierdut. Integritatea este rasplatita cu varf si indesat pe acest tranzit. Cinstea, onoarea si sinceritatea ii scot in fata pe oamenii care merita sa joace rolul de lideri. Jupiter in Leu ii protejeaza pe toti cei ce sunt discreditati pe nedrept si scoate la suprafata intentiile ascunse ale celor ce manipuleaza sau profita de pe urma altora. E de asteptat ca tocmai persoanele integre sa fie lovite, amenintate, subminate. De aceea, se recomanda mult discernamant atunci cand cineva bine vazut sau cotat este atacat. Vor fi teste de rezistenta pentru toti cei ce sunt onesti si responsabili! Jupiter in Leu permite ca noroiul sa fie aruncat peste tot ce este alb si pur, dar numai cu scopul ca, in cele din urma, adevarul sa iasa la suprafata si caracterele umane sa se cearna. Invidia, ura si dorinta de razbunare s-ar putea manifesta in voie, dar toti cei ce stau drepti si isi vad de treaba lor sunt de nezdruncinat. Cei ce nu au motive sa se teama si nu se coboara la nivelul jocurilor murdare nu pot decat sa cada in picioare.

Jupiter in Leu ii avantajeaza pe toti cei care ii pot indruma sau inspira pe altii. Ei au si teste de rezistenta pe masura, dar, cum spune un proverb, “cainii latra, caravana trece”. Cei ce pun pret pe imagine nu prea ajung departe in aceasta perioada de un an si aproape o luna. Cei ce sunt aliniati cu ei insisi, cei se spun si fac ce simt si ce gandesc devin modele de urmat, mai ales prin curajul de a iesi din rand. Jupiter in Leu ii vegheaza pe cei ce aleg calea ingusta a asumarii propriilor fapte indiferent de judecata majoritatii. Jupiter in Leu nu favorizeaza deloc instinctul de turma, ci le pune in mana toiagul celor ce merita sa fie pastori.

Jupiter in Leu ne indeamna, deci, sa lasam ceva in urma si ne ajuta sa decoperim simtul identitatii si al apartenentei. Jupiter in Leu naste lideri, scoate in fata si protejeaza oamenii de la care avem ce invata. Aceasta este tesatura panzei de paianjen de care pomeneam la inceput. Ca sa primim daruri, avem de trecut prin probe. Nu se naste nimeni supererou, dar cu totii putem deveni. Avem cu totii echipamentul Omului-Paianjen, depinde cum il folosim. Se anunta un an de realizari personale si de iubire la intensitate pasionala pentru cei merituosi, mai ales pentru cei ce cred ca merita si traiesc in cinste si integritate. Jupiter in Leu promite sarutul lui Spiderman.

Pentru fiecare zodie sau Ascendent, Jupiter in Leu adevereste, face sa se intample, aduce mai mult din ceea ce fiecare crede despre…

Berbec: dragoste, copii, creativitate, divertisment, timp liber.
Taur: casa, locuinta, familie, trecut
Gemeni: calatorii, comunicare, mijloace de transport, studii
Rac: bani, stima de sine, valori personale
Leu: propria persoana, identitate, imagine de sine, sanatate, corp fizic
Fecioara: relatia cu Dumnezeu, sanatate, iertare, miracole
Balanta: prieteni, grupuri, viitor, intuitie, persoane cu rol de protectori
Scorpion: cariera, renume, reputatie, pozitie sociala
Sagetator: convingeri, strainatate, calatorii lungi, studii, relatia cu maestrii
Capricorn: banii altora, afaceri, ezoterism, spiritualitate, mistere, secrete
Varsator: relatii, casatorie, justitie, parteneriate, asocieri
Pesti: munca, sanatate, stil de viata, rutina zilnica



Un comentariu:

  1. SUPER TARE ,SUPER ADEVARAT IN TOT CEEA CE EXPLICI. am trait exact ceea ce spui atat eu cat si cel de langa mine. este incredibil .. si sa te fac un pic sa razi,"parca ai citi in stele ". mersi mult, ne ajuti enorm.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...