30 octombrie - 2 noiembrie 2014: consultatii si curs de astrologie la Constanta

Intre 30 octombrie si 2 noiembrie 2014 sunt la Constanta:

30 si 31 octombrie, consultatii

1 si 2 noiembrie,
curs de astrologie,
a doua parte
a primului modul de curs 

Organizator:

Felicia Simion
Pentru programari
si inscrieri: 0745149444 (Felicia)

Cursul de astrologie:

Cui se adreseaza?


Cursul de astrologie se adreseaza tuturor pasionatilor de astrologie aflati la inceput de drum, celor care doresc sa-si sistematizeze cunostintele in domeniu si tuturor celor care doresc sa-si refaca legatura cu propria persoana (cu sinele adevarat), cu lumea si cu Dumnezeu. Cursul se organizeaza la clasa, intensiv, 2 weekenduri pline, la aprox. o luna de zile distanta.

O luam de la zero, asa ca cei care au cunostinte minime de astrologie au ocazia sa ia startul. In egala masura, cursurile se adreseaza si celor mai experimentati, care doresc sa puna astrologia in perspectiva spirituala, sa isi clarifice conceptele si sa isi construiasca propriul sistem de interpretare.

Misiunea si promisiunea

Astrologia este abordata din perspectiva spirituala, ca o cale de reintoarcere la sine si de redescoperire a puterii divine din interior.

Aceste cursuri nu-si propun sa ofere doar initierea in tehnici si metode de interpretare! Scopul final este acela de a-i ajuta pe cei interesati sa-si dezvolte o viziune asupra astrologiei si sa-si asume calitatea de creatori ai propriei vieti!

La finalul acestei prime serii de cursuri, participantii:
• vor putea sa-si interiorizeze instrumentele de lucru cu care opereaza astrologia
• vor fi capabili sa intocmeasca o astrograma (va exista inclusiv o lectie speciala in care vom invata sa desenam de mana o harta astrala, lasand deoparte softurile si tehnologia)
• vor face primii pasi in autocunoasterea si in transformarea personala prin astrologie
• vor putea integra astrologia in campul disciplinelor spirituale, in acord cu legile universale si cu planul Divin.
Tematica

Cursurile de astrologie reprezinta un prim modul dintr-o serie ce va fi continuata.

Oricine rezoneaza cu dimensiunea spirituala a vietii, oricine se afla in plin proces de cautare de sine, oricine se trezeste la o viata constienta, oricine este pregatit sa isi asume propriul destin, oricine aflat in cautarea unui drum este mai mult decat binevenit! Aceste cursuri sunt mai mult decat cursuri de astrologie!

NivelMODULUL 1

TitluAUTOCUNOAŞTERE PRIN ASTROLOGIE

Desfasurare: partea a 2-a, intensiv, weekendul 1-2 noiembrie 2014 
sambata si duminica, orele 10:00-17:00 

Structura:

Lectia 4: Calatorie pe planetele Sistemului Solar, partea 1

Astrologie moderna /vs./ astrologie traditionala. Astronomie si realitati imposibile in astrologie. Ciclurile planetelor. Clasificarea planetelor. Ordinea planetelor. Energiile planetelor si enegiile din interiorul nostru. Mitologia planetelor. Demnitatile planetelor. Planete traditionale. Luminariile: Soarele si Luna. Fazele Lunii.

Lectia 5: Calatorie pe planetele Sistemului Solar, partea a doua

Celelalte planete traditionale Mercur, Marte, Jupiter si Saturn. Planetele transpersonale, influenta lor asupra subconstientului colectiv si individual: Uranus, Neptun si Pluto. Aspectele dintre planete: conjunctia, trigonul, sextilul, cuadratura si opozitia.

Lectia 6: Casele astrologice si puterea Ascendentului

Casele astrologice si proiectia cosmica. Sisteme de case si diferenta dintre ele: Placidus /vs/ Koch /vs./ Case pe semne intregi / vs./ Case egale etc. Semnificatia celor 12 case. Puterea Ascendentului. Ascendent sau zodie?

Lectia 7: Astrograma, oglinda sufletului

Intocmirea astogramei, exercitiu practic. Aplicatie pe harta proprie. Lucrul cu tabelele de efemeride.

Lectia 8: Codul secret al evolutiei personale

Sinteza cunostintelor. Exercitii de interpretare. Autocunoastere prin astrologie. Cheile transformarii personale din astrograma. Accesarea potentialului creator prin astrologie.

Tarife:
consultatii: 150 lei (durata este de cel putin o ora, maxim o ora si jumatate)
curs: 200 lei (pentru tot weekendul 1-2 noiembrie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atelier astro: Eliberarea de sub umbra arborelui de familie. Conjuncția Nodul Nord - Chiron. 15 martie, online

Karma, despre care se tot vorbește, nu se mai termină și ea vreodată? Trăim o fereastră astrologică deschisă în luna februarie anul acesta p...