2015: previziuni numerologice

Anul 2015 vine peste noi cu cea mai puternica dintre toate cele noua vibratii: vibratia 8 (2+0+1+5=8). In decursul unui ciclu de 9 ani, 2015 poarta o ampenta specifica decisiva. 8 este numarul 2 ridicat la puterea a treia, prin urmare miza acestui an nu este una dubla, ci tripla. Prin urmare, actiunile pe care le intreprindem anul acesta isi tripleaza efectele.

In 2015 facem triplusalt! E nevoie sa tinem cont ca producem unde concentrice masive la toate nivelurile. Gandurile noastre se materializeaza de trei ori mai repede sau ne afecteaza de trei ori mai mult. Dorintele noastre sunt de trei ori mai puternice, iar emotiile ne ajuta sa fim de trei ori mai stapani pe orice situatie sau, la polul opus, sa devenim de trei ori mai irascilibili si mai sensibili. Faptele noastre primesc de trei ori mai multa energie de materializare. Asta inseamna ca anul acesta, atata timp cat ne propunem sa cladim ceva durabil, atragem de trei ori mai repede resursele, si inca in cantitate tripla, pentru a ne atinge scopurile.

Anul de vibratie 8 ne sustine eforturile de a aduce in planul material energiile care pana acum circulau numai prin capul nostru, sub forma de idei, aspiratii sau dorinte. Puterea noastra de a concretiza ceea ce vrem si de a pune in practica proiectele dupa care tanjim de ani de zile are o sustinere pe care n-am mai simtit-o in vietile noastre din 2006 incoace. Sa ne uitam retrospectiv cum am folosit vibratia anului 2006, ca sa observam evolutia pe care o au lucrurile acum in viata noastra. Si, daca tot vorbim de ani decisivi, sa spunem ca anul 2015 este definitoriu pentru cei nascuti in anii de vibratie 8: 2006, 1997, 1988, 1979, 1970, 1961, 1952, 1943, 1934. Pentru toti acesti nativi, anul 2015 anunta afirmarea si reinventarea personala. Daca proiectia asupra vietii si a Universului este insa una negativista, pesimista, disperata, atunci tot ei vor fi cei ce isi vor atrage situatii in care suferinta, de asemenea, ii face lideri in corul victimelor si nemultumitilor.

8, cel mai puternic dintre primele 9 numere, ne aduce de trei ori mai multa forta sau, dupa caz, de trei ori mai multa durere.

2015 este un an de curatare energetica! Tot ce nu ne mai este de folos dispare ca sa faca loc unei noi etape. Este anul detasarii, al pierderilor, al divorturilor, dar si al deceselor. La nivel colectiv, curatarea se face in plan material, cu pagube materiale, posibile distrugeri in masa, in urma unor atentate, atacuri teroriste sau armate, sau in urma revoltei Mamei Natura, in anii 8 inregistrandu-se de-a lungul timpului cutremure devastatoare. Curatarea are loc insa si in plan uman, fiind previzibile tot felul de evenimente din care rezulta morti colective.

Anul 2015 este un an cu profunde implicatii karmice pe termen lung, deci un an de plata si rasplata. Efortul este recompensat, implicarea, daruirea si devotamentul sunt valorile care se intorc anul acesta sub forma de beneficii maxime. Tot ce am facut prin forte proprii, tot ce am obtinut pe cai oneste, prin munca si daruire, vine la noi cu bonusuri de trei ori mai mari decat ne-am fi asteptat. Pe de alta parte, anul este unul foarte prost pentru cei ce s-au furisat prin viata, si-au insusit bunuri sau functii necuvenite, au comis abuzuri si au crezut ca au scapat. In 2015, faptele nu se prescriu, dimpotriva, se redeschid dosare vechi si prafuite. Este un an in care justitia are foarte multa treaba, sa dezgoape fraude si abuzuri care au pagubit mase de oameni. Infractorii si egoistii nu o duc bine deloc in 2015.

Nu ni se prea permite sa avem de dragul de a avea in 2015. Dimpotriva, daca anul acesta ne propunem sa atragem resurse ca sa-i ajutam pe altii, de exemplu sa avem o firma si sa facem angajari, atragem mult mai usor bunastarea. Este un an al abundentei castigate cinstit si in scopuri altruiste!

Renasterea este cuvantul de ordine al anului numerologic 2015. Tot ce rescriem, tot ce luam de la capat, tot ce ridicam pe baze complet noi are samanta de crestere si va da rod. Nu este un an de ajustari! Daca dam o a doua sansa unor situatii care sunt incheiate si care nu au cum sa devina ceva ce n-au ajuns sa fie niciodata, nu facem decat sa prelungim agonia. Trecutul este anul acesta un drum care ne intampina cu indicatorul ''sens interzis''. Cine indrazneste sa o ia pe contrasens, rataceste directia, pierde timpul si isi blocheaza sansele de a avansa. Tot ce trebuie sa se incheie, se incheie in 2015! Directia corecta a privirii este tot inainte! Nimic nu se intoarce cum a mai fost, nimic din ceea ce fost ani de zile intr-un fel nu se poate schimba.

Este anul renuntarilor, al finalurilor, unele devastatoare si pline de suferinta, dar absolut necesare pentru evolutie. Renastem din propria cenusa sau ne scufundam in noroiul in care ne-am murdarit si pana acum. Degeaba ne facem iluzii ca noroiul se poate transforma in ciocolata. Trezirea din somnul dulce se face tot in realitatea mocirlei.

Este un an in care nu putem sa transformam ceva preexistent, de aceea nu este un de transformare. Este un an de inlocuire totala! Schimbam definitiv ceva cu altceva, schimbam modul in care facem lucrurile si in care privim viata. Nu ne jucam cu aceeasi plastilina, o aruncam la gunoi si modelam cu alta noua. Nu este deloc un an de reciclare, de refolosire a energiilor uzate. Anul 2015 vine peste noi cu  mutarea intr-o alta viata.

Amanarile conduc anul acesta la finaluri dezastruoase, de aceea anul de vibratie 8 are un caracter radical. Este si anul clarificarilor, al deciziilor definitive. Nu intamplator, astrologic, 2015 incepe cu Marte in Varsator, a carui energie categorica va lucra tot anul. In 2015, ori e laie, ori balaie. Daca mai stam, ca sa mai vedem, ca sa ne mai gandim, nu ajungem decat intr-un labirint din care cu geu mai putem iesi. Nu exista ''poate'' in 2015. Exista numai ''da'' sau ''nu''. Pare ca teoria relativitatii nu functioneaza anul acesta. Daca nu punem piciorul in prag, mergem din rau in mai rau.

2015 este un an pe vibratia pildei biblice despre distrugerea cetatilor Sodoma si Gomora. Cine vrea sa se vindece de tot ceea ce este decadent in propria viata si nu duce nicaieri, trebuie sa iasa din cetatea pe care si-a construit-o, cetatea fiind confortul unei vieti pline de stagnare. Viata, curgerea, bucuria sunt tot inainte! Cine intoarce capul, se transforma in stana de piatra. Anul de vibratie 8 ne sustine sa lasam in spate atasamentul fata de ceea ce ne trage in jos, ca sa putem urca tot mai sus. Si nu ne intreaba daca suntem pregatiti. Ne ia pe sus. Nu prea avem incotro.

Am stabilit ca totul se ridica la puterea a treia in 2015. Daca nu vrem sa ne ridicam, ne scufundam trei niveluri. Daca suntem hotarati sa reaprindem flacara vietii, urcam trei etaje dintr-un foc. Saltul, in oricare directie, inainte sau inapoi, este triplu. Tot ce gandim, simtim, emitem, transmitem sau facem se inmulteste cu trei.

Anul 2015 devine astfel, pentru fiecare dintre noi, bumerangul cu trei capete.

Anul 2015 pentru fiecare vibratie a nasterii (vibratia nasterii se calculeaza adunand toate numerele din data nasterii intre ele pana cand rezultatul este o cifra intre 1 si 9):
Cei cu vibratia nasterii 1 in 2015: an de bilant, incheieri de capitole, socializare si evenimente bruste, imprevizibile; an de recunoastere a meritelor si performantelor personale.
Cei cu vibratia nasterii 2 in 2015: an favorabil noilor inceputuri, schimbarilor de domiciliu, intiativelor curajase; an in care nativul se bazeaza doar pe fortele proprii ca sa reuseasca.
Cei cu vibratia nasterii 3 in 2015: an de clarificari in relatii, an de asociere sau despartire, an de amanari si de rezolvare a unor situatii vechi sau de vindecare a trecutului si a relatiilor de familie, cu posibila schimbare de domiciliu.
Cei cu vibratia nasterii 4 in 2015: an de calatorii si studii; an de schimbare a convingerilor; an de incalcare a regulilor; an de afirmare prin scris sau vorbit; an de succes sau de esec material, in functie de propria relatie cu banii.
Cei cu vibratia nasterii 5 in 2015: an de munca si efort; an de concentrare pe un anumit segment de viata; an de initiativa si vointa; an de punere in practica a visurilor si idealurilor; an foarte pragmatic si eficient.
Cei cu vibratia nasterii 6 in 2015: an de studii si calatorii; an de aventuri si explorare; an de relationare intensa si imbogatire a cunostintelor; an de instabilitate si miscare.
Cei cu vibratia nasterii 7 in 2015: an de concentrare pe viata de familie; an de grija si protectie oferita altora; an de intemeiere a unei familii; an de reglare a situatiei financiare; an de vesti bune si numeroase placeri ale vietii.
Cei cu vibratia nasterii 8 in 2015: an in care se materializeaza credintele si convingerile; an de imbunatatire a relatei cu Dumnezeu; an de izolare si mai multa introspectie; an de specializare si perfectionare.    
Cei cu vibratia nasterii 9 in 2015: an de performante materiale; an de renastere personala; an de renuntare, de curatenie, de reinventare; an de noi directii de viata; an plin de noi inceputuri, de la zero.

16 comentarii:

  1. dati un exemplu de calcul ptr vibratia nasterii. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. 12.10.1971
    1+2+1+0+1+9+7+1=22; 2+2=4; 4+8=12; 1+2=3 (vibratia 3)
    11.11.1962
    1+1+1+1+1+9+6+2=22; 2+2=4; 4+ 8=12; 1+2=3 (vibratia 3)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt total derutat
    data nasterii 12 03 1970....si sunt 3 metode de calcul...ptr anul personal
    1 Cea spusa de dvs pe B1..la 360 anul trecut prin ianuarie...adica sd aduna ziua si luna cu anul.2014..si rezulta 4...adica 12 03 +2014=13=4
    2. sd aduna vibratia nasterii 12 03 1970 =5cu 2014si eram 12...adica 3

    3..metoda lui A Basarab....
    in care anul 1 ezte 1970...si apoi se cslculeaza din 9 in 9 ani.....atunci ar fii 2...

    CARE ESTE VALABILA.....?!!

    Ptr ca eu sm luat in calcul varianta 1...care ati spus-o la B1...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu vezi ca toti bat cimpii?
      zodiacul si horoscopul, sunt doar cele chinezesti, restul sunt doar prostii
      dar alea le gasesti asa usor

      Ștergere
    2. Raspunsul este simplu: metoda 1 pe care o mentionati este pt calculul anului personal, cand se aduna luna si ziua nasterii plus anul in care ne aflam.

      Vibratia nasterii este altceva si se obtine adunand cifrele din toata data nasterii. Nu se mai aduna si anul in care ne aflam ci doar anul nasterii.

      Metoda lui Anatol Basarab estesimpla si ea pt ca se refera la anul 1 (1970 in cazul dvs) ca fiind primul an de viata. si incepand din acel an calculam ciclul de 9 ani..pe care il avem toti.

      Ștergere
  4. Pe cand horoscopul 2015? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. umorul dvs ,va ajuta sa suportati toate prostiile altora care habar nu au ce este un simplu calcul .Bafta !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. 1 - cind se vorbeste despre VIBRATIA NASTERII= VIBRATIA DESTINULUI SI SE IA TOATA DATA DE NASTERE;
    2 - cind se vorbeste despre vibratia anului 2015 care este de 8, prin data nasterii, este inlocuit numai anul din data de nastere cu anul 8 - adica 2015.
    cind se vorbeste despre vibratia lunii, se inlocuieste luna din data nasterii, cu luna anului ce traim;
    dar trebuie stiut ca variaza luna si anul;

    RăspundețiȘtergere
  7. numerologia este o stiinta extraordinara ce vine de la PYTAGORA si are profunde informatii asupra vibratiei vietii... numerele nu sitn banale ci din contra de o extrema importanta... orice numar ce intra in mensuratiile fiintei noastre, ca proportii si ca iubire de ordine... toate sint importante... LUMINA !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua D-nul Valeriu va urmaresc emisiunile si sunt nemaipomenite si reale la predictii eu sunt nascuta pe 16.04.1970 dar nu stiu ora ca mama nu mi-a spus niciodata ce puteti sa-mi spuneti si mai am o rugaminte daca la casa am numarul 17 adica 1+7 =8 ce semnifica acest numar la casa ca am ascultat un alt numerolog si m-a speriat mi-a spus ca 8 aduce moarte crima la casa aia ca vin mascati si ridica nu stiu pe cine ce puteti sa-mi spuneti astept raspuns de la dvs ca i-mi place cum prezentati predictiile pe intelesul tuturor si am inteles casunteti si numerolog nu numai astrolog si culmea sotul meu este varsator ca dvs baiatul geaman iar fata fecioara si sunt total diferiti unul de celalalt si ei cu mine multumesc o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  9. 10 martie 1952 Va rog sa-mi spuneti daca 3 este nr. de vbratie.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Uimitor! Am verificat dacă se confirmă previziunile și au fost chiar peste așteptări de adevărate!

    RăspundețiȘtergere
  11. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam se afla o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă doriți să tratați infertilitatea.
    *Dacă doriți să vă răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    RăspundețiȘtergere

Atelier astro: Hărțile invalidării, 29 martie, online

Cum te simți când ți se pare că ești greșit, că nu aparții, că ești sărit când era să-ți vină rândul? Când tu ești cu munca și altul cu prem...