Treceți la conținutul principal

Cursuri si seminarii iulie 2015

Vă propun câteva seminarii de astrologie în București, desfășurate seara, ca să nu intervenim în programul de weekend.

Marți, 14 iulie, și joi, 16 iulie (2 părți), seminar de ASTROLOGIE MEDICALĂ
Ora: 18h30-21h30, 180 lei.

Marți, 28 iulie, și joi, 30 iulie (2 părți), seminar ASTROLOGIE ȘI DESTIN, despre Nodurile Lunare și misiunea personală în viață.
Ora: 18h30-21h30, 180 lei.

Seminariile se desfășoară la biroul din Clădirea Electromagnetica, Calea Rahovei 266-268.

De asemenea, cum a rămas stabilit cu grupa deja formată: sâmbătă și duminică, 1 și 2 august, CURS DE ASTROLOGIE, MODULUL 1, partea a 2-a.

Pentru seminarii, înscrierile se fac pe mail, cu un info de participare la valeriu.panoiu@gmail.com.

Tematica seminariilor:


ASTROLOGIE MEDICALĂ

Cui se adreseaza?

Tututor celor ce stapanesc terminologia de baza din astrologie, deci care au cunostinte minime despre zodii, planete, case, aspecte. Informatia prezentata depaseste granitele tehnice ale astrologiei si atinge zona spirituala.

Abordare:

Starea de boala este mai mult decat durere fizica, disconfort si prilej de a cersi atentia altora pentru ceea ce ni se intampla. Orice afectiune fizica este un semnal de alarma ca ceva nu functioneaza corespunzator la nivel emotional si mental.
Boala descrie un dezechilibru aflat la un nivel mult mai subtil. Iar daca marele merit al astrologiei este acela de a ne ajuta sa intelegem de ce ni se intampla ceea ce ni se intampla, va invit sa exploram impreuna cauzele spirituale ale bolilor vazute in astrograma.

• De ce ne imbolnavim?
• De ce avem nevoie de boala?
• Cum ne ajuta durerea ?
• Care sunt semnalele de trezire spirituala?
• La ce nivel avem nevoie de vindecare?
• In ce plan al vietii noastre suntem deconectati energetic?

Trecem dincolo de raspunsurile standard si mergem pe firul lucrurilor. Cea mai simpla raceala este si ea un avertisment. Nu raceste nimeni pentru ca “l-a tras curentul”, ne cream singuri contextul astfel incat sa devenim vulneabili. Ne inducem singuri starea de dezechilibru in corp, de cele mai multe ori inconstient.

Va propun sa abordam astrograma din punct de vedere energetic, pentru a urmari mesajul spiritual pe care il aduce boala.

Continut:

• De ce m-am nascut in zodia mea? Zodiile in Astrologia medicala
• Planetele in astrologia medicala
• Casele de boala
• Axele astrologice in viziune energetica
• Frica induce boala. Identificarea fricilor in astrograma 
• Cauzele karmice ale bolilor
• Boala ca instrument de manipulare
• Dependenta de boala si de suferinta
• Sensibilitatile medicale in astrograma: Ascendentul, Lilith
• Cand se poate declansa boala?
• Astrologie medicala previzionala. Tranzitele lui Saturn si Nodurile Lunare
• Identificarea cauzei spirituale a bolilor in astrograma
• Autovindecarea si reprogramarea pozitiva

ASTROLOGIE ȘI DESTIN


Acest seminar are ca obiectiv constientizarea de catre participanti a misiunii personale in aceasta viata cu intrumente oferite de astrologie. El vine ca raspuns la intrebari omniprezente:

“Care e treaba mea in viata asta?”
“Ce ar trebui sa fac pentru a fi fericit si implinit?”
“Ce vrea Dumnezeu de la mine?”

Stam de vorba despre incarnare, vieti anterioare si despre liberul arbitru. Abordam subiecte precum “ce trebuie” si “ce nu trebuie” sau “ce e corect” si “ce e gresit”.  Din punct de vedere spiritual, nu trebuie nimic. Dumnezeu nu incalca Liberul Arbitru al nimanui.
Insa am semnat un contract cu viata care ne dezvaluie parcursul de urmat pentru a invata si a experimenta ceea ce am ales inainte de venirea pe lume.
Deci daca vrem sa ne fie bine, sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le facem! Si altele pe care, spre binele nostru suprem, ar trebui sa le evitam!

Cui se adreseaza?
Tuturor celor care doresc sa inteleaga sursele de satisfactie si insatisfactie pentru propria viata, folosind autocunoasterea prin astrologie. Tuturor celor ce doresc sa identifice reperele misiunii personale in aceasta viata. Este suficienta afinitatea cu astrologia, insotita de receptivitate si deschidere spirituala. Prezenta nu este conditionata de stapanirea unor concepte astrologice.


Intrebarea “Cine sunt?” va fi completata cu “Cine trebuie sa devin?”. Recitim cu ajutorul astrologiei contractul cu Dumnezeu dinainte de nastere, pe care l-am uitat.

Seminarul depaseste contextul astrologiei, avand deschidere spre dezvoltarea si transformarea personala.

Continut:
Seminarul se bazeaza pe interpretarea Nodurilor Lunare in astrograma personala, in zodii si case.


Identificam:
•    zona de confort a fiintei
•    bagajul karmic
•    calea care ne conduce spre implinirea rostului existentei noastre
•    greseli spirituale
•    pasi de urmat
•    mecanismele de autoimunizare din punct de vedere astrologic


Clarificam notiuni precum: destin, karma, dharma.
  • Evaluam parcursul existential de pana acum.
  • Ne construim viziunea asupra propriei vieti.
  • Ne reprogramam in conformitate cu cine trebuie sa fim.
  • Invatam sa facem alegeri in conformitate cu misiunea noastra, in plan personal relational, profesional

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Păcatul care distruge viața în numele iubirii

Există oameni care pot face mai mult rău într-o relație decât egoiștii și narcisiștii? Sigur că da. Cei ce nu se gândesc deloc la ei și îi pun doar pe ceilalți pe primul loc, ajungând să trăiască viața oricui altcuiva, mai puțin pe a lor. Altruismul lor atinge deseori culmile sacrificiului și anunță doar prăbușirea de sine. Pentru că cel ce se dă renunțând la el practică autoflagelarea, negarea, anularea propriei personalități, renunțarea la propria putere personală. Iar aceste forțe puse în mișcare indică o lipsă a iubirii de sine ce conduce inevitabil la resentimente, regrete, frustrare, boală. Acestea sunt vibrațiile pe care ajung să le împrăștie în jurul lor ‘martirii’ ce-și fac un titlu de glorie din modul greșit în care înțeleg ei iubirea. Cum ar putea cineva care se îngroapă în el însuși să întindă mâna altora ce vor să se ridice?
Iubirea începe întotdeauna cu iubirea de sine, pe care majoritatea o condamnă, întrucât o confundă cu egoismul. Pentru egoist, lumea se învârte în jur…

9 semne că ești sau nu într-o relație karmică

Relațiile karmice aduc întotdeauna creștere prin suferință. Cei doi parteneri se întâlnesc pentru a arăta cu degetul unul către celălalt aspecte nerezolvate ale personalității sau pentru a testa limitele personale, inclusiv stima de sine. O relație karmică se materializează într-un moment de evoluție în care îți e imposibil să vezi singur la tine ceea ce te blochează. Atunci, atragi fie pe cineva care te oglindește, fie pe cineva care te provoacă să manifești, deci care scoate din tine, exact fricile tale cele mai adânci.
Cum identificăm o relație karmică și care sunt semnele unei relații care nu este karmică?
1. Relația karmică este bazată pe nevoi. Ai impresia că partenerul îți umple un gol. Într-o relație care nu este karmică, declarația de iubire sună așa: ‘Te iubesc tocmai pentru că nu am nevoie de tine!’.
2. Relația karmică apare într-un moment de suferință nevindecată sau într-un moment în care sufletul vrea să evadeze cu orice preț din realitate, să fugă din corpul său în corpul.…

Cea mai mare greșeală în relații!

Dumnezeu este Iubire, iar noi suntem Iubire. Nimic mai adevărat. Însă iubirea nu înseamnă să fii doar bun, ci înseamnă să impui limite. A iubi nu înseamnă a te lăsa călcat în picioare. În momentul în care spațiul personal încetează să mai existe și voința este anulată, deja vorbim despre încălcarea dreptului la libertatea personală.
Dacă te lași invadat în numele iubirii și le permiți celorlalți să te vampirizeze, ai alunecat, fără să-ți da seama, într-un joc de roluri: ai devenit victimă! Când lași un agresor să-și facă de cap, nu te aperi și nu iei măsuri, dovedești că nu te iubești pe tine! Ori dacă iubirea nu pleacă de la iubirea de sine, ea este greșit înțeleasă. A-l iubi pe altul, deci a-i permite să fie cum vrea el, nu trebuie să conducă la renunțare de sine sau la sacrificiu. Bunătatea și toleranța manifestate față de altcineva se opresc acolo unde accepți să-ți faci rău singur neluând atitudine. A da șansă după șansă conduce doar la pierdere de suflet și uzură nervoasă.
A vedea…